GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεες‏...

6 σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΑ

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ


    ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


    ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

    ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ???????????????????
    ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
    ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ !!!!!!!!!

    Παραιτήθηκε η Γκερέκου!


    Την παραίτησή της υπέβαλλε η Άντζελα Γκερέκου μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

    Η παραίτηση της Υφυπουργού Τουρισμού αναμένεται να γίνει δεκτή...

    Το θέμα που αποκάλυψε σήμερα η «Ελευθεροτυπία» πως ο σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αναστάτωση, κάτι που έφερε και την παραίτηση της Υφυπουργού. Η κα Άντζελα Γκερέκου προέβη σε αυτή την κίνηση, η οποία αναμένεται να γίνει δεκτή από τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα προβεί σε επανατοποθέτηση Υφυπουργού Αθλητισμού, κάτι που δεν ίσχυσε μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου.

    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑ
    ΚΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΥΝΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΚΡΕΤΙΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρια Ελευθεροτυπια, το θεμα αυτο το θυμαμαι απο παλια και ειδικα ποιο εντονα οταν βγηκε στην δημοσιοτητα πριν δυο χρονια περιπου. Σε ποιο φυλο της εφημεριδας σας το δημοσιευσατε να ανατρεξω να το διαβασω?? Καλα εκανες και το εβγαλες αλλα εγω θελω να μαζεψω ολα τα αρθρα ετσι να τα εχω σε μια λογικη σειρα οχι τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τιποτα δεν πληρωσε.

    θα τα δωσει ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας.


    τελος τα πουρα και οι rolls-royce παππου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικός συνεργάτης του PRESS-ΠΑΣΟΚ, πληροφορήθηκε τις off the record, συνομιλίες που είχαν οι κύριοι Παπανδρέου και Ερντογάν και σήμερα, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, σας μεταδίδουμε τις πρώτες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσουν τούρκοι επιχειρηματίες στην Αθήνα:

    1. Μεγάλος τουρκικός Όμιλος Τροφίμων, ζήτησε 50 σημεία από την Πλατεία Συντάγματος, μέχρι την Πλατεία Ομόνοιας για να πωλεί φρέσκα, τραγανά κουλούρια με καβουρντισμένο σουσάμι.

    2. Έτερος τεράστιος Όμιλος, ζήτησε την Πλατεία Μοναστηρακίου και τον Πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγείτου για να κτίσει δύο καταστήματα κεμπάπ! (Πρόταση για την εξαγορά και του Μπαϊρακτάρη, δεν επιβεβαιώνεται)

    3. Τρίτος, μέγιστος Όμιλος, θα δημιουργήσει αλυσίδα καφενείων, κατά τα πρότυπα της Ανατολής, όπου θα σερβίρεται αχνιστός τούρκικος καφές, μοσχάτος ναργιλές για θεριακλήδες και αφράτα σιροπιαστά, όπως σαραγλί, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάδες, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιπί κ.λ.π.

    4. Τέταρτος Όμιλος, που εξειδικεύεται στο χώρο της υγείας, θα δημιουργήσει αλυσίδα χαμάμ στα Βόρεια και τα Νότια Προάστια

    5. Πέμπτος κολοσσός, που εξειδικεύεται στη διασκέδαση, θα αγοράσει γνωστό κέντρο διασκεδάσεως, θα το μετονομάσει σε «Γκιουζέλ Χανούμ» και θα διασκεδάζει τους Αθηναίους (και όχι μόνο) με ηδυπαθείς οδαλίσκες και αγριωπούς δερβίσηδες που θα επιδίδονται στο γνωστό χορό των δερβίσηδων.
    * ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση