GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ηγέτης πανταλονάτος ή...

...πεταλουδίτσα στην αγκαλιά του Καν και του Ρεν; Από τον Βασίλη Μπόνιο http://www.kourdistoportocali.com/ Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει...

...πεταλουδίτσα στην αγκαλιά του Καν και του Ρεν;

Από τον Βασίλη Μπόνιο
http://www.kourdistoportocali.com/

Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει στην απαξίωση και οι πολιτικοί του σε λίγο δεν θα τολμούν να βγουν απο τα σπίτια τους, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε-όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του- να καταψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνσησης και του ΔΝΤ.
-"Υπάρχει τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, είμαστε πλούσια χώρα, δίχως τους παγκόσμιους νταβατζήδες..."
Αυτό επαναλαμβάνει τις τελευταίες ώρες στους συνεργάτες του.
Για να δούμε αν ο Σαμαράς, είναι ηγέτης πανταλονάτος κι οχι πεταλουδίτσα στην αγκαλιά του Ντομινίκ Στρος Καν και του Ολι Ρεν.
Αν είναι πραγματικός επαναστάτης η χρησιμοποιεί τον Χρύσανθο τον Λαζαρίδη σαν φερετζέ της...
 επαναστατημένης εφηβείας του;
Αν διαθέτει κότσια η αν στρογγυλεύει τα πράγματα για να γίνει πρωθυπουργός με τη βοήθεια της Λέσχης, του ΔΝΤ, του Λάτση, του Χατζηκωστή και του πλούσιου Χατζηπετρή.
Εαν είναι στη τελική πατριώτης, η καιροσκόπος τυχοδιώκτης.
Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου κινδυνεύει να βρεθεί κυνηγημένος ακόμη και απο τις πράσινες πέτρες. Πως τα κατάφερε έτσι;
Κι όμως υπάρχει ένας Ελληνας που η Ιστορία, αυτές τις μαύρες μέρες, του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία ν αποδείξει οτι είναι πραγματικός ηγέτης κι οχι φτερό στον άνεμο.
Ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει μια ιδανική ευκαιρία ν αποδείξει οτι πήρε τα μαθήματα που του έδωσε η ζωή.
Οτι τα πέτρινα χρόνια της μοναξιάς έσταξαν μοναδική σοφία στο μεδούλι του.
Και στη τελική ανάλυση, οτι φοράει παντελόνια και είναι έτοιμος να θυσιασθεί για την πατρίδα του.
Δεν είναι δυνατόν σ ενα απο τα πιο πλούσια οικόπεδα της γης να κάνει κουμάντο του ΔΝΤ.
Δεν αξίζει αυτή η ξεφτίλα στους Ελληνες πολίτες.
Κι αυτό γιατί όλοι εμείς, δεν κλέψαμε το δημόσιο χρήμα, δεν πήραμε μίζες, δεν γλεντήσαμε στο μεγάλο πάρτυ των νταβατζήδων.
Γιατί θα πρέπει ο Ελληνας πολίτης να πληρώνει τα γαμήσια των καθαρμάτων και κανένα απ αυτά τα καθάρματα να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή κρεμασμένο απο τους όρχεις στη πλατεία Συντάγματος;
Ο Αντώνης Σαμαράς, έχει μια ακόμη μοναδική ευκαιρία - απο τη συνήθως φειδωλή Ιστορία-να αφήσει το σημάδι του στην Ιστορία.
Μόνο που δεν θέλουμε άλλα λόγια.
Θέλουμε έργα.
Και το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς-πέρα απο το να πει ένα τεράστιο ΟΧΙ στα μέτρα της κυβέρνησης-είναι να κρεμάσει τα (γαλάζια) καθάρματα σε κοινή θέα και σε ζωντανή μετάδοση.
Είναι αστείο με τόσα γαλάζια αρπακτικά γύρω του, να διαγράφεται μόνο Παυλίδης.
Εκτός κι αν στους υπόλοιπους πάρει το σκαλπ και το περιφέρει ανα την Ελλάδα...
Y.Γ.Το κείμενο είναι αφιερωμένο στον Φαήλο Κρανιδιώτη..

31 σχόλια

  1. Ναι!
    Τωρα σωθηκαμε!
    Βρηκε ο φιλιππας τον ναθαναηλ!

    Φτου ρε!

    Χιλιες φορες βασιλιας Κωνσταντινος ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ,αντι αυτα τα ΞΟΑΝΑ "προεδρος της προεδρευομενης δημοκρατιας"!!!!

    Κατ αρχας ρε ιεροσυλοι,βαρβαροι,τυχοδιωκτες διατηρησατε το πολιτευμα που εγκαθιδρυσε ο (μακαριτης) Παπαδοπουλος με το δημοψηφισμα του Ιουλιου 1973!
    ΝΑΙ η ΟΧΙ?????
    (Aσχετα αν το φερατε στα "μετρα σας" ! Αντι της ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το φαλκιδευσατε σε .."προεδρευομενη δημοκρατια".!!
    Με ποιο δικαιωμα ρε αλητες???????).

    Η σωστη ροη των πραγματων θα ηταν μετα την καταρευση της δικτατοριας Ιωαννιδη να ερθει ο βασιλιας,αφου το δημοψηφισμα του 1973 ηταν ακυρο,νοθο,προιον βιας και νοθειας,οχι??

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ,το δημοψηφισμα του 1968 να ειναι ΑΚΥΡΟ,προιον βιας και νοθειας και το δημοψηφισμα του 1973 να ειναι εγκυρο???
    Και τα δυο ΕΝΑΣ ανθρωπος τα εκανε!! Με τους ιδιους ορους και προδιαγραφες.
    ΝΑΙ η ΟΧΙ????

    Τελος παντων .
    Νομιζω οτι αυτη η λεγομενη .."δημοκρατια της μεταπολιτευσης"
    δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο μια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ...

    Αμφιβαλλει κανεις οτι το χατζηνικολαου,τρεμη, κλπ πληρωμενα καθικια εχουν παραπανω ισχυ και δυναμη απο τα "πολιτικους τσιρακια"???

    Ρωταω ,πιστευει κανεις κατι τετοιο????
    Και φυσικα αυτα τα παλιοσκυλα εχουν αφεντικα.
    Μπομπολαδες,λαμπρακιστανους,αλαφουζους κλπ κλπ ..
    Λοιπον αμφιβαλλει κανεις οτι αυτα τα τζογλανια ειναι δυνατον ,θα φερουν αντιρρηση στα αφεντικα τους??

    Θα φανε κλωτσια την αλλη μερα..

    Το λοιπον :
    Δια της "εις ατοπον απαγωγης" ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ αυτης της δυσμοιρης χωρας ειναι τα μπομπολαδες,λαμπρκιστανοι κλπ συμμοριες..
    Αμφιβαλλει κανεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιτε παιδες Ελληνων.

    Θανατος στους πασοκοσκυλαιους.
    Χωρις οικτο,χωρις κανενα ελεος.
    Θανατος δια πριονισμου.

    Τελικα ο "προπηλακισμος" του γαμψορυγχου σκιουρου που ακουσει στο ονομα κακλαμανης ηταν σκηνοθεσια ,Ε??

    Ξεκαθαρισμα λογαριασμων στην αλητοσυμμορια της πασοκοσκυλιας,ε??

    Αυτο ο μεθυστακας που λετε αγαπητοι μου ,εμφανιστηκε δυσαρεστημενος που δεν ..αξιοποιηθηκε το ταλεντο του!
    Επεχειρησε να βγει στα πουλημενα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης που ελεγχονται,χρηματοδοτουνται και διοικουνται απο την πασοκοσκυλια για να κανει ..παραπονα!

    Το λοιπον ο δημοσιοκαφρος τον καρφωσε στην πασοκοσκυλια και αυτοι οι αλιτηριοι μπασταρδοι στησαν την σκηνοθεσια με τον.."προπηλακισμο"..

    Παρα λιγο να το χαψω και εγω.

    Αλλα αυτοι που δηθεν τον προπηλακισαν ηταν πασοκοσκυλαιοι,και αυτοι οι ιδιοι καλεσαν την αστυνομια να τον .."προστατευσει".

    Στην ουσια δεν θα του καναν ουτε θελαν να του κανουν τιποτα ,αππλα να τον τρομοκρατησουν,να του δωσουν ενα μαθημα να μην ξανακουνηθει..

    Διαβαζοντας τον "Ντον""οΝΟΝΟΣ", "The Godfather" toy mario puzzo,βρισκω τρομακτικες ομοιοτητες μεταξυ πασοκοσκυλιας και "Οικογενειας"..

    Ρε λετε να ειναι παρακλαδι της μαφιας η πασοκοσκυλια???

    Εγω δεν το βλεπω διολου απιθανο.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ πολύ δύσκολα µπορώ να χαρακτηρίσω τα χθεσινά µέτρα «σχέδιο διάσωσης». Αντιθέτως, πολύ φοβούµαι ότι µάλλον πρόκειται για «σχέδιο τιµωρίας».

    ΕΝΑ «ΣΧΕΔΙΟ τιµωρίας» της ελληνικής κοινωνίας, η οποία µπορεί να έχει πολλά στραβά, να διέπραξε πολλά σφάλµατα, να έκανε τεράστιες κουτσουκέλες, αλλά δεν είναι µικρό παιδί για να τη δέρνουν µε τον χάρακα.

    ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό το πνεύµα αποπνέουν τα χθεσινά µέτρα.

    Αναγκαία; Χρήσιµα; Απαραίτητα; Αναπόφευκτα; Πείτε τα όπως θέλετε. Προσθέστε, όµως, και κάτι άλλο: άδικα και ασυνάρτητα. ΑΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ρίχνουν όλο το βάρος στους µισθωτούς και τους συνταξιούχους. Ολόκληρες κατηγορίες ελλήνων πολιτών - οι αγρότες, οι ελεύθεροι επαγγελµατίες, οι έµποροι, οι καταστηµατάρχες... - δεν θα συνεισφέρουν στην κοινή (υποτίθεται) προσπάθεια ούτε δεκάρα. Μόνο αν είναι καπνιστές και πότες θα τσοντάρουν. ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ δεν υπηρετούν αυτό που εξαγγέλλουν. ΘΕΛΟΥΝ, ΛΕΕΙ, να κάνουν «αποπληθωρισµό». Μάλιστα! Και την ίδια στιγµή αυξάνουν (για δεύτερη φορά µέσα στο 2010!) τον ΦΠΑ και τους έµµεσους φόρους, ένα κατ’ εξοχήν πληθωριστικό µέτρο. Τι σόι «αποπληθωρισµός» είναι αυτός που θα επιδιωχθεί διά της τόνωσης του πληθωρισµού;

    ΘΕΛΟΥΝ, ΛΕΕΙ, να µειώσουν το κόστος της εργασίας στο όνοµα της «ανταγωνιστικότητας». Μάλιστα! Αλλά τότε γιατί κόβουν τις συντάξεις; Μετέχουν οι συνταξιούχοι στην παραγωγική διαδικασία; Πού ξανακούστηκε να περιορίζεις το κόστος εργασίας κόβοντας τις αποδοχές αυτών που δεν εργάζονται;

    ΘΕΛΟΥΝ, ΛΕΕΙ, να εξυγιάνουν την αγορά εργασίας. Μάλιστα!

    Κι όχι µόνο απελευθερώνουν τις απολύσεις, αλλά περικόπτουν και την αποζηµίωση. Αυτό είναι άραγε εξυγίανση ή πριµοδότηση των απολύσεων; Και πόσο υγιής θα είναι η αγορά εργασίας σε µια χώρα µε οκτακόσιες χιλιάδες ή ένα εκατοµµύριο ανέργους;

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ µένει τελικά από αυτήν την ιστορία; Μια γεύση πίκρας. Διότι τον λογαριασµό θα τον πληρώσουν περισσότερο από όλους τα γεροντάκια. Δεν υπήρξε ούτε µια στοιχειώδης πρόνοια της κυβέρνησης ώστε οι περικοπές των συντάξεων να µην είναι γενικές αλλά να εξαιρούνται όσοι έχουν περάσει µια ηλικία ή όσοι βγήκαν στη σύνταξη έπειτα από έναν µεγάλο αριθµό ετών εργασίας. ΜΕ ΑΛΛΑ λόγια, το γεροντάκι που δούλεψε µια ολόκληρη ζωή για µια σύνταξη ή η χήρα του έµειναν απροστάτευτοι απέναντι σε εκείνους που θέλησαν να τιµωρήσουν όσους συνταξιούχουςµαϊµούδες κυκλοφορούν ανάµεσά µας.

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; Θα µπορούσα ίσως να δεχτώ µια χώρα που αποδεικνύεται ανίκανη να προστατεύσει τον εαυτό της. Θα µπορούσα ακόµη να δεχτώ µια κυβέρνηση που αποδεικνύεται αδύναµη να προστατεύσει τη χώρα της.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ έχω σε καµία υπόληψη τη χώρα και την κυβέρνηση που δεν καταφέρνουν να προστατεύσουν τα γεροντάκια τους.
    Θέλουν, λέει, να µειώσουν το κόστος της εργασίας στο όνοµα της «ανταγωνιστικότητας». Μάλιστα! Αλλά τότε γιατί κόβουν τις συντάξεις; Μετέχουν οι συνταξιούχοι στην παραγωγική διαδικασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ Κε ΣΑΜΑΡΑ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ .
    ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ (ΔΕΚΑΕΞΗ !!!) ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ 2004 ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ , ΘΕΑΤΡΑ κλπ κλπ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ , ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ,ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ , ''ΙΕΡΡΩΝ'' ΜΟΝΩΝ κλπ κλπ κλπ
    ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 10% (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟΝ
    ΝΟΕΜΒΡΗ 2004 ΠΛΗΡΩΝΑΝ 35% !!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΩΤΩ , ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΩΝ ;;;
    Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕΙ .ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΙΣΕΣ ΜΕ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ .
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
    ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ :
    ''ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ''
    ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ 2500 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .
    ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ (ΣΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ)ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ,
    ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ
    ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΕΚΟ , ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ κλπ
    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ 15000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ
    ΜΕ ΠΗΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ''ΤΑΠΕΙΝΑ'' 2500 ΕΥΡΩ ;;

    ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ''ΔΟΥΛΕΜΑ'' ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ,
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ Ο ΚΟΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ,ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ...ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΥ.
    ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.10 εισαι και πολυ βλάκας.

    Μαυριστε τους στις εκλογές. ψηφιστε νέα μικρα κομματα ή ακυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγήκε τώρα και ο Μπόνιος της ομάδας Μουρούτης, Λαζαρίδης, antinews να κάνει σικέ ντοπάρισμα στον Αντωνάκη μπάς και συγκινηθεί το πόπολο απο το δράμα του αρχηγού που δεν ξέρει τι κάνει.

    Μα η ομάδα των Γκαιμπελίσκων του αρχηγού είναι παντελώς για τα κλάματα. Εφτασε να τα χώνει ο Μπόνιος στον Λαζαρίδη. Τί άλλο θα δούν τα μάτια μας.

    Φαίνεται έχει καταλάβει ο Αντωνάκης ότι το φούμο που θα πέσει στις Περιφερειακές εντολές θα είναι εκτός ελέγχου και άρχισε τα κουφά ή κάνω λάθος.

    Και που να γίνουν και ταυτόχρονα βουλευτικές. Τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά τήν ανακοίνωση τών οικονομικών μέτρων από τούς σοφούς τής κυβέρνησης Παπανδρέου III,έχουν εξαμολυθή τά παντός είδους πρασινοπαπαγαλάκια καί κυρίως οί δημοσιογράφοι ινστρούκτορες τού πράσινου συστήματος ,ιδιωτικών καί κρατικών τηλεοπτικών σταθμών ''Καψής,Καμπουράκης,Τσίμας,Χούχλη καί Σια'' καί προσπαθούν μέ νηπιακά επιχειρήματα,νά αγιοποιήσουν καί τόν Παπανδρέου III,αλλά καί τούς σοφούς του καί προσπαθούν νά πείσουν τήν μάζα/Λαόν, ότι θά πρέπει νά αναδείξουμε καί τήν 2αν Μαίου,ώς Εθνική Εορτή,αφού κυριολεκτικώς μάς διέσωσαν από τήν επερχόμενην κοινωνικο-οικονομικήν κατασροφήν,πού οί ίδιοι οί προαγωγοί τους, μάς οδήγησαν.
    Μία δέ από τίς αποστροφές/επιχειρήματά τους,είναι ότι ό Ελληνικός Λαός,συνολικά στηρίζει τά μέτρα τους καί τά αποδέχεται καί μέ μεγάλη χαρά!!!!!
    Φυσικά όλοι αυτοί οί παντός είδους πράσινοι ινστρούκτορες,γνωρίζουν,ότι όντες εαυτοί εντός τού συστήματος,πάντα θά επιβιώνουν,άν κι έρποντας,από οποιαδήποτε κοινωνικο-οικονομική κρίσιν,βασανίζει τόν απλόν Ελληναν Πολίτη καί προσπαθούν νά υποδουλώσουν τήν όποιαν οργήν/αντίδρασίν του,μέ τίς συνεχείς γκαιμπελίστικες μεθόδους,πού από τό 1981 εσπούδαζαν στίς κάθε λογής πράσινες κομματικές μηχανές,παραγωγής πρασινοφρουρών-ινστρουκτόρων-οσφυοκαπτών.
    Πληρώνοντας επί 35 χρόνια,τόν ασφαλιστικόν μου φορέα (Ν.Α.Τ.), 2.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον ''σημερινές τιμές'' κι υφιστάμενος σήμερα μία σημαντική μείωση τής συντάξεως μου,ή οποία ανέρχεται πάνω από 20% ετησίως,εκτός φυσικά από τίς μειώσεις,πού επέρχονται από τίς αυξήσεις ΦΠΑ,βενζίνη κ.λ.π,πώς είναι δυνατόν,νά υποδουλώσετε τήν οργήν μου κ.κ. πρασινορουφιάνοι ινστρούκτορες-οσφυοκάπτες,πού εσείς καί μόνον εσείς,είσθε οί γεννεσιουργός αιτία τού σημερινού μας δράματος,μέ προαγωγούς σας βεβαίως-βεβαίως τούς πολιτικούς σας νταβατζήδες,πού σήμερα έρχονται δήθεν νά μάς διασώσουν καί βγαίνετε εσείς στίς τηλεοράσεις καί δηλώνετε ανερυθριάστως,ότι ό Λαός στηρίζει τά μέτρα?????
    Μαζί ρέ λαμόγια τά φάγαμε???
    Ή οργή τού απλού λαού όμως,ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητος,εκτός φυσικά υμών τών λαμόγιων οσφυοκάπτων δημοσιογράφων ινστρουκτόρων-γκαιμπελίσκων,έχει πλέον ''γεμίσει τόν μύλον τού κόλτ,τού απλού Έλληνα'' καί θά τό στρέψει πλέον πατώντας τήν σκανδάλην,όχι μέ πλαστικές σφαίρες,όπως τό πιστόλι στό τραπέζι τού ΓΑΠ,αλλά μέ πραγματικές τώρα,στά κεφάλια σας ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΗΝΕΓΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ/ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΓΟΥΔΙ!!!!!!!

    FostGrg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σαμαράς συμμετείχε στην κυβέρνηση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;Ο Σαμαράς ψήφιζε τους προϋπολογισμούς της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ;Ξεχνάει εύκολα.Το ίδιο και ο σοσια-ληστής ποδηλάτης...τις δικές του συμμετοχές , συνενοχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΚΩΜΑ..ΤΑ ΞΕΡΝΑΝΕ
    ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ !

    Ο μικρός γιος Καψης,
    χθες στο δελτίο των οκτώ έβγαζε πύρινους λόγους για την προσπάθεια του ΓΑΠ να διατηρήσει τα δώρα στους ιδιώτες μέχρι και με τον Στρος Καν μίλησε ο ΓΑΠ, έλεγε με πάθος, αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει όταν στρουμπουλή ρεπόρτερ του δελτίου Sofia όταν ρωτήθηκε τι τους είπαν στην συνέντευξη οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ είπε ,αφελώς η καημένη _________,
    ότι τους απάντησαν οτι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα γιατί δεν τους αφορούσε ο ιδιωτικός τομέας…..

    Μεγάλος γλείφτης αυτός ο μικροκαψης ρε παιδί μου…..
    ..τον ειδα και αηδειασα και τον εκλεισα.
    καλα δεν ντρεπεται λιγο.
    σε ποιους νομιζει οτι μιλαει.
    οταν θα καει το μεγκα θα μιλανε για προσπαθεια φυμωσης της ανεξαρτητης δημοσιογραφιας.
    ΤΟΣΟ ....ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΠΟ
    ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ τα κέρατα του Πασόκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -"Υπάρχει τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, είμαστε πλούσια χώρα, δίχως τους παγκόσμιους νταβατζήδες..."

    Nomizei pos den to kseroume ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ(ΓΑΠ)ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(USA)ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ
    ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ.
    ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. > ΕΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ:
    > «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ
    > ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
    > ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞI
    > ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !»
    >
    > ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΛΕΕΙ:
    > «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ
    > ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ,
    > ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ.. ΣΕ
    > ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!»
    > ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ:
    > « ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    > ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ
    > ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ
    > ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ
    > ΑΤΟΜΟ,
    > ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ
    > ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ
    > ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ « !!!
    > ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
    > ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
    > « ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ,
    > ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !! ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ
    > ΕΛΛΑΔΑ
    > ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ
    > ΕΓΚΕΦΑΛΟ,
    > ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    > ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ
    > ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    > ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ
    > ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.


    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ .

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ!
    ΤΩΡΑ Η' ΠΟΤΕ! (ΟΠΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παντελονάτος ηγέτης ο Σαμαράς!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα σβου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ο Β΄, ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Royalty fro EVER!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα ακομα περιμενετε απο το ΘΑΣΟΚ και τη Νεα Δουλοκρατια, με τις εκαστοτε ηγεσιες τους να φερουν την αλλαγη?
    Ληγμενα παιρνετε?
    Η μηπως περιμενετε αλλαγη απο τον ορισμο του καιροσκοπισμου (ΛΑΟΣ), το κομμα με τους μπλε και πρασινους κοκκους (ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ), την αντιπροσωπεια εργοστασιου που εχει κλεισει εδω και 20ετια (ΚΚΕ) και τον συνδεσμο φιλων του Κεμαλ (Οικολογοι)......
    Λυσεις υπαρχουν αλλου και δεν ειναι ουτε το ακυρο ουτε το λευκο.
    Διαβαστε λιγο Αριστοτελη για να καταλαβετε τι σημαινει ενεργος πολιτης και πραγματικος εκπροσωπος των πολιτων και να καταλαβετε ποσο πολυ απεχουν απο την αποχαυνωμενη με τη Τζουλια μαζα και τους υπαλληλους της Goldman Sachs, Moody's, ΔΝΤ και σια, που θελουν να αποκαλουνται πολιτικη ηγεσια σημερα.....
    www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. o Αντώνης αντιπροσωπεύει επάξια το 'τίποτα'.

    Γιαυτό θα προτείνει και για δήμαρχο το άλλο 'τίποτα' το Νικήτα.

    Από λόγια πήξαμε. Το 'υπαρχει τρόπος και χωρίς το ΔΝΤ' του μικρού Αντωνάκη, μοιάζει απόλυτα με το 'λεφτά υπάρχουν' του ψεύτη του Γιωργάκη.

    Ο κόσμος κουράστηκε. Δεν μπορεί να ακούει πλέον το κάθε παιδάκι που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, να ζητά την διακυβέρνηση της χώρας λέγοντας ασυναρτησίες και ψέματα.

    Αν ο Αντώνης έχει κάποιο σχέδιο να μας το πεί. Εμείς θα το εκτιμήσουμε!

    Πάντως σύμφωνα και με τους διεθνείς αναλυτές, η χώρα παρόλη τη βοήθεια που θα πάρει είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει μέσα σε 3-4 χρόνια να βγάλει πλεονασματικό προΥπολογισμό ώστε να μπορεί να μειώσει το χρέος στα επόμενα 20-30 χρόνια.

    Τώρα τι λέει ο Αντωνάκης........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλα κανει και δεν παει,και να ζητησει απο τον αχυρανθρωπο προεδρο του ΠΑΣΟΚ,να παραιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΣ,ΕΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΙ ΟΧΙ,ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΝΑΙ ΤΗΣ ΝΔ"ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ;
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εδώ δεν μπόρεσε κοτζάμ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ να τιθασεύσει 5 ΄Ελληνες νταβατζήδες θα καταφέρει ο Αντωνάκης τους διεθνείς ????? Που γελάνε ρε παιδιά με αυτούς τους δεξιοφασιστοχουντάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΜΑΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ''ΝΑΙ'' ΜΗΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
    Ο έρπης και πως αντιμετωπίζεται (για την κυβέρνηση δεν ξέρω)

    Ενημερώνουμε τους επικοινωνιολόγους του σχετικά με την εμφάνιση έρπη στα χείλη και πως ένας μαθητευόμενος μακιγιέρ μπορεί να τον καλύψει ώστε και ο ίδιος ο πάσχων να το ξεχάσει ότι έχει έρπη! :
    Ο επιχείλιος έρπης είναι μία λοίμωξη που οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και το χαρακτηριστικό του εξάνθημα μπορεί να κρατήσει από 7 έως και 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα… χαλάει την εμφάνισή σας!
    Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ο έρπης δεν θα φαίνεται καθόλου!
    Βήμα 1ο: Patch
    Χρησιμοποιήστε τα ειδικά patch που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τοποθετήστε τα πάνω στο εξάνθημα και αφήστε τα όλη την ημέρα.
    Τα patch είναι πιο εξελιγμένα από τις κρέμες. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, «κρύβουν» λίγο την κοκκινίλα, μειώνουν τη φαγούρα και προστατεύουν το σημείο από τη σκόνη και τα μικρόβια.
    Βήμα 2ο: Βαζελίνη
    Λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, βγάλτε το patch και απλώστε λίγη βαζελίνη, ώστε να μαλακώσει το σημείο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη με λίγο χαρτί.
    Βήμα 3ο: Κονσίλερ
    Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να «καμουφλάρετε» το εξάνθημα. Προσέξτε όμως, γιατί ο έρπηις είναι μεταδοτικός. Δεν πρέπει να τον ακουμπήσετε με τα χέρια σας ή να έρθει σε άμεση επαφή με το προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για αυτό το σκοπό και με απαλές κινήσεις απλώστε το κονσίλερ στο σημείο.
    Βήμα 4ο: Make- up
    Απλώστε προσεκτικά το make-up σας σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και αφού τελειώσετε, δώστε έμφαση στο σημείο που υπάρχει ο έρπης. Πάντα ταμποναριστά για να αφήνετε περισσότερο προϊόν στο σημείο.
    Βήμα 5ο: Πούδρα
    Πουδράρετε ταμποναριστά το σημείο, όπως κάνατε και με το make- up.
    Αυτά τα βήματα σας εξασφαλίζουν τέτοια κάλυψη που ακόμη και εσείς θα ξεχάσετε πως έχετε έρπη.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατι δεν μας λες τον τροπο που θα μας σωσεις, Αντωνάκη??
    "Εγώ θα σας οδηγήσω"????Φχαριστούμε , δεν θα πάρουμε..Μηπως θα μας πείς ότι "Υπάρχουν και λεφτα"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρήκες νούμερο να του κάνεις και αφιέρωση.

    Όμως καλά το βάζεις το πράγμα. Όταν υπάρχει αρχηγός κόμματος που "συνομιλεί καθημερινά" με κουράδες επιπέδου Κρανιδιώτη ή Λαζαρίδη, τί περιμένεις χαίρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση