GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Λάζαρος αναστήθηκε. Η ΝΔ με τον κ. Λαζαρίδη;...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Δεν είναι σίγουρα μομφή να είσαι δεξιός . Είναι ντροπή, όμως, να δηλώνουν κάποιοι ότι είναι δεξιοί και μάλιστα φ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Δεν είναι σίγουρα μομφή να είσαι δεξιός. Είναι ντροπή, όμως, να δηλώνουν κάποιοι ότι είναι δεξιοί και μάλιστα φανατικοί. Είναι πρόκληση για έναν παραδοσιακό ψηφοφόρο της ΝΔ, αυτοί οι κάποιο που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη Δεξιά στη συρρίκνωση και βοηθούν επί τη πράξει στην ανάδειξη της ακροδεξιάς και ενώ ποτέ δεν ψήφισαν τη ΝΔ, να εμφανίζονται τώρα ως σωτήρες της και συνεχιστές της ιστορίας της. Αυτοί οι κάποιοι που στο μυαλό τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει -απ' ότι φαίνεται από τις δημόσιες τοποθετήσεις τους- ότι η Δεξιά δεν ταυτίζεται με την Ακροδεξιά και δυστυχώς, τώρα διευθύνουν ένα κόμμα και συμβουλεύουν έναν αρχηγό νωθρό, βασιζόμενοι στην αγαπημένη τους θεωρία του Χάους και των παιγνίων. Μόνο, που αντί να εξαντλούν τις επιστημονικές κατακτήσεις τους στην αντιπολιτευτική τακτική έναντι του κ. Παπανδρέου, τις χρησιμοποιούν για ν' απομονώσουν την εμμονή τους που ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη.
Οι σκέψεις μου αυτές είναι απότοκο της ανάγνωσης άρθρου-προσωπογραφίας στο Βήμα για τον κ. Λαζαρίδη (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=323859&dt=03/04/2010#ixzz0kFPJZ0IB).
Διαβάζοντάς το, από τη μια σκέφτομαι ότι...

είναι μάλλον αντικειμενικό να μιλά κάποιος για τη Δεξιά, ενώ είναι γαλουχημένος στην κομμουνιστική Αριστερά, όντας μέλος του "Ρήγα Φεραίου" και έχοντας προϊστορία στο ΚΚΕ Εσωτερικού και αντιδικτατορική δράση. Από την άλλη, αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος να μιλά για τη Δεξιά, όταν στην ουσία ποτέ δεν υπήρξε δεξιός. Ή καλύτερα, ποτέ δεν υπήρξε Νεοδημοκράτης και συνακόλουθα δεν ήτο μέλος μιας Παράταξης που στην μεταπολιτευτική Ελλάδα εκφράζει τη Δεξιά. Πως μπορεί, αλήθεια, ένας άνθρωπος που πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτικά άκρα, αφού μετά την πορεία στην αριστερά εμπλούτισε το βιογραφικό του, μεταπηδώντας στο εθνικοπατριωτικό μέτωπο, να μιλά εξ ονόματος του Νεοδημοκράτη; Πραγματικά, δυσκολεύομαι να κατανοήσω και να φανταστώ πώς ο κ. Σαμαράς θα μετατρέψει τη ΝΔ σ' ένα σύγχρονο δεξιό κόμμα, όταν λογογράφος του και στενός συνεργάτης του είναι άνθρωπος με απόψεις αναχρονιστικές και ποικιλοτρόπως εκφρασμένες. Άνθρωπος που η ναφθαλίνη στην οπτική του για την πολιτική πραγματικότητα έχει πιάσει κρούστα, αναπόφευκτα γεννά εύλογα ερωτήματα για το πως θα συνδιαμορφώσει τη νικηφόρα στρατηγική του κόμματος. Οπαδός της θεωρίας των "ιστορικών κύκλων" στη Στρατηγική Ανάλυση, προφητεύει το τέλος του ΠΑΣΟΚ, επενδύοντας στη συγκεκριμένη θεωρία και εκτιμά ότι «η ΝΔ θα βρεθεί μπροστά στις δημοσκοπήσεις μέσα στο 2010. Και θα ξαναπάρει την κυβέρνηση μέσα σε ενάμιση χρόνο, το πολύ, αφότου περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις». Προσπερνά, όμως, το γεγονός ότι μέχρι το 2010 η ΝΔ δύσκολα θα παραμείνει ενωμένη και πιθανώς δεν θα έχει τη σημερινή μορφή σχηματισμού, κινούμενη σε εκδικητική ρότα και βασιζόμενη σε συγκεκριμένες επιλογές φθαρμένων και "μαυρισμένων" προσώπων.
Γνωρίζουν, άραγε, οι φίλοι της Συντηρητικής Παράταξης, στο όνομα των οποίων μιλά ο κ. Λαζαρίδης ότι ο ίδιος ως φοιτητής του Οικονομικού της Νομικής, το 1972, συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα εναντίον της δικτατορίας από τις γραμμές της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος»; Γνωρίζουν οι συντάκτες της Εστίας, που ενίοτε τον παρουσιάζουν ως καταλύτη, ότι εκείνος υπήρξε μέλος της Επιτροπής κατάληψης της Νομικής Σχολής τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 1973 και εξελέγη στη Συντονιστική Επιτροπή κατάληψης του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973; Πώς νιώθουν οι δεξιοί που διαμένουν στου Παπάγου και ο κ. Λαζαρίδης προσπαθεί να "επαναπατρίσει" από τα μέρη της αποχής και τους τόπους του ΛΑ.Ο.Σ. ότι ο εν δυνάμει διαμορφωτής της νέας Νέας Δημοκρατίας υπήρξε ενεργότατο μέλος του ΚΚΕ; Γνωρίζουν οι χρόνια τώρα πιστοί φίλοι της ΝΔ, ότι ο πρώτος τη τάξει σύμβουλος του νέου Προέδρου, στήριξε σθεναρά την Πολιτική Άνοιξη; Γνωρίζουν οι κεντροδεξιοί οπαδοί της ΝΔούλας ότι ο κ. Λαζαρίδης υπήρξε ηγετικό στέλεχος και αντιπρόεδρος του ΔΣ του «Δικτύου 21», μιας εθνικοπατριωτικής οργάνωσης με σκληρές θέσεις στα εθνικά θέματα. Όπως είχε τονίσει τον Δεκέμβριο του 1997 ο ίδιος, «στόχος του “Δικτύου 21” είναι η δημιουργία ενός μετώπου κατά του ενδοτισμού και όσων ενοχοποιούν τον πατριωτισμό». Με τέτοιες εθνικοπατριωτικές κορώνες και μ' ένα Καρατζαφέρη-αλεπού, πιστεύω πως και η στροφή στα δεξιά είναι λανθασμένη και εκ προοιμίου καταδικασμένη και γελοία η προσπάθεια άρνησης της κοινής διαπίστωσης ότι η εκλογή Σαμαρά σημαίνει στροφή στα δεξιά. Πώς νιώθουν οι βαθιά καραμανλικοί οπαδοί, οι οποίοι στήριξαν την εκλογή Σαμαρά, όταν ο κ. Λαζαρίδης δηλώνει ότι «η υπεύθυνη πρόταση Καραμανλή δεν παρουσιάστηκε ως πολιτική, αλλά ως καθαρτικό. Οι λαοί ποτέ δεν ψηφίζουν... ρετσινόλαδο!». Πώς αισθάνονται οι προοδευτικοί και σκεπτόμενοι νέοι όταν διαβάζουν δηλώσεις του μεγαλοσυμβούλου, ανάλογες με αυτήν: "Δεν συμφωνώ με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου".
Μετά από τις μέρες της επετείου της Ανάστασης, προβλέπεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση να ζει μονίμως σε κλίμα πένθους, η ατμόσφαιρα στον οίκο της να μυρίζει κόλλυβα και να παραμένει αφελώς κάποια Δευτέρα Παρουσία..
Ζωή σε μας!

31 σχόλια

  1. Είναι ή ΄μέρα σου σήμερα ΠΑΠΑΡΟ-ΓΙΩΤΗ,νά ανοίξης τό κουτάκι μέ τίς μαλακίες σου.
    Εσύ άνοιξέ το κι έμείς ξυνόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ
    ΚΩΛΕ...........ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ
    ΣΤΟ ΤΣΙΜΟ=ΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

    ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ.
    ΚΛΟΟΥΝ ΑΝΩΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ.
    ΠΙΠΑΤΖΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΤΑΙΝΑ ΤΟΥ 5 ΕΥΡΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
    ΣΚΑΤΙΛΑ...ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    “Επιφανής” και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος είχε γράψει, στήνοντας το απαραίτητο σκηνικό της “εθνικής επιτυχίας” των Βρυξελλών, ότι αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε.

    Ελπίζω τέτοιου είδους εκπρόσωποι της … αδούλωτης ελληνικής δημοσιογραφίας να έχουν κλείσει θέση στο ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει τόσο ο ηγέτης του διεθνούς σοσιαλισμού όσο και ο εξωτερικός συνεργάτης του δελτίου ειδήσεων του Mega που τυγχάνει και υπουργός οικονομικών.
    Διαφορετικά, να μη νομίζει κανείς τους ότι θα τη βγάλει και πάλι καθαρή.

    ΥΓ1. Εκείνα τα 10 ΔΙΣ από το Άμπου Ντάμπι που θα μας έφερνε ο πρωθυπουργικός αδερφός,
    πρίγκηψ Νικόλαος, πότε ακριβώς έρχονται;

    ΥΓ2. Όταν η βαθμολογία των υπουργών διαρρέει στα “Νέα” τη Μ. Πέμπτη (από ποιόν και για ποιό λόγο άραγε;) γιατί κάποιος από μια κυβέρνηση “μνημείο φειδωλότητας” να μη διαρρεύσει μια τέτοια πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Κυβέρνηση Παπανδρέου – Καρατζαφέρη δεν περνάει και τις καλύτερε στιγμές της.

    Ο Κυβερνήτης έκανε κανό κινητοποιώντας όλο το Λιμενικό

    Ο Τσάρος πήγε στη Σίφνο με τους νεόπλουτους από τη Μ. Πάμπτη το μεσημέρι!

    Ο συγκυβερνήτης μάλωνε τον βουλευτή του Βορίδη τηλεφωνικώς γιατί φοβάταται ότι θα πάει με τον Σαμαρά

    Ο Χάρης αντ’ αυτού, έδινε συνέντευξη στο πασχαλιάτικο Βήμα, λέγοντας ότι ξέρει να κρατάει μυστικά! Το ξέρουμε Χάρη… Γι αυτό είσαι εκεί που είσαι και κανονίζεις ποιοί θα δούνε και ποιοί δεν θα δούνε τον κωπηλάτη.

    Και όλοι έμεινα άναυδοι όταν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου οδηγούνταν στον Τάφο μόνο μια μέρα μετά την Ανάσταση.

    Κλεισμένοι στον αυτάρεσκο και ψεύτικο μικρόκοσμό τους, όπως όλοι οι αυταπατώμενοι αλαζόνες της εξουσίας, αγνοούν ότι στο εξωτερικό τους έχουν για φτύσιμο

    Μοιραίοι, άβουλοι, τσαρλατάνοι της εξουσίας, μόνο για τη χώρα δεν νοιάζονται.

    Λασπολογούν εναντίον στελεχών που μπορούν και ξέρουν να βοηθήσουν, προτιμούν να βουλιάξει η χώρα και ο λαός της, προκειμένου να μην χάσουν πιθαμή από τις καρέκλες τους.

    Κάποια μέρα θα μαθευτούν πολλά γι αυτήν την περίοδο και κάποιοι θα κλάψουν πικρά.....ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    *** ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ
    ..ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΙΛΑ... ΚΥΒΙΚΩΝ ΒΟΘΡΩΝ.

    ΑΝΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ
    ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/planet-voice/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-6-%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85

    Αυτό ειναι το πρόσωπο του Χρήστου Λουτράδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κάψα του συντάκτη για την επιβίωση του διδίμου της καταστροφής ΠΑΣΟΚ - Ντόρας βγάζει μάτι.
    Κατ αρχάς όταν αρχίζει με τη φράση ''είναι ντροπή, όμως, να δηλώνουν κάποιοι ότι είναι δεξιοί και μάλιστα φανατικοί'' δηλώνει τη σταλινικού - φασιστικού τύπου σκέψη του.
    Και γιατί παρακαλώ είναι ντροπή να δηλώνει κάποιος ό,τι γουστάρει;
    Ξέρω ξέρω...
    Το να δηλώνεις ''αριστερός'' είναι της μοδός!!!
    Το να δηλώνεις ''δεξιός'' ή ακόμα και ''ακροδεξιός'' είναι ντροπή.
    Τα βάζω σε εισαγωγικά γιατί θεωρώ τις έννοιες αναχρονιστικές και ξεπερασμένες που δεν δηλώνουν απολύτως τίποτα.

    Όσο για τις αναφορές στο ΚΚΕ και στο Πολυτεχνείο είναι για γέλια. Γιατί από τη μια αποποιείται την ''ακροδεξιά'' κι από την άλλη υπερασπίζεται τις αναχρονιστικές απόψεις της γι αυτά τα ζητήματα.
    Ότι δηλαδή όποιος έλαβε μέρος στο Πολυτεχνείο και ήταν στο ΚΚΕ είναι κάτι σαν προδότης για τους ''δεξιούς''(απόψεις που έχουν εν πολλοίς ξεπεραστεί από τη αλλά αυτό δεν συμφέρει κανέναν ''αριστερό'' να το παραδεχτεί γιατί του χαλάει τη σούπα).
    Και για να κλείσω το σχόλιο.
    Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Παπαγιώτης να ενοχοποιήσει το Σαμαρά για τη πατριωτική στροφή που δείχνει να παίρνει δε θα τα καταφέρει.
    Το τέλος του ΠΑΣΟΚ και της Ντόρας είναι κοντά και η αρχή της συνεργασίας τους κοντινότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι παπατζήδες οι άνθρωποι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

    Μόνο σε δηλώσεις και επικοινωνιακά τρικ τύπου βουλιάζουμε, χρεοκοπούμε τιτανικός,
    πράσινη ανάπτυξη,
    πιστόλια πάνω στο τραπέζι,
    να μας αφήσουν «ήσυχοι» οι κερδοσκόποι,
    και πανηγύρια μετά την συμφωνία στο eurogroup.

    Τσιγκολελετα πρασινα κουφετα!!

    Που θα πληρώσουν 2 ολόκληρες γενιές
    κατοίκων της Ελλάδας.
    Δράμα !!! στο 1950 θα ξαναπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μισός χρόνος διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ


    Του Νίκου Κοτζιά

    Πέρασαν έξι μήνες από τότε που το ΠΑΣΟΚ υπό τον Γ. Α. Παπανδρέου κατήγαγε μεγάλη και σημαντική εκλογική νίκη. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου του 2010 απάλλαξε τη χώρα από την ακινησία. Η χώρα επανάκαμψε σε έναν δρόμο ενεργητικής πολιτικής. Δεν χρειάζεται μεγάλη σοφία για να καταλάβει κανείς ότι τα δεινά της χώρας θα ήταν πολλαπλά αν συνέχιζε να κυβερνά ο Κ. Καραμανλής.

    Η ελπίδα του τελευταίου ότι κάπου στο άγνωστο μέλλον θα υπάρξει μια δικαίωση και για αυτόν δεν έχει καμιά βάση, πλέον. Ούτε για τον ίδιο. Υποστηρίζω, μάλιστα, ότι η Ν.Δ. απέκτησε καλύτερο αρχηγό χάρη στην ίδια της την ήττα. Εναν πολιτικό με αντίληψη για το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Εναν αρχηγό, όπως τον ονομάζω, συντηρητικό κεϋνσιανό, που συνέβαλε από τη δική του θέση στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες.

    Εξι μήνες θετικών

    Το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε τη χώρα σε πολύ κακή κατάσταση. Έδειξε κουράγιο και υπομονή. Πήρε πάνω του τα προβλήματα και προσπάθησε να τα αντιμετωπίσει. Το μεγάλο του ατού ήταν και είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, ο Γ.Α.Παπανδρέου. Οταν ερωτώμαι από φίλους για να αξιολογήσω τη σημερινή κυβέρνηση με ειλικρίνεια, απαντώ ότι "πιστεύω ότι ο Παπανδρέου είναι ασύγκριτα καλύτερος από τον Κ. Καραμανλή".

    Οτι μέσα στην κρίση φάνηκαν τα μεγάλα πλεονεκτήματά του. Είναι ο κατεξοχήν Ελληνας πολιτικός που στην εποχή της παγκοσμιοποίησης μπορεί να κινηθεί στο υπερεθνικό πολιτικό σκηνικό και να παλέψει, σύμφωνα πάντα με τις απόψεις και πεποιθήσεις του, για αυτό που θεωρεί καλό και αναγκαίο για την Ελλάδα. Ο Γ. Παπανδρέου γνωρίζει το διεθνές περιβάλλον και γνωρίζεται με αυτό. Διαθέτει αξιοπιστία μεγαλύτερη εκείνης της κυβέρνησης της Ν.Δ. Ο λαός, με τη σοφία του, του έδωσε μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ώστε να κάνει αυτό που εκείνος γνωρίζει καλύτερα, χωρίς εσωτερικά προσκόμματα. Σε αυτό βοηθήθηκε από την υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δεν έχει κανένα λόγο να επιθυμεί την αποτυχία του.

    Ο Παπανδρέου επανέφερε την ελληνική πολιτική σε μια ενεργητική πορεία. Δραστήριος, ακούραστος, ξέρει να μιλά με τη γλώσσα των αναγκών της Ελλάδας στο αυτί των συνομιλητών του. Διότι, όπως έγραφε ο Μπρεχτ, δεν αρκεί κάποιο στόμα να ομιλεί ορθά και λογικά, πρέπει να ακούει αυτή την ορθότητα και το αυτί στο οποίο απευθύνεται ο ομιλητής.

    Στην απάντηση που με ειλικρίνεια δίνω σε όποιον με ερωτά, υπογραμμίζω ότι η πολιτική σκηνή αυτών των έξι μηνών έδειξε ότι ο Παπανδρέου είναι πολύ καλύτερος από όλους τους δελφίνους και δελφινίσκους που διαθέτει το κυβερνών κόμμα. Ο ίδιος είναι δύο κεφάλια καλύτερος από τον μέσο όρο των υπουργών του. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι εκείνος, και όχι κάποιος τρίτος, επέλεξε αυτό ακριβώς το Υπουργικό Συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. psaxte ligo kai to diktyo 21... aytoi oi alites emplexan ti xwra me ton otsalan... to parakratos tis dexias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδιαφορία – Αδιέξοδα – «Αβλαβείς Διελεύσεις» – Αθεϊα – Αναβλητικότητα – Αναίρεση Υποσχέσεων – Αναποφασιστικότητα – Αναξιοπιστία – Ανανδρεία – Ανομία – Αλαζονεία – Αλλοίωση Εκλογικού Σώματος – Αλλοδαποί/Λαθρομετανάστες/Ψηφοφόροι/”Γλάστρες” – Αναξιοπιστία – Ανθελληνισμός – Ακροβατισμοί – Ανασφάλεια – Αναταραχή – Ανεργία – Ανυπαρξία Σχεδιασμού – Ανυπαρξία Αυτοκριτικής και Ανάληψης Ευθυνών – Απειρία – Αποδόμηση – Απώλεια Εθνικού Πλούτου Απώλεια – Εθνικής Κυριαρχίας – Aσυνειδησία – Αυθάδεια – Αύγουστος 2007 – Αυταρχισμός – Αυτοκτονίες – Αφελληνισμός – Γκρίζες Ζώνες – Γεωμετρική Αύξηση Εγκληματικότητας – Δεκεμβριανά 2008 – Διαθεσίμοτητα Επίλεκτων Στρατιωτικών – Διάλυση Αστυνομίας – Διάλυση Κοινωνικού Ιστού – Διαστρεύλωση Πραγματικότητας – Διασυρμός παγκοσμίως – «Διπλωματία των Σεισμών» – Δουλικότητα – Δυσβάστακτο και συνεχώς αυξανόμενο Χρέος!! – Εγκλημα Χρηματιστηρίου – Εθνοκτονα ν/σ – Ενδοτισμός – Εκλογολογία – Εκχωρήσεις – Ελληνες Μετανάστες στην Ελλάδα – Ελληνοποιήσεις «Μαϊμού» – Επαιτεία – Επαρση – Επιδειξιομανία – Eπικινδυνότητα – Eρασιτεχνισμός – Ε.Σ.Υ. που Νοσεί – Ευθυνοφία – Ευχαριστίες – Ξυπασιά – Καθεστωτική Νοοτροπία – Καύχιση – Καιροσκοπισμός – Καταισχύνη – Kitsch Lifestyle – Κατάργηση Παρελάσεων – Κατάργηση Κρίσιμων Υπουργείων και Εθνικών Συμβόλων – Κατάρρευση Αγορών – Κομπασμός – Κομπορρημοσύνη – Λαθρομετανάστευση – Λασπολογία – Μεροληψία – ΝεοΕφοπλιστές – ΝεοΠολυεκαττομυριούχοι – ΝεοΠλουτισμός – Οίηση – Ονειδος – Οικονομικός Ολεθρος – Πανικός – Παιγνίδια με τους Θεσμούς – Παρακολουθήσεις Πολιτών και Τηλεφώνων – Παραμονή στην Εξουσία με κάθε κόστος – Παραπλάνηση – Περιαυτολογία – Πλαστοποίηση – Πράσινα Αλογα – Παράδοση Ανευ Ορων – Παράνοια – Παροχές με Δανεικά – Πολιτικοί Χωρίς Εχέγγυα – Προδοσία – Προσβολές – Ριψοκινδυνότητα – Ρουσφελολογία – SAMINA – Σκανδαλολογία – Συμφορές και Πνιγμοί – Συλλήψεις διαμαρτυρόμενων Ελλήνων –Συσκότηση – Spreads στον Υψιστο – Τεχνογνωσία και Ελεγχος από ΔΝΤ! – Τουρκική «Νηοψία» σε Ελληνικά Νερά!! – Τρομοκρατία – Τσαρλατανισμός – Υποσχεσιολογία – Υποταγή άνευ όρων σε Ε.Ε. & ΔΝΤ!! – Φαλκίδευση – Φιλαρχία – Φιλοχρηματία – Φοβία – Χρεοκοπία – Χρηματισμός – Ψευδολογία – Ψευδουπερηφάνεια – Ψηφοθηρία – Υβρεις – Υποτέλεια – Υποτίμηση Νοημοσύνης των Ελλήνων – Υποχωρητικότητα –

    Υφαρπαγή Εξουσίας 4/10/2009, και ο Θεός να λυπηθεί τους Ελληνες, γιά ό,τι αυτοί απεργάζονται Χωρίς τους Ελληνες. ________________________

    ΠΑΣΟΚ: 1981-2010 μ.Χ., με ολιγοετή απουσία διακυβέρνησης

    «Η αλαζονεία Προγευματίζει με την αφθονία, Γευματίζει με τη φτώχεια και Δειπνεί με τη ντροπή και περιφρόνηση» ~Λαϊκή Παροιμία~.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΣΩΣΩΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗ ΣΩΖΟΥΝ .
    ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.
    ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕ ΑΛ ΚΑΠΟΝΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικά φαίνεται ότι ο λαός θα την πληρώσει πολύ ακριβά την ψήφο της 4 Οκτωβρίου.
    Εκεί που έχουν φτάσει τα επιτόκια δανεισμού, ο μόνος δρόμος είναι προς τα κάτω (ελπίζω).
    Αλλιώς, ζήτω που καήκαμε με τούτους εδώ τους άσχετους τοκιστές σουλατσαδόρους του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Παπαγιώτη, μάλλον θα πρέπει να μας έχετε μπερδέψει με κάποιους που νοιάζονται για τη γνώμη σας.
    Η οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα είναι τόσο παραμιορφωτικά πράσινη, που καταντάει φασιστική.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ.
    Ο Λαζαρίδης είναι παλληκάρι με καθαρό μυαλό, που δεν έχει σχέση ούτε με συμφέροντα, ούτε με επιχειρηματίες, ούτε με καναλάρχες, ούτε με δοσίλογους εφημεριδάδες.
    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ, ΤΣΙΜΕΣ, ΚΑΨΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΩΡΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ.
    Γι' αυτό ξυδάκι, κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρείτε τα άρθρα του Λαζαρίδη στον Οικον Ταχυδρόμο (1991-93) γεμάτα φανατισμό για τα Σκόπια και τον Γκλογκόρωφ και θα καταλάβετε πού οδηγεί το Σαμαρά.
    Μάθετε επίσης, ότι ο Λαζαρίδης που άλλαξε 7 στρατόπεδα μετά το 1973, ήταν πάντοτε το ίδιο φανατικός στο κάθε καινούργιο του πόστο. Ο φανατισμός είναι κακός σύμβουλος για έναν πρόεδρο κόμματος εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το βδέλυγμα ειναι να είσαι κομμουνιστής και να έχεις σφαξει Ελληνες για τον Σταλιν . Αυτο δεν είναι μόνο ντροπή, άλλωστε ποιοι κομμουνιστές ντράπηκαν και που να την βρού την τσίπα.... Αυτό είναι ίδιο των ηλιθίων και των υπανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέσω της εκλογής Σαμαρά οι
    ψηφοφόποι της Ν.Δ επιδίωξαν
    κυρίως ηθική κάθαρση. Δεν γνωρίζω
    άν τους βγεί...Πάντως,έκλεισαν την πόρτα στους Μητσοτάκηδες και καλώς
    έπραξαν.
    Μια χαρά είναι ο κ. Λαζαρίδης,τί
    ανοησίες γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δεξια, η παραταξη που ευθυνεται για την μικρασιατικη καταστροφη, την συνεραγασια με τους γερμανους κατακτητες, τον εμφυλιο, το παρακρατος, την χουντα, την κυπριακη τραγωδια, την πυρπολιση της μισης Ελλαδας και τον παγκοσμιο δημοσιονομικο εξευτελισμο μονο απο ξενους χωρους οπως ο Λαζαριδης θα μπορουσε να βρει υμνητες. Οι ιδιοι οι δεξιοι ξερουν τι εγκληματα εχουν κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    Σκανδαλα υγειας


    Μηχανηματα

    το κολπο ειναι παλιο δεν επισκευαζουμε τα μηχανηματα του δημοσιου επιτηδες....

    και στελνουμε τους αρρωστους στα "συμβαλομενα" με τους γιατρους ιδιωτικα για αξωνικο μαγνητικη κλπ...απόπου οι του δημοσιου περνουν αναλογη μιζα

    Ασθενοφορα

    αραζουν απο 6-7 σε καθε νοσοκομειο και πηγαινοερχονται μεσα εξω ενω δεν κανουν τιποτα...στην συνεχεια

    αφου καποιος θελει ασθενοφορο οι ιδιοι οδηγοι και νοσοκομοι δινουν καρτουλες ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ασθενοφορων και αν θελουν π.χ. να πανε σε νησι η ΜΙΖΑ ειναι μεγαλη....


    Φαρμακα

    Απο τις αποθηκες και τις κλινικες φυγαδευονται καθε μερα απο γιατρους νοσοκομες υπαλληλους φυλακες σημαντικες ποσοτητες φαρμακων που ειτε καταληγουν σε ιδιωτικα ιαρεια ειτε σε φαρμακεια ειτε στη μαυρη αγορα...

    Ετσι το ΕΣΥ εχει τεραστιο ελλειμμα!!

    θελετε και αλλα??

    Ας αρχισετε απο αυτα....

    Δημοκρατικοι Γιατροι

    ΤΟ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ!!

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?/

    ΙΑΤΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

    06 Απρ 2010 3:38:00 μ.μ.

    Σκανδαλα

    Εφημερευω απο το σπιτι....

    ειμαι διευθυντης επιμελητης??
    δεν παω στο νοσοκομειο ολη τη βαρδια...

    αλλα αραζω σπιτι

    και αφηνω στον ειδικευομενο σκλαβογιατρο αν συμβει κατι...να με παρει τηλεφωνο...

    Εφημερευω απο το σπιτι μου οπου μπορει να εχω και το ιατρειο μου και να δεχομαι τους ασθενεις τουδημοσιου νοσοκομειου

    πολλα λεφτα...

    ιατρος

    06 Απρ 2010 2:54:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Σκανδαλα

    Νεκρος πολλα λεφτα

    Δεν προφτανει να πεθανει και οι γιατροι που τον αφησαν επιτηδες να πεθανει γιατι ΔΕΝ πηραν ΜΙΖΑ του εχουν ετοιμο το γραφειο κηδειων...

    τουλαχιστον θα τα παρουν απο το γραφειο κηδειων...

    εξω απο τα χειρουργεεια τα "κορακια" περιμενουν τον ετοιμαθανατο ταζοντας μεγαλη μιζα αναλογα το ποιον του νεκρου την αποσταση απο Αθηνα κλπ...

    Και νεκροι ειναι καλοι για μιζα

    Ιατρος

    06 Απρ 2010 2:57:00 μ.μ.

    Ξυπνα Μαριλιζα!!!

    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ??

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΑΜΠΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
    ΑΝΤΑΞΙΟ ΕΝΟΣ ΡΗΓΑ΄.
    Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟ..ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ[ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ]
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..ΕΚΟΝΟΜΙΚΑΛ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΛΟΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ..ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Παπαγιώτη ωραία τα ποιητικά σας λογύδρια αλλά η ναφθαλίνη μάλλον βρίσκεται στη δική σας εγκεφαλική ντουλάπα.

    Ο Χρύσανθος πάντα ήταν ελεύθερο πνεύμα και δεν δίστασε να τα βάλει ακόμα και με τους πρώην συντρόφους του.

    Όσο για το Πολυτεχνείο, απλώς λέει το αυτονόητο - για όλους εμάς τουλάχιστον που συμμετείχαμε τότε στην εξέγερση, συλληφθήκαμε και φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, αλλά ποτέ δεν εξαργυρώσαμε την "ταλαιπωρία" μας με καρέκλες, βουλευτιλίκια και δημόσιες καλοπληρωμένες θέσεις.

    Απλώς, όταν διαπιστώσαμε οτι τελικά "βοηθήσαμε" τους οιονεί οπορτουνιστές να "επανιδρύσουν" ένα κράτος ακόμη πιό διεφθαρμένο απο τη χούντα που μαχόμασταν, αποφασίσαμε να πάμε σπίτι μας.

    "Τα καλύτερα παιδιά κουράστηκαν και γύρισαν στο σπίτι..." Δ. Σαββόπουλος

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντώνη- Μάριε μπράβο για το θάρρος της γνώμης σου και την κριτικη που ασκεις ακόμα και στο δεξι χερι του Σαμαρα. Αμα είχα κι εγώ τα αρχίδια θα ελεγα τα ίδια και ακομα παραπανω αλλα δεν τα εχω. Γι αυτο σε θαυμαζω αν και αναρωτιεμαι οτι μετα απο τοσους που εχεις βρισει και συκοφαντησει δε ξερω ποιος θα σε πρωτογαμησ@@@@ μετα. Συνεχισε ετσι!!
    Ο παντοτινα δικος σου φιλος και συντροφος,
    Χρηστος Λοτραδ.ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο εμετός σας παντικοφαγωμένα πασόκια του βόθρου δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΕΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΜΕΤΙΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ.

    troktika ΤΟΥ ΨΟΦΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ..αν έμεινε ακόμη κανένα σάπιο κοκκαλάκι.

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΧΕΣΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντώνη- Μάριε μπράβο για το θάρρος της γνώμης σου και την κριτικη που ασκεις ακόμα και στο δεξι χερι του Σαμαρα. Αμα είχα κι εγώ τα αρχίδια θα ελεγα τα ίδια και ακομα παραπανω αλλα δεν τα εχω. Γι αυτο σε θαυμαζω αν και αναρωτιεμαι οτι μετα απο τοσους που εχεις βρισει και συκοφαντησει δε ξερω ποιος θα σε πρωτογαμησ@@@@ μετα. Συνεχισε ετσι!!
    Ο παντοτινα δικος σου φιλος και συντροφος,
    Χρηστος Λοτραδ.ς

    Υ.Γ. Επισης θελω να σε ευχαριστησω γιατι μου εμαθες να κανω καλες αντιγραφες και να λογοκλεπτω κειμενα αλλων. Αλλωστε η δεοντολογια ειναι για αλλους. Το θράσος ειναι για εμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α, όλα κι όλα!
    Πάντως τη διαδρομή με το κανό την έβγαλε χωρίς την συμβολή του ταχύπλοου που τον συνόδευε.

    Η σύζυγος Άντα, επέλεξε το φέρι μποτ για να φτάσει στην ‘Υδρα, μας ενημερώνει ο δημοσιογράφος ενός καναλιού.
    Γιατί ένα άγχος το έχεις ως πολίτης για τον πρωθυπουργό σου! Θα το σπάσει το ρεκόρ του;
    Δε θα το σπάσει;;;
    Τι να πεις… Άρτος και θεάματα!!!

    Αλήθεια, το ταχύπλοο ελληνικό ήταν ή από αυτά που “διαπλέουν αβλαβώς” τελευταία?

    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ
    ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    ΟΙ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ,
    ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ???

    ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ MORGAN-STANLEY.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΜΕ 7, ΕΩΣ ΚΑΙ 8% !!!!

    ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΕ,
    ΒΡΕ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ?????

    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΟΖΟΠΡΟΒΑΤΙΝΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΩΠΗΛΑΤΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ? ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ??

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣ !


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ...!

    ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ...Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΦΤΑΙΕΙ.....

    ΛΟΥΚΑ KATSELH ΚΑΝΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
    GIA TOYS DANEIOLHPTES ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για όλους τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ !! Ο Καραμανλής τα έκανε σκατά !! Το ίδιο λέει και ο νέος σας αρχηγός και ένα σορό βουλευτές σας !! Φαντασθείτε να έλεγε το ΠΑΣΟΚ την αλήθεια ΟΤΙ ΤΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΤΑΝΕ 14,2 % και όχι 12,7 % !! Κοιτάξτε να το χωνέψετε και σταματήστε να γράφετε τις μαλακίες σας . Οι μόνοι που δικαιούνται να βρίζουν είναι τα κόμματα της αριστεράς . Όχι πως δεν έχουνε και αυτά τις ευθύνες .Πρέπει να σταματήσουνε αυτή τη στείρα διαμαρτυρία και να ακούσουμε και καμιά πρόταση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν μπορεί να είναι κάποιος τόσο βόδι όπως ο 07 Απρ 2010 2:37:00 μ.μ.
    εκτός φυσικά αν πληρώνεται από τον Αλογομουρη η τον Καραμανλή.
    Γιατί ρε βόδι δεν πήρε τα μέτρα ο Καραμανλής πριν 5-6 χρόνια ?? Όλη η Ευρώπη τον Καραμανλή τον είχανε για φτύσιμο! Φαντασθείτε να έλεγε το ΠΑΣΟΚ την αλήθεια ΟΤΙ ΤΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΤΑΝΕ 14,2 % και όχι 12,7 % !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν έχετε ίχνος ντροπής πάνω σας πληρωμένα κομματοσκυλα της Ν.Δ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είμαι άσπρος, μικρός και είμαι μαλάκας Ν.Δ !!
    Είμαι μακρύς ,κίτρινος και λεπτός σαν σπαγγάκι, και είμαι η ψωλή της Ν.Δ
    Είμαι μαύρος κα καυτός και είμαι η κουράδα της Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση