GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Βασιλική…

Από το http://www.lefkadapress.gr/ Στις 11 ακριβώς το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θ...

Από το http://www.lefkadapress.gr/
Στις 11 ακριβώς το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βασιλική για να παρακολουθήσει την Δοξολογία για την μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος. Μπάντα του στρατού παιάνισε τον εθνικό ύμνο ενώ τον πρόεδρο υποδέχτηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής Λευκάδας Σπύρος Μαργέλης, ο Νομάρχης Κώστας Αραβανής, ο δήμαρχος Απολλωνίων καθώς και οι...
 στρατιωτικές αρχές του νησιού. Στο προαύλιο της εκκλησίας περίμενε πολύς κόσμος για να ευχηθεί στον πρόεδρο ο οποίος διακριτικός και σεμνός χαιρέτησε όλους όσους τον πλησίασαν.
Αμέσως μετά το πέρας της δοξολογίας ο πρόεδρος έκανε την παρακάτω δήλωση στους δημοσιογράφους: « Σήμερα μεγάλη ημέρα της Ορθοδοξίας εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι ψυχική δύναμη για να ξεπεράσουμε τα δεινά που συσσώρευσε η οικονομική κρίση και να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δικαιότερη και ανθρωπινότερη».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του υφυπουργού ο οποίος τόνισε ότι «είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε να βγούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα από τον οικονομικό αυτό μαρασμό. Μπορούμε να το κάνουμε και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά με τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.»
Ο βουλευτής Λευκάδας, Σπύρος Μαργέλης τόνισε ότι για να «ξεπεράσουμε την κρίση χρειάζεται πάνω απ’ όλα να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να ενισχύσουμε την εθνική μας αυτοπεποίθηση και με συντονισμένη δουλειά να πάμε μπροστά έτσι όπως αξίζει στους Έλληνες και τη χώρα».
Τέλος ο νομάρχης Λευκάδας, Κώστας Αραβανής αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους επεσήμανε ότι «είναι ιδιαίτερη τιμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας γιόρτασε φέτος τη μεγάλη γιορτή της Παναγίας στην Βασιλική και από την πλευρά τους οι αυτοδιοικητικοί να γίνουν καλύτεροι και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και τον τόπο».
Αμέσως μετά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε στο σπίτι του όπου θα συνεχίσει τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Λευκάδα.

3 σχόλια

  1. Βλέπω ότι ο διδάκτωρ της φοροδιαφυγής , σεβαστός πρόεδρος της δημοκρατίας κάνει και παραινέσεις. Τι να πει όμως κανείς στους πολίτες μιας χώρας, όταν ο ίδιος βαρύνεται με καραμπινάτη συμμετοχή σε φοροδιαφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτηστε τον εαν γνωριζει το ονομα του παπα της ενοριας του, και εαν ολοι αυτοι Ξερουν τι σημαινει Ο ρ θ ο δ ο ξ ι α, που τολμουν και ορκιζονται στο ονομα Του Τριαδικου Θεου. οι Αθεοφοβοι.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ του 5:37, τι είναι η ορθοδοξία ξέρεις;
    Και γιατί οι άλλοι χριστιανοί τι είναι;
    Εσύ που ξέρεις,και όλοι εσείς της εκκλησίας,είστε οι πιό αμαρτωλοί,νομίζεται πώς επειδή πάτε στην εκκλησία,είστε και οι αγνοί!!!
    Η μεγαλητερη αμαρτία εσύ χριστιανέ ορθόδοξε,είναι να προσποιήσε πώς είσαι χριστιανός,διότι τέτοιο πικρόχολο σχόλιο, δεν θα έκανες!!
    Κανένας παπάς δεν θα σε γλιτώσει,όσο και να τρέχεις από πίσω του,διότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι οι πιό αμαρτωλοί!!
    Φαρισαίοι της θρησκείας,πότε είπατε ένα καλό λόγο για έναν συνάνθρωπό σας; πότε δώσαται σε ένα αδέσποτο λίγο νερό;πότε υπερασπιστήκατε τα δικαιώματα των αδυνάτων, καπηλευτές της πίστης,άπιστοι υποκριτές,ΙΟΥΔΕΣ!!!

    ΄΄ Αγαπάτε αλλήλους,αγαπάτε τα έργα μου΄΄ Αυτό δεν λέει ο χριστός;
    Αυτό κάνεται εσείς όλοι οι υποκρητές; ΦΤΟΥ ΣΑΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση