GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξήλωμα πινακίδων στον Βύρωνα...

Από τον Βασίλη Πουλάκη Για την Δημοτική Παράταξη «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική» Π. Κόνσουλας: «...μετά από 8 χρόνια δημαρχιακής αδράνειας,...

Από τον Βασίλη Πουλάκη
Για την Δημοτική Παράταξη
«Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική»

Π. Κόνσουλας: «...μετά από 8 χρόνια δημαρχιακής αδράνειας, ξηλώνουμε κάθε παράνομη διαφημιστική πινακίδα»
.Η αξιωματική αντιπολίτευση Βύρωνα, μαζί με την συμμετοχή φορέων, πρωτοβουλιών, αλλά και απλών ενεργών πολιτών, σήμερα 16 Απριλίου 2010, προέβη σε συμβολική αποξήλωση δύο (2) από τις περισσότερες από εξήντα (60!) παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Βύρωνα, επί της Λ. Κατεχάκη, οι οποίες έχουν επανειλημμένως στοιχίσει σε σοβαρούς τραυματισμούς και κυρίως σε ανθρώπινες ζωές!
«Στόχος της συμβολικής αποξήλωσης --σε συνέχεια των πρόσφατων αποφάσεων (υπ΄ αριθ. 168 & 169 / 2010) της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και στο...

πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για την άμεση απεγκατάσταση όλων των παράνομα τοποθετημένων διαφημιστικών πινακίδων-- ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου και η κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων», όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κόνσουλας, στηλιτεύοντας μάλιστα την «επί 8ετία --σκόπιμη ή μη-- αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Χαρδαλιά να ανταποκριθεί στην θεσμική της υποχρέωση, επιτρέποντας δια της αδράνειας –γιατί άραγε;– σε εταιρίες υπαίθριας διαφήμισης να νέμονται δωρεάν και παρανόμως δημόσια περιουσία-γη».
Συμπλήρωσε μάλιστα ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Βύρωνας: Ανάπτυξη-Προοπτική» Παναγιώτης Κόνσουλας ότι «ως δημοτική παράταξη με αίσθημα ευθύνης, ήδη δηλώσαμε ανά ομάδες, τις 60 και πλέον παράνομες πινακίδες που είναι εγκατεστημένες στην Περιφερειακή Υμηττού στα όρια του Βύρωνα, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες» (http://www.illegalsigns.gov.gr/) και με επιστολή μας προς το Γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Ηλία Λιακόπουλο, αιτούμαστε όπως επιληφθεί άμεσα της απομάκρυνσης τους».
Την δράση στήριξε με την παρουσία του και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Στάση Βύρωνα» Κώστας Σταθόπουλος ο οποίος τόνισε ότι είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή επί χρόνια δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, και ότι αν δεν αναλάβει τις ευθύνες της, αυτό θα το πράξουν οι ενεργοί πολίτες.
Σημειώνεται ότι επί χρόνια, όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, έχουν επανειλημμένως προβεί σε δράσεις, συμπεριλαμβανομένης και της συμβολικής αποξήλωσης άλλης παράνομης διαφημιστικής πινακίδας στις 10 Ιουνίου 2006.

3 σχόλια

 1. Ποιος Πουλάκης είναι; Αυτός που έκανε εκπομπές για τους κωφάλαλους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να και η ΤΕΡΝΑ στην Ολυμπία Οδό
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 17%

  Με ποσοστό 17%, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εταιρίες "Ολυμπία Οδός ΑΕ", του αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, και "Ολυμπία Οδός Διαχείριση ΑΕ" ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ...
  ...Το τίμημα για τη συμμετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο εν λόγω έργο ανέρχεται στα 14,1 εκατ. ευρώ.

  φατε ζώα...φάτε...φάτε...φάτε.
  ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙΣ
  ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΕΙΡΑ
  ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
  ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ.

  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ
  ΤΣΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όπου η Πολιτεία δεν εφαρμόζει το Νόμο, και η δικαιοσύνη είναι θεόστραβα τυφλή, οι συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες αναλαμβάνουν δράση, και αυτοδικούν.
  Και καλά κάνουν.
  Φαντάζεστε όμως τι έχει να γίνει αν ευαισθητοποιημένες κοινωνικές ομάδες (π.χ. μια νέα 17Νοε), τώρα που μας χρεοκόπησαν και ο κόμπος έφτασε στο χτένι, αποφασίσουν να αυτοδικήσουν κατά όσων πολιτικών, που με τις πράξεις και παραλήψεις τους, έφαγαν τα λεφτά του Ελληνικού λαού ή πήραν μίζες, και οι οποίοι απολαμβάνουν πλέον τα κλεμμένα νομοθετήσαντες την ασυλία τους ??????????????? ??????????????????? ?????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση