GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφουγγάρι και στα (α)πεπραγμένα του κ. Αβραμόπουλου, πρόεδρε;...

Μήπως απαιτείται ... σχοινί για την περίπτωσή του; Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Την Παρασκευή, στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας (τον οποίο β...

Μήπως απαιτείται ... σχοινί για την περίπτωσή του;

Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Την Παρασκευή, στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας (τον οποίο βολεύει η παρούσα κατάσταση και ταιριάζει με τη ρητορεία του γάντι η πραγματικότητα) υπέβαλε ερώτημα για τα χάλια στο Ε.Σ.Υ. προς τον Πρωθυπουργό και ο κ. Παπανδρέου παρευρέθη για να απαντήσει, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή για την εικόνα που αντίκρισε το ΔΝΤ στο χώρο της Υγείας.
Για άλλη μια φορά απ΄ αυτό το σκηνικό υποκρισίας και παραλόγου, εξέλιπε ο πρόεδρος της ΝΔ από την αίθουσα, όπως απών ήταν και ο τελευταίος και μακρόπνοος υπουργός Υγείας, κ. Αβραμόπουλος.
Εν τη απουσία, λοιπόν, της όποιας κίνησης υπεράσπισης του έργου του, βρήκα την...

 τελευταία ομιλία του κ. Αβραμόπουλου στη Καλαμάτα (http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=60901&Itemid=591) και θα κάνω το σύνηθες πια σκανάρισμα.
"Και κάναμε έργο, που παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες έγινε αισθητό και αναγνωρίζεται, τόσο από τους ανθρώπους του χώρου της υγείας, όσο και από τους πολίτες. Σίγουρα, δεν κάναμε όσα θέλαμε. Κάναμε όμως, όσα μπορούσαμε. Το έργο ωστόσο για την υγεία, όπως και για την κοινωνία, δεν τελειώνει ποτέ".
Δεν με απατά η μνήμη μου, όταν κατά την τελευταία ακυβερνοθητεία Καραμανλή, ο κ. Αβραμόπουλος έβγαινε στα κανάλια και δήλωνε ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στο υπουργείο Υγείας και σχεδόν εκπλιπαρούσε να μετατεθεί σε άλλο ασφαλέστερο θώκο. Εκ τούτου, αφού είχε ολοκληρώσει το έργο του, πώς τώρα λέει ότι το έργο αυτό είναι ατέρμονο; Εκτός αν δεν πρόλαβε να παραγγείλει μια εκατοντάδα εκατομμύρια εμβόλια ακόμη και να τρέξει τα διαφημιστικά budget αυτοπροβολής του για τον αντικαπνιστικό νόμο. Αυτό το χάρτινο νόμο, που δεν έχει ισχύ επί τη πράξη όπως όλα τα σχέδια επί χάρτου που άφησε στο Δήμο Αθηναίων ο εν λόγω πρώην υπουργός, τα οποία επιβάρυναν όμως τον προϋπολογισμό, δίχως να λειτουργήσουν ποτέ.
"Το Ε.Σ.Υ. όμως εξακολουθεί να πάσχει και οργανωτικά, και οικονομικά όσο και εξαιτίας της υποστελέχωσής του. Προβλήματα κοινά και με άλλες χώρες, όπου λειτουργεί και υπάρχει Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζεται εκ βάθρων αναθεώρηση του όλου σχεδιασμού". Γιατί δεν την κάνατε, επιβλαβή για τον τόπο μου Κύριε; Δεν ήταν αρκετά 3,5 χρόνια;
"Να θέσει σε πλήρη εφαρμογή το νέο σύστημα προμηθειών και να συνεχίσει τις πολιτικές που ξεκινήσαμε και που είχαν συγκεκριμένη στόχευση. Να κινηθεί στην κατεύθυνση της κεφαλαιοποίησης της οικονομίας της γνώσης. Της ενίσχυσης της φαρμακευτικής παραγωγής και του εξαγωγικού εμπορίου. Της διευκόλυνσης και προώθησης των κλινικών ερευνών Της εφαρμογής του ολοκληρωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, που ετοιμάσαμε και ξεκινήσαμε. Της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών. Της συνέχισης της προβολής του εθελοντισμού. Της συνέχισης και προαγωγής των πολιτικών πρόληψης. Της ανάδειξης του ιατρικού τουρισμού και της αξιοποίησής του για την προβολή και ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής και ρόλου των υπηρεσιών υγείας, για κάθε γωνιά της Ελλάδας" Γενικολογίες που προστίθενται στην συνηθισμένη πολιτική των λόγων και όχι των πράξεων, γενικότητες του αέρα, που μόνο αυτές δεν είναι η λύση για το σαθρό εθνικό σύστημα υγείας..
Τί απαιτείται για την περίπτωση του κ. Αβραμόπουλου, αγαπητέ Πρόεδρε της ΝΔ; Σφουγγάρι ή σχοινί;

18 σχόλια

  1. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΑΤΣΟΚΙΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΙ ΑΡΑΧΤΗΚΟΥΛΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΛΟ ΡΕ ΜΗΤΡΟΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ



    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ;


    ΔΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ .

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.


    ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν πήρε το ΠΑΣΟΚ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την οικονομική
    Βοήθεια ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ που μας τα έδιναν την περασμένη εβδομάδα χωρίς όρους και με χαμηλότοκο επιτόκιο ;;;;;
    Αν το παίρναμε , τώρα δεν θα ερχόταν το Δ . Ν Τ .
    και η ζωή μας θα συνεχιζόταν ήρεμα χωρίς τόσα δυσβάστακτα μέτρα , αλλά με πάγωμα των μισθών και συντάξεων για τρία ως τέσσερα χρόνια .
    Ποιος ο λόγος που δεν δέχτηκε την βοήθεια από ΚΙΝΑ και ΡΩΣΙΑ ;;;;;;;;;
    Γιατί παίχτηκε όλο αυτό το θέατρο εις βάρος των Ελλήνων;;;;
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ γιατί σιωπούν και δεν μιλούν για το θέμα αυτό ;;;;;;;;;;
    Είναι και αυτοί υπάλληλοι της Γκόλτμαν Ζάκς και του Σόρος;;;
    Γιατί οι δημοσιογράφοι σιωπούν ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mέσα σε ελάχιστο χρόνο ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναδειχθεί στη τελευταία ελπίδα και προσδοκία του λαού!
    Είναι ο λόγος που αχνοφέγγει κάποιο φως στη ζωή μας, είναι ο λόγος που μπορούμε ακόμη να μιλάμε και να υποστηρίζουμε ότι υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι που πολεμάνε το σύστημα, ένα πολύ σκληρό σύστημα!
    Πιστεύω λοιπόν ότι γύρω του μπορούνε να συσπειρωθούνε όλες οι υγιείς δυνάμεις , και υπάρχουν, αυτής της χώρας και να χτυπήσουνε το σαθρό κατεστημένο που λεηλάτησε με κάθε τρόπο την πατρίδα, τον Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως απαιτείται νά βάλης τήν ''πέννα'' στόν κώλο σου ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    ΤΗΝ ΕΠΑΦΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.....
    ΜΟΥ.
    Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμω τη μουνι που σας πεταγε κολοπασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Κε Παπαγιώτη, εγώ δεν θα ήθελα να κριτικάρω ή να αμφισβητήσω τις όποιες τοποθετήσεις σας, θα ήθελα όμως να σας επισημάνω κάτι για τη σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που προσπαθείτε να υπερασπιστείτε. Η Κυρία Υπουργός, είναι εκτός τόπου και χρόνου, δυστυχώς. Εδώ κλείνουν Νοσοκομεία, περικόπτονται βασικά υγειονομικά & νοσηλευτικά υλικά, το ιατρικο-νοσηλευτικό προσωπικό βράζει και αυτή έχει προκηρύξει ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ εκατομμυρίων ευρώ, μέσω του ευαγούς ιδρύματος ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (σας θυμίζει τίποτα ?) για Εκστρατείες και Δράσεις Ενημέρωσης του Κοινού σε θέματα όπως Ατυχήματα, Περιβαλλοντολογικές Επιπτώσεις, Λοιμώδη Νοσήματα, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Μεταβολικά Νοσήματα, κ.λ.π.΄Εαν δεν το γνωρίζετε, ας μπείτε στο site του ευαγούς και θα εκπλαγείται. Εαν μάλιστα παρακολουθήσετε και τις αναβολές - επαναπροκυρήξεις αυτών των διαγωνισμών, ίσως καταλάβετε και πολλά άλλα. Και ακόμη, εαν μπορέσετε να μάθετε σε ποιόν κατακυρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός, περίπου 3.000.000 €, τότε θα δείτε ότι το μοντέλο αναπαράγετε πλήρως και άστε τους ανθρώπους του ΔΝΤ να λένε. Μέχρι κάποιοι να αρχίσουν να τους διαβάζουν και σε αυτές τις ''Ελληνιές''. Και να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα αργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας δουλεύουν οι καριόληδες.
    Ξυπνήστε αδέρφια, αυτά που συμβαίνουν τώρα δεν θα είναι τίποτα σ'αυτά που θα ακολουθήσουν σε μερικά χρόνια, αν αφήσουμε αυτούς τους πουλημένους αληταράδες να μας κυβερνούν.
    Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος με αρχίδια και να τους στείλει όλους στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Αβραμόπουλοςέπρεπε να είναι στην φυλακή. Οπως και πολοί άλλοι ομοιοί του. ή αν είχε τσίπα να αποσυρθεί από την πολιτική αρκετά έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μήνυμα που παίρνει κανείς στον παραπάνω σύνδεσμο με την τελευταία ομιλία του στην Καλαμάτα είναι:

    You are not authorized to view this resource.
    You need to login.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. O kyrios apolyto tipota me to mhdeniko ergo sto ypurgeio ygeias as mas pei

    gia pio logo parhgle triplasia emvolia apo auta pou xreiazomastan !!!!

    kai as mas pei pws katafere kai diorhse me tis pleon adiafaneis diadikasies sthn poluklinikh athinwn olo to politiko tou grafeio.....

    ta onomota erxontai se ligers hmeres!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση