GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην "αγκαλιά" της ιδιωτικής ασφάλισης...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα " Δημόσιος Υπάλληλος ", προσφορά από την Ευρωπαϊκή Πίστη του ομίλου της τράπεζ...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ
Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα "Δημόσιος Υπάλληλος", προσφορά από την Ευρωπαϊκή Πίστη του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς... με την ονομασία ''Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Δημόσιος Υπάλληλος''.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Μας οδηγεί στην "αγκαλιά" της ιδιωτικής ασφάλισης, η κυβέρνηση.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του Παπακωνσταντίνου στον εξοντωτικό για τους υπαλλήλους του δημοσίου νόμο και πλάκωσαν οι ασφαληστές.
Προσφορά του...
ομίλου της Πειραιώς Bank…
http://www.ase.gr/content/gr/Announcements/CompaniesPress/Press.asp?press_id=120692
24/06/2010
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α.
Νέο Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Δημόσιος Υπάλληλος
Ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα με την ονομασία ''Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Δημόσιος Υπάλληλος'' διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, εξασφαλίζοντας στους δημόσιους υπαλλήλους ένα πλήθος παροχών όπως:
1. Τη συμπλήρωση της συντάξεώς τους, μέσω μικρών μηνιαίων αποταμιεύσεων από  2 ημερησίως για μηνιαία σύνταξη ευρώ 360 στην ηλικία των 65 ετών,
2. 3. 4. 5. κλπ.
-Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑΜέγας αρχιτέκτονας του Νέου Ασφαλιστικού Προγράμματος "Δημόσιος Υπάλληλος" , ο Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου του Ελισσαίου, ο διορατικός μάνατζερ με ειδικότητα τις δύσκολες αποστολές.- Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών και Πρόεδρος της Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών. .............................................................................................................................................
Σήμερα, ο Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου συμμετέχει στα τεκταινόμενα στην ασφαλιστική αγορά από το γραφείο του στην Τράπεζα Πειραιώς. Κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών, όπως και του Προέδρου της Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών, «τρέχει» το bancassurance της τραπέζης, κινούμενος σε γρήγορες ταχύτητες.
.................................................................................................................................................

-Περισσότερα στο: (http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=571&cat_id=14)
=Ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης διετέλεσε πρόεδρος στην Ευρωπαίκή Πίστη.
= http://www.reporter.gr/    [ 13 Μαϊ 2008  ]
Ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης τοποθετήθηκε(διετέλεσε) πρόεδρος στην Ευρωπαίκή Πίστη.
-Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο κ. Κων/νος Τσόκας, και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Χρ. Γεωργακόπουλος.
Ακολούθως:
- Ερρίκος Σαρπ - Μέλος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
- Νικόλαος Χαλκιόπουλος - Μέλος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος
- Γεώργιος Κωνσταντινίδης - Μέλος Δ.Σ., Μη εκτελεστικό Μέλος
- Θεόδωρος Αχής - Μέλος Δ.Σ., Μη εκτελεστικό Μέλος
- Γεώργιος Διαμαντόπουλος - Μέλος Δ.Σ., Μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Μέλος
- Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου - Μέλος Δ.Σ., Μη εκτελεστικό ανεξάρτητο Μέλος
-Σήμερα πρόεδρος της Ευρωπαίκής Πίστης είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ-Διευθύνων Σύμβουλος /Εκτελεστικό Μέλος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,
-Βίοι παράλληλοι: Πανταλάκης-Σάλλας
-Αλλά και παράλληλοι οι βίοι των:
Σημίτη-Καρατζά-Πανταλάκη-Λυσιμάχου-Σάλλα.

8 σχόλια

  1. μπαρουφα και η επιστρατευση.

    τρεμει η πρασινοχουντα!

    χρησιμοποιησε με την σειρα δικαστες, MEGA και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τελικα την επιστρατευση.

    Ολα απετυχαν πια παταγωδως.
    Ειδικα τους δικαστες ο κοσμος τους γραφει πια στα παπαρια του οτι αποφαση και να βγαλουν.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΤΩΣΗ της χουντας και αντικατασταση απο μετριοπαθή κυβέρνηση πολλών κομμάτων απο στιγμη σε στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣυνδεμοςΒενζΑττικης

    **********************
    info@3sonsproductions.com
    **********************


    email για ΔΩΡΕΑΝ πληροφοριες για οποιο βενζιναδικο θελετε!

    σε 20 λεπτά max! εχετε απαντηση για το αν διαθέτει αμολυβδη ή όχι για την επόμενη ώρα.

    Απλα στειλτε εταιρια και περιοχη βενζιναδικου αν δεν ξερετε επακριβή διεύθυνση και σε περίπου 20 λεπτά έρχεται απάντηση από τον σύνδεσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσες δουλειες θα κανουν οι ιδιωτικες ασφαλιστικες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε
    εσυ που συνεχεια βριζεις
    αν δεν σε σταματησουν οι χειριστες αυτης της σελιδας
    θα σταματησω να διαβαζω αυτο το μπλογκ
    δεν ανεχομαι να διαβαζω βρισιες
    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ειναι καποιος που μπαινει στη σελιδα σας και συνεχεια βριζει
    επιτελους απομονωστε τον
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥθΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ
    επιτελους πια εχει χαθει το μετρο εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tου Αθανασιου Ελλις

    Για πολλοστή φορά, κάποιοι επιλέγουν την εύκολη οδό της επίρριψης ευθυνών στους «ξένους» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τις κοινωνικές εντάσεις που προκαλούν οι απόπειρες επίλυσής τους. Ομως, αντί για υπεκφυγές, οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν αυτοκριτική και ανάληψη ευθυνών για τα πεπραγμένα της τελευταίας τριακονταπενταετίας: για τις υπερβολικές απαιτήσεις και τα διαστρεβλωμένα «κεκτημένα», για την αδιαφάνεια και τις εξυπηρετήσεις ημετέρων, για τις αλόγιστες επιχορηγήσεις επιχειρηματιών, αλλά και οργανωμένων συνδικαλιστικών συμφερόντων και, φυσικά, για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια ψηφίζαμε ιδιοτελείς και ανίκανους πολιτικούς που δεν έπραξαν αυτά που όφειλαν για το καλό του τόπου.

    Παρά την καθυστερημένη αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου, τις έριδες μεταξύ υπουργών, αλλά και τους κλυδωνισμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση, υπό την πίεση του Μνημονίου, προχωρεί στις αναγκαίες αλλαγές που καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης -του ΠΑΣΟΚ, της Ν. Δ., αλλά και ούτε και η οικουμενική- δεν τόλμησε.

    Είναι, βέβαια, εξοργιστικό ότι χρειάστηκε να φτάσουμε στο χείλος της καταστροφής -την οποία δεν έχουμε ακόμη αποφύγει-, να γίνουμε παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή, να προσφύγουμε στο ΔΝΤ και να τεθεί η χώρα υπό τον ασφυκτικό έλεγχο της τρόικας, για να αρχίσουν να υλοποιούνται κάποια αυτονόητα πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες. Οπως εύστοχα είχε παρατηρήσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος λίγο πριν από την υπογραφή του μνημονίου, «τι θα μας ανάγκαζε να κάνουμε το ΔΝΤ που δεν μας έχει ζητηθεί από την Ε. Ε. και τι θα μας ανάγκαζαν το ΔΝΤ και η Ε. Ε. να κάνουμε το οποίο δεν έπρεπε απόλυτα να γίνει;».

    Φυσικά, υπάρχουν εύλογες αντιρρήσεις για επιμέρους μέτρα, όπως η κατάργηση ή δραστική μείωση συγκεκριμένων μισθών και συντάξεων. Ομως, είναι αυτονόητο ότι χρειάζεται μικρότερο και πιο παραγωγικό κράτος, ότι λιγότερα επαγγέλματα δικαιολογούν επίδομα «βαρέος και ανθιυγεινού», ότι ήταν αναγκαία η απογραφή δημοσίων υπαλλήλων για να ξέρουμε πόσους απασχολεί το κράτος, ότι έπρεπε να υπάρξει ορθολογισμός των δημόσιων οργανισμών -εξυγίανση του ΟΣΕ και ανάλογα βήματα σε άλλες ΔΕΚΟ-, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, διαφάνεια στις δημόσιες προμήθειες συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των εξοπλισμών, μεταρρύθμιση της λειτουργίας και χρηματοδότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έλεγχος των δαπανών στα νοσοκομεία, εξυγίανση των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων, αύξηση της απορροφητικότητας και σωστή αξιοποίηση των κοινοτικών επιδοτήσεων - και τόσα άλλα.

    Μάλιστα, παρά την προσφιλή δαιμονοποίηση του ΔΝΤ, τα στελέχη της Ε. Ε. ήταν πιο σκληρά, απλούστατα διότι οι Ευρωπαίοι ήταν αυτοί που επί χρόνια έπεφταν θύματα της παραπλάνησης -είτε αυτή αφορούσε επιδοτήσεις ανύπαρκτων αγροτικών καλλιεργειών είτε παραποιημένα στατιστικά στοιχεία για την οικονομία- και στήριζαν έτσι το πλασματικά υψηλό βιοτικό επίπεδο που απολάμβαναν οι Ελληνες από τη δεκαετία του ’80.

    Οι ελεγκτές αναγνωρίζουν τις πρώτες θετικές ενδείξεις σχετικά με τη μείωση του ελλείμματος και θεωρούν ότι αυτές αντικατοπτρίζουν τη βελτίωση της δημοσιονομικής διαχείρισης. Εκτιμούν ότι εάν τα όσα έχουν συμφωνηθεί εφαρμοστούν χωρίς σημαντικές αποκλίσεις, η Ελλάδα μπορεί σε τρία χρόνια να αποτελεί παράδειγμα επιτυχούς ανατροπής ενός πολύ άσχημου οικονομικού περιβάλλοντος και να εισέλθει σε μια πορεία ανάπτυξης η οποία θα στηρίζεται πλέον σε γερά θεμέλια. Αυτός είναι εθνικός στόχος. Για να υλοποιηθεί δεν χρειάζονται οι πιέσεις της τρόικας ούτε το αυστηρό βλέμμα των διεθνών αγορών. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα θα αλλάξει.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ να διαβασει ενα αρτιο κειμενο μπας και ηρεμησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ίδια η Πειραιώς είναι φαλιρισμένη και προσπάθησε μέσω της συγχώνευσης με Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ΑΤΕ και γλιτώσει το "φουντάρισμα".
    Προσπαθεί τώρα δήθεν να ασφαλίσει τους υπαλλήλους; Πλάκα κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΙΣΧΟΣ

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΑΝ ΠΛΑΝΩΔΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ

    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑΝ...

    ΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ"? ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ?
    - ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ??

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ??

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΧΕΣΤΑ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ.

    ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΚΗΔΕΣ
    (ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΙΚΑΤΖΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ π.χ.) ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;;;;;


    ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΙΔΙΑΝ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση