GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο;...

Από τον Χρήστο Λουτράδη  Ίσως ακόμη να μην έχουμε συνειδητοποιήσει την πηγή αλλά και την ουσίατης κρίσης που βιώνουμε ως χώρα αλλά και ως ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη

 Ίσως ακόμη να μην έχουμε συνειδητοποιήσει την πηγή αλλά και την ουσίατης κρίσης που βιώνουμε ως χώρα αλλά και ως κοινωνία. Την βαφτίσαμε μεευκολία οικονομική για να μην έρθουμε σε επαφή με τις συλλογικές μαςενοχές και τύψεις. Να μην έρθουμε σε επαφή με την πραγματικότητα τηςασυδοσίας και της ατιμωρήσιας που το πολιτικό σύστημα επέτρεψε ναδιαχυθεί σε όλη την κοινωνία για να καλύψει τις δικές του ανομίες καιευθύνες.Αν δεν εστιάσουμε στην δημιουργία ενός κράτους δικαίου που θα τιμωρείπαραδειγματικά τον ένοχο και θα προστατεύει τον αδύναμο θα έχουμεχάσει το στοίχημα για την υπέρβαση της κρίσης. Δεν αρκεί η αναγνωρίσηότι θα '' μας πάρουν με τις πέτρες'' απαιτείται και να συνοδευθεί μεσυγκεκριμένα αποτέλεσματα. Η μπάλα πλέον είναι στον πλέονκατασυκοφαντημένο , εξαρτημένο και κακοποιημενο θεσμό της Ελληνικήςπολιτείας , στην Δικαιοσύνη. Στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης εναπόκεινται η προστασία της δημοκρατίας μας. Είναι η...
 τελευταίαευκαιρία για όλους μας , κοινωνία , πολιτικό σύστημα και δικαιοσύνη.Αν δεν μπουν τώρα οι βάσεις δεν θα μπουν ποτέ. Και οι βάσεις δενμπαίνουν με την , ορθή , σκύλεψη πολιτικών πτωμάτων αλλά με τηνενδελεχή έρευνα σε περιπτώσεις που έχουν αφήσει το σημάδι τους βαθιάστην συλλογική μας αξιοπρέπεια.Παραδείγματα πολλά. Αναφέρω ένα. Τα θέματα της υγείας. Η σιωπή τηςνυν υπουργού ελπίζω να μην είναι κάλυψη για τους πρώην. Τι έχει γίνειμε τις καταγγέλιεςπου έκανε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

9 σχόλια

 1. ΡΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
  ΧΤΥΠΑΣ ΤΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ?
  ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... SCRIPTA MANET ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να συλλάβουν , όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
  σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
  έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
  για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα εκτελείται αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
  Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
  ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  Τι θα γίνει επιτέλους με το γνωστό κόλπο που μετέρχονται πολλές δασκάλες και καθηγήτριες που μένουν έγκυες;

  Μιλάω για την "επαπειλούμενη" εγκυμοσύνη - ψάξτε να δειτε το τεράστιο ποσοστό αυτών που την επικαλούνται - η οποία τους εξασφαλίζει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, χωρίς να συντρέχει λόγος τις περισσότερες φορές.

  Και δεύτερο κόλπο η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ μερικές μέρες πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

  Αποτέλεσμα; Οι πολλές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάτι που συμβαίνει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

  Επιτέλους σταματήστε αυτή την κοροϊδία προς τους γονείς, τα παιδιά και τους φορολογούμενους!!!

  Εξίσωση του Δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό όχι μόνο στα όρια ηλικίας για σύνταξη αλλά και στα... υπόλοιπα!!!

  Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορεί να έχουν αυτή τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ όταν μένουν έγκυες, λες και οι γυναίκες εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα γενάνε μπάσταρδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

  «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

  Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

  ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


  - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

  ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

  - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


  ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Περιγραφή του Έλληνα πρωθυπουργού με δύο μόνο λέξεις:

  ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι να περιμένετε από μια Κυβέρνηση όταν ο Πρωθυπουργός ήταν στη Λιβύη, ήρθε για μια μέρα στην Ελλάδα και αύριο θα είναι στη ΄…Βιέννη!

  Τον πνίγει τον Γιωργάκη η ελληνική μπασκλασαρία και θέλει άλλον αέρα, ευρωπαϊκό. Στη Σαχάρα πήγε γιατί είναι πολυπολιτισμικός και γιατί νομίζει ότι ο Καντάφι είναι οικολόγος, επειδή μένει σε τσαντίρι.

  (Kινητικότητα + MineikoΣοφιστείες) – Μετρήσιμα Αποτελέσματα
  = BIG FAT ZERO!
  Oι Ελληνίδες κι Ελληνες Πολίτες είμαστε εξαιρετικά
  υποψιασμένοι με τον πολυταξειδεμένο.
  Και κατά τεκμήριο, τραγικά αποτυχημένο.
  Και ΙσλαμοΛάτρη προσκυνημένο.
  Και ασπόνδυλο πιόνι της χολερικής Εlite-Bildergberg.

  Ο οποίος, πολύ και άσκοπο δήθεν “sophisticated business”
  τουρισμό – αποτυχημένης – αυτοπροβολής του, έκανε.
  Μαζί με τον “εξ απορρήτων σκιώδη” Nick τον “κωλοτούμπα”.

  Με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ!! Και σε χαλεπούς γιά τον Ελληνισμό
  καιρούς.
  Προτού ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!! παραδώσει την Ελλάδα στη πυρά
  του ΔΝΤ.

  Γι’αυτό, κάθε φορά, οι αγωνιώδεις προσπάθειές σας
  συσχετισμού Jeffrey Μineiko με τον Κωστα Καραμανλή,
  είναι τουλάχιστον ατυχείς. Επί τέλους, Συνέλθετε!

  Ασε που ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.
  ΑΛΛΟ ΔΡΑΜΑ !!!!
  μπορει να χαθει παλι με κανενα κανω κανενα ποδηλατο….
  και που εμεις οι ηλιθοι ψαχνουμε να τον βρουμε κιολλας…
  τετοια κινητηκοτηα βρε παιντι μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

  ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !?!?!?!?!?!?

  Προς Ανώνυμο 11 Ιουν 2010 4:27:00 π.μ.

  Γράφεις "λαικέ"(ακρο)δεξιέ για την πρώην ομοιδεάτισσά σου, Ντόρα:

  "....Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤ
  και τουρκολαγνικές προσεγγίσεις;
  Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;"

  Ακριβώς λόγω απόψεων σαν τη δική σου θα προτιμήσει κάποιος τη Ντόρα!!

  Και γω ρωτώ το ίδιο εσένα:
  Με τις γελοίες απόψεις που έχεις, γιατί να ψηφίσεις τον Σαμαρά και να μην πας με τον γνήσιο "τουρκοφάγο" και ακροδεξιό Καρατζαφέρη??

  Οι φασιστικές σου απόψεις με κάνουν να συμπαθώ τη Ντόρα!!

  Και πάρτο χαμπάρι η "Λαική" σου (Ακρο) Δεξιά πάντοτε θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα!!!

  Η αναλογία είναι 65% Κεντροαριστερά και 35% Κεντροδεξιά!!

  ΚΕΝΤΡΟ- όμως- δεξιά, όχι σκέτη δεξιά (αυτή η παλιά, του Αγράμματου Χωροφύλακα, του ρουφιάνου περιπτερά και του τρίκυκλου!!)

  Ο Σαμαράς, που θέλει να το παίξει γνήσιος δεξιός ΚΑΙ θα χάσει το μεσαίο χώρο ΚΑΙ θα δει εξουσία μετά από 30 χρόνια!!!

  Και πόσο γελοίοι δείχνετε, εσείς τα φασισταριά, που βρίζετε ολημερίς το Γιώργο και όλως τυχαίως ξεχνάτε τον μπουχέσα-βούδα της Ραφήνας, που κατέστρεψε τη χώρα!!

  Βρε..

  ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ!!!

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ…
  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑ…
  ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΑΑΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τον Π.Τσίμα κατήγγειλε ο Παναγιώτης Καμμένος για τον Χριστοφοράκο αλλά το έθαψαν τα ΜΜΕ

  ΠΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΕΟ;

  Τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ότι πήγε ταξίδι στο Μόντε Κάρλο και έμεινε σε πολυτελή σουίτα με σαμπάνιες και πληρωμένα έξοδα από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

  Το θέμα βέβαια δεν έχει...
  πάρει διαστάσεις επειδή πρόκειται για δημοσιογράφο και αν δεν ήταν και τα blogs είναι αμφίβολο αν θα μαθαίναμε ότι πήγε εκεί ο Τσίμας με τα έξοδα πολυτελείας πληρωμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. telika vlepw megali fagomara sto kosmo mipws re aderfia prepei na paroyme kapoia pragmata sta xeriamas?
  kai ti enwo ???
  gia akoyste mipws deka ekatomyria vgoyme oloi mazi kai poyme reeeeee
  apeythinomenei se politikoys kai trapezes de sas plirwnoyme tipota!!!!!
  kaneis na mi plirwsei poythena tipota matipota omws as mas pane oloys fylaki.
  mexri na arxisoyn na fernoyn pisw ta klemena xeroyn ola ta lamogia se pioys apeythinome,se aytoys toys kakomirides poy phran ta fragka toy ellhnikoy laoy kai ta lehlathsan san tis yenes e as ta feroyn pisw.(parepiptontos telika anthrwpakia einai oloitoys e ti lete den eina ianthrwpakia?????????????)milw gia aytoys pou ta arpaxan...... poloi parapoloi einai!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση