GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμφιεσμένος κυκλοφορεί ο Λιάπης...

4 σχόλια

  1. Ετσι θα κυκλοφορουν σε λιγο καιρο ολοι τους.
    Ακουσα προσφατα τον Αρη Σπηλιοτοπουλο και αλλους να μιλανε για μερες του 65 και τους κινδυνους που εγκυμονει η δημοσια κατακραυγη του λαου προς τους πολιτικους και που, οδηγησε τοτε την χωρα η απαξιωση των πολιτικων.
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ οσοι υποστηριζουν κατι τετοιο προσπαθωντας να αποποιηθουν τα εγκληματα που διεπραξαν με τις κλεψιες και τις απατες εις βαρος του Ελληνικου λαου και εφεραν την χωρα σε αυτη την καταντια και τον ξεπεσμο πλουτιζοντας αυτοι και τα κολοσογια τους μαζι με τα τομαρια τους τυχοδιωκτες κεφαλαιοκρατες τοκογλυφους.
    Οι μερες του 65 ειχαν πολιτικο χαρακτηρα με την συγκρουση του Γ. Παπανδρεου με το παλατι και τον βασιλια στα θερινα ανακτορα του μον ρεπο στην Κερκυρα απο οπου σχεδιαστηκε η αποστασια του βρυκολακα με το ανδρεικελο προθυπουργο Κόλλια (ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ).
    Συσσωμος ο λαος ηταν στο πλαι του προθυπουργου ωσπου ανατραπηκε απο κατι πληρωμενα καθαρματα τυπου Μητσοτακη.Οι μερες εκεινες δεν εχουν καμια σχεση με τις σημερινες της ξεφτιλας της καταντιας και της καταληστευσης του κρατους απο επιουρκους καθικια πολιτικους.Η σημερινη κυβερνηση δεν εχει καμια λαικη συναινεση για τα μετρα που παιρνει εις βαρος του λαου ασφαλως με την συμφωνη γνωμη της αντιπολιτευσης ασχετως αν παπαπαγαλιζει ο νεος προεδρος της ΝΔ περι του αντιθετου. Αλλωστε το κομμα αυτο ανοιξε την πορτα στην χουντα του ΔΝΤ και τους εμπασε μεσα ο βλαμμενος.
    Ειναι κυνικοι αληταραδες χωρις κανενα δισταγμο διαστρεβλωνοντας ακομα και ιστορικα γεγονοτα για να βγουνε λαδι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ.
    Ο κομπος εσπασε την χτενα αν δεν υπαρξει δικαιοσυνη τωρα και αν δεν τιμωρηθουν τα τομαρια οι απατεωνες πολιτικοι και αυτοι που χρεωκοπησαν την Ελλαδα δεν θα υπαρξει ησυχια οσες μαλακιες και αν αραδιαζετε. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ !!!Παλιοκουφαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ

    ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ

    ΣΧΙΖΟΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


    ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!

    ΑΠΕΞΩ ΑΚΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕς ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ!

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta έξοδα πάνε-έλα στο Παρίσι, ποιός του τα κάνει ο Χριστοφοράκος????

    Βρε μπάς και "την κουνάει την αχλαδιά" του Χριστοφοράκου, και απολαμβάνει τέτοιας εκτίμησης, τώρα που δεν έχει δικαίωμα υπογραφής??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΛΟΛΕΛΕ ΣΑΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΡΕ .
    ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΛΑΝΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση