GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού...να ισορροπήσει η ζυγαριά!

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com «ΝΑ χρησιμοποιείς βελούδινες λέξεις και σκληρά επιχειρήματα». Το προσπαθούμε κι όσο...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
«ΝΑ χρησιμοποιείς βελούδινες λέξεις και σκληρά επιχειρήματα». Το προσπαθούμε κι όσο πάει. Χωρίς συμβιβασμούς και χάρες, αλλά και με το βλέμμα στην ιστορία κάθε παράταξης, ιδεολογίας και «ιδεολογίας». Κι αν βάλθηκαν δεξιοί και (λεγόμενοι) αριστεροί να σβήσουν το παρελθόν, ας σβήσουν το μέλλον. Μόνο αυτό μπορούν και δικαιούνται-αλλιώς, μυρίζει ενδοτισμό, συμβιβασμό και σαπίλα, αν όχι προδοσία.
ΠΟΛΛΟΙ αρνούνται το παρελθόν κλείνοντας τα μάτια. Οι άλλοι τους βλέπουν, γελούν και θυμούνται. Όσο και να πεις, δεν ισορροπεί η ζυγαριά με άνισα βάρη. Τι αντίβαρο να βάλεις, όταν φόρτωσες το ένα «πιάτο» με τα εγκλήματα της δεξιάς; Πόσα θα' πρεπε να... κλέψουν οι Παπανδρέου (όλοι τους υπήρξαν φτωχοί), για να πατσίσουν τα «βραχώδη», την περιουσία των Καραμανλήδων ακόμα και από...
.εφοπλιστικές δραστηριότητες ή τα μυθώδη πλούτη του Μητσοτάκη;
ΤΟ ΠΑΣΟΚ και κλέφτες έβγαλε και ρουφιάνους. Όλα είναι σχετικά σ' αυτόν τον κόσμο-το' πε και ο Αϊνστάιν. Ωστόσο, ας πάρουμε τους τελευταίους. Ανθρωπάκια που, μόλις ήρθε το Κόμμα τους στα πράγματα, βιάστηκαν να το παίξουν σερίφηδες, αλλά σε επίπεδο.τοπικό και εδώ βρίσκεται η διαφορά. Σκόρπιοι, άσχετοι και ασήμαντοι, καταπιεσμένοι και φακελωμένοι, που θα έπαιρναν το αίμα πίσω. Έτσι νόμιζαν, αυτά (δι)έπραξαν μεμονωμένα και χωρίς κρατική ενθάρρυνση, κάλυψη ή παρότρυνση.
Η ΔΕΞΙΑ όλων των εποχών, των προσωπείων και των αποχρώσεων, με εξαίρεση την τελευταία καραμανλική κυβέρνηση και, φυσικά, την περίοδο του μετριοπαθούς Ράλλη, σκέφτονταν και ενεργούσε διαφορετικά. Με βάση τις «αρχές» και το φρόνημα των ανθρώπων της, οργάνωσε το Κράτος «αντικομουνιστικά»! Αυτή ήταν η «ιδεολογία» της. Αντικομουνισμός! Άρα, οι αρχές και τα κρατικά όργανα, στην υπηρεσία της υπέρτατης θυσίας για την πατρίδα. Εσμός «εθνικοφρόνων» να τρομοκρατεί, χαφιέδες διάσπαρτοι, ρουφιάνοι «εν υπηρεσία» και η Αστυνομία να περιμένει την.ψαριά. Τη λεία του χαφιέ κι απ' την παραγωγή στην καταγραφή και το φακέλωμα. Για το στρατό και όπου.δει. Ακόμα και για οδοκαθαριστής στη Γερμανία. «Βεβαρυμμένος ο φάκελός σου, κατέβαινε τη λίρα!» (συνεχίζεται).

14 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.
    -----------------------------------
    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΓΜΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΜΟΝΟ Ο ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ Ο ΝΑΥΤΗΣ
    Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ C4I
    6,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!!!

    6.700.ΟΟΟ ΕΥΡΩ !!!!
    6.7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΡΑ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
    ΠΑΛΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!

    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηη ο ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ
    ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.....

    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ....πες αλέυρι....Ο ΤΡΕΠΕΝΛΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΝΑΥΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.....

    ΟΡΝΕΟ θανάση νικολαίδη
    εσένα κανένα ψιφίμι δεν σου δώσανε να μασουλάς και να ξεχνιέσαι στην σπηλιά σου ρε προβληματικέ ηλιθιε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ _____________

    ΣΤΟΝ..ΘΕΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΒΛΑΚΑ.Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com
    ΔΟΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΣΑΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΕΣΕΤΕ.
    ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. =====================================
    πιο αντιδραστική
    και μαυρη δεξια
    που γνωρισε ο τόπος
    μετά τους ταγματασφαλίτες της κατοχής είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ.
    Άπατρις
    Νεοφιλελεύθερη
    Σοσιαλκλεπτοκρατία.
    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Sapila Ιnternational και ο όρος “Λιτότητα”

    Στο συμπόσιο της Σύμης και στην Σοσιαλιστική διεθνή έγινε αναφορά σε θέματα λιτότητας, όπου εκτιμήθηκε πως ο όρος δεν αποδίδει κατά... τον καλύτερο τρόπο αυτό που γίνεται και χαρακτηρίστηκε συντηρητικός όρος, που έχει σχέση μόνο με περικοπές μισθών και συντάξεων.

    Το συμπόσιο της Σύμης προτείνει τη χρήση του όρου υπευθυνότητα, ο οποίος περιλαμβάνει και την καταπολέμηση της διαφθοράς, την δίκαιη κατανομή βαρών και πλούτου και την δημοκρατική θωράκιση των θεσμών. Γιατί όπως τόνισε, οι αλλαγές είναι και θέμα της δημοκρατίας και είναι δημοκρατικό μας καθήκον να ξαναδώσουμε οξυγόνο στους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Σχόλιο: Βαφτίζουμε το κρέας ψάρι σύντροφοι; Με πρόεδρο τον ΓΑΠ δεν περιμέναμε κάτι άλλο.

    Μήπως είναι καλύτερα να ονομάσουμε την “φτώχια” την ” εξαθλίωση” και την “πείνα” σε πνευματική καρτερία, ένδεια και νηστεία αντίστοιχα; Κάτι μου θυμίζει… κάτι μου θυμίζει. Είναι ίσως παρατραβηγμένο αλλά μετά από αυτά δεν είναι η ιερά εξέταση;

    Πρόταση για τον ΓΑΠ: Να αλλάξετε και το ονομά σας από Sosialist Interanational σε Sapila international

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ,ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΠΑΣΚΕ ΠΑΙΡΝΕΙ 70%.
    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ?ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ?
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αντρέας Παπανδρέου φτωχός??
    Επικοινωνεις άνθρωπέ μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κατω η βρωμοχουντα
    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-MEGA-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

    ερχονται φωτιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΑΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΥΘΗΞΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ "ΚΑΛΑ " ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ.


    ΑΛΛΑ Η ΠΑΧΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.



    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .

    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φιλαράκι,
    Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    thanikolaidi@hotmail.com

    έχω την εντύπωση ότι άμα το κόμμα αντί να σας έχει στα πεηρολ του ιντερνΕτ να γράφετε τα κομψά και αιχμηρά σας σχόλια, σας είχε βάλει ΓΓ ή ακόμαι και υφυπ, θα είμασταν λίγο καλύτερα…
    Ομολογουμένως, έχετε παραπάνω IQ από το κυβερνητικό ασκέρι και σας φτιάχνουν και ωραία sites (κρόγιες, μικροπολιτικές κλπ).

    Μήπως θα έπρεπε να πείτε στον Παμπούκη να σας δώσει επιτέλους κανα πόστο και να ξεφορτωθεί τα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους υπουργούς; Μήπως; Εμείς μαζί σας, ο τόπος χρειάζεται φρεσκαδούρα.
    Αν όχι για τον τόπο, τουλάχιστον καντε το για το κόμμα βρε παιδιά…

    Οχι, πες μου ειλικρινά, τι παραπάνω έχει η Μαριλίζα ή η Αννούλα από σένα;
    Είμαι σίγουρος ότι στο tweeting είστε κλάσεις ανώτεροι από δαύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε ΠΑΣΟΚ, ουτε Νεα Δημοκρατια, ουτε κανενας απο το υπολοιπο βασιλειο της Δανιμαρκιας.......
    Εχουμε χορτασει λογια και υποσχεσεις για το καλυτερο αυριο.
    Εχουμε αποστηθισει την καραμελα της "παραλαβης χαους" απο την προηγουμενη κυβερνηση.
    Η πραγματικοτητα ειναι οτι η Ελλαδα εχει φτασει σε αυτην την τραγικη κατασταση εξαιτιας ΟΛΩΝ των κυβερνησεων των τελευταιων δεκαετιων, που δημιουργησαν στρατιες ως επι το πλειστον αργοσχολων δημοσιων υπαλληλων-ψηφοφορων, δημιουργησαν τους οπαδους του ωχαδερφισμου, της επιδοτησης, του ασεγιαυριο, του "ελα μωρε τωρα ολοι ιδιοι ειναι", της γρηγορης και ευκολης κονομας-αρπαχτης, του απιστευτου μαυρου χρηματος των 5-6 μεγαλων τζακιων, των μεσαζοντων και αρκετων Δημοσιων Λειτουργων, και το ξεπηδημα σαν τα μανιταρια των βιλλων στο νησι των ανεμων, των Μερσεντε, Καγιε, Μπεμβε, off-shore εταιριων κλπ, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σχεση εχει η Ελλαδα του σημερα με την Ελλαδα της Αρχαιοτητας, του Αριστοτελη, του Θουκυδιδη, του Σωκρατη, του Περικλη?
    Τι σχεση εχει ο πολιτικος του σημερα με τον κατα Αριστοτελη ορισμο?
    Τι σχεση εχει και ο πολιτης του σημερα με τον ενεργο πολιτη του τοτε?
    Φαινεται 400 χρονια Τουρκοκρατιας ηταν πολλα, και εχουν πλεον μπολιασει τη συνειδηση του σημερινου Νεοελληνα.
    Τη λυση μπορει να τη φερει μοναχα ο ιδιος ο ενεργος πολιτης, ο ανθρωπος που επιθυμει πραγματικα μια ριζικη αλλαγη στη χωρα, που θελει τη χωρα του ισχυρη στρατιωτικα, οικονομικα και κοινωνικα, που αγαπαει την παραγωγη και τη δημιουργια κι οχι μονο τον ακρατο καταναλωτισμο που εχει διαλυσει στην κυριολεξια τις χωρες του Τριτου Κοσμου.
    Και επειδη η ενωση φερνει τη δυναμη και οι εκλογες φανταζουν κοντινες, μπειτε στον ιστοχωρο των Δημοκρατικων και αφου μελετησετε τις θεσεις τους και συμφωνειτε με αυτες, διαδωστε τη υπαρξη του σε οσους γνωριζετε για να αποκτησει δυναμη ο μοναδικος πολιτικος χωρος που υποστηριζει την πραγματικη αναπτυξη της χωρας προς οφελος των ιδιων των πολιτων της.
    www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τελικα θα μου κανενας ποιος ειναι αυτος ο πασοκος νικολαιδης? γιατι τον βριζετε ρε παιδια? πρασινο τρωκτικο ειναι και αυτος? του παλαιου ειναι η' του νεου?
    κανεις δεν μου απαντα...ποιος εισαι ρε μαλακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση