GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκανδαλώδης εξαγορά: η ΑΤΕ πετάει τα λεφτά της...

...και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους! Από το http://24wro.blogspot.gr/       Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγροτικής, το Δ.Σ. και ο Διοικητής κ...

...και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους!
Από το http://24wro.blogspot.gr/  
  
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αγροτικής, το Δ.Σ. και ο Διοικητής κ. Πανταλάκης Θεόδωρος αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μιας χρεωκοπημένης εταιρίας έναντι 16.500.000 ευρώ! Ναι, καλά το ακούσατε, τόσα έδωσαν για να αγοράσουν την ΕΛ.ΒΙ.Ζ ΑΕ (ΕΛληνική ΒΙομηχανία Ζωοτροφών Α.Ε.).
Και ρωτούμε τον κ. Πανταλάκη! Με ποιο κριτήριο προέβη σε αυτήν την επιχειρηματική κίνηση; Ποιος ο λόγος να επενδύσεις ένα τεράστιο ποσό, σε μια...
 διαλυμένη εταιρεία και ενώ πρόσφατα οι ξένοι οίκοι σε έχουν κατατάξει στα πιο χαμηλά επίπεδα αξιολόγησης μεταξύ των ελληνικών τραπεζών;
Περίεργα πράγματα... με ελληνική σφραγίδα και εν προκειμένω, τη σφραγίδα του κ. Πανταλάκη!
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
H ATEbank ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο, στη συνεδρίαση του στις 26.8.2010, αποφάσισε τη συμμετοχή της Τράπεζας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε. με το ποσό των  16.593.080,7. Το ποσοστό συμμετοχής της Τράπεζας στην ΕΛ.ΒΙ.Ζ. Α.Ε. είναι 99,82% και η Τράπεζα θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εξολοκλήρου.
Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, στην ίδια συνεδρίαση, αποφάσισε την πώληση της συμμετοχής της στην ΑΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. (65,04%).

5 σχόλια

  1. Σαλιαρισμέμο τσιράκι του Σάλλα
    ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ.

    ΑΠΟΚΛΥΠΤΕΣΑΙ..........λαμόγιο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι έχει αναλυθεί σε αυτό τo blog πάρα πολλές φορές, όπως και γνωρίζουν αρκετοί πρωτοετής μάλιστα φοιτητές/φοιτήτριες της ΑΣΟΕ. Οτι δηλαδή, δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη και αύξηση εισόδων όταν αυξάνεις την φορολογία.
    Απλά πράγματα.
    Τα ίδια μου έλεγε και ένας εικοσάχρονος γνωστός μου: “Μου έλεγε αρκετό καιρό πριν, τι κάνουν με την φορολόγιση δεν πρόκειται να αυξήσουν τα έσοδα, θα καταρεύσει το σύστημα.”
    Και να σκεφτητε είναι μονο 20 χρονών. Ισως ο Παπακωνσταντίνου, σαν απόφοιτος του American College, να ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς τους απλούς βλάκες θνητούς για την οικονομία (σαρκασμος)..
    31 Αυγούστου 2010 7:12 μ.μ.


    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    @ 7:12 μ.μ.
    ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!!!
    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό PRESS-GR ορισμένες φορές αναπαράγεις τις μπούρδες που ο κάθε αγράμματος και απληροφόρητος γράφει στο blog του.
    Δεν καταβλήθηκε κανένα ποσό από την ΑΤΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΕΛΒΙΖ, καθότι πρόκειται για χρέη της εταιρείας προς την Τράπεζα, που μετατράπηκαν σε κεφάλαιο για να φύγουν από τα χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μαλακα με το E-MAX μας τα εχεις πρηξει τα... φρυδια. Βαλε κανονικο λινκ αν θες και οχι αλλα αν'αλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση