GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λυμεώνες στο εδώλιο…

Άλλως το κρίμα στο λαιμό σας... Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Άλλως το κρίμα στο λαιμό σας...

Από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τα τελευταία 24ωρα συντελούνται στον τόπο μας συγκλονιστικές ανατροπές θεσμικών και οικονομικών κατακτήσεων συνολικά για όλους τους κλάδους των εργαζομένων.
Στο όνομα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και του κινδύνου χρεοκοπίας της Χώρας, η κυβέρνηση ανακοίνωσε δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα υπό τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, καταργώντας ιστορικές κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, που επιστρέφουν την ελληνική κοινωνία στη δεκαετία του ’60.
Αυτή η πολιτική θίγει βάναυσα την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας, αλλά και ημών των ιδίων, που αποτελούμε το ένστολο τμήμα των εργαζομένων του δημόσιου τομέα της οικονομίας και που καλούμαστε εκ των...

 πραγμάτων να χειριστούμε τις επιπτώσεις της κρίσης. Πλήττει, επίσης, ανεπανόρθωτα το βιοτικό μας επίπεδο, ανατρέπει οικογενειακούς προγραμματισμούς και υπονομεύει το μέλλον μας, με άμεσες επιπτώσεις σε αυτήν καθ’ αυτήν τη λειτουργία του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι οι πολιτικές που ακολουθούνται, οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την ανασφάλεια, ενώ διατηρούν και αυξάνουν τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών, των τραπεζών και των επιχειρήσεων, χωρίς οι βασικοί υπαίτιοι της κρίσης και της κατάντιας της Χώρας μας να εντοπίζονται και να τιμωρούνται αναλόγως.
Πριν καν συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος των επιπτώσεων από τα προηγούμενα πακέτα μέτρων και με τη δαμόκλεια σπάθη του ασφαλιστικού να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας, καθώς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση παρά τις επίμονες εκκλήσεις μας, σαν να απευθυνόμαστε σε ώτα μη ακουόντων, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες και νέα μέτρα, που μειώνουν κατακόρυφα τα εισοδήματά μας με το πάγωμα των αυξήσεων, την επιπλέον μείωση των επιδομάτων, την κατάργηση ουσιαστικά του 14ου και του 13ου μισθού, την περαιτέρω μείωση των συντάξεων, την υπονόμευση των ασφαλιστικών ταμείων και την τροφοδότηση της ακρίβειας και του πληθωρισμού που θα εγκατασταθούν στη Χώρα άγνωστο μέχρι πότε.
Το συνδικαλιστικό μας κίνημα είχε προ πολλού σημάνει συναγερμό και διαισθανόμενο τα «μελλούμενα», είχε προβάλλει αντί των μαξιμαλιστικών στόχων, που θα μας έφερναν αντιμέτωπους με άλλα λαϊκά στρώματα, τουλάχιστον τη διαφύλαξη των κεκτημένων και τη διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου. Είναι φανερό ότι οι αντιστάσεις συνολικά του ελληνικού εργατικού κινήματος ήταν ανίσχυρες με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποτρέψει τις δυσμενείς για τους εργαζόμενους εξελίξεις.
Αυτές τις ιστορικές για τη Χώρα μας στιγμές, καλούμαστε όλοι να δούμε κατάματα την πραγματικότητα και να αγωνιστούμε για την αντιμετώπιση της κρίσης, αρνούμενοι τα ισοπεδωτικά μέτρα, αλλά ταυτόχρονα καταθέτοντας τις προτάσεις μας για μια νέα προοπτική ως ένστολοι εργαζόμενοι αυτής της Χώρας, που ασφαλώς και προσβλέπει σε καλύτερες ημέρες.
Ο μόνος δρόμος για να πετύχουμε το στόχο μας, είναι ο δρόμος της αντίστασης. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να πυκνώσουμε τις γραμμές του συνδικαλιστικού μας κινήματος, συμμετέχοντας σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που εξαγγέλλονται για την απόκρουση των δυσμενών οικονομικών και ασφαλιστικών μέτρων από την ΑΔΕΔΥ και την ΓΣΕΕ σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και τοπικά από τα Εργατικά Κέντρα και τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ.
Στέλνουμε το μήνυμα παντού, με τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις των άλλων εργαζομένων, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είμαστε μαζί τους και ζητάμε μαζί με αυτούς μια δίκαιη, αναπτυξιακή πολιτική και όχι μέτρα που θα κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.
STOP στις περικοπές, δεν αντέχουμε άλλο!

26 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ"
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 700ΕΥΡΩ
    ΛΙΑΝΙΖΟΥΝ ΓΕΡΟΥΣ,ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΕΕΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά των σωμάτων ασφαλείας αν τα πιστεύετε τα παραπάνω οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Αν δεν φαινόμουν ρομαντικός στα όρια της αφέλειας, θα έλεγα ότι η Αστυνομία πρέπει να φυλάει τον λαό από τους κλέφτες και όχι τους κλέφτες από τον λαό όπως θέλουν. Αν δεν κάνετε πλάκα επαναλαμβάνω, μη λέτε στους πολιτικούς ανοικτά ότι τους έχετε απέναντι γιατί είναι ικανοί να κουβαλήσουν ξένους πεζοναύτες για να "αποκαταστήσουν την τάξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε ζωα εσεις πλακωνετε αυτους που φωναζουν και διαμαρτυρονται για τα δικα σας κομμενα λεφτα.

    Τοσο ζωα και πανηλιθιοι ειστε?

    Εκει στα ΜΑΤ με τι μεσο ορο IQ τα παιρνουν τα βοοειδη που εχετε?

    ορθια μοσχαρια.

    Σας δινουν 900 ευρω και τωρα 650 πλεον μετα τις περικοπες, και τα πανηλιθια ΜΑΤ σας την τεταρτη αντι να δερνουν βουλευτες θα βαρανε παππουδες.

    Πεστε τα ζωα να κανουν τους κινεζους τουλαχιστον οτι και καλα δεν βλεπουν, κατι σαν λευκη απεργια, γιατι αν σηκωσουν χερι θα φανε πολυ και ανελεητο ξυλο εως θανατου οι πουστοφλωροι.

    ΑΚΟΥΤΕ ΖΩΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεργήστε μαζί μας, πετάξτε ασπίδες και γκλομπς, και φωνάξτε για το δίκιο των Ελλήνων.
    Οι στρατιωτικοί διαδηλώνουν αυτή τη στιγμή, οι πιλότοι έκαναν λευκή απεργία, εσείς?
    Θα έρθει στιγμή που δεν θα μπορείτε ούτε το γάλα των παιδιών σας να αγοράσετε. Ποιούς θα βαρατε τότε? Εμάς που θα πεινάμε μαζί σας, ή τους κλέφτες που ρήμαξαν τον τόπο?
    Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ -ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ 40 ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ ΕΦΆΠΑΞ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΟΝΑΤΙ ΕΝΩ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ(?)ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ -ΜΕΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ-, ΠΟΥ ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ(?) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ , ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΤΙΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    Δ.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
    Άλλη μιά κωμωδία τής Ρωμιοσύνης

    Το είδαμε κι αυτό: στη χώρα της (β)ρωμιοσύνης, η αστυνομία συμμετέχει στις εκδηλώσεις τής λεγόμενης «εργατικής πρωτομαγιάς». Είναι βέβαια γνωστό, ότι η επέτειος τής σφαγής (από την αστυνομία) των εργατών στο Σικάγο την 1η Μαϊου 1886, έχει εκφυλλιστεί σε μια αποστεωμένη και πλήρως αφομοιωμένη από το σύστημα εκδήλωση. Αλλά το να συμμετέχουν σε αυτήν οι σφαγείς, των οποίων η «δουλειά» είναι ακριβώς να προστατεύουν τους ιδιοκτήτες τού κοινωνικού κοπαδιού από τα εκάστοτε «μαύρα» εργαζόμενα «πρόβατα», αποτελεί μακάβρια κωμωδία. Γιατί μόνο κωμωδία (και μάλιστα θρασύτατα προβαλλόμενη) αποτελεί το να παριστάνουν τους «εργαζόμενους» οι καταστολείς των εργαζομένων. Είναι π.χ. σαν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για τον ελληνικό πολιτισμό οι ρασοφόροι ισοπεδωτές του, ή σαν να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για την δημοκρατία οι φασίστες κ.λπ..

    * * *

    Επιχειρώντας να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία μέχρι τις έσχατες προεκτάσεις της, αναδημοσιεύουμε (σχολιασμένo) αυτό το μνημείο φαρσοκωμικών αντιφάσεων, δηλαδή την ανακοίνωση τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, με την οποία «συμμετέχουν» στην επέτειο τής σφαγής τού Σικάγου. (Με μπλε πλάγια γράμματα κι εντός εισαγωγικών είναι το κείμενο τής ανακοίνωσης· εντός παρενθέσεων τα σχόλιά μας):


    «Να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά, δίνοντας το δικό μας «παρών» στην πρώτη γραμμή του αγώνα με το κεφάλι ψηλά!»

    (Σιγά μην σας σκιστεί κανένα καλσόν.)


    «Πιστοί στις Καταστατικές μας Αρχές.»

    (Δηλαδή στην υπεράσπιση τής κοινωνικής ησυχίας / σιγής νεκροταφείου, τής τάξης των αφεντικών τής κοινωνίας, τής ομαλότητας τής εξουσίας κ.λπ., εκτός κι αν οι «καταστατικές αρχές» σας είναι διαφορετικές από αυτές τής «νομιμότητας» την οποία -εμμίσθως- υπερασπίζεστε…)

    Η σπαρταριστή συνέχεια εδώ: http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1313



    ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμα εννοείτε αυτά που λέτε, κάντε έστω και μια μέρα από τις επόμενες, λευκή απεργία.

    να ξέρετε ότι την επομενη μέρα θα έχουν προκυρηχτεί εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο 4:42 ! Με το εμπνευσμένο σχόλιό σου τους πήρες με το μέρος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε καραγκιόζηδες πηγαίνετε να δουλέψετε, που για να βγάλει κάποιος μια ταυτότητα χάνει μιά βδομάδα μεροκάμματα , και μετά ελάτε να μιλήσετε.
    Οι κλέφτες και οι ληστές έχουν οργιάσει και εσείς κάθεστε και κοιτάτε.
    Μόνο για κανά δακρυγόνο είστε καλοί.
    Το μόνο τμήμα που δουλεύει είναι για τα εγκλήματα κατά ζωής.
    Κι αυτοί όχι γιατί θέλουν αλλά αν το αφήσουν στην τύχη του θα γίνουμε κρήτη απο τις διάφορες βεντέτες που θα προκύψουν.
    Ούστ κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σιγα ρε που νοιαζεστε για το λαο, μια ζωη προστατες των ανικανων πολιτικων εισασταν ειστε και θα ειστε οσα και να σας κοψουν & τσαμπα να σας ειχαν , την τεταρτη θα βαρατε κοσμο παλι ,ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. α τωρα κοοπαιδα γινατε "τα παιδια της διπλανης πορτας" παλι ετσι??? θελετε τη βοηθεια του λαου....θελετε να σταθουμε διπλα σας ε οχι ρε βρωμοσκυλα να δειτε πως ειναι να θες να φωναξεις οταν σε πνιγει το δικιο και να ερχεται το καθε γουρουνι αστυνομικος χωρις λογο και αιτια να σου πεταει δακρυγονοα στα δυο μετρα χωρις να λογοριαζει οτι υπαρχουν εγκυες παιδια γεροντοι....στο διαολο να πατε που θελετε τον πολιτη διπλα σας οταν σας κοβουν κανα επιδομα μονο....ενω οταν σας θελει ο πολιτης διπλα του εσεις στεκεστε με περισιο θρασος-αλητεια απεναντι τους ως ο χειροτερος του εχθρος!!
    βρε ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αστυνομικός ένα πολύ παρεξηγημένο επάγγελμα.
    Ο Αστυνομικός βρίσκεται έκθετος στα πυρά των κακοποιών αλλά και των νόμιμων πολιτών καθώς εάν πράξει τα δέοντα προς την Δικαιοσύνη βρίσκεται στο εδώλιο αλλά και εάν δεν πράξει πάλι τα δέοντα πάλι στο εδώλιο μέσω διαρκών ΕΔΕ θα βρίσκεται.
    Συμπέρασμα , φίλε εσύ που δεν χωνεύεις τους Αστυνομικούς για τράβα γίνε ένα 24/ώρο και μετά έλα να μας πεις τι εστί βερύκοκο.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τωρα θυμηθυνατε να βγαλτε ανακοινωση, ενω θα επρεπε η πρωτη σας ανακοινωση να ειναι η πραγματικοτητα και η αληθεια που βιωνετε και βιωνουμε, οτι δηλαδη θα επρεπε να πειτε "δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε στο ρολο που μας εχει αναθεσει η πολιτεια και η κοινωνια, δεν μπορουμε να προστατεψουμε το πολιτη, αδυνατουμε να φυλαξουμε τον ελληνα, αυτο που μας πληρωνει δηλαδη".....αυτα θα επρεπε να πειτε και οχι τα οικονομικα σας προβληματα...απο εσας ξεκιναει το κακο, εσεις θα μπορουσατε να κανετε πολλα να σωσετε τη χωρα με το να πειτε την αληθεια οτι δηλαδη δεν μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας, δεν μπορειτε η μαλλον δεν σας αφηνουν να κανετε τη δουλεια σας....μονο αυτο μπορειτε να ρποσφερετε στο τοπο πλεον....αλλα σας βαζουν να πεζετε το παιχνιδι των αλβανοφιλων και τον "επαγγελματιων αντιρατσιστων" και εσεις και μας λετε τη μια σαχλαμαρα μετα την αλλη περι αντιρατσισμου και αλλα τετοια χαριτωμενα.....ενω στις κατ ιδιαν συζητησεις σας μας λατε αυτο που νοιωθετε την πραγματικοτητα....οτι δεν σας αφηνουν να τους τσακισετε τους βρωμιαρηδες που εχουν μαζεψει στη χωρα μας στη χωρα του ιππολρατη, του πλατωνα, του αριστοτελη και τοσων αλλων....εσεις εχετε το πεπονοι εχεις εχετε και το καρπουζι, εσεις αν θελετε μπορειτε να κανετε παρα πολλα...αλλα το μονο που σας απαχολει ειναι μην σας κοψουν κανα επιδομα......να πειτε την αληθεια!!! να πειτε οτι δεν σας αφηνεουν να τους συλαβετε, να πειτε οτι σας φοβεριζουν αν δωσετε κανα χαστουκι σε κανα βρωμοσκυλο απο δαυτα, να επιτε οτι σας εναλε προστιμο χρυσοχοιδης σε ποιον φοραει ακομα στο πετο τους την ελληνικη σημαια......(100 ευρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
    ΑΧΑΑΧΧΑΧΑ



    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ(ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ) ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ 700 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝΩΝΥΜΕ 04.42
    ΚΑΤ'ΑΡΧΗ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!!
    ΖΩΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝΕ!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!


    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ;
    ΣΤΑ ΜΑΤ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ IQ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ 3 Κ 60 ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ!!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ "ΜΑΓΚΕΣ" ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΧΕΙ!!
    ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ "ΜΑΓΚΕΣ" ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΧΕΙ!!
    ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

    03 Μαϊ 2010 11:20:00 μ.μ.


    ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ....


    ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΚΡΑΝΗ, ΓΚΛΟΜΠ, ΟΠΛΑ, ΨΕΚΑΣΤΗΚΑ, ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ "ΜΑΓΚΙΑ" ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ..... ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ????

    ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ????
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ???
    ΣΑ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ???

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ...

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ???

    ΟΧΙ ΦΙΛΛΛΑΡΑΚΙ !!!

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ "ΜΑΓΚΙΑΣ", ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ... ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ;
    ΣΤΑ ΜΑΤ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ IQ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    03 Μαϊ 2010 11:20:00 μ.μ.


    ΟΠΑ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ ???
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ???
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...
    ΔΕ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ IQ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤ, ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕΡΝΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ...

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ...
    ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ, ΜΕ ΤΟ ..... ΥΨΗΛΟ IQ ...

    ΑΚΟΥ ΡΕ ...
    ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΒΟΎΤΥΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΤΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοί συμπολίτες αστυνομικοί, μην έχετε άγχος. Θα συνεχίσετε να τα πέρνετε τα μαύρα σας.
    Και απ τα μαγαζιά ... και απ τις πουτάνες.... και απ το εμποριο σας

    Συνεχίστε να φυλάτε τα αφεντικά σας

    Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KOPROSKYLA AFISTE TO SYNDIKALISMO, FORESTE TH STOLH SAS KAI AMESVS STH DIVJH TOY EGKLHMATOS H SPITI SAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση