GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ουδέποτε στηρίχθηκα από το ΛΑΟΣ..."

Από τον Μιχάλη Τσισμετζή Αγαπητό Press-gr Με έκπληξη αλλά και οργή διάβασα το θέμα που αναρτήσατε το Σάββατο 15/5/2010 στο ιστοχώρο σας. ...

Από τον Μιχάλη Τσισμετζή
Αγαπητό Press-gr
Με έκπληξη αλλά και οργή διάβασα το θέμα που αναρτήσατε το Σάββατο 15/5/2010 στο ιστοχώρο σας. Ο συγγραφέας του αναφέρεται στο πρόσωπό μου με ψευδή και ανακριβή στοιχεία και πληροφορίες. Ουδέποτε λοιπόν, στις συνδικαλιστικές εκλογές, στηρίχθηκα από το ΛΑΟΣ. Στηρίχθηκα από δυνάμεις που πρόσκεινται στο δημοκρατικό χώρο, από τον οποίο και προέρχομαι. Άλλωστε, οι αρχαιρεσίες στο συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μου γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο και όχι παραταξιακά ενώ, λειτουργούν πολύ...


 περισσότερο οι προσωπικές σχέσεις και φιλίες παρά οι κομματικές γραμμές. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στο δημοσίευμα φωτογραφία μου από προσωπικό μου χώρο, με προφανή στόχο τη δημιουργία αναληθών εντυπώσεων για τη ζωή μου και τον χαρακτήρα μου.
Και το χειρότερο, εμπλέκετε τη βουλευτή κυρία Παναρίτη σε όλα αυτά με προφανή στόχο την σπίλωσή της. Η βουλευτής, στην οποία εργάζομαι με εντολή της Βουλής των Ελλήνων, εμπιστεύθηκε παλαιότερους συναδέλφους της από το ΠΑΣΟΚ για την επιλογή των δύο αστυνομικών που της αναλογούν.
Όλο αυτό το δημοσίευμα προφανώς εξυπηρετεί ένα διπλό στόχο.
Τη δική μου επαγγελματική βλάβη, για λόγους τους οποίους γνωρίζω αλλά δεν έχει νόημα να τους καταθέσω εδώ και τώρα.
Την απομείωση της πολιτικής αξίας της κυρίας Παναρίτη σε κρίσιμη αλλά και περίεργη πολιτική συγκυρία.
Την ίδια ώρα, λυπάμαι που ο πιο δημοκρατικός διαδικτυακός θεσμός, αυτός των Blogs, γίνεται βήμα για εμπαθείς και ιδιοτελείς, ανώνυμες ή ψευδώνυμες δράσεις σπίλωσης ανυποψίαστων πολιτών και πολιτικών στελεχών.
Επιφυλασσόμενος για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος για την περιφρούρηση της προσωπικής και επαγγελματικής μου αξιοπρέπειας, σας παρακαλώ για τη δημοσίευση.