GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανηγυράκι οι φοιτητικές εκλογές.‏..

Από τη Νεολαία Δημοκρατικής Αναγέννησης Δεν συμμετέχουμε στο κομματικό-φοιτητικό πανηγύρι, ούτε θα είμαστε αρωγοί σε καμιά φοιτητική-κομμα...

Από τη Νεολαία Δημοκρατικής Αναγέννησης

Δεν συμμετέχουμε στο κομματικό-φοιτητικό πανηγύρι, ούτε θα είμαστε αρωγοί σε καμιά φοιτητική-κομματική παράταξη όπου είναι δεκανίκι και προέκταση του παλαιοκομματικού μηχανισμού.
Εμείς ως νεολαία δημοκρατική και πατριωτική δεν θα συμμετέχουμε και δεν θα γίνουμε αρωγοί της αποτυχίας, γι' αυτό στους φίλους και στα μέλη μας προτείναμε αποχή και άκυρο από το πανηγυράκι σας.

8 σχόλια

  1. Πως γίνεται στην Ελλάδα η αμόλυβδη βενζίνη να κοστίζει σήμερα 1,54 ευρώ το λίτρο τη στιγμή που στη διπλανή μας Κύπρο κοστίζει 1,04 το λίτρο;
    Είναι δυνατόν να κοστίζει 50% περισσότερο η βενζίνη στην Ελλάδα τη στιγμή μάλιστα που οι οικονομίες κλίμακος είναι σαφέστατα σε βάρος της Κύπρου;
    ΠΟΥ ΠANE ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, ΑΓΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

    Πρωθυπουργός: Στρος Καν
    Αναπληρωτής πρωθυπουργός: Ζαν Κλοντ Τρισέ
    Κλητήρας πρωθυπουργικού γραφείου: Γιώργος Παπανδρέου
    Υπουργός Οικονομικών: Άνγκελα Μέρκελ
    Κλητήρας υπουργείου οικονομικών: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
    Υπουργείο Ανεργίας και καταστροφής ασφαλιστικού συστήματος: Ανδρέας Λοβέρδος
    Υπουργείο αναζήτησης σάλιου: Ανδρέας Λοβέρδος
    Υπουργείο Παραπαιδείας και δια βίου πληρωμής: Μαριάννα Ντούβλη
    Υπουργείο ιδεολογίας και προγράμματος: Γιώργος Καρατζαφέρης
    Υπερυπουργείο Προστασίας των Συμφερόντων: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
    Υπουργείο Τουρισμού: Γιώργος Παπανδρέου
    Υπουργείο Εξωτερικών: Νικολά Σαρκοζί
    Υπουργείο Φοροφυγάδων: Τόλης και τρία αδέρφια πουλιά που κάθονται
    Υπουργείο καταπολέμησης του ΚΚΕ: Θόδωρος Πάγκαλος
    Υπουργείο Φιδιού στον κόρφο μας: Ντόρα Μπακογιάννη
    Υπουργείο Συμβουλών για το καλό του λαού: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ..

    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι ρε άτιμοι... Θα στερήσετε τον κόσμο από το 0,000000000000001 που θα παίρνατε;

    Γεια σου ρε Παπαθεμελή μπασκετμπολίστα!!!

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάχουμε πεί χίλιες φορές.
    Οι πασόκοι είναι λύκοι μέ εμφάνιση προβάτου.
    Οι δεξιοί είναι πρόβατα με εμφάνιση λύκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ............ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
    ΤΟ 0,00002% καμιά 5 άτομα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΑΝΙΡΎΡΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    Ένα σύστημα στημένο στα μέτρα φοιτητοπατέρων που νέμονται τα Πανεπιστημια, με παράνομες διαδικασίες, που ανέχονται οι πρυτάνεις αφού τους δέχονται στα όργανα συνδιοίκησης.

    Σε Παντειο, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Νομική Αθηνών και ΤΕΙ Χαλκίδος εχθές πρωτοστατούσας της ΔΑΠ και των Αριστεριστών, αλλά και με την ανοχή της ΠΑΣΠ, απαγορεύτηκαν τα ψηφοδέλτια της Φοιτητικής Οργάνωσης Συναγερμού, της φοιτητικής παράταξης του ΛΑΟΣ. Αυτή είναι η «δημοκρατία» και η «ελεύθερη διακίνηση ιδεών» μέσα στα πανεπιστήμια. Μπράβοι, φοιτητοπετέρες, αναρχοτραμπούκοι και καθηγητάδες που ανέχονται και συνεργάζονται με όλο αυτό το καθεστώς. Ευτυχώς και φέτος οι φοιτητές σε ποσοστό άνω του 65% τους γύρισαν την πλάτη και απείχαν από το πανηγύρι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταγγέλλουν ως “προσχεδιασμένη” την επιχείρηση της Αστυνομίας.

    ΔΗΛΩΣΗ, Αν. Προέδρου ΓΣΕΕ Γ.Γαβρίλη και Αντιπρέδρου ΑΔΕΔΥ Η.Βρεττάκου

    Χαιρετίζουμε και την σημερινή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων, συνεχίζουμε μέχρι την ακύρωση αυτών των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων.

    Η συμμετοχή εκατοντάδων πρωτοβάθμιων σωματείων, η μαζικότητα και ο δυναμισμός και της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης επιβεβαιώνει ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι μετατρέπουν το τρόμο και την οργή τους σε συνειδητή επιλογή αγωνιστικής διεκδίκησης.

    Οι εργαζόμενοι σήμερα ανεξάρτητα από ιδεολογικές αναφορές και αφετηρίες μπορούν να χτίσουν μια απροσπέλαστη κοινωνική άμυνα που δεν θα επιτρέψει να ισοπεδοθούν δικαιώματα και κατακτήσεις μιας ολόκληρης ζωής.

    Η δικαίωση αυτού του αγώνα περνάει μέσα από την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας αξιοποιώντας όλες τις μορφές δράσης που θα συγκεντρώνουν κάθε φορά τη μεγαλύτερη συμμετοχή και μαζικότητα των κινητοποιήσεών μας.

    Ακόμα καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που χωρίς κανένα λόγο επιδώθηκε σε μια επιχείρηση προσαγωγών συνδικαλιστών και απεργών εμποδίζοντας ακόμα και οργανωμένα σωματεία να προσέλθουν στο χώρο της απεργιακής συγκέντρωσης.

    Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες γιατί στη προσπάθειά της να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους διολισθένει σε μια τροχιά αυταρχισμού χωρίς τέλος πότε με τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και πότε με την ένταση της αστυνομοκρατίας και τις προληπτικές συλλήψεις.

    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούν με τον αγώνα τους, την ζωή τους, τα δικαιώματά τους και την αξιοπρέπειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτούς τους λόγους έπρεπε να παραιτηθεί η Άννα Διαμαντοπούλου

    Ξέρετε γιατί θα έπρεπε να φύγει η Διαμαντοπούλου; Θα σας πούμε εμείς τους λόγους που έβαλε μπροστά τα παιδιά (σιγά τώρα που την έπιασε ο πόνος) των πανελλαδικών εξετάσεων.

    1). Έχει τον γιο της που είναι μαθητής σε κολέγιο, φοιτά στο ΙΒ του Γείτονα στη Βάρη, και το Σεπτέμβρη του 2011 θα ταξιδέψει προς Αγγλία ή Αμερική για σπουδές. ΔΕΝ θα ανταγωνισθεί τους συμμαθητές του αλλά ξεκινά τη ζωή του από θέση ισχύος διότι παρόλο που η μητέρα του είναι Υπουργός Παιδείας με τις επιλογές της απαξιώνει απολύτως το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι δικαίωμά της αυτές οι επιλογές, όμως το ενδιαφέρον της για τα παιδιά δεν μας πείθει.

    2). Η κ.Διαμαντοπούλου και το σύστημα παιδείας που υπηρετεί έβαλε χθες θέμα στην λογοτεχνία με τίτλο "Στου Κεμάλ το σπίτι". Την ημερομηνία 19 Μαίου που είναι η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, η επιτροπή έβαλε τίτλο τον Κεμάλ που είναι ο μεγάλος σφαγέας των Ποντίων και των Αρμενίων! Και...
    βέβαια μην πιστέψει κανένας ότι έγινε τυχαία. Έτσι δεν είναι κ.υπουργέ που μετέχετε στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ;

    3). Έχετε μια γ.γ. που έχει καταγγελθεί ότι δεν διαθέτει βασικό τίτλο σπουδών!!! Είναι η Θ.Δραγώνα που μάλιστα είχε απρεπή συμπεριφορά στην ηρωίδα δασκάλα της Θράκης σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Χαρά Νικοπούλου.

    4). Ο σύζυγος της υπουργού παιδείας Γ.Σαλαβάνος διορίστηκε στο Δ.Σ του "Κτηματολογίου ΑΕ" που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ και έργο. Είναι πολιτικά ηθικό να γίνεται κάτι τέτοιο;

    5). Έβαλε υπογραφή 194.500 ευρώ για να πάρουν οι υπάλληλοι του υπουργείου τις υπερωρίες μέχρι το τέλος του 2010 την ώρα που όλοι οι άλλοι σφίγγουν το ζωνάρι.

    6). Γύρισε την πλάτη στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς και έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην τους αντιμετωπίσει στο κρατικό κανάλι.

    7). Η παιδεία είναι άνω κάτω με το νομοσχέδιο που τινάζει στον αέρα ωρομίσθιους-αποσπάσεις-αδιόριστους και η Άννα Διαμαντοπούλου ασχολείται με τις φήμες.

    8). Οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν ένα κάρο χρήματα στα φροντιστήρια επειδή τα σχολεία δεν τους προσφέρουν την παιδεία που επιβάλλεται να έχει κάθε νέος πολίτης - μαθητής αυτής της χώρας.

    9).Με αρ. πρωτ. Φ.821/2443Π/144249/Ζ1/20-11-2009 προκήρυξη του ΥΠΔΒΜΘ, δεν θα πραγματοποιηθούν νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2010-2011 που σημαίνει ότι τα Ελληνικά καταργούνται από την ομογένεια και φτιάχνει το κράτος ...γενίτσαρους.

    10). Το τελευταίο αλλά για εμάς σοβαρό είναι ότι συμμετέχετε στην περίφημη λέσχη bilderberg που καθορίζει πολλά πράγματα με τις αποφάσεις της. Και έχετε δώσει όρκο τιμής να μην μαθαίνει ποτέ και κανένας τι λέτε εκεί μέσα. Έχετε αυτό το δικαίωμα; Ο όρκος σε μια λέσχη κάποιων ισχυρών ανθρώπων έχει περισσότερο βάρος από τον όρκο στην Πατρίδα και τον λαό του;
    Δεν έπρεπε να μάθουμε τι συζητήσατε στον "Αστέρα" για την οικονομία;

    Αυτά και άλλα πολλά έπρεπε να την ρωτήσουν στο mega αλλά ΔΕΝ βρέθηκε ούτε ένας να το κάνει.

    Γιαυτούς και για άλλους πολλούς λόγους θα έπρεπε να είχατε φύγει...

    Υ.Γ: Θα μπορούσαμε να πούμε και για τα 15 ακίνητα που είχατε δηλώσει παλαιότερα στο πόθεν έσχες αλλά είναι η νόμιμη περιουσία σας. Μην προσπαθείτε όμως να μας πείσετε ότι μας καταλαβαίνετε. Εκπέμπουμε σε άλλη συχνότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση