GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γελοιογραφία της ημέρας...

...από τα "Νέα"

...από τα "Νέα"

2 σχόλια

  1. Ελπίζω όταν έρθει η ώρα,να μην ξεχάσουν οι Έλληνες τι έπαθαν από τον Γιωργάκη,τις δυνάμεις κατοχής,που μας έφερε κι απ όλο τον θίασό του.
    Να συγκρίνουμε πάντα πώς ήταν το βιοτικό μας επίπεδο μέχρι πέρυσι τον Οκτώβρη και πώς μας το κατάντησε ο Τσολάκογλου-Κουίσλιγκ-GAP-Joeffrey.

    Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια λαοπρόβλητη κυβέρνηση, μέσα σε λίγους μήνες από την μεγάλη νίκη που της έδωσε ο λαός, θα έκανε στροφή 180 μοιρών στην πολιτική της και θα έπαιρνε ανελέητα μέτρα λιτότητας, που θα αποφάσιζε αδιανόητες μέχρι προ τινος περικοπές μισθών και συντάξεων και ανατροπές πρωτόγνωρες στα εργασιακά και συνταξιοδοτικά.

    Μέτρα σκληρά και άδικα που ποτέ μα ποτέ στο παρελθόν από συστάσεως του ελληνικού κράτους δεν έχουν ληφθεί από καμία μα από καμία ελληνική κυβέρνηση. Και όλα αυτά για το καλό μας!!!!!!!!!
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χώρα με την απίστευτη ηλιοφάνεια και τα πρόστιμα για το λιγνίτη εδώ και χρόνια περιμένουμε να ποντίσουμε καλώδια για ενέργεια σε ένα νησί. Χιλιάδες αιτήσεις για φωτοβολταϊκά και η ΔΕΗ δεν ξέρει τι να τις κάνει. Εκείνος ο μάνατζερ της που τσέπωνε 20.000 ευρώ το μήνα τι έκανε τόσα χρόνια; Θα του ζητήσει κανένας το λόγο της αχρηστείας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση