GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος "μύλος" με την Siemens...

Τι έγινε στην Εξεταστική Επιτροπή. Τζαβάρας: Ευθύνες και σε Χριστοδουλάκη και Αλογοσκούφη! Απαντητική επιστολή στον υπουργό Επικρατείας Χά...

Τι έγινε στην Εξεταστική Επιτροπή. Τζαβάρας: Ευθύνες και σε Χριστοδουλάκη και Αλογοσκούφη!

Απαντητική επιστολή στον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, ο οποίος είχε απευθυνθεί στη γερμανική πλευρά ζητώντας συνδρομή στο έργο της εξεταστικής και της Δικαιοσύνης, απέστειλε ο αντιπροέδρος της μητρικής εταιρείας Siemens Πέτερ Ζόλμσεν.
Στην επιστολή του ο κ. Ζόλμσεν εκφράζει την έκπληξή του για την κριτική εναντίον της Siemens Ελλάδος ότι δεν υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη έρευνα, ενώ διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει άλλο σχετικό ερευνητικό υλικό που να αφορά την Ελλάδα, το οποίο θα μπορούσε να παρασχεθεί». Γνωστοποιείται επίσης ότι...
 η μητρική εταιρεία θα προσπαθήσει να οργανώσει συναντήσεις των μελών της ελληνικής επιτροπής με τους Ράινχαρντ Σίκατσεκ, Μίχαελ Κουτσενρόιτερ και Μιχάλη Χριστοφοράκο «χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο».
Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφης Βαλυράκης, χαρακτήρισε ενθαρρυντική προοπτική την αποστροφή της επιστολής του κ. Ζόλμσεν ότι η εταιρεία του δεν θα ασκήσει το δικαίωμά της να εναντιωθεί στη δημοσιοποίηση στοιχείων που θα λάβει ενδεχομένως η ελληνική πλευρά από τις διωκτικές αρχές Γερμανίας και ΗΠΑ.
Ο κ. Βαλυράκης παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι υπάρχει δυστοκία από πλευράς Χ. Χριστοφοράκου να καταθέσει και αυτός, όπως είπε, είναι ο λόγος που καθυστερεί η μετάβαση κλιμακίου της εξεταστικής στο Μόναχο. «Εμείς θέλουμε το πακέτο των τριών», επεσήμανε.
Κατά τα άλλα, οι εργασίες της εξεταστικής συνεχίστηκαν με την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του πρώην διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ Κώστα Γιαννακού με τον αρχιμηχανικό του ΟΣΕ Δημήτρη Καραπάνο, ο οποίος έχει μηνύσει τον πρώτο για απιστία.
Σύμφωνα με το συντονιστή των βουλευτών της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, από την αναπαράσταση κατέπεσαν ως ανακριβείς οι ισχυρισμοί Γιαννακού περί δήθεν πληρωμής του συνόλου των ρητρών.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Τζαβάρα, προέκυψαν ευθύνες των κατά καιρούς υπουργών Οικονομικών -Ν.Χριστοδουλάκη, Γ.Αλογοσκούφη- οι οποίοι δεν άσκησαν το δικαίωμα να κηρύξουν έκπτωτες ανάδοχες εταιρείες που καθυστερούσαν την παράδοση του τροχαίου υλικού, μεταξύ των οποίων και της Siemens, για τρεις «προβληματικές» συμβάσεις ύψους 200 εκατ. ευρώ.
Από την πλευρά της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου- Βυλλιώτη υποστήριξε ότι κακώς μπήκε δύο φορές στο αρχείο από τον ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου η υπόθεση της επέκτασης του προαστιακού σιδηροδρόμου, ζήτημα για το οποίο έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά από τον κ. Καραπάνο κατά του κ. Γιαννακού. Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. Θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τη διασφάλιση του ασφαλιστικού συστήματος….!!!”
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

    Ήταν 29 Νοεμβρίου 2007 στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ όταν ειπώθηκε η παραπάνω φράση….
    “Θα είμαστε μπροστάρηδες στα πεζοδρόμια, στη βουλή, στους αγώνες για τη διασφάλιση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος….!!!”

    Τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ.Καραμανλής και στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία…Μπροστά τότε από το ΠΑΣΟΚ υπήρχε ένα ισχυρό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που δεν ήθελε τη φωνή του λαού ενωμένη…!!!
    Από κάτω χειροκροτούσαν και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Κουτσούκος και ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ…!!!

    Σήμερα;
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA ARCHISTE ENA MPOIKOTAZ STHN SIEMENS NA DHTE TI KELAIDISMA THA ARCHISOUN NA KANOUN SAS DOULEVOUN ALA TOSO CHONTROMALAKES POU EISASTE KALA SAS KANOUN. TA IDIA PANTELAKI MOU TA IDIA PANTELI MOU.VARETHIKA NA ASCHOLOUME KAI NA DIAVAZO MALAKIES KAI MHN KSECHASETE NA DHMIOURGISETE ETHNIKH EORTH PROS TIMH TOU GEROLIMENTOU KAI MEGA GEROKSOURA PAPOULIA THN MARIONETA TOU KATHE LAMOGIOU PROYHYPOURGOU GIATI APO THN DHKTATORIA KAI META OLO LAMOGIA SAS KYVERNANE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος βουλευτής του πασόκ ψηφίσει "ναί" στο φασιστικό νομοσχέδιο Λοβέρδου, λέει ΑΥΤΟΜΑΤΑ αντίο στην πολιτική του καριέρα.
    Εκ των υστέρων δικαιολογίες (δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, κλπ) θα μας εξαγριώσουν ακόμη περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθές, πήρε μια πρώτη ιδέα το πασόκ, μέσω του Ξυνίδη, πόσο καλά θα περάσουν από το λαό.
    Γενικώς, τίς πέτρες πως σκέπτονται να τις αντιμετωπίζουν οι βουλευτές του πασόκ;
    Θα κυκλοφορούν με ακριβά κράνη (σαν τους μηχανόβιους) ή θα γίνουν της μόδας οι ολόσωμες σιδερένιες πανοπλίες (για έξτρα προστασία), μέσα στο κατακαλόκαιρο;
    Που τους κατάντησε ο Παπανδρέου τους σοσιαλιστές, έ;
    Χειρότερους από φασίστες μεγαλο-επιχειρηματίες, που κρύβονται για να μην τους λυντσάρει ο λαός.
    Τους αγαπάει δε τόσο πολύ ο λαός που αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν μέσα στο σπίτι τους.
    Όμως να μην στενοχωριούνται, δεν θα είναι οι μόνοι.
    Έτσι και αλλιώς λίγοι Έλληνες θα πάνε διακοπές φέτος, παρόλο που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", που έλεγε προεκλογικά ο εθνικός μας ψεύτης.
    Πώς γίνεται αυτό, μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό σαν του Παπανδρέου μπορεί να μας το εξηγήσει.
    Πρόσκληση-πρόκληση:
    Όποιος βουλευτής του Πασόκ νομίζει ότι είναι παλληκάρι, ας τολμήσει να πάει στις παραλίες για μπάνιο χωρίς σεκιουριτά μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αγωνιστούμε για τη διατήρηση και τη βελτίωση του ασφαλιστικού μας συστήματος έλεγε προεκλογικά ο Παπαντρέου!
    Τον είδαμε τον αγώνα σου μεγάλε.
    Οι μισοί Έλληνες δεν θα προλάβουν να πάρουν ΠΟΤΕ σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΥΠΑΚΟΗ!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΌΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ; ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει θεμα ,ηθικο όπου ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να δώσει μια απάντηση.

    Αν αληθεύει ότι ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης, εργαζόταν από την άνοιξη του 2009 και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται στην Goldman Sachs στην Ασία, όπου έχει κάνει και πρακτική ως φοιτητής αμερικανικού πανεπιστημίου, προκύπτει το γνωστό "ηθικό ασυμβίβαστο" .
    Η είδηση περνά έμμεσα σε στήλες, χωρίς να συγκεκριμενοποιείται η σχέση υιού. Και για εκείνους που θα προστρέξουν vα δουν "ποινικοποίηση" μιας οικογενειακής σχέσης, σημειώνω ότι αυτή την εποχή και με τον κίνδυνο να μην πάρω σύνταξη, κάθε πράξη σημειώνεται, κάθε σχέση αναλύεται και κυρίως, κάθε οικογενειακή σχέση α' βαθμού κρίνεται.
    Αφού έδωσες το δικαίωμα να το κάνουν οι ξένοι, γιατί να μην το κάνω κι εγώ...

    ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΛΑΔΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΩΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΛΙΑΠΠΗ, ΜΑΝΤΕΛΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ , ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ…

    ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΝ.

    ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ...

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΙ…

    Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Κάθαρση εδώ και τώρα

    Με την υπ. αρ. πρωτ. 38340 / 23-6-2010 αναφορά προς τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών,

    ο δρ κουτσουκος

    καταγγελει οτι οι φακελοι του Σκανδαλου Ασπαιτε Ευη Μποτσαρη (πλαστα πτυχια μιζες εκβιασμοι συγκαλυψη ξεπλυμα βρωμικου πολιτικου χρηματος κλπ...)

    παραμενουν επι έτη....στα αρχεια της εισαγγελεας Ειρηνης Ραικου και δεν προχωρανε.....

    και ζητα να οριστει Εφετης Ανακριτης και Εισαγγελεας!

    και επισης καταγγελει το παραεκπαιδευτικο παραδικαστικο κυκλωμα των επιορκων δικηγορων του Παξινου που επιδιδονται σε γενοκτονια των Ελληνων μεσω της βιομηχανιας διαζυγιων!!\

    Η αναφορά εγινε για να τιμηθει η μνημη του ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που τον ξεχασαν φιλοι και εχθροι!!

    Κάθαρση εδω και τωρα, φωναξε ο δρ Κουτσουκος μπροστα στο Εφετειο!

    Διαμαντω Πασοκ Εφετειου Αθηνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση