GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικες εφημερίδεεεεεεεεεεεεεες‏...

8 σχόλια

  1. Αποδοκίμασαν τον Παπανδρέου στο Ηρώδειο στη συναυλία της Φαραντούρη
    Αποθέωσαν τον Θεοδωράκη

    "Χτες το βράδυ στο Ηρώδειο στη συναυλία της Φαραντούρη μπαίνει ο Μίκης και χειροκροτούν όλοι έντονα και μετά όταν μπήκε ο Γιωργάκης...
    χειροκροτούν μερικοί και μερικοί τον γιουχάρουν!!!!

    Δε λέω οτι ήταν και πολύ σωστό που έγινε μέσα στο θέατρο λόγω της συναυλίας αλλά ΑΠΛΑ ο κόσμος ΔΕ φοβάται να γιουχάρει το πρωθυπούργο όπου και αν είναι.

    ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ...ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ...
    ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ....
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΤΟΥ $$$$$$$
    ΑΝΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γιατί τόσα χρόνια μας λένε ψέμματα;"

    "Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατι τόσα χρόνια ΜΟΝΟ κάλυπταν και έγλυφαν τους πολιτικούς και εμάς μας έριχναν στάχτη στα μάτια και μας έλεγαν ψέματα;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: με τι μούτρα, τσίπα, φιλότιμο και ήθος κάνουν τους θιγμένους (;) τώρα και τους υποστηρικτές(;)
    των Ελλήνων και τις...
    Ελλάδας;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατί μας πάσαραν συνέχεια και για χρόνια ολοκληρα τους πολιτικούς που μας παραμύθιαζαν στα παράθυρα των δελτίων τους;;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ "ΕΙΔΗΣΕΩΝ"
    για την "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΜΑΣ και δεν παραιτούνται ως συνένοχοι αυτού που συμβαίνει στη χώρα μας;;;;

    Ας μας απαντήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    έστω και ΕΝΑΣ καρεκλοκένταυρος δημοσιογράφος των κεντρικών δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης: γιατί ΕΦΌΣΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;;;"

    ΑΝΤΕ...ΧΡΥΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το “σύστημα” δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ;
    Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π.

    Μήπως θέλουν έτσι να ….προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του …παρασκηνίου;

    Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν.
    Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου.
    Ο Ακης δεν είναι τίποτα.
    Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
    ΝΙΚΟS & ANDRIKOS PAPANDREOY ;

    Ο Άκης ήταν το νο 2 του Ανδεϊκού ΠΑΣΟΚ, Μαντέλης και Τσουκάτος εξ απορρήτων του Σημίτη, η Ντόρα ήταν το νο2 της ΝΔ και βέβαιη διάδοχος του ΚΑΚ (έσπασε ο διάολος το ποδάρι του βέβαια και δεν τους έκατσε).

    Τι παραπάνω αποδείξεις ψάχνουμε ; Όλο το πολιτικό σύστημα βουτιές στη χαβούζα έκανε.
    Κι όσοι δεν πήραν είναι κι αυτοί συνένοχοι γιατί γνώριζαν και δε μιλούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρόμπα MEGA και Λοβέρδος για την μείωση συντάξεων στο μισό

    Θυμάστε που τόσες μέρες σας λέμε πως στο MEGA μας δουλεύουν και πως η κυβέρνηση δεν δίνει καμία μάχη για τις συντάξεις και τον ιδιωτικό τομέα;

    Τέλος ο Λοβέρδος είναι απλά πιόνι δεν τον κατηγορούμε γιατί δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς τώρα με το ΔΝΤ.

    Μην βάζει όμως τους παρατρεχάμενους τους στο MEGA να προσπαθούν να μας πείσουν πως δίνει μάχη η κυβέρνηση. Μην περιμένει ο Λοβέρδος να πει ο κόσμος ευχαριστούμε που μας μειώσατε τις συντάξεις και που δώσατε μάχη. Τέλος τα παραμύθια.

    Τιμωρήστε αυτούς που τα πήραν και φύγετε απο την ασυλία σας. Αυτό θα είναι μια καλή αρχή...

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΡΟΜΠΑ

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:30 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η Κυβερνητική Βαβέλ του !!

    Η εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα εξηγεί απόλυτα και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους φθάσαμε στην κρίση δανεισμού.

    Το κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, να αλληλοσπαράσσεται με τους υπουργούς να εκτοξεύουν κατηγορίες ο ένας εναντίον του άλλου για βασικά ζητήματα της κυβερνητικής πολιτικής.

    Πριν συμπληρωθούν καν οκτώ μήνες με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία η μεταμοντέρνα διακυβέρνηση που ευαγγελιζόταν ο κ. Παπανδρέου κατέληξε στη σύστασή του στα κυβερνητικά στελέχη να μην αντιμετωπίζουν τα χαρτοφυλάκιά τους σαν φέουδα…

    Και όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια περίοδο που η χώρα ελέγχεται και αξιολογείται από την τρόικα, η οποία, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ευθέως ότι κάτω από το μνημόνιο έχει μπει η υπογραφή της κυβέρνησης και η έγκριση του κοινοβουλίου.

    Το σκηνικό ασυνεννοησίας και κυρίως της αδυναμίας συντονισμού του κυβερνητικού έργου δίνει το πλέον αρνητικό μήνυμα πρώτα προς τις αγορές, που θα εξακολουθούν έτσι να μην εμπιστεύονται μια κυβέρνηση με ενδείξεις παραλυσίας.

    Το μήνυμα αυτό το λαμβάνει, όμως, και η κοινωνία η οποία με καταρρακωμένη ψυχολογία παρακολουθεί την καταιγίδα των μέτρων που θα συμπιέσει το βιοτικό της επίπεδο, ενώ τα μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα έχουν χαθεί στην «ενδοκυβερνητική διαβούλευση».

    Οι διαφωνίες των κυβερνητικών στελεχών εμφανίζονται παντού και οι «πατρικές» παραινέσεις του πρωθυπουργού για συναδελφικότητα πέφτουν στο κενό.

    Είναι ενδεικτική η βαβέλ απόψεων για τα αίτια της ακρίβειας και τις αποκρατικοποιήσεις.

    Για το σημαντικό πρόβλημα της ακρίβειας , οι αντιπαραθέσεις αφορούσαν τα αίτια που την προκάλεσαν. Η κ. Κατσέλη δείχνει προς το υπουργείο Οικονομικών, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και των ειδικών φόρων στα καύσιμα-ποτά, και ο κ. Παπακωνσταντίνου απαντά ότι η αύξηση των καυσίμων είναι μεγαλύτερη από ό,τι αντιστοιχεί στις αυξήσεις των φόρων.

    Και βεβαίως, στην πράξη παρακολουθούμε την ανοδική πορεία του πληθωρισμού. Η έλλειψη σχεδιασμού και στον τομέα της ακρίβειας άλλωστε εκφράζεται και μέσα στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ, όπως φάνηκε με την ερώτηση 26 βουλευτών του, που θέτουν την αντιμετώπισή της ως ζήτημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης έναντι των πολιτών που «πρέπει να αισθανθούν προστασία για τη μείωση των εις βάρος τους αρνητικών συνεπειών».

    Όσο για τις αποκρατικοποιήσεις οι γνώμες των υπουργών είναι πολύ διαφωτιστικές για το τι ακριβώς έχει δρομολογηθεί:

    Ο κ. Μπεγλίτης χαρακτήρισε το πρόγραμμα πρόχειρο και απροετοίμαστο και δίνει την εντύπωση «ενός άγχους να ξεπουλήσουμε άρον άρον ό,τι μπορούμε»

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος πιστεύει ότι «το σχέδιο είναι χωρίς χρονοδιάγραμμα και ξεκάθαρους στόχους».

    Αν αυτά πιστεύουν οι υπουργοί της κυβέρνησης τι περιμένουν να πιστέψει η ελληνική κοινωνία που τους παρακολουθεί εμβρόντητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΧ. 54 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ Η ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΤΟΥΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ . ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΒΡΑΙΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΡΟΜΩΜΟΥΝΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΚΟΛΟΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αποδοκίμασαν τον Παπανδρέου στο Ηρώδειο στη ..."


    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ξυνίδης κάνει μπάμ ότι είναι πονηρούλης και λαμόγιο.
    Φαίνεται στον τρόπο που κοιτάζει γύρω γύρω, σαν την αλεπού.
    Δεν είναι όμως αυτό το θέμα και το ξέρετε.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕ-ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ, ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΤΟΝ ΤΣΙΜΑ, ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ, ΤΗ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΑΨΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ, ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑ;
    ΡΙΞΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ;
    Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες που έχετε το θράσος να λέτε ότι προσφέρετε ενημέρωση;
    Προπαγάνδα και μάλιστα χαμηλότατου επιπέδου προσφέρετε, στα μέτρα του λιγοστού μυαλού που κουβαλάνε όσοι ψήφισαν Παπανδρέου τον Οκτώβρη και μας έκαψαν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση