GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άκης απειλεί να "αντιδράσει" αν διαγραφεί!...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη Στην Eπιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ , υπό τον Γ. Ανωμερίτη, παραπέμπεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του ...

Από τον Χρήστο Μπουκάτη

Στην Eπιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γ. Ανωμερίτη, παραπέμπεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του πανάκριβου ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που πέρασε στη σύζυγο του και το οποίο ανήκε, στην «Τροκάσο», μία από τις εταιρίες που εμπλέκονται στην υπόθεση Βατοπεδίου, όπως αποκάλυψε η "Καθημερινή".
Προκαλεί εντύπωση πάντως το γεγονός ότι στο παρελθόν οι Θ. Τσουκάτος και Τ. Μαντέλης είχαν τεθεί αυτόματα εκτός ΠΑΣΟΚ μόλις κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που απλώς αναφέρονταν σε εμπλοή τους στο σκάνδαλο Siemens.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι...
 επελέγη η οδός της παραπομπής στην Επιτροπή Διαφάνειας διότι ο κ. Τσοχατζόπουλος, από τα παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, διαμήνυσε ότι θα "αντιδρούσε" έντονα αν διαγραφόταν χθες, όπως πολλοί περίμεναν.

11 σχόλια

  1. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διώροφο νεοκλασσικό στην Κεφαλληνίας και Κόμνα Τράκα (μικρό αδιέξοδο πίσω από την Αελλώ, στάση Κεφαλληνίας) , είναι επίσης ιδιοκτησίας του Άκη και της συγγραφέως (!!!!!!!.......) του. Μανία στα διώροφα νεοκλασσικά ο αδιάφθορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.

    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;

    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.

    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.

    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.

    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.

    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα χθές βράδυ για λίγο τον Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ.
    Η έπαρση αυτού του ανθρώπου, μαζί με την έλλειψη παντελούς ευαισθησίας για την καταστροφή του κοινωνικού ιστού που έφερε, με έκανε να καταλήξω σε τρία συμπεράσματα:
    Πρώτο, είναι ψεύτης διότι κινείται πάντα στο γνωστό δίπτυχο [μετάθεση ευθυνών - καλλιέργεια ελπίδων].
    Δεύτερο, άνετος και χαμογελαστός, δεν έχει επίγνωση πόση ανασφάλεια και φτώχεια έχει φέρει στους Έλληνες.
    Τρίτο, είναι τραγικά ανεπαρκής σε τεχνοκρατικό επίπεδο, διότι δεν βλέπει το αδιέξοδο του οικονομικού μίγματος που ακολουθεί.
    Όταν, πχ, ένας υπουργός οικονομικών δεν συνειδητοποιεί ότι μια συστημική ύφεση που δεν συνοδεύεται από άμεσα μέτρα ανάπτυξης (πχ. επενδύσεις μεγάλης κλίμακας από το εξωτερικό) ΕΙΝΑΙ 100% ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει τη χώρα.
    Αντιθέτως μας κάνει τεράστια ζημιά, διότι μας καταναλώνει πολύτιμο χρόνο και εκμηδενίζει την αξιοπιστία μας στους ξένους.
    Λυπάμαι, αλλά όσο υπάρχει σε αυτή τη θέση ο παπακωνσταντίνου δεν θα δούμε άσπρη μέρα.
    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Κόλαση» στην Εξεταστική για τον κ. Βαλυράκη

    Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τν Ζήμενς κ. Βαλυράκης, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή του επιτέθηκαν επικρίνοντάς τον για τους χειρισμούς του στο θέμα του «χειρόγραφου φάντασμα» που ενοχοποιεί τάχα γαλάζιο υπουργό. Οι φωνές από το γραφείο του κ. Βαλυράκη ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής.

    Την ίδια ώρα οι βουλευτές της ΝΔ έκαναν διάβημα για το ίδιο θέμα στην Εξεταστική

    */ Γειά σου ψηφοφόρε των Μαντέλη-Σημίτη-Τσοχατζόπουλου κλπ
    Πασοκικής χούντας, ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου κλπ ψευτών και ντεμπέληδων νεογιάπηδων.

    TA KΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    αυτό που θα πρέπει να ξέρουν
    είναι ότι αν όλα αυτά που κάνουν και λένε είναι παπαρολογίες και μας πάνε για φούντο στο τέλος θα πρέπει να αλλάξουν χώρα πολιτικοί,κοματόσκυλα,λαμόγια,νταβατζήδες και ΠΑΣΟΚ - ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι.....
    Να διαγραφει, να αντιδρασει και να παρει η μπαλα και τα υπολοιπα σκατολαμογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΑΤΕΞΤΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟΣ ΣΑΣ

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΞΩ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΜΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου ρε Τσοχα..λε. Είσαι Θεός. Είσαι το παράδειγμα της Ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο καλυτερότερος. Τα κατάφερες!!!!! Εγινες πλόυσιος και εσύ. Ελπίζω όλα όσα εβγαλες απο τις ρεμούλες σου να στα φάνε οι γιατροί και τα νοσοκομεία λαμόγιο, κοπρίτη, ξεφτίλα, ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΥΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    Ρεζίλη έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

    Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

    Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

    Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

    Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

    Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

    Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

    Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι η εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

    Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

    Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΟΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ.
    ΦΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση