GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με αντιμετωπίζουν σα σκουπίδι στο ΙΚΑ...

Προς: Υπουργό Εργασίας κο Λοβέρδο Ανδρέα Κοιν.: Διοικητή ΙΚΑ, κο Σπυρόπουλο Ροβέρτο Κοιν.: Ηλεκτρονική εφημερίδα press-gr.blogspot.com Κύ...

Προς: Υπουργό Εργασίας κο Λοβέρδο Ανδρέα
Κοιν.: Διοικητή ΙΚΑ, κο Σπυρόπουλο Ροβέρτο
Κοιν.: Ηλεκτρονική εφημερίδα press-gr.blogspot.com
Κύριε υπουργέ, είμαι μία πολίτης 60 ετών με παιδί 100% ανάπηρο εκ γενετής και άνεργη τα τελευταία επτά χρόνια. Κατέθεσα από τον Μάρτιο του 2009 (15 μήνες πριν όπως μας λέτε για να μην έχουμε καθυστερήσεις) τα χαρτιά μου για σύνταξη γήρατος (διαδοχική ασφάλιση ΤΕΒΕ-ΙΚΑ) στο ΙΚΑ Χαλανδρίου και αφού τα έλεγξαν και τα βρήκαν όλα εντάξει, τα έστειλαν στα κεντρικά επί της οδού Νικηφόρου από όπου με ειδοποίησαν όταν γίνω 60 ετών να τους επισκεφτώ για να πάρω την σύνταξή μου. Στις 17 Μαΐου του 2010 έγινα 60 ετών και όπως μου είχαν πει, επισκέφτηκα τα κεντρικά του ΙΚΑ όπου κυριολεκτικά τα έχω χάσει τελείως με την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
Με αντιμετωπίζουν εδώ και τρεις μήνες σα να είμαι κανένα σκουπίδι και όχι πολίτης μιας χώρας της Ε.Ε. και έφτασαν στο...
 σημείο σήμερα, παρά την ευγένεια που με διακρίνει σε όλη μου τη ζωή, όταν τους ζήτησα να μου δώσουν εγγράφως αυτό που μου αμφισβητούσαν να με διατάξουν με ύφος πρακτορίσκου να φύγω από τα γραφεία τους !! (Αμφισβητούν τις εταιρείες που δούλεψα, εδώ έχουμε τρελαθεί τελείως , τι να απαντήσεις όταν σου λένε ότι εγώ – η διευθύντρια του ΙΚΑ της οδού Νικηφόρου – έκρινα ότι τα ένσημά σου είναι πλαστά, δηλαδή εγώ ο πολίτης, για όλους αυτούς , είμαι μία κοινή απατεώνισσα!!!)
Με όλον τον σεβασμό σε όλους και παρά την οικτρή οικονομική μου θέση προσπαθώντας να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου , απευθύνομαι σε εσάς μιας και η δική μου λογική σταμάτησε την επαφή μου με τις υπηρεσίες που προΐσταστε.
Μ.Γ.
 Χαλάνδρι-Αθήνα
Τα στοιχεια μου παρακαλω είναι για προσωπικη χρηση του press-gr αν χρειαστουν.

Με τιμη

15 σχόλια

  1. ΕΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΈΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΡΕΜΠΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΡΕ ΓΚΑΓΚΕΣ.....

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΠΟΥΛΕΓΕ ΚΙ Ο XATZHS) .

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΕΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ....

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ .....

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΗ ΨΗΦΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΖΗΤΩ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ.

    ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.

    ΑΧ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.......

    ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΛΕΝΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ Η ΧΡΩΠΕΙ ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ......

    ΚΑΤΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί νά πής!!!!!
    Μετά διαμαρτύρονται μερικοί ψευτοδημοκράτες δημόσιοι υπάλληλοι-τρωκτικά,όταν ό κόσμος εδώ κι αρκετούς μήνες,επικαλείται/νοσταλγεί τήν χούντα,ή οποία είχε νομοθετήσει από τό 1968 ακόμη τήν άρσιν μονιμότητας,τής δημοσιο-υπαλληλικής φαυλότητας καί παρόμοια φαινόμενα διαφθοράς καί σήψης,τά τιμωρούσε αυστηρότατα (μέ........... διακοπές!!!!).

    Μετά τά μπάνια τού Λομβέρδου καί Σια,ίσως κάποιος ''κλητήρας'' ενδιαφερθεί διά τό πρόβλημά σας.

    Μήν τά μπάνια τους τάραττε!!!!!

    Υπομονή καί δύναμη νά έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου δεν ησαι δημοσιος υπαλληλος και ανθρωπος δικος τους δυστηχως κυρια μου ημαστε σκουπιδια για ολους αυτους τους λοποδητες που παριστανουν τους πολιτικους, σου ευχομαι κουραγιο, αλλα μανα εισαι και μπορεις να το εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ησαι εσυ σκουπιδι κυρια μου, ολοι αυτοι ειναι σκουπιδια και το ξερουν γιατι βρωμανε απο μακρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια ακούμε οτι συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες είτε για παράνομη είσοδο στη χώρα είτε για εγκληματικές πράξεις. Μπορεί κάποιος να μας δώσει στοιχεία για το πόσοι εξ' αυτών επαναπροωθούνται στην Τουρκία ή στις χώρες τους? πόσοι απελαύνονται? Πόσες και ποιές συμφωνίες έχει υπογράψει το Ελλαδισταν με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών για επαναπροωθησή τους? ( π.χ. Μαρόκο, Αλγερία. Αίγυπτο, Ιράκ, Αφγανισταν, Πακισταν κ.λ.π.)Ή μήπως το σύστημα τους χρειάζεται για να τους εκμεταλλεύεται και να εκβιάζει τους Έλληνες. Γιατί εξ΄όσων γνωρίζω τόσο το πασοκισταν όσο και η νουδούλα εξέθρεψαν και συντήρησαν την ΛΑΘΡΟμετανάστευση ώστε να καταντήσουμε μειονότητα στη χώρα μας. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοβέρδος στο Υγείας: Γιατί όχι. Αφού κατάργησε την εργασία, να κλείσει και τα νοσοκομεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ .... comme il faut σέ βλέπω !!

    Μού φαίνεσαι πολύ τής Δημοκρατικής μας (φτού) κατακτήσεως,
    τού "Νομικού μας Πολιτισμού" (ξανα-φτού),
    καί τής "Προστασίας τών ευαίσθητων προσωπικών Δεδομένων", (Ματα-ξανα-φτού),

    Ούτε τό όνομα τής Κυρά-Διευθύντριας δέν τολμάς νά αναφέρεις....

    Αλλά, πάλι, εάν έχει δίκιο η μανδάμ καί πράγματι τά ένσημά σου είναι μαϊμού ??? Η πρώτη θά'σαι ή η τελευταία, μέσα σ' όλον αυτόν τόν συρφετό τών απατεωνίσκων Ελλήνων ??

    Σπάστα καί ξαναρίχτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστευω οτι εχω την υποχρεωση να απαντισω στα ερωτηματα αναγνωστων. Στον κυριο που διερωτατε γιατι στα μεσα ενημερωσης και οχι στις ιδιες τις υπηρεσιες του κρατους, απαντω οτι πηγα οπου νομιζα οτι θα βρω το δικιο μου( γραφειο υπουργου-διοικητη ικα-πασοκ γραφειο πολιτη και δεκα επισκεψεις στα κεντρικα του ικα συνταξεων)ολοι μου εξεφρασαν την συμπαθεια τους και δεν ειχα αλλη επιλογη--οσον αφορα των αναγνωστη του *σπαστα και ξαναριχτα* αν και δεν καταλαβαινω γιατι τα βαζη με μια εργατρεια μπορει να σκεφτη γιατι εναμιση χρονο δεν ενεργουσαν σε οτι ηθελαν να ψαξουν, που ειναι απολιτα θεμιτο, και το εκαναν τον τελευταιο μηνα. Δευτερον γιατι δεν με εβγαζαν στην συνταξη και να καθοντε να ψαχνουν οσο θελουν και αν βρουν τιποτα (που δεν θα βρουν γιατι απλα δεν υπαρχη)να μου την ανακαλεσουν. Τριτον: οσο αφορα ονοματα που δεν αναφεροντε, σκοπος μου δεν ειναι να διαπομπευσω ανθρωπους αλλα να κανω γνωστο μεθοδους που χρησιμοποιει το συστημα και που ταλαιπορουν συνανθρωπους μας. Ευχαριστω το πρεσσ για την φιλοξενεια Μ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί είναι η νοοτροπία των δ.υπαλλήλων μας!!Τους πληρώνεις για να σου βγάζουν την ψυχή.
    Ακούστε τεμπέληδες που για να πάρετε μια καρέκλα στο δημόσιο, γλείφατε επί χπόνια,εσείς και όλο σας το σόι!!
    Το μισθό που παίρνεις ανόητε δ.υπάλληλε,σου τον πλήρωνε αυτή η γυναίκα,όσο δούλευε πλήρωνε τους φόρους της κανονικά,έτσι το κράτος είχε για να πληρώσει εσένα και όλο σου το συνάφι!!
    Αυτό που θέλει η γυναίκα,δεν θα της το δώσεις εσύ,αλλά το δικαιούτε,ανόητε,που με την συμπεριφορά σου,εναντιώνεις όλο τον κόσμο απέναντι στους δ.υπαλήλους!!
    Κάντε τη δουλειά σας σωστά γλείφτες, δεν εξιπηρετήτε κανέναν, αλλά σας πληρώνουμε και όχι άσχημα,για να μας υπηρετήτε !!!
    και άν δεν ξέρεις να την κάνεις σωστά,άντε στα τσακίδια !!!!
    Θέλω να επικοινωνήσω με την κυρία, θα ήθελα πάρα πολύ να την βοηθήσω,να πάμε και να μου δείξει τον ή την υπάλληλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΕΝΑΙ ΠΙΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άν οι Έλληνες ξαναψηφίσουν ΚΚΕ και τους βάλουν τους δράκουλες πάλι στη βουλή,θα είναι άξιοι της μοίρας τους !!Έξω από την ελληνική βουλή τα τεμπελόσκυλα,αφού δεν σέβοντε το σύνταγμα και τους νόμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άν οι Έλληνες ξαναψηφίσουν ΚΚΕ και τους βάλουν τους δράκουλες πάλι στη βουλή,θα είναι άξιοι της μοίρας τους !!Έξω από την ελληνική βουλή τα τεμπελόσκυλα,αφού δεν σέβοντε το σύνταγμα και τους νόμους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η καταστροφή της ελλάδας είναι το ΚΚΕ,
    έξω από τη βουλή των ελλήνων οι ΚΚΕδες,αφού δεν σέβοντε τους νόμους και το σύνταγμα,τους μισθούς γιατί τους παίρνουν;
    Έξω τα ντουβάρια του Στάλιν,έξω οι οπισθοδρομικοί του Σταλινισμού, η καταστροφή και η μιζέρια της Ελλάδας!!Σε ΄ποιο άλλο κράτος του κόσμου,άν έβγεναι κάποιος και έλεγε πώς δεν θα σεβαστεί το νόμο,δεν αποδέχεται το σύνταγμα, αυτόν θα το κλείνανε μέσα!!η Παπαπάπια γιατί κυκλοφωρεί ελεύθερη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΑ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ..

    ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ..ΧΑΡΟ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση