GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παγώνουν" κι οι χειροτονίες...

Από το http://www.agioritikovima.gr/ Το πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο, που έχει ανακοινωθεί ήδη δια στόματος Γιώργου Παπακωνσταντίνου,...

Από το http://www.agioritikovima.gr/
Το πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο, που έχει ανακοινωθεί ήδη δια στόματος Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σκέφτεται να επεκτείνει η Κυβέρνηση και στην Εκκλησία από τον Σεπτέμβριο.
Ήδη, πάντως, ένας άλλος υπουργός, ο Γιάννης Ραγκούσης, τους συμπεριέλαβε στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων.
Η Ελλαδική Εκκλησία τηρεί στάση αναμονής, ενώ ορισμένοι ιεράρχες σπεύδουν από τώρα να χειροτονήσουν κληρικούς για τον φόβο των Ιουδαίων…
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν, με αποτέλεσμα να...
 επικρατεί ένταση μεταξύ των ιερέων, καθώς μια τέτοια κίνηση από πλευράς κυβέρνησης θα ήταν casus belli για την Ελλαδική Εκκλησία.
Η ανησυχία είναι έκδηλη στη Μονή Πετράκη και το θέμα τέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο στην πρόσφατη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, από μητροπολίτες κυρίως της περιφέρειας.
Ο κ. Ιερώνυμος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιαιτέρως καθησυχαστικός, τους τόνισε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να μην το ανακινούν στα ΜΜΕ.

11 σχόλια

  1. Ο έμπορος ναρκωτικών και ο παιδεραστής, για ποιο λόγο χρειάζονται την κάλυψη των προσωπικών δεδομένων;
    Αυτοί θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που τα ονόματα τους θα φιγουράριζαν, όχι μόνο στον τύπο και στο διαδίκτυο, αλλά σε κάθε στύλο του χωριού και της πόλης που έκαναν τα ... ανδραγαθήματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΒΛΕΤΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΝΙΑ..ΠΟΛΙΚΗ.

    ‘Εμφραγμα στα ταμεία απο 160.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης

    Έμφραγμα στα ταμεία προκαλούν οι περισσότερες από 160.000 αιτήσεις για συντάξεις και εφάπαξ, που στοιβάζονται στα συρτάρια των διαφόρων ασφαλιστικών φορέων. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου και, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, στο τέλος του έτους 200.000 αιτήσεις για συνταξιοδότηση θα είναι σε εκκρεμότητα, δημιουργώντας ένα νέο… ρεκόρ στο ασφαλιστικό σύστημα.

    Ενδεικτικό των σημαντικών καθυστερήσεων που παρατηρούνται είναι πως για την έκδοση της σύνταξης στις περιπτώσεις της διαδοχικής ασφάλισης απαιτούνται ακόμη και δύο χρόνια. Ωστόσο ακόμα και αν ο ασφαλισμένος έχει όλα τα χρόνια σε ένα μόνο ταμείο και πάλι θα πρέπει να περιμένει έως και 10 μήνες για την έκδοση της πολυπόθητης απόφασης. Εν τω μεταξύ, τη χορήγηση σύνταξης-εξπρές με δόσεις καθιερώνει το υπουργείο Εργασίας. Ετσι ελπίζει να αντιμετωπίσει την καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων στους νέους συνταξιούχους, που φτάνει ακόμα και τους 15 μήνες. Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο και θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο προβλέπει τη χορήγηση προσωρινής σύνταξης που θα φτάνει στο 80 έως 90% της κανονικής, καθώς και την επιτάχυνση των διαδικασιών με τη δημιουργία ειδικών ΚΕΠ σε κάθε ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παγώσουν αλλά δεν θα σταματήσουν γιατί απλούστατα "οι του βίου ναυαγοί του Υψίστου Λειτουργοί" όπως λέγεται στον Εκκλησιαστικό χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παγώνετε και τους ήδη υπάρχοντες για να δροσιστούμε και να γλιτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαουρτώστε τους, παγώστε τους και παλουκώστε τους. Θα 'ναι σαν παγωτό ξυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KATAΡΓΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

    ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;

    ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε στην υπογραφή σου ξέχασες το αρχιμαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χριστιανισμός υπεύθυνος κατά το ήμισυ για τις δυστυχίες μας. Για το άλλο μισό φταίει το ξερό μας το κεφάλι που δεν τον στέλνει στις κατακόμβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; ΜΟΛΙΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΑ 900 ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ Κ.Α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΛΥΣΣΑΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΡΘΙΑ 21 ΑΙΩΝΕΣ. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΣΥΧΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.
    Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΑΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΕΥΓΕΙΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΟΣ
    ΣΙΜΗΤΗΣ ΜΕ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΒΙΛΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΙΡΕΥΤΟΥΝ ΑΣ
    ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε αλήτη 6:04:00 μ.μ. Εγώ είμαι άθεος, γιατί να ταΐζω τα κοπρόσκυλα; 650€ σύνταξη παίρνω, μου περισσεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση