GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αδιόριστοι...

Από τους ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ    Οι διοριστέοι του Υπουργείου Οικονομικών σε συνέχεια των κινητοποιήσεων της Αθήνας συνεχίζο...

Από τους ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  
Οι διοριστέοι του Υπουργείου Οικονομικών σε συνέχεια των κινητοποιήσεων της Αθήνας συνεχίζουν τον αποκλεισμό της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στην Θεσσαλονίκη. Ο άμεσος διορισμός τους θεωρείται επιβεβλημένος δεδομένων των αθρόων συνταξιοδοτήσεων σε εφορίες, τελωνεία, ΓΛΚ και την κατάσταση της εθνικής μας οικονομίας. Συγκεκριμένα...

• Σημαντική απόκλιση στον στόχο των εσόδων του α εξαμήνου του 2010 (3,8 δις μείον) καθώς οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών υπολειτουργούν.
• Το ύψος της φοροδιαφυγής για το α εξάμηνο του 2010 ανέρχεται σε 2,4 δις ευρώ λόγω της ανεπάρκειας του ελεγκτικού μηχανισμού. Η επάνδρωση του ελεγκτικού μηχανισμού με επιστήμονες οικονομολόγους είναι υψίστης σημασίας.
• Η συνεχής αναφορά στο μνημόνιο και η επιστολή της Κομισιόν προς το Υπουργείο Οικονομικών την προηγούμενη εβδομάδα για ενίσχυση του ελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού καθώς και για αναβάθμιση του ΓΛΚ επιβεβαιώνει το δίκαιο του αιτήματός μας για άμεσο διορισμό των 877 διοριστέων.
• Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε δήλωσή του στον Τύπο αναφερόμενος στον διορισμό μας υποστήριξε πως έχουμε θεμελιώσει ΄΄ώριμο περιουσιακό δικαίωμα΄΄ βάσει του Συντάγματος.
• Εν κατακλείδι οι φορολογούμενοι πολίτες έχουν ήδη επωμιστεί το βάρος ενός δαπανηρού γραπτού διαγωνισμού για την επιλογή των άριστων και πιο εξειδικευμένων οικονομολόγων χωρίς το αντίστοιχο ανταποδοτικό όφελος – οι επιστήμονες αυτοί να τούς παράσχουν την υπηρεσία τους! Οι επιστήμονες αυτοί αποτελούν επένδυση κι όχι δαπάνη, και ίσως αποτελέσουν την λύση για την αποφυγή νέων μέτρων με την τεχνογνωσία τους στην συλλογή εσόδων.

7 σχόλια

  1. τα δωριζουν τα βιβλια?

    να παω να παρω κανενα για το τζακι το χειμωνα..

    καλοριφερ δεν αναβω φετος με τετοια ακριβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΧΙΛΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υποχωρούν οι φορτηγατζήδες – διάλογο θέλει τώρα η κυβέρνηση”

    εχουν ενα ελαφρυ χεράκι οι φορτηγατζηδες..........

    ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    Έχουν λαλήσει τα χουντοκάναλα να υποστηρίζουν το ΓΑΠ στην κόντρα με τους φορτηγατζήδες.
    Αμφιβάλλω ακόμα και στο φόρτε του Μπρέζνιεφ , υπήρχε τέτοια συμπαράσταση ακόμα κι από την Πράβντα.
    Σκεφτείτε πόσα έχουν τσακώσει οι καναλάρχες.

    Θυμίζω το σοου γαπ πέρσι με τους αγρότες στο λιμάνι
    και κλάααμα η κυρία…

    Στο μεταξύ οι εταιρείες μαζί με το κράτος φυσικά… έχουν στήσει το τέλειο σκηνικό για να δεχθούν αδιαμαρτύρητα τα πρόβατα οι οδηγοί τη βενζίνη στα 2+ ευρώ το λίτρο.

    Η κυβέρνηση πρέπει να είναι πλήρως ικανοποιημένη από τις ουρές προβάτων που εκλιπαρούν να τους αδειάσουν τη τσέπη, λέγοντας και ευχαριστώ από πάνω.

    tα ρεκόρ υποτέλειας υπάρχουν για να συντρίβονται… ________________

    Η εικόνα αυτή των πανικόβλητων ελλήνων να εκλιπαρούν στα βενζινάδικα για δυο σταγόνες πανάκριβης βενζίνης δίνει στην κατοχική τρόικα το απόλυτο επιχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς όσους σπεύδετε να αναζητήσετε ιδεολογικές συγχύσεις και λοιπά:

    Μπορούμε να συζητάμε για το ποιο είναι το σωστό να γίνει π.χ. στις μεταφορές, να εντοπίζουμε στρεβλώσεις, να ψάχνουμε λύσεις, να αποφασίζουμε λύσεις.

    Ένα πράγμα δεν μπορούμε όμως να κάνουμε: Να το κάνουμε αποκλειστικά εις βάρος των ανθρώπων που ζουν από αυτό το δύσκολο επάγγελμα σήμερα, εξαθλιώνοντάς τους και απαξιώνοντάς τους, οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά.

    Εδώ έχουμε μια καθαρή στόχευση να συμβεί αυτό στο σύνολο της κοινωνίας. Και να συμβεί με τρόπο ανατρεπτικό, που εξαθλιώνει, συντρίβει, εξουδενώνει και υποτάσσει όλη την κοινωνία.
    -----------------------------------
    Με άλλα λόγια: Έχουμε πόλεμο.
    Και στον πόλεμο δεν υπάρχουν ούτε ιδεολογίες, ούτε κοινωνικές θεωρίες, ούτε οικονομικές θεωρίες. Υπάρχει το καθήκον της κοινωνίας να αμυνθεί στους εισβολείς με την πασοκική προβειά (γιατί άλλοι είναι οι εισβολείς, το ΠΑΣΟΚ του γιου του Ανδρέα είναι απλώς το όχημα).

    Αν το καταλάβουμε αυτό εγκαίρως, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τον πόλεμο. Αν μείνουμε εγκλωβισμένοι στο συμβατικό τρόπο σκέψης, τότε ζήτω που καήκαμε.________________

    ……Τον οκτωβριο αν θελει
    ο Ελληνας δε βγαζει
    ουτε ενα Πρασινο Δημαρχο.
    Πεφτει το πασοκ και
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μας αποδεσμευει ΚΑΙ απο το ΔΝΤ
    και το δανειο…____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΦΤΑΝΕΙ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΟΧΙ κ. ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ:ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ.ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ,ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ,ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΙΑ ΠΤΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008.ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΩΜΑ Ή ΑΝΟΙΓΜΑ,ΑΥΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ:ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ,ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση