GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παράταση τριών χρόνων, τελευταία ευκαιρία για τη χώρα και τους πολίτες της...

Από την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η έγκριση, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δανείων ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ γ...

Από την ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η έγκριση, από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δανείων ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα, απομακρύνει την χρεοκοπία της χώρας κατά τρία χρόνια.
Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, η χρηματοδοτική βοήθεια που θα παρασχεθεί, θα προστατεύει την Ελλάδα από την έκθεσή της στις διεθνείς αγορές για όλο το υπόλοιπο του 2010, όλο το υπόλοιπο του 2011 και την αρχή του 2012. Από την αρχή του 2012 και πέρα, η Ελλάδα θα αρχίσει να εκτίθεται και πάλι στις αγορές για την δανειοδότησή της έχοντας όμως αυξήσει, στο μεταξύ διάστημα, το δημόσιο χρέος της, από 115% του ΑΕΠ που είναι σήμερα, στο 140% του ΑΕΠ το 2013...
Επομένως, αυτή η τρίχρονη αυτή περίοδος μπορεί να αποτελέσει για τη χώρα είτε μια τελευταία ευκαιρία ριζικής αλλαγής οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου, ή, μια τελευταία παράταση ζωής του παλαιού καθεστώτος πριν αυτό σαρωθεί από τις αγορές το 2013.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί ότι...

 το πακέτο μέτρων που συμφωνήθηκε θα πρέπει να υλοποιηθεί πλήρως για την άμεση επίτευξη της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας και την άμεση αντιμετώπιση των δημοσιονομικών της ανισορροπιών. Όπως έγινε γνωστό, αν υπάρξει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων μέτρων, τότε θα υπάρξει διακοπή της ροής της δανειοδότησης. Κάτω από τέτοιες συνθήκες η προσφυγή της χώρας στις αγορές για δανεισμό θα οδηγούσε στην, οριστική πλέον, χρεοκοπία της και οικονομική καταστροφή της.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο η Ελληνική κυβέρνηση και η Ελληνική δημόσια διοίκηση έχουν τη θέληση και την ικανότητα να υλοποιήσουν το πολυσύνθετο πακέτο μέτρων που συμφωνήθηκε με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Είναι περισσότερο πιθανό, η Ελληνική κυβέρνηση και η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση, να επιδοθεί εκ νέου στην γνωστή τέχνη της εξαπάτησης μέσω της παροχής πλαστών στοιχείων στους «κουτόφραγκους».
Το πακέτο μέτρων δεν περιλαμβάνει, δυστυχώς, μέτρα μείωσης του κράτους και της σπατάλης του που θα μείωναν το χρέος και το έλλειμμα και θα είχαν σημαντικά αναπτυξιακά αποτελέσματα. Απ ότι φαίνεται η μοναδική «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης, στις διαπραγματεύσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν η αποφυγή μέτρων που θα έθιγαν το «βαθύ κράτος» όπως η πλήρης ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ των λιμανιών και των αεροδρομίων, η κατάργηση των χιλιάδων οργανισμών και Νομικών Προσώπων που δεν παράγουν κανένα έργο, η αποκρατικοποίηση των ιδρυμάτων περίθαλψης και εκπαίδευσης, η εισαγωγή κεφαλαιοποιητικού ασφαλιστικού συστήματος και η αξιοποίηση της ακίνητης κρατικής περιουσίας.
Η λήψη αυτών των διαθρωτικών μέτρων θα γίνει ακόμα πιο επιτακτική στα τρία χρόνια που απομένουν, καθώς είναι τα μόνα που μπορούν να τονώσουν την ανάπτυξη κα να εγγυηθούν δραστική μείωση των ελλειμμάτων και του χρέους. Όμως τα διαρθρωτικά αυτά μέτρα, όπως και αυτά που συμφωνήθηκαν με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν μπορούν να υλοποιηθούν από αυτούς τους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς που τα αντιστρατεύονταν μέχρι και χθες, που υλοποιούσαν επί τριάντα χρόνια ακριβώς τα αντίθετα και που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το σημερινό αδιέξοδο.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί ελπιδοφόρο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πολίτες παύουν πλέον να πιστεύουν ότι η ανάπτυξη της χώρας και η έξοδός της από τη κρίση μπορεί να προκύψει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα της χώρας.
Αν αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης στο υπάρχον πολιτικό σύστημα οδηγήσει στη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών για την ανανέωσή του, τότε η σημερινή κρίση μπορεί να αποτελέσει την αρχή για ένα καλύτερο αύριο.

26 σχόλια

  1. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΜΑΛΑΚΟΠΑΠΟΥΤΣΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ 40ΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ 60ΔΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 4%, ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΑΥΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΡΩΣΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλτατοι ΚουΚουΕδες ευγε για τον αγωνα που δινετε εναντια στην πασοκοσκυλια .
    Μπραβο σας.

    Αλλα βρε αδελφια ,βρειτε τον αξιοτιμο κ.Παλαιοκωστα να σας πει πως μπορειτε να ναυλωσετε ενα ελικοπτερο ,βρε αδελφια,απο αυτα που δεν "πιανουν τα ρανταρ".
    Γεμιστε το με τρεις τεσερες βομβες ναπαλμ και αμολατε τις πανω απο το χαμαιτυπειο της Ιπποκρατους,η ακομα καλλιτερα σε καμμια .."μαζωξη" πασοκοσκυλαιων και αμολατε τις να μην αφησετε πασοκοσκυλαιικο ποδαρι,αδελφια.

    10 εκατ κοσμος θα σας πει μπραβο και ασφαλως θα σας ψηφισει ρε αδελφια.

    Θα εχετε ξεβρωμισει την Ελλαδιτσα μας απο αυτους τους πουστηδες πασοκοσκυλαιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντώνη Σαμαρά, κάνε το καθήκον σου.
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΗ) ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Τα κάνανε σκατά και τώρα ας φάνε σκατά.
    Καμμία συναίνεση με τους απατεώνες.
    Καλύτερα είναι να πτωχεύσουμε και να ξεκινήσουμε πάλι με τη δραχμούλα μας από την αρχή, παρά να πληρώσουμε τις μίζες και τα σπασμένα του Παπανδρεϊσμού, του Σημίτη και των επιχειρηματιών / καναλαρχών που τους στήριζαν τόσα χρόνια.
    Ότι πήρανε – πήρανε, τώρα ούστ.
    Όσο για τους δυό συνεταίρους στο έγκλημα του Γιωργάκη, τη Ντορούλα και τον Καρατζαφύρερ, άστους.
    Σύντομα θα τους δώσει ο λαός το ζαρζαβατικό που αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gai sas einai h teleytai eykairia na metaniosete prin tin epanastasi kai tin karatomisi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Ο ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ....


    Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 120 ΤΑ ΣΠΡΕΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΣΕ 1000

    Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΟΠΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ......ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ

    Ο ΑΓΥΡΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 20% ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΠΕΚΟΥΛΑ

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ......

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.......ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ......ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ

    Ο Νομπελίστας της Οικονομίας Γιόζεφ Στίγκλιτς προέβλεψε σήμερα ότι το τέλος του ευρώ είναι πιθανό αν η Ευρώπη δεν καταφέρει να διευθετήσει τα "θεμελιώδη θεσμικά προβλήματά" της.

    Ερωτηθείς από το ραδιοσταθμο BBC 4, ο Στίγκλιτς δήλωσε πως το σχέδιο βοήθειας ΕΕ-ΔΝΤ προς την Ελλάδα, που συνδυάσθηκε μ' ένα σχέδιο λιτότητας την αυστηρότητα του οποίου επέκρινε, δεν θα μειώσει τη διάθεση των κερδοσκόπων να στοιχηματίζουν στην εξασθένηση της ζώνης του ευρώ. "Οι προφανώς υπερβολικά σκληροί όροι που επιβλήθηκαν στην Ισπανία", είπε εκ παραδρομής, αντί να πει Ελλάδα, "θα είναι στην πραγματικότητα αντιπαραγωγικοί όσον αφορά το να εμποδίσουν μια διάχυση".

    Αναλυτές θεωρούν ότι η Ισπανία θα είναι πιθανόν η επόμενη χώρα της ευρωζώνης που μπορεί να γνωρίσει τις ίδιες δυσκολίες με την Ελλάδα.

    "Όταν δούμε πόσο δύσκολο υπήρξε για την Ευρώπη να υιοθετήσει μια κοινή θέση για να βοηθήσει μία από τις μικρότερες χώρες, θα αντιληφθούμε πως, αν μια χώρα λίγο μεγαλύτερη έχει δυσκολίες, είναι πιθανό η Ευρώπη να δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο" να συμφωνήσει, δήλωσε ο νομπελίστας.

    "Συνεπώς πιστεύω ότι η ελπίδα πως (αυτή η βοήθεια) θα εμποδίσει τις κερδοσκοπικές πιέσεις είναι πιθανόν αβάσιμη: μπορεί να λειτουργήσει για κάποιο χρόνο, όμως μακροπρόθεσμα, όσο τα θεμελιώδη θεσμικά προβλήματα παραμένουν, οι κερδοσκόποι θα γνωρίζουν ότι παραμένουν και, στο βαθμό που οι αδυναμίες της Ευρώπης θα επιδεινώνονται, πιστεύω πως θα χαίρονται".

    Καθώς τον ρωτούσαν αν αυτό σημαίνει το τέλος του ευρώ, ο Στίγκλιτς απάντησε: "Είναι ίσως το τέλος του ευρώ". Αν η Ευρώπη "δεν διευθετήσει τα θεμελιώδη θεσμικά προβλήματά της, το μέλλον του ευρώ θα είναι ίσως πολύ σύντομο", κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΒΑΡΟ ΒΗΜΑ
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ
    ΤΟ PRESS-GR
    ΕΞ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
    ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαστε αυτοί εδώ;;
    http://hellas.wordpress.com/2007/09/03/filsym/

    Βρήκατε ξέφραγο το αμπέλι μου φαίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δευτέρα, 03 Μαΐου 2010
    "Ο Παπανδρέου είναι καταδικασμένος να βγάλει τη χώρα από το βούρκο"


    "Είναι ο πρώτος πολιτικός που λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να εκλεγεί για δεύτερη φορά. Κοιτάξτε το Σαμαρά που προσπαθεί να δικαιολογίες φθηνές για να κάνει αντιπολίτευση χωρίς επιχειρήματα. Τα κόμματα της αριστεράς...



    καταστροφολογούν χωρίς να δίνουν δεκάρα αν η χώρα δεν έχει φράγκο. Το ΚΚΕ πέταξε τη μάσκα και δηλώνει ότι δεν υπολογίζει το σύνταγμα της χώρας. Ο Τσίπρας λέει ασυναρτησίες και προσπαθεί μέσα στο χαμό της πτώχευσης να μαζέψει καμιά ψήφο. Αυτοί οι πολιτικοί είναι η εναλλακτική πρόταση στον Παπανδρέου. Στηρίξτε το Γιώργη είναι ο μόνος πολιτικός που στα χέρια του θα αλλάξει η χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής και θα γίνει μια σύγχρονη χώρα με κατοίκους υπερήφανους γι' αυτήν."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



    Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:32 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσακίστε τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ!

    Ρίξτε τη ΧΟΥΝΤΑ τη ΠΑΣΟΚ και των διαπλεκόμενων που σας ρουφάνε τα πάντα εδω και δεκαετίες.

    Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να φάνε γιαούρτια και ντομάτες.

    Έξω από τα γραφεία τους, τα σπίτια τους, τα “Εκάλι κλαμπ” και τις “Αθηναικές λέσχες”.

    Σπάστε τους το τσαμπουκά και διώξτε τους κλωτσηδόν από τη χώρα!

    Σε όλη τη χώρα υπάρχουν αυτόνομες ομάδες πολιτών που συζητούν, συσκέπτονται και εν τέλει αποφσίζουν πέρα απο κόμματα και κίβδηλες ιδεολογίες.

    Γιατί το θέμα δεν είναι απλά οικονομικό αλλά αφορά την επιβίωση της Ελλάδας ως ανεξάρτητού κράτους. Για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘40 αγωνιζόμαστε εναντίον ξένης επιβουλή μέσα στην επικράτεια και για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ‘70 για την αποτύναξη του εσωτερικού ζυγού της οικογένειας Παπανδρέου αυτήτη φορά και των κολαούζων της.

    Γκρεμίστε τη τελευταία ΧΟΥΝΤΑ στην Ευρώπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σωστά όλα αυτά αγαπητοί! Αλλά δεν έχουμε χρόνο πια. Βεβαίως όταν τα λέγατε χρόνια τώρα , εμείς αγρόν αγοράζαμε.
    Το μόνο που μπορείτε να κάνετε , ως μικρό κόμμα που είστε, βρείτε κι όλους τους άλλους που λένε παρόμοια και φτιάξτε μια κίνηση που να δώσει ελπίδα στον πολίτη. Βγείτε με μια συγκεκριμένη δημόσια πρόσκληση προς όλους, μικροκόμματα και προσωπικότητες, που διαθέτουν μια κάποια αναγνωρισιμότητα. Ίσως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει πλέον μπροστά στην καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!




    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!





    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!





    και για όσους δεν γνωρίζουν...

    Ξέρετε ποιά τράπεζα πρωτοστατεί στην αναίσχυντη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδος ???

    η Citibank !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    Οι εγκάθετοι των διεθνών τοκογλύφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ήρθε η ώρα για να αποφασίσεις
    με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις..
    Ο ΑΛΗΤΗΣ έπαψε να μοιράζει ελπίδες και όνειρα, και θερίζει
    ζωές.-


    Ο σοσιαλισμός του “πιο σοσιαλιστή”.
    Του μοντέρνου Τσαουσέσκου της Ελλάδας. Που σύγχρονου Γερμανοτσολιά ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ........-/± ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιαπάκια Νεοφιλελευθεράκια Νεοδαρβινάκια και άλλα ευγονάκια
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ εύστοχη προσέγγιση. Όποιος είναι ορεξάτος αναγνώστης ας δει και την πρόταση για την αντιμετώπιση του χρέους που είναι αναρτημένη στην παρακάτω διεύθυνση.

    http://www.scribd.com/doc/29806614/Pitsiorlas-a-Debt-Rule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΚΑΝΕΛΗ, ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ *ΟΛΩΝ* ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ???
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ???

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΕΙΣ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ".

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ *ΟΛΟΙ* ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλελεύθερη Πουστοσυμμορία, τσιράκια των λαμόγιων που κατασπαράζουν τη χώρα μας.
    Θέλουν να βγουν στο σφυρι τα φιλέτα της κρατικής περιουσίας για να τα αρπάξουν κοψοχρονιά για ενα κομάτι ψωμι τα αφεντικά τους.
    Ουστ καριόληδες, αντι για φιλέτα, σκατα με μέλι θα φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μάλιστα, μάλιστα ....
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ επαναστάτες ...

    αναρωτιέμαι ....
    γιατί άραγε κανένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ποτέ και ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ότι, οι ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (π.χ. coca cola, kores, 3e κ.α.) στην Ελλάδα, δεν φορολογούνται απο το κράτος, αλλά απο το Κ.Ι.Σ. Αθηνών (και όλα αυτά καταλήγουν στο Ισραήλ φυσικά για τα θεάρεστα έργα του !!!), μετά απο νομιμοποίησή του απο τον γερο Καραμανλή ???

    απλα ρωτάω, μιάς και "κόβονται" για τη φορολόγηση της πλουτοκρατίας .... και μας έχουν πρήξει για το κεφάλαιο και τους εργαζόμενους ...

    μόμο η coca-cola, το πρωτο τρίμηνο του 2010, 5πλασίασε τα κέρδη τοης στην Ελλάδα ...

    πεμτοφαλαγγίτες του κερατα πατέρα σας .... θα πληρώσετε ακριβα τη τόση υποκρισία σας και τη δηθεν επίθεση στο κεφάλαιο, που με τοση παραπλάνηση του λαού υπηρετείτε πιστά.

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ


    Να ψηφιστει η νεα σεισαχθεια εδω και τωρα

    Λουκα Κατσελη προχωρα, πολυ το καθυστερεις νο νομοσχεδιο για τους υπερδανεισμενους και δινεις τροφη στην αντιπολιτευση!!

    Μονο με τη νεα σεισαχθεια θα ηρεμισουν οι διαδηλωσεις

    Η προσφυγη στις καλπες τον Οκτωβριο ειναι πιθανη λυση για να ερθει σωτερικη καθαρση σε ολα τα κομματα

    αλλη λυση ειναι να οδηγησουν τα ιδια τα κομματα σε παραιτηση και στον εισαγγελεα οσους εκλεβαν και παρανομουσαν

    Η αποψη οτι "με τον υπαρχοντα νομο περι ευθυνης υπουργων, ολοι αθωωνονται", ειναι λαθος!!

    Ο νομος ποτε δεν καλυπτει τον κλεφτη απλα καλυπτει τον υπουργο οσο χρονο ειναι υπουργος να μη συρεται σε δικες, μετα ομως οποισδηποτε εισαγγελεας μπορει να τον δικασει για παρανομο και ταχυτατο πλουτισμο!!

    υπάρχει και η διαταξη "περί εσχάτης προδοσίας" ! Τα εγκλήματα εφεραν δεινα σε ολη τη χώρα!!


    λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη σημερα και πιστευουν οτι στην παρουσα κατασταση οι υπερβολες ειναι περιτες

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά! Έχουνε πολύ πλάκα όλοι αυτοί οι φασιστοκομμουνιστοεθνικιστές. Όλα αυτά τα χρόνια σκυλεύανε το πτώμα της χώρας με σαμποτάζ σε ό,τι παραγωγικό υπήρχε. Διώξανε από την χώρα κάθε ξένο δολλάριο ή ευρώ ή γιεν κλπ. Κλείσανε λιμάνια, δρόμους, σχολεία,εργοστάσια με ύποπτες απεργίες και καταστροφές, μέχρι πούφυγε και ο τελευταίος επενδυτής.
    Αυτά είναι τα καθάρματα που καταστρέψανε την χώρα και τώρα το κράτος δεν έχει να πληρώσει συντάξεις. Κι έχουν το θράσος αυτά τα καθάρματα να μιλάνε κι όλας!
    Δυστυχώς η χαζοκυβέρνηση ακόμη τους χαϊδεύει και δεν τους κόβει τον κώλο όταν καταλαμβάνουν ξενοδοχεία,κρουαζιερόπλοια και την Ακρόπολη, κηρύσσοντας πόλεμο στην μόνη πηγή φαγητού του έλληνα που είναι πλέον ο τουρισμός. Να λειτουργήσει ο νόμος και να προστατεύσει την πατρίδα από τα αριστεροχουντικά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νεοφιλελευθερισμος, το πιο διεστραμμενο πολιτικοκοινωνικο συστημα, το οποιο ειναι το ενδιαμεσο σταδιο για την Παγκοσμια Διακυβερνηση (σωτηρια θα το πουν......), οταν πλεον η κατασταση θα εχει φτασει νομοτελειακα στο απροχωρητο, εξαιτιας των τεραστιων ανισοτητων και κατα συνεπεια των κοινωνικων εκρηξεων που θα εξελιχθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "φιλευλευθεροι" φασιστες καντε το καταστατικο σας μασουρι και βαλτε το στον κωλο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. mono o fileleyherismos einai lysi. Mas kanane soviet kai twra plirwnoume ti BMW tou kathe kratikodiaitou ypallilou. APOLYSTE TOUS-arsi monimotitas twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση