GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δίκη πέντε μοναχοί της νέας αδελφότητας της Μονής Εσφιγμένου...

Από το http://esfigmenou.blogspot.com/ Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται πέντε μοναχοί της νέας αδελφότητα...

Από το http://esfigmenou.blogspot.com/
Σε δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμπονται πέντε μοναχοί της νέας αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους. Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απειλής και της απλής σωματικής βλάβης. Η υπόθεση αφορά επεισόδιο ανάμεσα σε μέλη της νέας αδελφότητας Εσφιγμένου, η οποία...
 ορίστηκε από την Ιερά Κοινότητα –το ανώτατο διοικητικό όργανο της Αθωνικής Πολιτείας– και τους μοναχούς ζηλωτές που αρνούνται να εγκαταλείψουν την Ιερά Μονή. Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2006 στο κονάκι της Μονής στις Καρυές.
Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, οι κατηγορούμενοι, κρατώντας λοστούς, σιδηρόβεργες και ρόπαλα, εισήλθαν στο υπό κατάληψη από τους ζηλωτές μοναχούς κονάκι, με τους οποίους συνεπλάκησαν. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερις μοναχοί της παλιάς αδελφότητας της Ιεράς Μονής και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Χαλκιδικής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

6 σχόλια

  1. ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    798 Signatures [View this Petition's Signature Map]
    [Sign Petition]
    Published by Aliki Smith on May 06, 2010

    Category: Law & Order
    Region: Greece
    Target: ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    Background (Preamble):
    Αγαπητοί συμπολίτες το ποτήρι ξεχείλισε!

    Βλέπουμε σε καθημερινή βάση, να παραβιάζονται τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας και να έχουμε εχθρούς τους ίδιους τους πολιτικούς της χώρας μας.

    Αυτοί που καλώς ή κακώς ψηφίσαμε για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα μας και το συμφέρον της χώρας μας, αποδεικνύονται προδότες!

    Παραβιάζοντας το σύνταγμα ασυστόλως, προσπαθούν να μας επιβάλλουν μία κατάσταση με την οποία διαφωνούμε κάθετα.

    Δυστυχώς, όλες μας ο προσπάθειες για να εισακουστούμε έπεσαν στο κενό.

    Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να δράσουμε εναντίων των βιαστών της ζωής και της πατρίδας μας.
    Petition:
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!!

    Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. !!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν αυτοι ειναι χριστιανοι
    τοτε εγω ειμαι ο Μωαμεθ!

    Φτου σας ρεμαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ .ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΕΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΝΕΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΟΣΤΑΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ .ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΤΙ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ. ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ.ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΕΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΩΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χώστους όλους μέσα, παλιούς και νέους αδελφούς! Εκεί θα αλληλοπηδηχτούν και θα ηρεμήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ "ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΙ", Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΦΙΓΜΕΝΟΣ......
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΩΣΤΕ ΦΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ...
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.......
    ΟΥΣΤ.. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΗ ΚΟΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση