GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνωμοσία του φόβου...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/    Εχοντας καταφερει οσα ειχαν σχεδιασει οι διαχειριστες μας ειπαν να ξεκουραστουν και λιγο και ο...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/  
Εχοντας καταφερει οσα ειχαν σχεδιασει οι διαχειριστες μας ειπαν να ξεκουραστουν και λιγο και ομαδικα πηραν αδεια απο τον Bravo Giorgo και πεταχτηκαν στα νησια.
Μα και ο ιδιος εφοσον εκοψε τα επιδοματα αδειας ακομη και απο τους μικροσυνταξιουχους εφυγε για να σκεφτει....τωρα να μου πεις αν εκτελεις εντολες δεν χρειαζεται να σκεφτεσαι απλα πραττεις.
Και τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι και θα επιστρεψουν παλι ολοι οι εκδρομεις πισω;
Αρχισαν παλι τα προπαγανδιστικα μεσω τηλεορασεως,θα σας κανουμε αυτο και εκεινο,θα σας αυξησουμε αυτο και το αλλο και θα σας κοψουμε το μισο απο το μισο που σας εμεινε.
Φυσικα η τακτικη ειναι γνωστη, φοβιζουμε τον κοσμο, του...
 λεμε τα χειροτερα ωστε μετα να αποδεχτει τα λιγο χειροτερα απο τα χειροτερα που του ειπαμε στην αρχη.
Η συνομωσια του φοβου λοιπον παλι, οπως αρχισαν ετσι και συνεχιζουν, ασε που θα κανει και ανασχηματισμο για να εχει δικαιολογια οτι οσα δεν εκαναν οι νυν θα τα κανουν οι μελλοντικοι διαχειριστες, αντε τωρα μεχρι να μπουν στο πετσι του ρολου οι νεοι,θα περασει ενας χρονος οποτε μετα θα κανει αλλον ανασχηματισμο.
Ετσι για να λεμε οτι κατι κανουμε.
Απο πολιτικη προταση...μηδεν, λογια, λογια και αλλα λογια.
Γιατι ηθελε αυτος ο ανθρωπος να γινει πρωθυπουργος ....αυτο δεν το καταλαβαινω, δεν καθοταν εκει που ηταν αμιλητος και απραγος επι τοσες δεκαετιες;
Αυτη η χωρα ετσι οπως την εκαναν δεν θα φτιαξει ποτε,τωρα που τ αποφασισαν ειναι αργα, δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
Οσο για τα περι παταξεως της φοροδιαφυγης.......για γελια, 15 μερες ελειψα οσα ειδα στις διακοπες δειχνουν οτι το μετρο των αποδειξεων ειναι για κλαμματα,φιλοι μου που εμειναν σε ακριβο ξενοδοχειο,οχι σαν εμενα,δεν πηραν τιποτα λογω συμφωνιας με τον ιδιοκτητη για χαμηλοτερη τιμη δωματιου.
Φανταστειτε τι γινετε με τους τουριστες,αποδειξη θα βλεπουν μονο στον υπνο τους.
Και ενω απο παντου μπαζουμε εμεις προσπαθουμε να βγαλουμε τα νερα απο την βαρκα με το κουταλακι του γλυκου.
Αιντε ρε ανικανοι.

12 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΜΠΑΝΕ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΒΑΛΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η κατευθυνόμενη παγκόσμια απάθεια για την ΑΥΞΗΣΗ των ηφαιστειακών εκρήξεων...:  Thousands flee as Indonesia volcano erupts - http://news.yahoo.com/s/afp/indonesiavolcano
    Σε σχέση με στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί το 1996, η θερμόσφαιρα ψύχθηκε κατά 41 βαθμούς Κελσίου το 2008 και συρρικνώθηκε σε πάχος κατά 30%, αναφέρουν οι ερευνητές στο Geophysical Research Letters.
    H ψύξη και η συρρίκνωση «ήταν εντονότερες από ό,τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή στα 43 χρόνια διαστημικής εξερεύνησης» γράφουν. Περιμένουμε να έχουμε εξασθενημένους ηλιακούς κύκλους τα επόμενα 10 με 30 χρόνια... http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231056884
    http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΚΟΠΡΕ 808 ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΠΟΥΛΗ ΣΟΥ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ Ο ΤΣΟΧΑΝΤΖΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ΄ΟΥΣΤ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Αυγ 2010 8:20:00 π.μ.

    ...............................
    ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΑΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΚΟΣΤ ΤΟΥ ΡΑΛΛΗ ΓΙΑ.... ΓΙΑ.... ΓΙΑ....
    ΕΣΑΣ ΞΕΡΟ ΓΑΜΗΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΒΑΛΤΟΝ ΚΙΑΛΛΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Κ ΑΤΤΙΚΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ SMS ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΗΝΑΚΗ.
    Α ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ, Ε ΧΑΪΒΑΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.....
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!
    ΕΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνήστε βρεεεε !!! Χάρη σε σας που αντιπαρατίθεσθε επιβιώνουν Γιωρίκες και Κωστίκες και κάνουν όσα κάνουν κατά της Ελλάδας και του λαού της. Σταματήστε τα επιχειρήματα του ποιος φταίει λιγότερο και μαυρίστε τους στις προσχείς εκλογές. Αυτό θα σταματήσει την καταστροφή μας. Τα σχόλιά σας νομίζω είναι κατευθυνόμενα από κομματικά γραφεία. Για υτό δεν πρέπει να επηρεάζουν τον κόσμο που τα διαβάζουν. Ξυπνήστε ρεεεεεεε !! Είμαστε ένα βήγμα πριν την πτώχευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Πασόκοι συνέλθετε λίγο.. Τέλος του 09 ή αρχές του 10 έλιξε ομόλογο που είχε πάρει ο Παμέγιστος αυτός ευπατρίδης Ανδρέας Παπανδρέου το 1983 ή 1984 με επιτόκιο 17%.. όπου προφανώς δεν θα είνα και το μοναδικό δάνειο τέτοιου τύπου.. Μήπως θέλετε να καθήσουμε να υπολογίσουμε τον λογαριασμό??? Ο άλλος ευπατρίδης που μας έβαλε στην Ο.Ν.Ε σοσιαλιστής Κινέζος (Σημίτης)Έβαλε τα δάνεια για την κατασκευή των Ολυμπιακών Αγώνων να λείξουν επίσης την ίδια περίοδο.. Να σας θυμήσω ότι ο προυπολογισμός το 1997 που αναλάβαμε τους Ολυμπιακούς με τιμές 2004 (!!!!!) ήταν 3,1 Δις Ευρώ... Έφτασαν 15,5 και κάποιοι Τεχνοκράτες στην Αγγλία μιλούν ότι ίσως να έχουν φτάσει και 18 Δις Ευρώ... Για να μήν αναφερθούμε στα εξοπλιστικά.. για παράδειγμα ότι αγοράζαμε άρματα απο τους Γερμανούς (οι οποίοι τώρα μας εγκαλούν για το χρέος μας) και πληρώναμε και τον οπλισμό τους που ΒΕΒΑΪΩΣ δεν παραλαμβαναμε ΠΟΤΕ!!!
    Αυτά πρός γνώση συμμόρφωση..
    Αν Έχετε το ΘΕΟ σας.. Είμαστε η 32 πιο πλούσια χώρα του κόσμου και "ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ.." σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας.. ότι έχουμε ανάγκη το Δ.Ν.Τ. για να τα βγάλουμε πέρα! Είστε σοβαροί ΡΕ? Και κάθεστε και τον πιστεύετε ότι ήρθε να σώσει την χώρα το κωλόπαιδο? Ο Άνθρωπος με το Αμερικανικό διαβατήριο..? (ο νοών νοείτω)
    Τόσο πολύ ζώα σας έχουν κανει που δεν μπορείτε να σκεφτείτε ποιά?
    Εγώ θα φύγω απο την Ελλάδα γιατί δεν τους αντέχω ποιά όλους αυτούς και εσάς που ακόμα πιστεύετε ότι έχει έρθει για να σώσει την χώρα..
    Σας την χαρίζω αυτή την χώρα!
    Το όνειρό μου ήταν ότι κάνω επαγγελματικά να το κάνω στην ΧΩΡΑ ΜΟΥ(!!!) και όχι στο κρατίδιό τους (αφού έτσι μας θέλουν..)
    Πάω εκεί όπου οι προσπάθειές μου ανταμοίβονται και θα έρχομαι στην "Ελλάδα μου" μόνο για διακοπές και για να γελάω με τα χάλια σας, αφού επιλέξατε αυτούς..
    Σας Αρέσουν οι 200.000 επιπλέον άνεργοι φέτος? Και άλλοι τόσοι του χρόνου..?
    Έτσι θα βγείτε απο την κρίση?
    Antios Elladistan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξερει κανεις να μας δημοσιευσει ΟΛΑ τα στοιχεια και τα ονοματα των ελληνων και αλλοδαπων επικοινωνιολογων του Πασοκ και του αλητη Παπανδρεου?

    Μισθους, Ονοματεπωνυμα κτλ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ του λεφτά υπάρχουν !!!

    Το δις εξαμαρτείν του ΠΑΣΟΚ
    Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, ο κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Τύπου της Κυριακής, η κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφύγει εντός του 2010 σε νέα αντιλαϊκά δημοσιονομικά μέτρα, πέραν αυτών που προβλέπονται στο μνημόνιο, καθώς η υστέρηση των εσόδων του φετινού Κρατικού Προϋπολογισμού άνοιξε «μαύρη τρύπα» τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ.

    Η ΤΑΚΤΙΚΗ αυτή που διδάσκει και εφαρμόζει το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστή. Οπως στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου ουσιαστικά υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών λέγοντας ότι «υπάρχουν λεφτά» για τις παροχές που υποσχόταν, αλλά, αντί αυτών, μόλις ανέλαβε την εξουσία περιέκοψε τους μισθούς και τις συντάξεις, έτσι και τώρα σχεδιάζει τη λήψη νέου πακέτου έκτακτων μέτρων, τα οποία, όμως, τεχνηέντως αποκρύπτει και προτίθεται να ανακοινώσει αμέσως μετά τις δημοτικές, περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, βεβαίως, ο κόσμος γνωρίζει. Και δεν είναι εύκολο να πέσει στην παγίδα που του ετοιμάζουν. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αποτρέψει την επόμενη επιδρομή του υπουργείου Οικονομικών στην τσέπη του, αφού η κυβέρνηση δεν θα τον ρωτήσει για τα νέα σκληρά μέτρα που προγραμματίζει.

    Οσο και να το περιμένουν πλέον οι πολίτες, δεν μπορούν, γιατί δεν είναι στο χέρι τους, να αποτρέψουν το κύμα νέων αυξήσεων που έρχεται στους φόρους ούτε την περικοπή ή ακόμη και την κατάργηση του Δώρου Χριστουγέννων στο Δημόσιο ούτε την πρώιμη είσπραξη της έκτακτης εισφοράς στα κέρδη των επιχειρήσεων ούτε τη σχεδιαζόμενη μείωση στο αφορολόγητο του νέου Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, προκειμένου να «πιάσει» περισσότερους ιδιοκτήτες.

    ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, που μπορεί να κάνει ο φορολογούμενος πολίτης, με την ψήφο του, είναι να καταδικάσει την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που με τα σκληρά, ακραία μέτρα έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή συρρίκνωση τα εισοδήματα και, ως εκ τούτου, την κατανάλωση, αλλά και έχει βυθίσει τη χώρα σε φαύλο κύκλο βαθιάς ύφεσης.

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .......ΣΚΛΑΒΟΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    κυριολεκτικά θα μας πουλήσουν αυτοί οι Μαφιόζοι.
    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29 Αυγ 2010 8:56:00 π.μ.

    ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ Ή ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΗΛΙΘΙΕ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ. 33% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΡΟΥΣΑΝ ΒΛΑΚΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕςς ΚΑΙ ΟΦΣΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣΑΚΟΝΙ ΓΕΛΟΙΕ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση