GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Siemens είναι ο γιος του Μαντέλη!!!...

Από τον Γιώργο Κλειβοκιότη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αυτό είναι το βιογραφικό του υιού Μαντέλη . Ο τύπος 8 χρόνια στη Siemens, μετά το μεταπτυχιακό που ό...

Από τον Γιώργο Κλειβοκιότη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αυτό είναι το βιογραφικό του υιού Μαντέλη. Ο τύπος 8 χρόνια στη Siemens, μετά το μεταπτυχιακό που όλοι πληρώσαμε.
Επίσης εδώ (http://pca.az/index.php/Our-Team) μπορείς να δεις ότι...
 ο Τάσος Μαντέλης τα τελευταία χρόνια ηγείτο σε πρόγραμμα της ΕΕ στο Αζερμπαϊτζάν, άρα εξακολουθούσαμε να τον πληρώνουμε.

9 σχόλια

  1. ΕΙΔΗΣΗ

    "ΠΑΡΑΛΟΥ ΔΕ ΑΦΙΚΟΜΕΝΗΣ"

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΛΟΙΟΥ "ΠΑΡΑΛΟΣ" ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

    PARALOS ΔΗΛΟΣ

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΔΗΛΟ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    "ΗΞΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑΣ.
    ΚΑΘΑΡΣΙΣ, ΛΟΙΜΟΣ TE ΛΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ TE. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.
    ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΕ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ"

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

    ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟΝ

    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ το ιδρυμα ΚΑΙ ΣΥ ???

    χαχαχα ανιατων, αστεγων και εξοριστων μιζαΔωρων.

    Παντως τους το αναγνωριζω. εχουν ενα θρασος απεριγραπτο.
    Σχολη Θρασους ΠΑΣΟΚ. τι να λεμε τωρα..
    Αναλογιστειτε τι εχουμε ακουσει τοσα χρονια και πειτε μου.. μπορειτε να γνωριζετε τι θα βρουν να ποουν απο αυριο ??? ΟΧΙ.

    Αυτο ειναι η Σχολη Θρασους ΠΑΣΟΚ.

    Για δυνατους μαθητες με $$ διοτι τα μαθηματα και η γνωση παραδιδονται στο σπιτι ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα δεν πήρε μόνο λεφτά από τη Μίζενς ο κύριος Μασέλης.
    Βόλεψε και το παιδί του.
    ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τότε που ήρθε ο Παπανδρέου αισθάνομαι λαθρομετανάστης στη χώρα μου.
    Δεν έχω δικαιώματα πιά, μόνο υποχρεώσεις.
    Όλα έχουν μια αίσθηση προσωρινή, όλα παίζουν, τίποτε δεν είναι σίγουρο, δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει.
    Δεν υπάρχει πια τίποτε, μα τίποτε, που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις.
    Πώς καταντήσαμε έτσι βρε παιδιά;
    Πόσο θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ,
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ...
    ...
    ΝΑ ΔΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ...
    ...
    ΣΙΙΙΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!!

    ....
    ΡΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι συμπτώσεις ρε παιδάκι μου. Γι' αυτό οι αλήτες μας έχουν πουλήσει. Έχουν φάει και τρώνε καλά. Αν τους κρεμάσει ο κόσμος θα είναι βάρβαρος ή απλά δίκαιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Κ.ΜΑΝΤΕΛΗ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι φανερο πλεον οτι οι χορηγοι μιζαδοροι αυτου του κρατους περα απο τις βρωμιες που διεπραξαν με τους ξευτιλισμενους πολιτικους μας,σαν ανταποδωτικο οφελος συναλλαγης ηταν και η αποκατασταση των απογονων των ξευτιλισμενων στις ταξεις των χορηγων μιζαδορων.
    Ο υιος Μαντελης στην siemens ο υιος Αλογοσκουφης στην goldman suchs ποσοι αλλοι υιοι,θυγατερες,ξαδερφια,εγγονια,γαμπροι,νυφες,ξαδερφια,κουμπαροι και ολο το σκυλολοι που μορφώθηκε με τις πλατες των Ελληνων φορολογουμενων και συνεχιζουν να τρεφονται απο αυτες θετοντας και τον εαυτο τους ως πολιτικη ελπίδα αυτου του τοπου συνεχιζοντας το ξεκοκκαλιασμα.
    Ποσα παιδια απλων πολιτων φορτωμενα πτυχια που αποκτηθηκαν με κοπο και στερησεις σημερα ξημεροβραδιαζονται στις καφετεριες χωρις δουλεια. Ποσοι νεοι σημερα ειναι εγεγραμμενοι στις λιστες του ΟΑΕΔ περιμενοντας καποια εργασια εστω και με μπλοκακι.
    Ποσοι νεοι που εχουν φθασει σχεδον τα τριαντα με σπουδες αξιολογες δεν εχουν ασχοληθει ουτε μια μερα με αυτα που σπουδασαν αλλα εκαναν διατριβη ως σερβιτοροι courier και delivery.
    Ποτε ολοι αυτοι οι νεοι θα ξεσπασουν και αλοιμονο σε αυτους που θα βρεθουν μπροστα τους και ειδικοτερα αυτοι που υποθηκευσαν και καταδικασαν την ζωη τους στον μαρασμο και την μιζερια.
    Ποτε ολα αυτα τα παιδια που χτιζανε τα ονειρα τους την προοπτικη τους σε αυτο τον τοπο που τον ερημωσαν καθαρματα και ξεπουλημενοι βρωμιαρηδες ως το κοκκαλο πολιτικοι θα τους παρουν φαλαγγι.
    Ως ποτε θα ειναι θεατες σε ενα εργο λιγδιαρηδων εθνοσωτηρων που το μονο τους μελημα ειναι να αρπαξουν την κουταλα και να βρεθουν πανω απο την κατσαρολα τρωγοντας ακομα και τα υπολήματα.
    Ως ποτε θα ανεχονται την κοροιδια και τον εξευτελισμο περιορισμενοι σε οικογενειακα αδιεξοδα και παγιδευμενοι.
    Δεν νομιζω οτι ειναι μακρια η στιγμη της εκρηξης. Ασφυξια και συμπιεση ειναι συστατικα που κατω απο έλλειψη διαφυγης και διεξοδου το αποτελεσμα ειναι τρομακτικο και εχει μεγαλο βεληνεκες.
    Φοβαμαι οτι τα χειροτερα έπονται.
    Μια ειναι λυση για το σημερινο αδιεξοδο ,ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση