GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος και να παραιτηθεί ο Δημ. Ρέππας...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Υποδομών Δημ. Ρέππας το εννοούσε όταν δήλωνε χτες από τη Θεσ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Υποδομών Δημ. Ρέππας το εννοούσε όταν δήλωνε χτες από τη Θεσσαλονίκη, αναφορικά με τα σχέδια για ιδιωτικοποίηση της ΕΘΕΛ: «Δεν ξέρω αν το υπουργείο Οικονομικών ή κάποιο Γραφείο Πρωθυπουργού έχει κάποια τέτοια σύλληψη. Αν τεθεί υπόψη μας, εμείς θα δώσουμε ένα περήφανο όχι, γιατί πιστεύουμε ότι οι αστικές συγκοινωνίες επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο».
Λέγοντας στην κυριολεξία το "περήφανο όχι", ο Δ. Ρέππας φέρεται αποφασισμένος να...
 μην κάνει με τίποτε πίσω στη θέση του αυτή. Και αν χρειαστεί να φθάσει μέχρι και στην παραίτηση από την κυβέρνηση.

23 σχόλια

  1. Δεν θα ειναι μουντζα κ. Ρεππα ,γροθια θα ειναι και θα σας παρει ο διαβολος.Γιατι δεν παραιτησε λοιπον να προλαβεις γιατι που θα παει θα κατεβεις και εσυ στην περιφερεια σου και θα τα πουμε οχι μεσα απο υπουργικα γραφεια στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ολγα Τρέμη ως κουμπάρα της οικογένειας Μητσοτάκη, που αναδείχτηκε ως δημοσιογράφος, ως σύζυγος Θεόδωρου Καλούδη, διευθυντή της εφημερίδας 24ΩΡΕΣ της εταιρείας ΓΡΑΜΜΗ ,των Μπακογιάννη-Κοσκωτά,φιλοσημιτικής γραμμής με άρωμα από Νέα Τζάκια, στην οποία κι εργαζόταν,ας μας μιλήσει καλύτερα στο MEGA, ως πρωην σύζυγος του νυν διευθυντή ειδήσεων του ίδιου του Mega!

    Συμπέρασμα…..οι σύζυγοι αλλάζουν, οι κουμπαριές ποτέ!

    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΙΣΣΑ ΑΡΧΙ-ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑ 60 ΣΟΥ.

    ΤΑ ΞΕΚΩΛΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑΓΙΕΡ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΓΓΑ
    αισιόδοξος πολύ είσαι
    αν φαντάζεσαι ότι θα τα κουνήσουν
    ΝΌΝΟ ΤΑ ΠΈΝΤΕ δαχτυλα..

    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας γίνουν πρώτα εκλογές και η καινούργια κυβέρνηση θα έχει τη νομιμοποίηση να επιβάλλει ότι μέτρα νομίζει.
    Με την παρούσα κυβέρνηση που στηρίχτηκε 100% στο ψέμμα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να γίνει δουλειά.
    Θα αντιδράμε μέχρι να παγώσει η κόλαση . . .
    Δεν θα αυτοκτονήσει ο λαός επειδή κάποια στιγμή ένας γόνος μεγάλου πολιτικιού τζακιύ αποφάσισε να γίνει πρωθυπουργός χρησιμοποιώντας ότι θεμιτό ή αθέμιτο ψέμμα υπάρχει.
    Όσο για το σύνταγμα και τις κοινοτικές δεσμεύσεις, θα τα λύσει η επόμενη κυβέρνηση.
    Μια πραγματική κυβέρνηση, όχι ένα συνοθύλευμα κολλεγιόπαιδων που δεν έχουν κολλήσει ποτέ ένα ένσημο στη ζωή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο θα πει ΧΟΥΝΤΑ…..
    Παγκαλος να μιλαει για 269 εργαζομενους οτι απολυονται γιατι….προσεληφθησαν επι ΝΔ. και χρωματιζονται γαλαζιοι..!!
    269 ακομα στο δρομο….γιατι ειναι λεει γαλαζιοι….!!

    ΕΥΓΕ ΓΑΠ ΑΞΙΟΚΡΑΤΗ ΕΥΓΕΕΕΕΕ (ε ρε κατι φασκελα που εχετε να φατε…)

    Θέλεις να συμφωνήσουμε ότι είναι ρουσφετολογικές προσλήψεις; ωραία απόλυσε τους και μαζί τιμώρησε όσους Δ/ντες και υπηρεσιακούς παράγοντες συναίνεσαν στις προσλήψεις.
    Και μετά προκαλώ τον κάθε Αντιπρόεδρο να δούμε τα τελευταία 10 χρόνια όλες τις προσλήψεις σε ΝΠΔΔ,ΝΠΙΔ, ΑΕ, μονιμοποιήσεις συμβασιούχων κλπ στον ευρύτερο και στον στενό τομέα. Για ρώτα τον κύριο Αντιπρόεδρο δέχεται; να δούμε όλες τις προσλήψεις και να απολυθούν όλοι όσοι είναι εκτός ΑΣΕΠ από 2000 – 2010 μόνιμοι ή αορίστου χρόνου;Ας αρχίσουμε από το ΠΔ 164, με απόλυση και των υπηρεσιακών παραγόντων, ΥΔΕ, ελεγκτικού συνεδρίου και λοιπών εμπλεκομένων.
    Διαφορετικά είναι απλά ψεύτης.

    ΥΓ
    Σας πετάνε ένα δόλωμα και τσιμπάτε, γιατί δεν ρωτάτε και εμάς που εργαζόμαστε στο Δημόσιο πως το ΠΑΣΟΚ έχει +65%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τους αφήσει τους φτηνούς αντιπερισπασμούς Παπανδρέου, που έβαλε (εντελώς συμπτωματικά μετά από 10 μήνες) τον Πάγκαλο να τραγουδάει περί "Αγρογής".
    Παλιό το κόλπο.
    Δεν μπορείς Παπανδρέου να κρύψεις την αλήθεια, έχει μία άτιμη συνήθεια να τους κυνηγάει στους ψεύτες.
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    Την ερχόμενη Πέμπτη το κοπάδι των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δίχως καμία λαϊκή εντολή και κόντρα στη θέληση του λαού αλλά και των ψηφοφόρων τους, θα ψηφίσουν “πειθαρχημένα” ό,τι τους φέρει ο Παπανδρέου!
    Θα ψηφίσουν την μετατροπή των Ελλήνων σε δούλους, θα ψηφίσουν την καταδίκη των συνταξιούχων σε βέβαιο θάνατο.
    Στις 8 Ιουλίου, μετά την προδοσία του λαού από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και τους νεοφιλελεύθερους συμμάχους τους, όλοι θα βρεθούμε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα:
    Της βαρβαρότητας!
    Προσωπικά δεν πρόκειται να την αποδεχθώ.
    Θα συναντήσω όσους έχουν διάθεση να αγωνιστούν, θα ταχθώ στο πλευρό τους και θα αγωνιστώ για την ανατροπή κάθε νομοθετήματος και κάθε πράξης που έθεσε την πατρίδα μου υπο κατοχή, βύθισε τους συμπολίτες μου στη φτώχεια και στην κατάθλιψη και καταδικάζει τους Έλληνες και την Ελλάδα στην εξαφάνιση.
    Από τις 8 Ιουλίου και μετά, θα έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να κάνουμε…
    Υ.Γ.
    Σε ό,τι αφορά την περιβόητη κομματική πειθαρχία, θα τους έλεγα ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ, αλλά οι ευρύπρωκτοι, συνηθισμένοι, δεν πρόκειται να “νιώσουν” τίποτα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώπα φιλολαϊκός ο Ρέππας! Ο υπουργός Τύπου και ΜΜΕ (και εθνικών εργολάβων) του Σιμήτη, ο υπουργός Υποδομών (και εθνικών εργολάβων) του Παπανδρέου του Γ’

    Μοιάζει αστείο να είναι σήμερα οι κ.κ. Ρέππας και Παπουτσής η αριστερή φωνή του ΠΑΣΟΚ, αλλά συμβαίνει ακριβώς επειδή το ΠΑΣΟΚ ως μηχανισμός ενσωμάτωσης / εξαπάτησης της λαϊκής αριστεράς έχει τελειώσει προ πολλού. Δεν μπορεί πια να λειτουργήσει έτσι, όσα “αριστερά” άλλοθι ή προσχήματα κι αν μαζέψει.

    Όσοι μαντρωθούν εφεξής στο ΠΑΣΟΚ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα θεωρηθούν αποκλειστικά υπεύθυνοι και για τη στάση τους και για τα κίνητρα τους. Εμπειρία υπάρχει, η συγκυρία είναι κρίσιμη, η αφέλεια ως δικαιολογία δεν πιάνει και η ιδιοτέλεια θα αρχίσει να αντιμετωπίζεται αυστηρά.

    Η ερώτηση που οφείλει κάποιος να του κάνει είναι αν θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο του GAP.
    Αλλιώς όλοι οι λεονταρισμοί του είναι εφέ.

    Αν ψηφίσει ΝΑΙ κερδίζει γεύμα με την Μητσοτάκαινα. ΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ρέππας να μας πει αν θα δώσει το έργο της επέκτασης του Τραμ στην κοινοπραξία Ψυχάρη - Μπόμπολα και να αφήσει τις δήθεν "φιλολαικές" μαγκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχουμε έσοδα αλλά πάμε καλά. Πλάκα μας κάνουν;
    ή ΓΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΤΟOOOOOOOΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ;

    Aπό την μια ο Παπακωνσταντίνου μας λέει ότι ο προυπολογογισμός είναι μέσα στους στόχους αλλά όχι τα έσοδα. Καλά μας κοροιδεύουν; Τα έσοδα είναι το πρόβλημα. Αν δεν μαζεύουμε περισσότερα από όσα χαλάμε τότε τι μας ενδιαφέρει ο προυπολογισμός;

    Δηλαδή ρε συ υπουργέ μας, στο σπίτι σου όταν κοιτάς το πορτοφόλι σου και είναι άδειο λες στην γυναίκα σου ότι...δεν έχουμε χρήματα αλλά ο προυπολογισμός είναι στους στόχους;
    Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κάτι δεν πάει καλά και προφανώς θα το βρούμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελεος με τους λαικιστες σαν τον Ρεππα.
    Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να χρυσοπληρωνουμε τους τεμπελχανάδες του ΟΣΕ κλπ.Εχουνε πλουτισει αυτοι οι κοπριτες δημοσιοι υπαλληλοι σε βαρος ολων μας.Και ο Ρεππας σαν γνησιος ανεπαγγελτος δημοσιος και αυτος τους στηριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ.Ρέππας πρέπει να παραιτηθεί, διότι έχει σχέσεις με "βρώμικα" μαγαζιά... Με αυτούς που ο ΓΑΠ έλεγε ότι πρέπει να ξεκόψουμε! Να μας εξηγήσει γιατί στο Υπουργείο κάνει κουμάντο ο κ.Αναγνωστόπουλος, πρώην ιδιοκτήτης (και νυν μέτοχος) της εταιρείας ΚΙΩΝ! Ξέρετε ποιός είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΙΩΝ πλέον? Ο Κοπελούζος! Ναι, αυτός... Και μοιράζουν (και θα μοιράζουν στο μέλλον) τις δουλειές σε εργολάβους και μελετητές... Φανταστείτε το ρεμούλα έχει να γίνει!! Απαράδεκτα πράγματα κύριε Ρέππα που σε είχαμε και σε εκτίμηση... Απαράδεκτα πράγματα κύριε Γιώργο Παπανδρέου. Σε ψηφίσαμε για να τα καθαρίσεις όλα αυτά... Αλλά καθώς φαίνεται, τα μεγαλοσυμφέροντα κυβερνούν ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν παραιτηθεί θα είναι η καλύτερη λύση. Εάν δεν το κάνει άμεσα τώρα, ο Παπαντρέου πρέπει να τον απομακρύνει αμέσως βρίσκοντας κάποια δικαιολογία!!
    Είναι ένας δήθεν σκληρός του πασοκ, αλλά λαϊκίζει ασύστολα και μάλιστα σε περίοδο που ο Παπακωνσταντίνου θέλει την υποστήριξη όλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατι μαμα στο δημοσιο τομεα το ΠΑΣΟΚ βγαζει παντα στις συνδικαλιστες εκλογες ποσοστα ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΦΕΚ διορισμού της κόρης του Πάγκαλου

    Να λοιπόν και το ΦΕΚ διορισμού της κόρης του Πάγκαλου στο δημόσιο επι ΝΔ.
    Και για να δείτε ότι έτσι είναι τα πράγματα δείτε πως πρόεδρος της Βουλής τότε, ήταν η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη. Και μετά μας λέει ο Πάγκαλος πως η κόρη του διορίστηκε μετά στον δήμο Αθηναίων(δημοτική χορωδία) αξιοκρατικά...επειδή όπως υποστηρίζει, είναι της Ν.Δ.

    Ποιόν κοροϊδεύετε κύριε αντιπρόεδρε;

    Ένα παρεάκι είστε εκει μέσα και κάνετε μαζί τις λαμογιές και τα στησίματα. Νομίζετε ότι είμαστε τίποτα χαϊβάνια και δε σας παίρνουμε χαμπάρι;

    Έχετε εκτεθεί κύριε Πάγκαλε και δεν το σώζετε με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FOCUS
    «Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως δομικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αντιμετωπίσει την κρίση, η πολιτική βρίσκεται, όμως, στα χέρια δυναστειών, οι οποίες φοβούνται για τα προνόμιά τους».
    Αυτό που θα προκαλούσε γενική κατακραυγή στη Γερμανία και θα αποτελούσε σενάριο τρόμου για τους Γερμανούς, είναι ήδη εδώ και καιρό πραγματικότητα στην Ελλάδα.
    Η πολιτική ζωή της χώρας καθορίζεται εδώ και 50 χρόνια από 3 πολιτικές δυναστείες, σε βάρος βέβαια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
    Ως τώρα είχαμε τον Λοβέρδο (Ανδρέα)που ολημερίς και ολονυχτίς συνεδρίαζε-διασκεπτόταν-διαβουλευόταν και προπάντων διαπραγματευόταν με τον Ανδρέα (Λοβερδο) και με το που έβγαινε η πρώτη ηλιαχτίδα έτρεχε στον Καμπουράκη να αναφέρει ως μυξοκλαίουσα παρθένα ότι δεν τα κατάφερε και σήμερα να πείσει ο Ανδρεας τον Λοβέρδο και ο Λεβέρδος τον Ανδρέα (τώρα ότι τα είχαν ψηφίσει όλα αυτά και μάλιστα οι υπουργοί τα είχαν υπογράψει πρώτοι και καλύτεροι στο μνημόνιο είναι άλλο θέμα).
    Από σήμερα ένας άλλος ηρωικός Δον Κιχώτης (sorry Δημήτρης Ρέππας) παίρνει σειρά. Αρνείται, εκφοβίζει, φωνασκεί "Όχι στην ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών", (μήπως αυτό σας θυμίζει τον Λοβέρδο και τα τρία δεν?...δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, δεν θα αυξηθούν οι εισφορές, αλλιώς εγώ θα παραιτηθώ) αλήθεια παραιτήθηκε?
    Λοιπόν περιμένετε καινούριο δακρύβρεχτο σήριαλ.
    Ο Ρέππας θα αγωνιά θα ξορκίζει το κακό και θα διαπραγματεύεται ολονυχτίς με τον Δημήτρη, μέχρι να ξημερώσει και να πάει στον Καμπουράκη και να πει ότι δεν τα κατάφερε και πάλι μονόδρομος είναι.
    Λοιπόν επειδή χορτάσαμε από ΨΕΜΑ, ελπίζω ότι όλοι αυτοί οι αριστεροί με τα φουσκωμένα πορτοφόλια και τις βίλες στην Μύκονο να αποφασίσουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΣΕ, να ιδιωτικοποιηθούν οι συγκοινωνίες, να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ και κάθε άλλο εκτροφείο ρέμουλας, ασυδοσίας και τεμπελιάς και ας αφήσουν τις παρλαπίπες στον κοσμάκη.
    ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΝΕΙΡΟ ΛΕΕΙ.ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΗΖΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΠΑΕΙ ΜΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To ψάρι βρωμάει ΠΑΝΤΑ από το κεφάλι.

    Πού θα ήταν η Θοδώρα του Δρακουμέλ αν δεν ήταν ο μπαμπάς της πρωθυπουργός και ο άντρας της θύμα της 17Ν (οι συνειρμοί ελεύθεροι);

    Πού ο Γώγος ο Β΄, o επονομαζόμενος και Κενός (GAP) αν δεν μεγάλωνε σε πρωθυπουργικές αυλές;

    Και τώρα το Beast του ΓΑΠ-ισμού βγαίνει να καταγγείλει τον εαυτό του, τον πρωθυπουργό του, το ίδιο το σύστημα που τον ανέδειξε και τον συντηρεί.
    Γιατί βρήκε και τα κάνει.
    Παριστάνει τον κήνσορα όταν η θέση βρίκσεται στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, δίπλα στον Ιωαννίδη, για τα Ιμια, τον Οτσαλάν,την παραχώρηση γής και ύδατος στους ΝΑΤΟϊκούς για την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.

    Για ΓΟΥΡΟΥΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΠΑΓΚΑΛΟ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγά να μην σκίσει και το μαγιώ του απο τα νεύρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KAΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    τα έμαθες τα νέα
    η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ !

    χαχα...χα αχχχχχχχχχχχ.
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ............ΔΕΝ !!!!

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
    άκου δούλεμα ρε πούστη μου
    πασόκε το έτος 2010 !

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΑΛΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση