GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα όπως λέμε Argentina...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Στο βίντεο-ταινία που παρατίθεται εν συνεχεία, καταδηλώνεται πως ό,τι ζούμε και ό,τι θα ζήσουμε το έχουν ζήσε...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Στο βίντεο-ταινία που παρατίθεται εν συνεχεία, καταδηλώνεται πως ό,τι ζούμε και ό,τι θα ζήσουμε το έχουν ζήσει άλλοι πριν από εμάς και για εμάς. Ο κ. Παπακωνσταντίνου στις τελευταίες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του ευελπιστεί και αισιοδοξεί ότι θα καταστούμε παράδειγμα ανάλογο της Σουηδίας πριν μια 10ετία. Αμελεί ότι η Σουηδία δεν είχε τις σαθρές δομές και τις καθεστωτικές συνήθειες που διέπουν εμάς.
Τα πράγματα δείχνουν ότι μάλλον οδηγούμαστε σε καταστάσεις ανάλογες της Αργεντινής.
Μακάρι να δικαιωθεί ο Υπουργός...
http://video.google.com/videoplay?docid=4353655982817317115

18 σχόλια

  1. Τωρα λοιπον που εχουν ξεκαθαρισει τα παντα πλεον, ας παμε στο φτωχικο του Στρατηγου Στυλλιανου Παττακου στα πατησια, του εκατονταχρονου Στρατηγου να του πουμε περα απο ενα μεγαλο ευχαριστω κι μια τεραστια συγνωμη...περα απο ευγνωμοσυνη για τα οσα εκανε στα πεντεμιση χρονια διακυβερνησης απο τους επαναστατες εντιμους απριλιανους, περα του οτι παρεδωσες θετικο προυπολογισμο!!! για πρωτη φορα υπηρξε κυβερνηση που παρεδωσε θετικο δηλαδη συν, δηλαδη κερδος!!!!!
    Σας οφειλουμε πολλα, ακομα και οποιοι ειχαν τη παραμικρη αμφιβολια (μονο οσοι δεν ειχαν ζησει τη χρυση πενταετια) πλεον και οι πιο δυσπιστοι ομολογουν πλεον την πραγματικοτητα....αυτη που μεχρι πριν λιγα χρονια το ελεγε ο καθε Ελληνας ψιθυριστα, τωρα πια το ψωναζει!!! το βροντοφωναζει!!! "μακαρι να ειχαμε σημερα, εκεινους τους εντιμους Ελληνες, που εσωσαν τη χωρα απο εναν ακομη εμφυλιο, που ζουσαμε με ασφαλεια και οικονομικη ανεση, με δουλεια, με δημιουργια".....ποιος Ελληνας δεν το φωναζει σημερα αυτο???
    Σας ευχαριστουμε για οτι κανατε στα μολις πεντε χρονια που αναλαβατε τις τυχες της χωρας....
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ME AMMOXAΛΙΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πασοκ είναι κόμμα με ιστορική συνέχεια.

    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά, ξανάνοιξε τα ξερονήσια, εκτελούσε κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.

    Ο γιός του Ανδρέας, κατέστρεψε την Αριστερά με το μεγαλειώδες "το πασοκ και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις", ξεούλησε τα πετρέλαια του Αιγαίου και κατέστρεψε τον κοινωνικό ιστό της χώρας βγάζοντας στα φόρα και νομιμοποιώντας ό,τι χειρότερο είχε ο Έλληνας μέσα του.


    Ο διαχειριστής Σημίτης συνέχισε το ξεπούλημα του Αιγαίου και των πετρελαίων του με τη δημιουργία γκρίζων ζωνών στα Ίμια και καταβαραθρώνοντας οικονομικά τη μεσαία τάξη μέσω του ΧΑ και τη δημιουργία μονοπωλίων σε όλους τους τομείς της οικονομίας.


    Ο εγγονός γιωργάκης ξεπούλησε τη χώρα και το λαό στο ΔΝΤ, έχοντας ξεπουλήσει την Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ, ξανά το Αιγαίο και τα πετρέλαιά του (για να το εμπεδώσουμε γιατί μπορεί να είχαμε νομίσει ότι οι παραπάνω ήταν "εθνικά υπερήφανοι"), το Μακεδονικό.


    Και για να μη ξεχνιόμαστε: στη σειρά των φόνων του πασοκ, που άρχισε ο παππούς γιώργος, τους συνέχισε ο Σημίτης με τους 3 ήρωες αεροπόρους στα Ίμια, ο Παπουτσής με τους 89 του Σάμινα και τους συνεχίζει περήφανα και εθνικά ο γιωργάκης με τους σημερινούς 3 νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδαμε και εμείς εδώ τις μοτοσυκλέττες του Χρυσοχοϊδη.
    Το μόνο που δεν είδαμε ακόμα είναι την έφιππη αστυνομία.
    Δεν αντιλαμβάνονται δυστυχώς ότι ο κόσμος δεν τους ανέχεται πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΑΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
    ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

    ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ

    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κοιταξει ιστορικα καποιος τους λαους που ξεσηκωθηκαν με τη φτωχεια και τη εξαθλιωση που τους εφερε το Δ.Ν.Τ. θα καταλαβει οτι αυτα που εγιναν εκει θα φανταζουν αστειο παιχνιδακι στο αιματοκυλισμα που θα γινει εδω.....και που καλως η κακως θα γινει ντομινο ξεσηκωμου τουαχιστον σε ολη την ευρωπη, αρκει καποιος να συγκρινει τον δικο μας λαο με εκεινους τους λαους, θα καταλαβει οτι αυτο που θα γινει εδω θα ξεπερασει καθε ...εφιαλτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 06 Μαϊ 2010 12:33:00 π.μ.

    Τι λες ρε σκατομαλάκα χουντικέ.
    Άντε και γαμήσου εσύ και οι ομοιοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 06 Μαϊ 2010 3:01:00 π.μ.
    αχου ενας "δημοκρατης'!!!!! παω στοιχημα οτι εισαι και αντιρατσιστης, ετσι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομιζω οτι ηταν η πρωτη φορα που η χωρα ειχε ομαλοτητα και γαληνη...
    Δεν με ενωχλησε ποτε κανεις και ειχαμε το σεβασμο και την εξυπηρετηση απο ολες της υπηρεσιες,το χρημα ειχε δυναμη και σταθεροτητα.Κανεις δεν μπορει να τους κατηγορησει οτι εβαλαν χερι στο δημοσιο ταμειο ηταν ΕΝΤΙΜΟΙ!!
    Δεν καταλαβαινω τι δημοκρατια ειναι αυτη που ζησαμε και η Ελλαδα μας ειναι σ'αυτο το χαλι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ελλάδα υπό ξένη κηδεμονία
    Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου
    Το ΚΚΕ κατηγορείται ότι επιχειρεί την ανατροπή του καθεστώτος
    Φωτιές στην Αθήνα
    Η ακροδεξιά σε ρόλο χωροφύλακα
    4 Νεκρο.
    Σας θυμίζει κάτ?ι

    Μήπως, Δεκέμβριο του ‘44;

    Ο Καρατζαφύρερ δωσίλογος του κατοχικού πρωθυπουργού.
    Ό,τι δεν κατάφερε το ΚΚΕ επί ΓΠΑΠ Ι το επιδιώκει επί ΓΠΑΠ ΙΙ.
    Έτσι ακριβώς το είπε !!!!!!!!!

    Αλλά οι Παπανδρέου ιστορικά πάντα στην ίδια θέση : πρωθυπουργοί ξένων δυνάμεων.

    Τσώρτσιλ, Οκτώβριος 1944 : ο κος Παπανδρεου να κλειδωθεί στο δωμάτιό του μέχρι να αποφασίσει να ορκισθεί πρωθυπουργός....

    EΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ
    ΅οικογένειας΅ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    - ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ.ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!


    Παρατηρητής

    Υ.Γ. Γιατί μου βρωμάει φασιστίλα εδω πέρα?
    Βρωμάει απαίσια σπασμένα κλούβια χρυσά αυγά...Πουουφ!
    Απίστευτη ΜΠΟΧΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε κάθαρμα χουντικέ 12.33

    Βρήκατε ευκαιρία ρε καθίκια να βγείτε και να μιλήσετε για τον πατακό και τους άλλους δήμιους?

    Μη χαίρεστε, η μόνη χούντα που θα δεις είναι αυτή που έχει στο κάδρο του σαλονιού σας ο φασίστας μπαμπάς σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση