GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O αποχαιρετισμός της μάνας...

Η μητέρα του 15χρονου Αφγανού Χαμιντουλά Νατζαφί ακουμπισμένη στο φέρετρο αποχαιρετά το νεκρό γιο της , που τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρη...

Η μητέρα του 15χρονου Αφγανού Χαμιντουλά Νατζαφί ακουμπισμένη στο φέρετρο αποχαιρετά το νεκρό γιο της , που τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη βόμβας στην τρομοκρατική ενέργεια της 28ης Μαρτίου στα Πατήσια...

7 σχόλια

  1. Αν είναι δυνατό σήμερα, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράζει φωναχτά τις απόψεις του, να υπάρχουν καθάρματα που θέλουν σώνει και καλά να μας πουν πως πρέπει να σκοτώνουμε και να καταστρέφουμε για να μας ακούσουν! Και ιδού το αποτέλεσμα: ένας νέος χάνει τη ζωή του και μια κοπελιά την όρασή της στο όνομα εκείνου από το οποίο έφυγαν για να σωθούν: της αναρχίας! Όπου μια φανατική μειοψηφία θέλει σώνει και καλά να επιβάλει τις θεοκρατικές αρχές της!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάρτυρας? ρε τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αφγανάκη που σκοτώθηκε κατά την μεταφορά της βόμβας ήταν ο μεταφορέας της βόμβας δηλαδή βαποράκι και ήταν ελαττωματικός ο μηχανισμός και έσκασε στα χέρια του , όπως του Ξυρού στον Πειραιά.
    Η μεταφράστρια δε που μετέφραζε στον εισαγγελέα την κατάθεση της μητέρας του αφγανόπουλου ήταν της Μ.Κ.Ο του υπουργείου εξωτερικών .και επομένως και να αποκάλυπτε την αλήθεια η μητέρα του παιδιού,
    αυτή έλεγε ότι ήθελε .
    Την βόμβα λοιπόν την πήγαιναν επί χρήμασι σε ΤΖΑΜΙ
    Στην Αθήνα που θα έσκαγε και θα ειχε θύματα πολλούς μουσουλμάνους και θα λέγανε ότι την βάλανε ακροδεξιές οργανώσεις , σε αντίποινα της βόμβας που έσκασε στα γραφεία της χρυσής αυγής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εεε όχι και πρεσβευτης του Αφγανισταν. ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια επίδειξη τυφλής βίας αντάξιας του χαρακτήρα τους και των ζωωδών ενστίκτων τους, και προκειμένου τα ορμέμφυτά τους να βρουν διέξοδο, τοποθέτησαν βόμβα στα Πατήσια που διαμέλισε το 15-χρονο ανυποψίαστο παιδί και τραυμάτισε (θανάσιμα?) την 10-χρονη αδελφούλα του, μπροστά στα μάτια της δύσμοιρης μάνας τους, όταν όλοι μαζί, οικογένεια κατατρεγμένων μεταναστών, έψαχναν στα σκουπίδια της γειτονιάς για να μετριάσουν την πείνα τους. Το θέαμα με το διαμελισμένο αγόρι και το τραυματισμένο κορίτσι τραγικό, και με τη μάνα που έχασε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα το παλικάρι της, το καμάρι, το στήριγμα και την ελπίδα της, να φωνάζει και να τρέχει αλλόφρωνη μετά το μακελειό, για το κακό που τη βρήκε.
    Τα εγκληματικά αυτά ανθρωποειδή, είναι άεργοι, τεμπέληδες, ανεπάγγελτοι, αποτυχημένοι στην προσωπική τους ζωή με ό,τι και να ασχολήθηκαν, ανέραστοι, εμπαθείς, κομπλεξικοί, θρασύδειλοι και άσχετοι (ούτε βόμβες δεν είναι ικανοί να κατασκευάζουν αφού οι βόμβες τους, σκάζουν ανεξέλεγκτα (?)), αρρωστημένα και κομπλεξικά μυαλά, περιθωριακοί, ψευτοεπαναστάτες του γλυκού νερού και εκ του ασφαλούς. ‘Αϊντε να δεχθούμε ότι μισούν τους επιτυχημένους και τους νοικοκυραίους. Αμ, η δύσμοιρη οικογένεια των μεταναστών-συνανθρώπων μας τι τους έφταιξε???.
    Αν ποτέ εντοπισθούν, θα πρέπει να λιντσαριστούν, να τους κόψουν την π-_-_α και να τους κρεμάσουν με τσιγκέλι από το ένα μάτι, ζωντανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ...


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΙ ΠΟΛΥΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 9: 49

    Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο , τις περισσότερες φορές ,οι μουσουλμάνοι μεταφέρουν τα εκρηκτικά και τις βόμβες , με τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά τους , τάζοντας τους μια θέση στον παράδεισο του Ισλάμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση