GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της ημέρας...

Aπό το http://news24gr.blogspot.com/ Μπορεί να μας πήρε μέρες μήνες χρόνια αλλά σήμερα θα καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε το σύνθημα: Το ΠΑ-...

Aπό το http://news24gr.blogspot.com/

Μπορεί να μας πήρε μέρες μήνες χρόνια αλλά σήμερα θα καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε το σύνθημα:
Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
ενωμέ-νο ΔΝΤ.

28 σχόλια

  1. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.
    Κανένας από όσους τον ψήφισαν τον Οκτώβρη δεν του έδωσε εντολή να μας πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα του ΔΝΤ.
    Άλλα μας είπε πριν και τώρα κάνει τα εντελώς αντίθετα.
    Ουδείς όταν τον ψήφιζε δεν του έδινε την εντολή να οδηγήσει τη χώρα χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
    Κανείς δεν του έδωσε τη ψήφο του για να μας περικόβει τους μισθούς, να διαλύει τον ιδιωτικό τομέα, να δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, να μειώνει τις συντάξεις, να στέλνει τον κόσμο να δουλεύει μέχρι τα 67.
    Ούτε οι χειρότεροι δικτάτορες δεν κάνουν τέτοια πράγματα στο φτωχό λαό.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ή ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΩΝΑΣ
    ***********************
    Από την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δείνει αγώνα. Πρώτα για να μας ακούσουν. Έπειτα για να πετύχουμε μία πολιτική απόφαση που θα έσωζε τη χώρα από την χρεοκοπία.
    1. Πριν από μερικούς μήνες, η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας ήταν στο ναδίρ. Δεν μας άκουγαν.
    2. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήρε την λαϊκή εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Αυτή την εντολή τη σεβεται η σημερινή κυβέρνηση και την υπηρετεί. Κάνει μεγάλο αγώνα. Στην αρχή για να ακουστούμε. Και τελικά, να πετύχουμε μια πολιτική απόφαση που θα έσωζε τη χώρα και την οικονομία από την χρεοκοπία.
    3. Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ξέρουμε ότι είναι επώδυνα, δημιούργησαν τις πολιτικές προϋποθέσεις για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, βοήθησαν στην συγκρότηση συμμαχιών και τελικά στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

    Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης: Από εκεί που δεν είχαμε τίποτα, τώρα έχουμε ασφαλές καταφύγιο
    Ο μηχανισμός στήριξης είναι διπλή μεγάλη επιτυχία:
    1. Πρώτον, γιατί υπάρχει και βεβαίως, για όλες τις χώρες της ευρωζώνης και δεύτερον, γιατί η χώρα απέκτησε ένα δίχτυ ασφαλείας.
    2. Και προσθέτως, γιατί αυτός ο μηχανισμός,
    •Είναι αποτέλεσμα μιας απόφασης της ΕΕ,
    •Είναι αποτέλεσμα ευρωπαϊκής βούλησης και άρα κατά βάση ευρωπαϊκός, ενώ
    •Περιλαμβάνει την συμμετοχή του ΔΝΤ κατά ένα μικρό μέρος.
    3. Θα μπορούσε να είναι «ευρωπαϊκότερος» και πιο αποτελεσματικός; Θα μπορούσε. Όμως, συντηρητικές ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν έδειξαν την πίστη που θα έπρεπε να έχει η Ευρώπη στις δυνάμεις της. Έβαλαν στο κάδρο και το ΔΝΤ.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Soros: Even With A Bailout, Greece Could Create A European Death Circle

    Deutsche Bank is being accused of similar activity to Goldman Sachs. The German bank's sizable business in structuring CDOs make it a prime target for U.S. investigators, who are now broadening their search

    Greece Just Paid More To Borrow For Three Months Than Germany Does For Ten Years
    Merrill Lynch, and its parent company Bank of America, are now on the line for their involvement in CDO structuring transactions that may have mimicked those done by Goldman Sachs.

    The firm is now sure to see increased pressure, and might be under more duress than Deutsche Bank due to its position in the public discontent over the U.S. banking bailout.
    Developing: Goldman Sachs Scandal
    • 20 Winners And Losers From The Goldman Sachs Fraud Accusations



    • Goldman DOES Bet Against Its Clients
    --------------------------------------------------------------------------------

    • Allegedly Swindled Goldman Buyer Is Married To Goldman's Deputy General Counsel

    Read more: http://www.businessinsider.com/winners-losers-goldman-sec-charges-2010-4#ixzz0ldr3tmgd TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !
    ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.
    ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο οοοοοοοοοοοοοο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΔΝΤ δεν θα ερθει να μας σωσει απο τους αναξιους πολιτικους μας. θα συνεργαστεί μαζι τους ωστε να σωθουν τα κερδη των τραπεζων και να εξασφαλίστει η ρευστοτητα τους.

    Τον λογαριασμο θα τον πληρωσουμε εμείς και τα παιδια μας.

    Το ΔΝΤ θα μας δανεισει και απλα θα παρει πισω τα λεφτα του με τοκο με καθε τρόπο....

    Κανεις απο τους 300 της Βουλης δεν θα χασει τον υπνο του.

    Ουτε θα σταματησει να στελνει τα παιδια του στα ιδιωτικα κολεγια.

    Ουτε θα σταματησει εισπράτει τις παχυλες του αποζημιωσεις.

    Ουτε καν θα στεναχωρηθει για την καταντια του τοπου, που στην τελικη αυτοι τον οδηγησαν.

    Ουτε καν

    Ισα ισα θα παρουσιαστουν ως εθνοσωτηρες που σε δυσκολους καιρους εσωσαν την χωρα απο την χρεωκοπία παιρνοντας δυσκολες αποφάσεις...

    Αρχιζω να πιστευω ολες αυτες τις θεωρειες συνομωσιας οτι μας ψεκαζουν με διαφορα για να μην μιλαμε και να τα δεχομαστε ολα....

    Βρε ουστ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η "εκβιαστική" προσφορά της Τζούλιας στον Παπανδρέου

    Μια "εκβιαστική" προσφορά κάνει η Τζούλια στον πρωθυπουργό. Για να δώσει τα μισά λεφτά απο την τσόντα θα πρέπει να συναντηθεί με τον Παπανδρέου... Αλλιώς δεν τα δίνει!

    ΚΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟ
    ΝΑ ΧΕΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . Η ελιτεία που μας κυβερνάει όχι μόνον θα μας “στείλει αδιάβαστους”, όχι μόνον θα μας βάλει να πληρώσουμε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά θα ζητήσει και το κατιτίς της που μπήκε στον κόπο…
    “Σι κλιεν’ όλα τα δέντρα ουρέ Γκαντάρα, σι κλιεν’ κι τα κλαριά”…
    Μέγα σκάνδαλο ! Έτσι οδηγούν την χώρα σε χρεοκοπία.
    Το σχέδιο της χρεοκοπίας της Ελλάδας από τους διεθνείς κερδοσκόπους ήταν έτοιμο πριν τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη και μπήκε σε εφαρμογή την …επομένη της εκλογικής νίκης του ΠαΣοΚ.
    Στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου έλαβαν μέρος το ίδιο το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδας.
    Συγκεκριμένα την επομένη των εκλογών 5/10/09 και λίγες ημέρες αργότερα στις 22/10/09 ( Aριθμ. Πρωτοκ. 690 και 691) η Τράπεζα της Ελλάδας σε συνεννόηση με τον κ. Παπακωνσταντίνου και κατόπιν …..αιτήματος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, προέβη σε αλλαγή του κανονισμού του συστήματος διακανονισμού πωλήσεων των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου από Τ3 σε Τ10.
    Με αυτόν τον τρόπο άνοιγε την πόρτα στους «σορτάκηδες» που μπορούσαν να πουλάνε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου που δεν είχαν και αφού έριχναν την τιμή τους να τα ξαναγοράζουν σε χαμηλότερη τιμή για να τα παραδώσουν μέχρι και 10 ημέρες αργότερα ( από 3 που ίσχυε πριν την ημέρα των εκλογών).
    Μάλιστα το διάστημα εκκαθάρισης των εν λόγω γραμματίων ( όπως αποκαλύπτουν γνώστες της αγοράς) συχνά υπερέβαινε και τις 10 ημέρες με την ανοχή των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες δρούσαν ως μεσάζοντες.
    Σαν να μην έφτανε αυτό , η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών με νέο αίτημα τους (που γίνεται δεκτό στις 10/12/09 και με το επιχείρημα ότι το …ζητούσαν οι διεθνείς οίκοι που εμπορεύονταν τα ομόλογα ) κατορθώνουν να μην επιβάλλονται κυρώσεις για τον «σορτάκια» , ο οποίος…… δεν θα είχε να παραδώσει ομόλογα μετά τη 10η ημέρα ή και αργότερα.
    Προς τον σκοπό αυτό μετέτρεψαν τη δημοπρασία που θα έπρεπε να κάνει η ΤτΕ για να βρει τα ομόλογα που δεν είχε να παραδώσει ο «σορτάκιας» από υποχρεωτική σε … «προαιρετική»!!!
    Δηλαδή , με το τέχνασμα αυτό μπορούσε κάθε «σορτάκιας» εάν δεν κατόρθωνε να κερδίσει από την υποτίμηση των ελληνικών ομολόγων ( πάντα χωρίς να τα έχει, …Αέρας κοπανιστός δηλαδή), να ακυρώνει την συναλλαγή μετά 10 ημέρες.
    Και τα δικά μας, …δικά μας και τα δικά σας …δικά μας ! Σίγουρος τρόπος δηλαδή να κερδοσκοπήσει κανείς εναντίον της χώρας μας , χωρίς….κανένα ρίσκο!
    Και η Τράπεζα της Ελλάδας και το υπουργείο Οικονομικών υπονόμευσαν τα εθνικά μας συμφέροντα , διευκολύνοντας από τις πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές , τους υποτιμητικούς κερδοσκόπους ( «σορτάκηδες») να εξοντώσουν την ελληνική οικονομία , εκτοξεύοντας , με ανύπαρκτο ρίσκο, το κόστος δανεισμού της χώρας μας υψηλότερα από αυτό του …Ιράκ!!!
    Δεν είναι τυχαίο ότι όπως φαίνεται στον σχετικό πίνακα , τα ελληνικά ομόλογα εκτινάχθηκαν ακριβώς από τότε που τέθηκε σε ισχύ η συγκεκριμένη διάταξη , τον περασμένο Οκτώβριο κατά την εκλογή του ΠαΣοΚ μέχρι σήμερα από 100 περίπου basis points σε …450!

    Η ζημιά από την προκλητική αυτή «εθνική μειοδοσία» για να μην πούμε τίποτα βαρύτερο , έχει ήδη γίνει και εκτιμάται σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον τοκοχρεολύσια, τα οποία προέρχονται από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού!
    Άραγε , ….ο πρωθυπουργός τι λέει για όλα αυτά;
    ΥΓ. Η αλλαγή του κανονισμού έγινε μάλλον παράνομα, δηλαδή μόνο με εντολή του διευθυντή της Διευθ. Οργάνωσης και όχι με πράξη του διοικητή , όπως έπρεπε! Γιατί;
    Γιατί όταν μαθεύτηκε η πρακτική αυτή στους χρηματιστηριακούς κύκλους έγινε προσπάθεια να καλυφθεί το σκάνδαλο με πράξη διοικητή με αριθμό 158 της 10/2/2010 που θα νομιμοποιούσε τη μέχρι τότε πρακτική και την οποία υπέγραψε …..ο υποδιοικητής (ούτε εδώ η υπογραφή του διοικητή, Γιατί άραγε;), αλλά ….. δεν δημοσιεύτηκε ποτέ !!! Γιατί;
    Γιατί μόλις την περασμένη Πέμπτη (8/4/2010) επιβλήθηκε ο διακανονισμός των short selling σε μια μόνο ημέρα (Τ+1); Μήπως γιατί έγινε αντιληπτό το σκανδαλώδες του θέματος; Μήπως γιατί αυτό που επιθυμούσαν διάφοροι κύκλοι ….επιτεύχθηκε;
    Δεν Νογάτε Τίποτα;
    http://theamapati.wordpress.com/2010/04/16/sort/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_9397.html

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.
    Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.Το ΠΑ-ΣΟΚ, εί-ναι δω,
    ενωμέ-νο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ασχετο αλλα θα αναφερθω για λιγο στον κο λοβερδο τον υπουργο μας.κε υπουργε θελω να σας ρωτησω ειμαι και εγω ανεργος οπως χιλιαδες ελληνες.οταν εισαι 54 ετων και εχεις 30 χρονια ενσυμα μαζι με του στρατου,γιατι θα πρεπει να περιμενω να παω 60 να παρω συνταξη αφου εσεις με αφησατε ανεργο εγω τι φταιω.αφου σε αυτη την ηλικια οι εργοδοτες και καλα κανουν προτιμουν πιτσιρικαδες που τραβαν στην ανηφορα και σκεφτομαι τελικα μια ωραια λυση.πουστης στα γεραματα για να βγαλουμε κανενα φραγκο και που ξερεις μπορει να αλαξει και η τυχη μας.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. _________________________________
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΝΕΑ" ΤΩΡΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ.
    ΣΗΜΕΡΑ.

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ !
    Αίσχος! Νοικιάζει ιδιωτικούς φοροεισπράκτορες το Υπουργείο Οικονομικών!


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

    Το μπελά μας θα βρούμε από τις εισπρακτικές εταιρίες και αυτή τη φορά θα είναι συνένοχος και το κράτος, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία εφοριών με ιδιωτικές εισπρακτικές! Σ' όλους έχει τύχει να μας παίρνουν τηλέφωνο μεσημεριάτικο για να μας πουν με αγενέστατο τρόπο ότι θα κινηθούν οι όποιες νομικές διαδικασίες, αν να πληρώσουμε μια δόση που μπορεί να ξεχάσαμε βρε αδελφέ!

    Τώρα αυτές οι εισπρακτικές θα μπουν στο σπίτι μας με την αιγίδα του κράτους, αφού θα υπάρξει συνεργασία των εφοριών με τις εισπρακτικές, για να μας αναγκάσουν σαν πληρώσουμε!

    Άντε και σε ανώτερα! Ανακοινώστε συνεργασία και με βασανιστές να μας κάνουν φάλαγγες και να μας παίρνουν το κεφάλι!

    Ρε ΟΥΣΤ!
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ 5-2-2001

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανασύσταση του κατεστραμμένου από την περσινή μεγάλη πυρκαγιά Σαμιώτικου ελαιώνα αναλαμβάνει το Υπουργείο Αιγαίου σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα τον Όμιλο Εταιρειών MARFIN και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Σάμου.

    Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Αιγαίου, Νίκος Σηφουνάκης, μαζί με τον Δήμαρχο Πυθαγορείου, τον Βουλευτή Νομού Σάμου, Πυθαγόρα Βαρδίκο και τον Πρόεδρο της Εταιρείας MARFIN, Ανδρέα Βγενόπουλο, ανακοίνωσε την ανασύσταση του καμένου ελαιώνα της Σάμου με την αποστολή σε πρώτη φάση περίπου 50.000 δενδρυλλίων, την δαπάνη των οποίων αναλαμβάνει εξ΄ολοκλήρου η Εταιρεία MARFIN.

    Ο Υπουργός Αιγαίου, χαρακτήρισε ως σημαντικά τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων στη Σάμο και τόνισε ότι το Υπουργείο Αιγαίου από την πλευρά του επιχειρώντας να συμβάλλει στην αποκατάσταση των ζημιών, μέχρι σήμερα έχει διαθέσει εκατό εκατομμύρια (100.000.000) δραχμές στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους Ο.Τ.Α. της Σάμου. Από αυτά, όπως τόνισε ο κ. Σηφουνάκης, τα πενήντα εκατομμύρια (50.000.000) διατέθηκαν για έργα αναδάσωσης και δενδροφύτευσης και τα υπόλοιπα πενήντα (50.000.000) δραχμές για έργα πυροπροστασίας, ενώ παράλληλα το Υπουργείο προμηθεύτηκε και απέστειλε στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου και τους Ο.Τ.Α. πυροσβεστικό όχημα, διασωστικά εργαλεία, αντιπυρικές στολές, αντλίες νερού κ.α.

    ΑΝΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ....
    ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ.........ΣΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. “O Βγενόπουλος “εκτελεί” Σηφουνάκη”

    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KALA ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΤΟΝ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΑΠΟΣΤΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ

    ΒΡΕ ΤΖΩΡΤΖ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΠΧ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΦΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΛΩΤΔΗΣΟΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

    ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΞΩ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε "ΠΑΣΟΚ poisonous" ξεπουλημένοι,εθνικοί προδότες!!Ως πότε θα ωραιοποιείτε τη θηλιά που μας φορέσατε?? Αρχισαν οι κομπίνες σας να βγαίνουν στη φόρα και μιλάτε ακόμα?? για πόσο ηλίθιους μας περνάτε επιτέλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ .....
    Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΚΑΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ..... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πουστης στα γεραματα για να βγαλουμε κανενα φραγκο και που ξερεις μπορει να αλαξει και η τυχη μας.ευχαριστω

    20 Απρ 2010 7:36:00 μ.μ.

    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΕΦΟΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ????
    ΚΑΛΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ???
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010........

    ΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝ ΓΥΨΩ.....ΑΠΟ ΑΥΡΙΟΝ Η ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ........ΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑΙ ΦΙΛΙΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.......

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ
    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΖΕΦΡΕΥ ΤΣΑΝΤ
    ΖΗΤΩ ΑΙ ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε λαμόγια κάνατε τα πάντα να ρίξετε τον μπούλη και να ριμάξετε ότι έχει απομείνει εμφύλιο θα φάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. D.N.T σημαίνει μόνο ενα πραγμα:
    ΔοΝηΤής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ.

    ΟΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφού οι καραγκιόζηδες του ΠΑΣΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εξαγριώσουν τους έλληνες, τους ελεύθερους επαγγλεματίες, τους κατόχους παλιών αυτοκινήτων , τους οικολόγους, τους ιδιοκτήτες παραθεριστικών σπιτιών σε νησιά, τους μικρο υπαλλήλους, τους κάπως πλούσιους, τους φτωχούς, τους άνεργους.

    Μόνο με τους αποχαυνωμένους τα πάνε καλά.

    Και κατι διορισμενοι τους απεμειναν.
    Για αυτους ολη η ζωη περνα μεσα απο τη ονομα Παπανδρεου.
    Η μαγικη λεξη.
    Η αλλη μαγικη τους λεξη ειναι μιζα και δωροληψια στο γραφειο.

    Ε..ΛΟΙΠΟΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ
    ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ
    ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    http://press-gr.blogspot.com/2010/02/blog-post_8864.html

    Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010
    Η διαχρονική αξία της Δημοκρατίας...
    Aπό τον Αναστάσιο Κουτσούκο
    http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

    13.Η Δημοκρατία δεν θα χαθεί, ούτε η Ελλάδα θα διασυρθεί, για χάρη των ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων και μαυραγοριτών!

    21 Απρ 2010 3:20:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ!!!!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Νέο ιστορικό ρεκόρ σημείωσε σήμερα το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα, καθώς εκφράζονται ανησυχίες για τους όρους του μηχανισμού βοηθείας που έχει στη διάθεσή της η χώρα σε περίπτωση που χρειαστεί.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έναντι των γερμανικών ανήλθαν νωρίτερα έως τις 529 μονάδες βάσης, 12 μονάδες βάσης πάνω από τα επίπεδα στα οποία έκλεισε χθες.

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρέμβαση εισαγγελέα για τα spread

    "Το πρωί μόλις καλούσαμε την εισαγγελική αρχή να παρέμβει για την εγκληματική εκτόξευση των spread’s τις τελευταίες ημέρες και αυτό έγινε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, έδωσε σήμερα εντολή έρευνας στον μηχανισμό εκκαθάρισης συναλλαγών των ομολόγων του Δημοσίου στη δευτερογενή αγορά, μετά και τις καταγγελίες του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κώστα Μίχαλου...

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Μίχαλος στο σορτάρισμα των ομολόγων η Τράπεζα της Ελλάδος χρησιμοποιούσαν έναν τύπο που ρυθμίζει την εκκαθάριση και ήταν μέχρι πριν τρεις μήνες Τ+3.

    Ξαφνικά όμως και με απόφαση διευθυντή, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ο τύπος έγινε Τ+10, δηλαδή αντί να διεξαχθεί η εκκαθάριση κάθε τρεις ημέρες γινόταν κάθε δέκα, αφήνοντας έτσι μεγάλο χρονικό για τους κερδοσκόπους παιχνίδι με αγοραπωλησίες ομολόγων τα οποία στην ουσία δεν κατείχαν.

    Η υπόθεση θα διερευνηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις."
    -------------------------------
    ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ;
    Εξεταστική επιτροπή άμεσα να δούμε ποιοι αγόρασαν CDS και ποιος ο ρόλος όσο μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και δίνουν συμβουλές, ισχύει ότι η goldman sachs έχει συμβουλευτικό ρόλο στην διαχείριση του χρέους;
    Γιατί ένας πρώην εργαζόμενος της Goldman. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.ΗΠΑ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΠΛ
    να είναι επικεφαλής στον ΟΔΔΗΧ;

    Ξυπνάτε στην ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση