GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 4 σπίτια του Άκη...

10 σχόλια

  1. πηγε χθες στο ηρωδειο ο καθυστερημενος αμερικανος να παρακολουθησει συναυλια και το βρισιδι εφυγε συννεφο μολις μπηκε.

    πολλοι εβριζαν που δεν ειχαν παρει αβγα η ντοματες μαζι.

    της πουτανας εγινε και το αλλοδαπο ψευτρακι εκανε οτι δεν καταλαβαινε καλα ελληνικα.

    γαμησε τα ειχε πολυ γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ;

    ΜΟΝΟ 4;

    Α Θ Ω Ο Σ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗΣ.
    Μετά τα τελευταία κατορθώματά του να θάβει τα σημαντικά και να αναδεικνύει τα επουσιώδη, η πολιτική καριέρα του Νίκου Χατζηπαπαγαλάκη αναμένεται να απογειωθεί.
    Ακούγεται ότι από Σεπτέμβριο αναλαμβάνει και επίσημα εκπρόσωπος των ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΟΥ (Παπανδρέου-Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη).
    Μέγας χορηγός το Δ.Ν.Τ.
    (Καλή τύχη με τις πέτρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧ..Ο ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕ ΣΤΟΝ ΑΚΗ...ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ..Ο ΣΥΝΡΤΡΟΦΟΑΛΗΤΗΣ .

    Όταν το ΠΑΣΟΚ παρακαλούσε τη ΝΔ για τον … Άκη !!!

    Απορείτε πως το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε ξαφνικά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αποφάσισε να τον τιμωρήσει; Το κάνει προφανώς για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, όπως είπε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου χθες στην Βουλή.

    Αλλά δεν θα το γλυτώσουν τελικά. Επειδή το …κουτόχορτο ακρίβυνε κι αυτό με τα άλλα είδη διατροφής και ο λαός δεν μασάει πια.

    Για να δείτε όμως ότι δεν αλλάζουν μυαλό και επιμένουν στο …διαχρονικό δούλεμα, διαβάστε τι συνέβαινε πριν από πέντε χρόνια – αλλά μην σπάστε το πληκτρολόγιο, προτιμήστε την τηλεόραση.

    Από την Καθημερινή της 09-12-04

    «Mε έκδηλη αγωνία, που ξεκίνησε από την έκφραση θερμών παρακλήσεων και κατέληξε στην απειλή αποχωρήσεως, το ΠAΣOK ζήτησε ευθέως να μη συμπέσει η έκδοση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής με το επικείμενο συνέδριό του… Tο ρόλο του «διαπραγματευτή» για την ημερομηνία λήξεως των εργασιών, σήκωσαν κυρίως οι κ. A. Λοβέρδος και A. Aκριβάκης. H τυχαία (;) απουσία του κ. E. Bενιζέλου απέτρεψε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση και ενδεχομένως τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το κορυφαίο στέλεχος του ΠAΣOK «παίζει το δικό του παιχνίδι» καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής….»

    Θυμάστε που προχθές ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν θέλει να είναι υπουργός» με αυτά που συμβαίνουν στις Εξεταστικές; Χα χα χααααα.

    Αλλά πάμε παρακάτω:

    «H αρχική πρόταση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής ήταν να κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή στις 20 Iανουαρίου με την έκδοση πορίσματος. Aντέδρασε, αμέσως, ο κ. Aκριβάκης αναφέροντας ότι η ημερομηνία συμπίπτει με το συνέδριο του ΠAΣOK που αρχίζει την ίδια ημέρα. «Yποβάλλουμε θερμή παράκληση και από την καρδιά μας να βοηθήσετε να επωφεληθούμε των ημερών, που η Bουλή λόγω προϋπολογισμού παραμένει ανοικτή και το Σαββατοκύριακο (18 – 19 Δεκεμβρίου) και να συνεχίσουμε τις εργασίες μας», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος που αντιπρότεινε να κλείσουν οι εργασίες στις 21 Δεκεμβρίου «με το πόρισμά μας, με ομοφωνίες με ό,τι θέλετε. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως και ως κοινοβουλευτική ομάδα με ειλικρινή διάθεση, να βοηθήσετε να μην έχουμε διαδικασίες συμπτωτές….»

    Αυτά λοιπόν συνέβαιναν τότε που ο Καραμανλής μπορούσε με μια κίνησή του να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το έκανε επειδή – όπως τον συμβούλευε ο Ρουσόπουλος – «είχε του χεριού του» τον «Γιωργάκη». (Πάλι χα χα χααααααα εις τη «ν»).

    Τι έγινε τελικά, αν δεν θυμάστε; ¨Ένα μεγάααααααλο διακομματικό ντηλ. Εκδόθηκαν τέσσερα διαφορετικά πορίσματα. H N.Δ. καταλόγισε ευθύνες στους πρώην υπουργούς του ΠAΣOK κ. A. Tσοχατζόπουλο και Γ. Παπαντωνίου, δίχως να τις προσδιορίζει – δηλαδή μόνο πολιτικές. O κ. Πατσιλινάκος του KKE απέδωσε σαφείς πολιτικές ευθύνες όχι όμως ποινικές. H κ. Ξηροτύρη (ΣYN) το ίδιο.

    Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Το 65 σελίδων πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απαλλάσσει τον κ. Τσοχατζόπουλο και τον κ. Παπαντωνίου από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη.

    Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, που «συνέβαλαν να καταρρεύσει η επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού και να αποκαλυφθούν τα χαλκεία παραπληροφόρησης».

    ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΟΞΩ...ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ...ΜΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ο Ακης ήταν υπουργός στο Αμυνας είχε στις προμήθειες τον Γιάννη Σμπώκο. Οταν λοιπόν πήραν τα F16, κάνανε τη λαμογιά να το τεμαχίσουν το αεροπλάνο και να πάρουν ξεχωριστά το σώμα,ξεχωριστά τους κινητήρες , ξεχωριστά τα όργανα προειδοποίησης κινδύνου κλπ. Και αυτό το κάνανε για να μη μπορεί κανείς να λογαριάσει το συνολικό κόστος του αεροπλάνου εύκολα. Γιατί το τελικό κόστος ήταν πολύ μεγαλύτερο απο ότι πλήρες το μαχητικό το αγόραζαν τα άλλα κράτη. Στην επιτροπή λοιπόν αξιολόγησης των κινητήρων συμμετείχε ενας ταξίαρχος έντιμος και έμπειρος που μέσα στις υποχρεώσεις του, σαν Ελληνας σωστός, διαπραγματευόταν και τη τιμή των κινητήρων με τις 2 εταιρίες(GE η μία, PRATT & WHITNEY η άλλη) Κατόρθωνε συνεχώς να κατεβάζει το κόστος, όταν μια μέρα, εμφανίστηκε ο Σμπώκος και με αυστηρό ύφος του είπε οτι να αξιολογεί τα τεχνικά στοιχεία μόνο, και ότι τα οικονομικά θέματα δεν είναι της αρμοδιότητάς του.... Καταλάβατε λοιπόν τι έγινε μετά... Να ελεγχθεί λοιπόν και ο Σμπώκος από το ΣΔΟΕ που από τότε απέκτησε περιουσία, ακόμη και τα αδέρφια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το “σύστημα” δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ;
    Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π.

    Μήπως θέλουν έτσι να ….προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του …παρασκηνίου;

    Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.
    Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου.
    Ο Ακης δεν είναι τίποτα.
    Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
    ΝΙΚΟS & ANDRIKOS PAPANDREOY ;

    Ο Άκης ήταν το νο 2 του Ανδεϊκού ΠΑΣΟΚ, Μαντέλης και Τσουκάτος εξ απορρήτων του Σημίτη, η Ντόρα ήταν το νο2 της ΝΔ και βέβαιη διάδοχος του ΚΑΚ (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του βέβαια και δεν τους έκατσε).

    Τι παραπάνω αποδείξεις ψάχνουμε ; Όλο το πολιτικό σύστημα βουτιές στη χαβούζα έκανε.
    Κι όσοι δεν πήραν είναι κι αυτοί συνένοχοι γιατί γνώριζαν και δε μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αρχιδολαμογιο ο Τζοχατζοπουλος εχει -εκτος τα σπιτια στην Αθηνα- παλατι στο Πανοραμα Θεσσαλονικης, παλατακι στο Παρισι και βιλλαρα στο Πορτο Χελι.
    Σαν Υπουργος Αναπτυξης και Εθνικης Αμυνας εχει φαει απιστευτα λεφτα
    ( και οχι τα 9-10 εκατομυρια Ευρω της αξιας των σπιτιων του ).
    Ξεσκιστε τον κι αυτον και τον Λαλιωτη και τον Παπαντωνου και τον Τσουκατο και τον Βερελη και τον Μαντελη. Ολοι τους το ξεφτυλησανε.
    Οπως και οι Βουλγαρακης, Ρουσοπουλος, Τσιτουριδης, Αλογοσκουφης, Σιουφας, Δουκας κλπ
    Ολοι κλεβανε για 25 χρονια τωρα.
    Τουλαχιστον ας σαπισουν στη φυλακη οι 12 μεγαλυτερες κουταλες!
    Αρκετα τους ανεχτηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΜΠΩΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΟΥΝΤΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΣΕΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΓΑΣ..ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ;
    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να ξεσκίσουν και το Μητσοτακέικο. Μήπως ο Δράκουλας των Καρπαθείων μπορεί να μας πεί τι ρόλο είχε αναθέσει σε κάποιον ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ την εποχή των έργων για τους Μεσογειακούς αγώνες στην Αθήνα ? Τι γύρευε τότε συνεχώς στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρίας του ΑΛΑΜΑΝΗ? Μήπως ήταν ο εισπράκτοράς του? Βγές βρε Αλαμανή, σε πτωχεύσαν που σε πτωχεύσανε, βγές και βγάλε στην φόρα το λαμόγιο που σου τάπαιρνε χοντρά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση