GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποδέχεται τους νεοδιόριστους‏...

Από το http://stigmatismenoi.blogspot.com/ Η Υφυπουργός κ. Τζάκρη υποδέχεται τους νεοδιόριστους στο υπουργείο...

Από το http://stigmatismenoi.blogspot.com/

Η Υφυπουργός κ. Τζάκρη υποδέχεται τους νεοδιόριστους στο υπουργείο...

22 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ... ΚΑΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΓΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με "νόμιμο και ηθικό" τρόπο πάνε να μας αποδείξουν ότι οι γάιδαροι πετάνε.
    Ότι πείς Γιώργο Παπανδρέου.
    Να θυμάσαι μόνο ότι την τελευταία λέξη θα την πεί ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ.....
    "Η ομορφιά της Τζάκρη"

    "Βλέποντας τις δεκάδες φωτογραφίες της Τζάκρη το τελευταίο τριήμερο δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στις δυνατότητες του Photoshop, μεγαλειώδες αποτέλεσμα.

    Σε ορισμένες μάλιστα θα μπορούσε να παρουσιάζεται και σαν Σταρ Ελλάς.
    Βέβαια, εάν είχες την...
    τύχη να ακούσεις τη "ρήτορα" Τζάκρη επί το έργω, δεν θα πίστευες ποιοί άνθρωποι στην Ελλάδα μπορούν και γίνονται Υπουργοί.

    Αχ... καημένε Έλληνα, φταις κι εσύ για όλα αυτά, γιατί χωρίς τη δική σου ψήφο δεν θα μπορούσε κανείς από δαύτους να σκυλεύει το ανήμπορο σώμα της Ελλάδας, στο όνομα της μεγάλης λαϊκής εντολής που εσύ Έλληνα έδωσες στις τελευταίες εκλογές.

    Κάτι πρέπει ν' αλλάξει, η κατάσταση δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι περισσότερο.
    Απλά δεν γίνεται."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γερουλάνος έστειλε στην Πέλλα την κ. Βλαζάκη, τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα. Η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΤ, κ. Βλαζάκη δεν έχει κριθεί για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης αλλά έχει διοριστεί περισσότερο από ένα χρόνο ως αναπληρώτρια με μόνο προσόν ότι είναι η παλαιότερη στην επετηρίδα. Είχε δεσμευτεί στην τότε πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ ότι δεν θα υπέβαλε υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη θέση μια και ο διορισμός της θα δημιουργούσε πλεονεκτήματα μοριοδότησης της, στις επερχόμενες κρίσεις. Εξ άλλου κ. Βλαζάκη ένα έτος πριν την συνταξιοδότηση της δεν είχε δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για Γενική Διευθύντρια. Όμως η μεταβολή της νομοθεσίας , κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της, σήμερα της επιτρέπει να υποβάλει υποψηφιότητα. Οι κρίσεις θα γίνουν σε λίγους μήνες και η κ. Βλαζάκη δίνει γη και ύδωρ στην ηγεσία του ΥΠΠΟΤ. Η κ. Βλαζάκη από τους επικεφαλής του αρχαιολογικού κατεστημένου του ΥΠΠΟΤ, βρίσκεται πίσω από τις νομιμοφανείς απομακρύνσεις Διευθυντών, στελεχών που έχουν κριθεί, τον εξαναγκασμό σε παραιτήσεις στελεχών του ΥΠΠΟΤ, πίσω από το μαγείρεμα των υποχρεωτικών παραιτήσεων του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων, δυο χρόνια πριν την λήξη της θητείας του, τον εκφοβισμό και στελεχών και υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ. Είναι η ίδια, που με την υπογραφή της, τον Δεκέμβριο του 2009, μέσα στις εορτές προκήρυξε 2. 500 θέσεις συμβασιούχων, με συγκεκριμένα προσόντα πρόσληψης τα όποια και αυτά στην συνέχεια καταστρατηγήθηκαν, για να αναγκαστεί ο υπουργός μετά την καταγγελίες στην βουλή να τις αποσύρει και να τις επαναπροκηρύξει. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερεις μήνες που το ΥΠΠΟΤ πιάνεται στα πράσα. Ακούγεται ότι η κ. Βλάζακη βγάζει λάδι τον υπουργό και την υφυπουργό Τζάκρη, για τις 30 και πλέων διορισμούς συγγενών και συγχωριανών. Όλα τα βρίσκει νόμιμα. Θα πρέπει να απαντήσει εάν εξέτασε και τις αιτήσεις που απορρίφθηκαν και βρήκε ότι τα προσόντα ήταν υποδεέστερα αυτών που προσλήφθηκαν. Στον Ρακιτζή υποβάλλεται το σύνολο των αιτήσεων που πήραν μέρος στον διαγωνισμό του Μουσείου της Πέλλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεπωνυμία έδειξε το πόρισμα για την Τζάκρη
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βούλα Κεχαγιά

    Θεοδώρα Τζάκρη. Δημοσιεύματα εμφάνιζαν την υφυπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να έχει διορίσει 9 συγγενικά της πρόσωπα μέσω συγκεκριμένου διαγωνισμού στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

    Η υφυπουργός μιλάει για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και λέει πως «κάποιοι θέλησαν να με σταυρώσουν» ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ πόρισμα των ελεγκτών του υπουργείου Πολιτισμού για τις καταγγελίες εις βάρος της υφυπουργού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρας Τζάκρη περιμένει η κυβέρνηση για να σημάνει λήξη συναγερμού. Ο νέος πονοκέφαλος για το Μαξίμου προέκυψε μετά τις καταγγελίες περί παρέμβασης που κατηγορείται ότι έκανε η υφυπουργός για την πρόσληψη συγγενικών της προσώπων ως ωρομισθίων στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας.

    Το πόρισμα παραδίδεται σήμερα το πρωί στον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο, ωστόσο οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνηση αναφέρουν ότι από την έρευνα που έγινε δεν προέκυψε καμία αλλαγή στη μοριοδότηση των υποψηφίων ή παραποίηση στοιχείων που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως παρέμβαση κάποιου παράγοντα. Παρ΄ όλα αυτά ο Παύλος Γερουλάνος μόλις παραλάβει την επίσημη αναφορά του σώματος των επιθεωρητών θα την αποστείλει στην Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να γίνει και δεύτερος έλεγχος στις λεπτομέρειες του διαγωνισμού ώστε να μην υπάρχουν καθόλου σκιές.

    Αγνοούσε τον διαγωνισμό
    Η κυβέρνηση πήρε βαθιά ανάσα μετά τις πληροφορίες που «απαλλάσσουν» την κ. Τζάκρη από την κατηγορία της παρέμβασης στον διαγωνισμό, δεδομένου ότι ήδη από την περασμένη Τετάρτη γνώριζε ότι θα προκύψουν δημοσιεύματα που θα εμπλέκουν κυβερνητικά στελέχη σε σκοτεινές υποθέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι με την υφυπουργό επικοινώνησαν τηλεφωνικά την Τετάρτηδύο ημέρες μετά την παραίτηση της κ. Γκερέκου- τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής όσο και ο υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χάρης Παμπούκης ζητώντας εξηγήσεις. Για το θέμα ενημερώθηκε με ηλεκτρονική αλληλογραφία και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος βρισκόταν για διήμερη επίσκεψη στον Λίβανο. Η κ. Τζάκρη διαβεβαίωσε τα κυβερνητικά στελέχη ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και μάλιστα, όπως είπε στα «ΝΕΑ», το ίδιο βράδυ κατέβασε από το Διαδίκτυο την προκήρυξη για τον σχετικό διαγωνισμό για να καταλάβει τι ακριβώς της καταλόγιζαν. Παρ΄ όλα αυτά δεν προέβη σε καμία δήλωση ή ανακοίνωση προτού δημοσιευθεί το Σάββατο το πρωί ρεπορτάζ που εμφανίζει την υφυπουργό Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να έχει διορίσει 9 συγγενικά της πρόσωπα μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας (θέσεις φυλάκων και νυχτοφυλάκων). Πάντως η ίδια επισημαίνει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές και τονίζει ότι από τα εννέα πρόσωπα που κατηγορείται ότι διόρισε με παρέμβασή της στον διαγωνισμό, μόνο ένα είναι δεύτερη εξαδέλφη της, με την οποία ωστόσο δεν διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις. Επίσης, όπως λέει, με άλλα δύο άτομα συνδέεται με πολύ μακρινή συγγενική σχέση, ωστόσο όπως δηλώνει στα «ΝΕΑ» «δεν είναι ούτε καν πολιτικοί μου φίλοι, αφού είναι περιχαρακωμένοι σε άλλα κόμματα». Η κ. Τζάκρη υποστηρίζει επίσης ότι ένας εκ των επιτυχόντων (Νεοκλής Τζάκρης) δεν είναι καν μακρινό της συγγενικό πρόσωπο, αλλά πρόκειται περί συνωνυμίας και σχολιάζει δηκτικά πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που την καταγγέλλει ότι παρενέβη στον διαγωνισμό, έχει συγγένεια και με μια Αγγλίδα με το ονοματεπώνυμο Τζούλια Νάιτς. Η υφυπουργός παράλληλα μιλάει για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας», λέει πως «κάποιοι θέλησαν να με σταυρώσουν» και επαναλαμβάνει ότι η ίδια ζήτησε να ελεγχθεί αίτημα που έγινε δεκτό από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση.


    Άντε τώρα βουλώστε το, άθλιοι συκοφάντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nα δεί πώς θα την υποδεχθούμε εμείς , οι αλλοι , ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα τι συπτώσεις είναι αυτές....σύπτωση το χωριο..σύμπτωση το σόι..σύπτωση ο έλεγχος απο υφιστάμενη πασόκα...σύπτωση τα λεφτά απο το Υπουργείο πρώην Βορείου Ελλάδας στα χωριά αυτά....σύπτωση,που προεκλογικα λέγανε στα χωρια ότι με 100.000 ευρω στον γερουλάνο, εξασφάλισε το βούρλο την εκλογή...σύπτωση έγινε υφυπουργός για τους λαθρο....αν και κατηγορείται για σκοπιανή !!!

    και γαμώ τις συπτώσεις ρε παιδια.
    Σαν να λέμε σου έπεσε φίδι στο κεφάλι απο τον ουρανό...!!!!

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΖΩΑ.
    ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τις προσλήψεις στο ΥΠΠΟΤ.
    Αυτά που γράφονται είναι χαζά.
    Είμαι μόνιμος υπάλληλος του ΥΠΠΟΤ . ΄Εκανα τη διαδικασία για ίδιες προσλήψεις. Οι προσλήψεις είναι για έκτακτο προσωπικό και για 990 ώρες ή το πολύ 1320 ώρες. γι αυτό δεν πηγαίνουν από το ΑΣΕΠ. Για πρώτη φορά εφαρμόζεται ένα ενιαίο σύστημα για αυτές τις προσλήψεις σε όλες τις υπηρεσίες του ΥΠΠΟΤ. Πριν αυτές οι προσλήψεις γινόταν από τον κάθε Δ/ντη της Υπηρεσίας με μόνα κριτήρια τα ωραία μάτια και κάθε άλλου είδους σχέση, και χωρίς καμία δημοσιότητα.
    Τώρα η προκήρυξη είναι ίδια για όλο το ΥΠΠΟΤ ετοιμάζεται από την υπηρεσία ,εγκρίνεται από τα κεντρικά και ανεβαίνει στο yppo.gr - προκηρύξεις (εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις προκηρύξεις) αφού γίνουν οι αιτήσεις και ελεγχθούν από την επιτροπή τις καταχωρούμε σε μια φόρμα στο dpt.gr κάνει το σύστημα την μοριοδότηση και τον πίνακα κατάταξης. Και αφού εγκριθεί από την κεντρική Γενική Δ/νση που έχει όλα τα δικαιολογητικά ο πίνακας ανεβαίνει στο yppo.gr - Προκηρύξεις - Ανακοινώσεις (μπορείτε και τώρα να τις βρείτε). Είναι φυσικό οι επιτυχόντες να είναι από τον Νομό που εδρεύει η Υπηρεσία αφού πρώτο και κύριο προσόν είναι η εντοπιότητα , η επικράτεια μπαίνει στη δεύτερη κατηγορία αν δεν συμπληρωθούν από άτομα με εντοπιότητα. έτσι είναι ο Νόμος 2190 , ας κάνουμε αγώνα να μπουν άλλα κριτήρια, (αν αυτό χρειάζεται) .
    με τιμή
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πετάξτε την Σκοπιανή εξω απο τις Ελληνικές κυβερνήσεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aφού κατάφεραν οι Σκοπιανοί , με την Τζάκρη , και μπήκαν στην Ελληνική κυβέρνηση καλά να πάθουμε , αντε με το καλό να βγάλουμε και Σκοπιανό πρωθυπουργό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Γεωργάκης ειναι κύριος , πάντα προστατεύει τις "ευνοουμενές" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν επιτρέπει την διπλή απασχόληση στα στελέχη της, αλλά ο Σεραφείμ Κοτρώτσος απασχολείται ακόμα στο ψηφιακό κανάλι της ΕΡΤ και στους Μεσογειακούς Αγώνες που είχε για εργοδότη τον Ισίδωρο Κούβελο, ο οποίος τώρα είναι εναντίον των εκλογών στην ΕΟΕ. Εμείς ρωτάμε, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος που απολύει και αφήνει εργαζόμενους χωρίς δουλειά, πόσα χρόνια είναι πολυθεσίτης και πόσοι άλλοι που έχει στην αυλή του είναι διπλοθεσίτες και τριπλοθεσίτες προκαλώντας εμάς που δεν μας αφήνουν να έχουμε ούτε μια εργασία; Είναι τυχαίο ότι ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί επί Σημίτη μέσω του Πανταγιά "τοποτηρητής"΄της Γιάννας Αγγελοπούλου το 2004 και που μετά έγινε εκλεκτός της Φάνης Πάλλης Πετραλιά, η οποία κατά... διαβολική σύμπτωση ήταν τότε υπεύθυνη της Ν.Δ. για το 2004 και λίγο αργότερα του Θόδωρου Ρουσόπουλου στους Μεσογειακούς Αγώνες; Περιμένουμε απαντήσεις...

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ Ε.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άμα η Τζάκρη κάνει τέτοια φαντάσου τα άλλα΄λαμόγια του ΠΑΣΟΚ τι φτιάχνουνε. Αλλά δεν θα προλάβετε. Ο λαός θα μιλήσει για τελευταία φορά. Και μετά απλά δεν θα ξαναυπάρξετε στο πολιτικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. TA 100 XILIARIKA POY LENE OTI EDOSE PROEKLOGIKA EINAI DIASTAYRVMENO KAI APO ALLOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε Γιωργάκη χάθηκαν οι Ελληνες για να στελεχώσουν την κυβερνησή σου , μετά απο την Σκοπιανή την Τζάκρη σειρά εχει Πακιστανός η Αφγανός υπουργός ;

    ΥΣ Δεν εβαλες μυαλό με την υποψήφια Τουρκάλα νομάρχη , την "πομάκισσα" αν θυμάσαι που ηταν μέλος της τουρκικής ενωσης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EAN EINAI ALHHUEIA OTI EDVSE EKATO XILIARIKA STON GEROYLANO

    TOTE OI SYGGENEIS TSONTARAN LEFTA KAI O GEROYLANOS TOYS EBALE STO MOYSEIO
    OLOI AUVOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H Τζάκρη ανήκει στο λαό! ( = στους ναταλικέρηδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΙΝΔΟΣ , ΖΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΜΠΕΖΑΣ ΚΛΠ ΑΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΗΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΒΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ..

    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ..
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΒΕΛΤΕΙΩΣΕΙ
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ...ΤΟΥΣ..
    ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.

    Η ΣΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
    ΟΣΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΡΜΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔουΝουΤου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση