GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν όψει των δημοτικών εκλογών...

Από την  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ http://epitropi-es.blogspot.com/ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙ...

Από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
http://epitropi-es.blogspot.com/
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ, ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ
H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού . Το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες.
Η ώρα του Ελληνικού λαού έφθασε. Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. Ο κυρίαρχος Λαός, πρέπει να ανακτήσει την κυριαρχία που του υπέκλεψαν .
Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας σε μια αναίμακτη επανάσταση μέσα από την κάλπη, για να ανατρέψουμε, με «εφ όπλου ψήφο», το...
 καθεστώς της διεφθαρμένης και ξενόδουλης Ολιγαρχίας. Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ο Νόμος σ αυτή την πόλη, θα είναι η ψήφος του Αθηναίου πολίτη, για να έχουν μέλλον, η ΑΘΗΝΑ και οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ
Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται, θα είναι διπλό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για την άμεση ακύρωση του λαθρονόμου και την ανατροπή της συνθηκολόγησης με την παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα.
Το δημοψήφισμα, που μας αρνήθηκαν, για τον λαθρονόμο, με την ψήφιση του οποίου καταλύθηκε το Σύνταγμα ,θα γίνει υποχρεωτικά για αυτούς, τον Νοέμβριο, όπως και το δημοψήφισμα για την εφιαλτική συμφωνία με το ΔΝΤ, που θεσμοθετεί την ξένη κατοχή.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί τους πολίτες της Αθήνας, να γυρίσουν την πλάτη, στους σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς των επιτελείων της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, να καταψηφίσουν τους υποψηφίους τους, και να καταδικάσουν τις πολιτικές όλων εκείνων, που επί χρόνια κλέβουν τη ψήφο του, και την εμπιστοσύνη του.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί όλες τις δημοκρατικές και αληθινά πατριωτικές δυνάμεις, όπως και κάθε έντιμο πολιτικό, σε συνεργασία για τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού - αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το Δήμο της Αθήνας , και δεσμεύεται να στηρίξει τη δημιουργία ανάλογων συνεργασιών, σε ολόκληρη τη χώρα , μέσα από τις οποίες θα προκύψουν ψηφοδέλτια πραγματικής αντίστασης και ανατροπής.
Να δώσουμε τα χέρια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τους πολίτες, πέρα και πάνω από τις διχαστικές τακτικές της κομματοκρατίας και των ψεύτικων υποσχέσεων.
- Για την προστασία της ζωής των Αθηναίων. Για να γίνει η ΑΘΗΝΑ ασφαλής πόλη. Για να μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα και χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης μας, που έχει καταληφθεί από τις συμμορίες των αλλοδαπών , τους ληστές, τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους.
- Για να αποκατασταθεί η αξία της ακίνητης περιουσίας των ΑΘΗΝΑΙΩΝ, και να προστατευθεί από την απαξίωση , ώστε να μην αγοραστεί τζάμπα από τους κερδοσκόπους και τους «εθνικούς εργολάβους».
-Για να ακυρωθούν άμεσα όλες οι εγγραφές των λαθροψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους και να διαγραφούν από τα δημοτολόγια τα παιδιά τους.
- Για να εξοστρακίσουμε τα γκέτο και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας, έξω από τα όρια της Αθήνας, στην Εκάλη και το Καστρί, όπου κατοικούν οι προστάτες τους.
-Για να μην γίνει η Αθήνα ισλαμική πόλη, και να μην χτιστεί ποτέ ΤΖΑΜΙ στον Βοτανικό, ούτε και πουθενά αλλού στην Αθήνα.
- Για να ακυρώσουμε τον εθνοκτόνο Καλλικράτη και να αποτρέψουμε τις πολιτικές της εθνικής και γεωπολιτικής αποδόμησης της χώρας.
- Για να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των κουκουλοφόρων - μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας, και να πάψει η ασυλία που τους παρέχεται. Η νέα δημοτική αρχή με την ένοπλη δημοτική αστυνομία , θα αναλάβει τον έλεγχο και τη φρούρηση των Πανεπιστημιακών κτιρίων του κέντρου. Για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά ο Δεκέμβρης του 2008.Για να μην καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί.
-Για να ιδρύσουμε μαζί με τους πολίτες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, που θα εγγυηθεί τη ρευστότητα της αγοράς, και την ανάπτυξη.
-Για να κηρύξουμε την φορολογική και νομισματική αυτονομία της ΑΘΗΝΑΣ, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις Βρυξέλλες, για να εγγυηθούμε το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της, και να πάρουμε στα χέρια μας, το δικό μας αύριο.
Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που έμεινε ατιμώρητη, και κλείνει τον κύκλο της με μια νέα εσχάτη προδοσία που οδήγησε στη συμφωνία υποταγής στο ΔΝΤ.
Η ώρα για την απελευθέρωση από τα δεσμά που μας επέβαλαν έφτασε.
-Απελευθερώνουμε την Αθήνα από τους λαθρομετανάστες εισβολείς, τις συμμορίες του εγκλήματος και από την κατοχή του ΔΝΤ.
-Ανατρέπουμε το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης που έκλεισε τον κύκλο του με τον χειρότερο τρόπο. Τους έμειναν ακόμα 130 ημέρες περίπου. Να μη τους χαρίσουμε , ούτε μια παραπάνω
-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

18 σχόλια

  1. ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ !!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΗΚΑΤΕ ±±±±±

    Εξαπτέρυγα με … αποδείξεις
    Την Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

    Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε » πριν την ψήφιση των μέτρων για το ΔΝΤ από πλευράς ΛΑΟΣ .

    Τρεις ημέρες πριν της ημέρας ψηφίσεως των μέτρων ο Γ. Καρατζαφέρης συγκαλεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ , προκειμένου να αποφασίσουν την στάση του κόμματος στην υπαγωγή στο ΔΝΤ .

    Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 11 υπέρ ΟΧΙ και 2 υπέρ ΝΑΙ . Το εκτελεστικό γραφείο είναι ανώτερο θεσμικό όργανο του κόμματος και οι αποφάσεις του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

    Η σύγκλιση του εκτελεστικού γραφείου έγινε γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης είχε θορυβηθεί επειδή μεταξύ των βουλευτών του επικρατούσε η άποψη καταψηφίσεως των μέτρων . Ήθελε λοιπόν μέσω μιας απόφασης από το Ε.Γ. να δεσμεύσει τους βουλευτές του σε απόφαση υπέρ των μέτρων . Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ( τα περισσότερα μέλη του Ε.Γ. είναι διορισμένοι έμμισθοι του προέδρου )

    Ύστερα από αυτή την απόφαση , συγκαλεί εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα για το ίδιο πάντα θέμα ( την ημέρα ψηφίσεως των μέτρων).

    Η απόφαση τραγική για τον πρόεδρο : 9 ΟΧΙ και 6 ΝΑΙ ( ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα γιατί τρεις ημέρες πριν στο ALTER είχε διατυπώσει δημόσια θέση υπέρ του ΟΧΙ )

    Για την ιστορία ΝΑΙ ψήφισαν , ο Πρόεδρος , ο κ.Γεωργιάδης , ο κ.Βορίδης , ο κ.Αιβαλιώτης , ο κ.Αποστολάτος και ο κ. Πλεύρης.

    Τότε άρχισαν οι εκβιασμοί υπερψηφίσεως των μέτρων και όλοι μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το « καλό της πατρίδος» ψήφισαν ΝΑΙ

    Αυτή είναι η μικρή ιστορία ενός κατά τα άλλα πατριωτικού κόμματος , που τάχθηκε κατά των συμφερόντων της πατρίδος και των πολιτών της .

    Σήμερα εισπράττουν , όπου πηγαίνουν την γενική κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μωρε καλα μας τα λες...ολα οκ...αλλα νασου πω δελ ες και το ονοματακι σου να δουμε ποιοςεισαι???και ετσι και εισαι καποιος ΑΠΟ τους γνωστους νυν και τωρινουνςους τοτε κρυψου λαμογιο γιατι θα σε παρουμε μετ ιπετρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ
    ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ (ΒΕΡΓΗΣ) ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 80 ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ GAP ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΠΑΓΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ

    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.....ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ.....ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΔΝΤ......ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ;;;;;ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.......ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΔΝΤ......ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΛΕΣΣΑΣ....

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ......ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.....
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν βγήκε ακόμη στην σύνταξη ο χατζάρας; για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά γιατί ακόμη και όταν διώχνουμε τους ανίκανους τους ανακυκλώνουμε με καμένα χαρτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΙΑΡΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ!
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χατζάρα πες μας αν έχεις ακόμα σχέση με το πασόκ και ποιάν. Είσαι ενεργούμενο του φίλου σου του γεωργακόπουλου (αρστερή!!!!!!! πρωτοβουλία) ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάλληλος είναι στην Γενική γραμματεία ενημέρωσης στον τομέα Εθνικών θεμάτων. Με λίγα λόγια στον τομέα που κάνει την προπαγάνδα για τα εθνικά θέματα για την κάθε κυβέρνηση. Ο χατζάρας δε διατηρήθηκε σε αυτή την θέση με όλες τις κυβερνήσεις (μητσοτάκη, σημίτη, καραμανλή, παπανδρέου). Συνήθως η κάθε κυβέρνηση εκεί τοποθετεί τους δικούς της. Ε λοιπόν ο Χατζάρας πρέπει να είναι χρήσιμος για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ, ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ
    -----------------------

    Επαυξάνω!






    ΛΑ.Ο.Σ : Το μικρότερο γερμανικό κόμμα στην Ελληνική Βουλή!
    Στην αρχή ξεκίνησε με φιλελληνικό πνεύμα και κατάφερε να εισέλθει στη Βουλή.
    Τελευταία, η σύμπλευσή του με τους πασόκους, την γερμανική αυτή σοσιαληστρική ακρίδα, το κατέταξε σαφώς στα ξένα κόμματα που... «εργάζονται» στην Ελλάδα για λογαριασμό των γερμανικών συμφερόντων.

    Όσοι βουλευτές του δεν είναι γερμανικής καταγωγής, οφείλουν να το εγκαταλείψουν, και να δοκιμάσουν την τύχη τους ως ανεξάρτητοι πολιτευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. aytos o xatzaras einai poly gelios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα πέσει γέλιο και των γονέων
    και που να βγει και ποιοί άλλοι είναι στον θίασο του χαντζαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχουν μαζευτεί σε αυτή την επιτροπή όλη η σάρα και η μάρα. Όποιους διώχνουν από αλλού με τις κλωτσιές τους μαζεύει ευτούνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ
    ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ
    ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΚΛΑΜΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τον πούτσο είναι και ο χαντζάρας και ο κακλαμάνης η αθήνα δεν σώνεται με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΟΙ «ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ»"
    __________________________________
    Ποια είναι η Αριάδνη Παγκάλου που διορίσθηκε στη Βουλή επί …ΝΔ;

    Ποια είναι η Αριάδνη Παγκάλου που διορίσθηκε στη Βουλή επί κυβέρνησης ΝΔ;
    Και που βρίσκεται τώρα, επειδή στην Βουλή αναζητείται αλλά δεν βρίσκεται!

    Σήμερα το ΜΕΓΚΑ είχε πρώτη είδηση τους διορισμούς στην ΑΓΡΟΓΗ. Ξεπουλάνε την Ελλάδα όσο όσο, καταστρέφουν τις ζωές των Ελλήνων, αλλά το βασικό πρόβλημα της Τρέμη και του Πάγκαλου είναι οι διακόσιοι διορισμοί.
    Αλήθεια, ποιά είναι η Αριάδνη;
    ------------------------------
    C’est la fille de Pangkalos…

    Μεγάλη ξεφτίλα των δημοσιογράφων να γίνονται κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
    Μαζί πάνε το ξεπούλημα και οι διορισμοί, “για το παιδί του”..
    MEGALH ΕΛΛΑΔΑ……των παπαγάλων…

    ΜΕΓΚΑ και επισημα πλεον εγινε ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΟ!
    ΟΧΙ οτι δεν το υποψιαζομαστε τοσοκαιρο, αλλα γιατι δεν αλλαζει το σημα του με τον πρασινο ηλιο τον λαμπρο?

    Τώρα που δεν θα πληρώνουν φόρους θα βγαίνει η Τρέμη κατευθείαν από την Ιπποκράτους.

    Προσωπικά ..δεν με ενοχλεί οτι διορίστηκε ενα παιδί ..το ανήθικο είναι οτι .. μέγας Παγκαλακος έμαθε από παιδί και εφαρμόζει .. εκεί που έγλυφε… να φτύνει …
    και αυτό λέγετε ΑΝΉΘΙΚΟ νταβατζιλίκι του κερατά.

    Αιδώς!
    Η παραίτηση του Πάγκαλου από την κυβέρνηση είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει __________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση