GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντικαταστατικές και προσβλητικές οι διαδικασίες στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ...

Από τον Κώστα Χατζή Κατά τη διαδικασία έναρξης της 8ης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ διαδραματίστηκαν πρωτοφανή γεγονότα. Οι...

Από τον Κώστα Χατζή

Κατά τη διαδικασία έναρξης της 8ης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ διαδραματίστηκαν πρωτοφανή γεγονότα.
Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν σαφώς αντικαταστατικές και προσβλητικές για την Οργάνωση και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος παρίστατο στη διαδικασία.
Μετά την ομιλία του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, κ. Παπαμιμίκου και πριν την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Κατσαφάδος, επιχείρησε με πραξικοπηματικό τρόπο να επιβάλει ένα ψήφισμα για την...
 αλλαγή του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης χωρίς προηγουμένως να έχουν ακολουθηθεί οι καταστατικές διαδικασίες.
Αναλυτικότερα:
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. δεν κήρυξε ποτέ την έναρξη της συνεδρίασης, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. δεν ήλεγξε παρουσίες μελών, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσον υπήρχε απαρτία στο όργανο, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. επιχείρησε να επιβάλει τις αλλαγές του Κανονισμού χωρίς ψηφοφορία, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε., έπειτα από το τέλος της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ., έκανε λόγο για διακοπή 5 λεπτών στη διαδικασία και μετά από περίπου 3 ώρες πλήρους απραξίας, ολόκληρη η Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ αποχώρησε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν στην αίθουσα διεξαγωγής της Κ.Ε..
Στο σημείο αυτό, επιβάλλεται να διευκρινιστεί και το εξής:
Η εισήγηση του Γραμματέα της Κ.Ε., ενώ βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των ΟΝΝΕΔιτών επί της αρχής, δηλαδή στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ από όλα τα μέλη κάθε Νομού, αφήνει πάρα πολλά ασαφή στοιχεία στη διαδικασία των εκλογών.
Ο μη ορισμός του εκλογικού σώματος των εν λόγω εκλογών, κατά την κρίση πολλών ΟΝΝΕΔιτών και μελών της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, αφήνει περιθώριο για να δημιουργηθούν υποψίες νοθείας με διπλοψηφίες και μετακίνηση ψηφοφόρων από περιοχή σε περιοχή, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε νέες διαδικασίες αμφισβητούμενης εγκυρότητας, όπως και στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ (π.χ. στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κλπ.).
Δεδομένων όλων των προαναφερθέντων συμβάντων, που επιβεβαιώνονται από το ηχητικό αρχείο του κόμματος όπου καταγράφονται οι ομιλίες, αντί πρακτικών, αλλά και από το video της live μετάδοσης της «διαδικασίας», είναι εμφανές ότι η διαδικασία ήταν τουλάχιστον απαξιωτική ΚΑΙ για την Ιστορία της Οργάνωσης ΚΑΙ για τα μέλη της Κ.Ε. ΚΑΙ για τις αρχές που πρέσβευε προεκλογικά ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Συνεπώς, στις 15 Μαΐου 2010, δεν υπήρξε συνεδρίαση της Κ.Ε., άρα ούτε συζητήθηκε, ούτε ελήφθη κάποια απόφαση για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Προφανώς, λοιπόν, αναμένεται από το Γραμματέα της Κ.Ε. η σύγκληση του Οργάνου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας και στον Κανονισμό Περιφερειακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ.
Τέλος, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι καταδικάζω οποιαδήποτε απρεπή συμπεριφορά, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

8 σχόλια

  1. to sxetiko video me ti mi lipsi apofasis meta tin omilia Papamimikou http://galaziagennia.blogspot.com/2010/05/blog-post_0.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ;
    ΔΗΛ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ;ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ;ΑΠΟ ΛΑΠΩΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Τουρκία του Ερτογκαν , δόθηκε στις 14-5-2010
    Ημέρα Παρασκευή απόγευμα , το 51% των μετοχών της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος και έτσι πλέον θα έχει τον έλεγχο της τράπεζας η Ελλάδα αλλά η Τουρκία .
    Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ο διοικητής της τράπεζας θα είναι τούρκος που θα έχει μαζί του πολλά στελέχη από την Τουρκία για να μπόρεση ελέγξει και να διοικήσει την τράπεζα . Επίσης μέχρι τέλους του χρόνου θα διώξει , τους μισούς υπάλληλους της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΚΑΙ 2 ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ 16/5 ( 7 ΜΗΝΕΣ)

    ΠΑΣΟΚ -16% ή -17%
    ΝΔ -14,5% ή -15,8%
    ΚΚΕ 0 ή -0.8%
    ΛΑΟΣ -0,5% ή -0,7%
    ΣΥΡΙΖΑ -1% ή -1,2%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0 ή -0,9%

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ 30% ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ, 1% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!
    ΔΕ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ???
    ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ???
    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ???

    ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ???

    ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ !!!!!!!!!
    ΑΠΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ... "ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ" ... ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ !!!

    ΚΑΤΟΠΙΝ, ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ 2,3% ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ?!?!?!?!
    ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 28% !!!
    ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...

    ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ .... ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ... 19% !!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30 ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ 1,5 ΜΟΝΑΔΑ, Ή 3,5 ΜΟΝΑΔΕΣ !!!

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ...

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8,59 ο μαλακας της υπόθεσης.
    ΤΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΟΙ ΜΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ....
    ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΟΥ ΓΟΜΑΡΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re lamogia mizadoroi arxisate tis malakies me to pou analabate?...tha pethanete....agorasate flashkia xwris kan thn protash paideias mes akia ta dinete dwrean? 100.000Ekostisane auta kurie samara....to kserete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re lamogia mizadoroi pali sth masa pesate me to kalhmera...100.000e flashakia adeia, proeklogika oust koproskula amesws me ta moutra sth masa na ta blepei o samaras pou sas edwse to daxtulidi na kanei thn epenastash mazi sas onnedites twn MKO, antwnh feugoume kai den ksanagurname k thaparoume mazi mas polu polu polu kosmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. re ti einai toutoi oi papamimikokatsafadaioi? na ta blepeis antwnakh me poious exeis na kaneis....o kurios apo th manh kai nun ntabs tou papei kai metepeita bouleuths peiraia se elege politiko apolithwma otan prologize thn ntora stis eswkommatikes. kala na patheis ...ta xeirotera erxontai kai epeidh eisai afilos tha plhrwseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση