GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κομμουνισμός απέθανε, ζήτω η «τρομοκρατία»!..

Aπό τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΑΝ δεν υπήρχαν κομμουνιστές, τους κατασκεύαζαν. Σε όλα τα μήκη και πλάτη, στην.πλά...

Aπό τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
ΑΝ δεν υπήρχαν κομμουνιστές, τους κατασκεύαζαν. Σε όλα τα μήκη και πλάτη, στην.πλάτη και στο μαλακό υπογάστριο της Σοβιετικής Ρωσίας. Για να' χουν αντικείμενο οι υπηρεσίες τους, «δουλειά» οι χαφιέδες κάθε λογής, τάξης και βαθμίδας. (Παρα)στρατιωτικοί με γαλόνια, πράκτορες με πατέντα κι άλλοι, μυστικοί, ευκαιριακοί και χυδαίοι, στρατευμένοι στην υπόθεση "αντικομουνισμός". Κράτη, κυβερνήσεις και κοινωνίες δεμένοι στο άρμα κι ο μακαρθισμός έκανε θραύση. Κι αν κάπου λιγόστευαν οι κομμουνιστές (Ελλάδα.), έπρεπε να τους αυγατίσουν, «δουλειά» να μην τους λείψει. Σε επίπεδο ελεγχόμενο, αλλιώς, τα τανκς είχαν τις...
 μηχανές αναμμένες. Το' πε κάποτε και ο Ε. Βενιζέλος: «Ουαί εις την δεξιάν, εάν λείψει η αριστερά». Το επανέλαβε, χρόνια αργότερα, ο Γεώργιος Παπανδρέου, όταν στα γεράματά του.συνήλθε απ' το αντικομμουνιστικό του πάθος: «Χωρίς κομμουνιστάς, οι "εθνικόφρονες" θα μείνουν ανεπάγγελτοι».
ΤΑ χρόνια πέρασαν, καθεστώτα κατέρρευσαν κι κόσμος άλλαξε. Δεν υπάρχει εχθρός στο ορίζοντα. Η Σοβιετική Ρωσία διαλύθηκε στα εξ ων την είχαν συνθέσει φανατικοί και ιδεολόγοι, που στην πορεία μαλάκωσαν κι έγιναν όργανα παχύδερμων που άραξαν στα άδυτα του Κρεμλίνου. Για να φτιάξουν τη «δημοκρατία» με τον φόβο του χωροφύλακα, τη δράση του χαφιέ και τον τρόμο του στρατοπέδου.
ΜΕ την έλλειψη του αντιπάλου, οι «νικητές» (Αμερικανοί), ένιωσαν αμήχανοι. Μαθημένοι στο.λάσο και στο πιστολίδι, έπρεπε να εφεύρουν «εχθρό». Να ορθώσουν το σκιάχτρο, παγκόσμια ορατό, να ξαπλωθεί ο τρόμος σε κράτη, κυβερνήσεις και λαούς, να τρυπώσει ο φόβος σε κάθε γειτονιά και σπίτι. Σκέφθηκαν όσο μπορούσε το κεφάλι των Προέδρων τους να σκεφθεί, συσκέφθηκαν όπως οι μαφιόζοι στο άντρο τους και το συναποφάσισαν. «Ο κομμουνισμός απέθανε, ζήτω η τρομοκρατία! Δεν γίνεται παιχνίδι χωρίς αυτήν, οι ΗΠΑ δεν προκόβουν χωρίς τους.τρομοκράτες».
ΚΙ άρχισε η Ελλάδα ν' αρματώνεται μη της επιτεθούν οι Τούρκοι, το Ισραήλ να (εκ)καθαρίζει Παλαιστινίους ως «τρομοκράτες», αστυνομίες να ξετρυπώνουν τρομοκράτες και «τρομοκράτες» (όπως κάποτε κομμουνιστές), μιζαδόροι να τα 'κονομάνε απ' το C4I των «Ολυμπιακών» και το παιχνίδι ν' απλώνεται παγκόσμια. Με το «σύνθημα» απ' τους «Δίδυμους Πύργους», εγχείρημα που όλο και αμφισβητείται για τη γνησιότητα, το σκοπό και τους δράστες.
ΑΠΟ' δω και πέρα, η ανθρωπότητα θα αναπνέει.αντιτρομοκρατικά, ως που να ξεφουσκώσει το μπαλόνι και να εφεύρουν άλλη «ιδεολογία» οι σημερινοί (μοναδικοί) αφέντες του κόσμου, που θα' ναι και αυριανοί. Μέχρις ο νόμος της ακμής και παρακμής να κάνει τη.δουλειά του.

18 σχόλια

  1. παλι αρχισες τις γελοιοτητες ρε νικολαιδη....για ονομα του θεου (οχι του λενιν που πιστεουν οι νοσταλγοι του απαρχειωμενου φασιστικου καθεστωτος, του κομουνισμου δηλαδη) ......ρε νικολαιδη γιατι βασανιζεσαι και δεν κανεις την πιο απλη ερωτηση στον εαυτο σου......γιατι πηδαγαν τα τοιχοι ενω ηξεραν οτι θα σκοτωθουν αυτοι που βιωσαν στο πετσι τους το φασισμο του κομουνισμου??? ειναι δυνατον να ξερεις οτι αν δεν σκοτωθεις πεφτοντας θα σε σκοτωσουν οι φυλακες του κομουνισμου κι εσυ να επιμενεις να πηδηξεις!!!!!! μονο αυτο αρκει να σκεφτει καποιος για να καταλαβει μια για παντα τι εστι κομουνισμος!!!!!! ολα τα αλλα ειναι αναχρονιστικα χαριτωλογηματα.....αριστεριστικες σαχλαμαριτσες που σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη τις πεις θα σε περασουν για ηλιθιο.....μονο εδω μιλαμε (ευτυχως μονο στα λογια ειμαστε ολοι κομουνιστες) τολμαμε εν ετοι 2010 να μιλαμε ακομα για ξεπερασμενα φασιστικα καθεστωτα, για την πιο αισχρη μορφη ανελευθεριας και τρομου....τον περιβοητο αλλα ευτυχως για την ανθρωποτητα κομουνισμο.....οσα κρατη καταφεραν να αποτιναξουν το κομουνισμο, σωθηκαν....και οχι μονο......βλεπε κινα....επεσε το καθεστως και η κινα εγινε η πρωτη οικονομικη δυναμη, ρωσια, επεσε ο φασισμος και οι ρωσοι εγιναν οι καλυτεροι τουριστικοι πελατες της γης!!!! το μονο καλο.....που αφησε ο κομουνισμος ειναι οτι γεμισε πουτανες ο πλανητης με το που ελευθερωθηκε η ρωσια.....
    καλη σου νυχτα ...."αγωνιστη της αριστερας" νικολαιδη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαλίστατε Θανάση, μήπως θα ήθελες να μας περιγράψεις με δικά σου λόγια την εκτέλεση της ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη!
    Για να σε βοηθήσω λίγο σου δίνω μερικά στοιχεία για την έρευνα.
    Δεκέμβρης '44, ΟΥΛΕΝ, Καπετάν Ορέστης, τσεκούρι, Βλάσης Μακαρώνας.

    Ο Κατράκης έκανε διακοπές στην Μακρόνησο .
    Την κα Παπαδάκη την "έφαγε το μαύρο χώμα"
    Το αυτό και δι ΥΜΑΣ!
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΚΙ άρχισε η Ελλάδα ν' αρματώνεται μη της επιτεθούν οι Τούρκοι, το Ισραήλ να (εκ)καθαρίζει Παλαιστινίους ως «τρομοκράτες»,"

    πανηλίθιε Νικολαΐδη τόσο η διένεξη Ελλάδος Τουρκίας όσο και η παλαιστινιακή τρομοκρατία υπήρχαν πολύ πριν διαλυθεί το σοσιαλιστικό στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μπούρδες λες μωρέ μ...κα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @@@@@@@@@@@@@@
    Νικολαίδη!!!!!



    {......}

    Κράτη, κυβερνήσεις και κοινωνίες δεμένοι στο άρμα κι ο μακαρθισμός έκανε θραύση.

    {.....}


    Πάντως τού αρχιμαφιόζου ιδρυτή σας,μιά χαρά τού ''έκατσε'' ό μακαρθισμός στίς U.S.A,άν κι έφυγε από Ελλάδα,ώς οργισμένος/φανατικός Τροτκιστής!!!
    Διατί άραγε?????????
    Θά μάς τό εξηγήσης??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νά παρακολουθής τό ρολόι σου συνεχώς,μήπως καί σταματήσουν οί δείκτες του καί διά ΄σενα,στήν ώρα
    ""ΣΕΧΤΑ 00""!!!!
    Ερπετό!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιάσε καμμιά παραλία άνθρωπέ μου και άει παράτα μας με τις κομπλεξικές εμμονές και τα διχαστικά κηρύγματα μίσους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ?
    ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
    ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΕΙ ΑΡΑΓΕ?
    2010 ΕΧΟΥΜΕ,ΞΕΚΟΛΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε χουντομαλάκα, τι άλλο έκανε ο άνθρωπος απ' το να' χει άποψη και να τη διατυπώνει επώνυμα; Τι κρύβεσαι σαν την πουτάνα και τον βρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕε βλακα 4:08:00 ολη η ελλαδα απ τη Ρωσια ζει μλκ,αν δεν ηταν αυτες οι <> που λες δεν θα χες να φας πουτανας γιε,γαμω τη δημοκρατια και ολους τουσ φασιστες του εθνικου στρατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε...ποικιλώνυμε χουντομαλάκα, τι σε βασανίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Λεφτά υπάρχουν!!!!!!!!!!!». Άκουσες ……πατέρα τους έπιασα τελικά λαλάκες τους έλληνες κι ας με κορόιδευαν ως γιωργάκη τόσα χρόνια. Τώρα πρέπει να τους πάρω τα …….πάντα!

    Ας είναι καλά όλοι οι ηλίθιοι που δεν πήγαν να ψηφίσουν τον Οκτώβριο του 2009, «καταγγέλλοντας» τον «κουρασμένο» και τιμωρώντας τον, φέρνοντας τον ηλίθιο και πανηλίθιο (μαζί πακέτο, μόνο έτσι ….φαίνεται η βλακεία του μετρήσιμη) στην εξουσία.

    Υπομονή με τον καριό.. από Σεπτέμβριο θα γίνει της εν πολλαίς περιπεσούσης γυνής το κάγκελο.
    Δεν μπορεί να τους σώσουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της διαπλοκής για πολύ ακόμα.
    Τα δικά τους τομάρια θα προσπαθήσουν να σώσουν από την καταιγίδα που έρχεται!

    Κάτι ιορδανομαλάκες του πρωκτογλυψίματος θα την ……… πρώτοι! Το ποτάμι φουσκώνει με τις ηλιθιότητες του τζέφρη!

    Άσε που τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,τα μεγάλα ψάρια έχουν την τάση να κολυμπάνε στα ζεστά, τροπικά νερά που βρέχουν τα Νησιά Κέιμαν, τις Βερμούδες, τις Μπαχάμες, το Λιχτενστάιν ..
    KAI THN KANANE HΔΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙ
    ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.

    καψηπρεπεντρεοικονοκαμουράκικα
    Τρεμει πουτανάκια...θυμηθήτε τι κανανε στις πουτανες του Κατακτητή
    οι Απελευθερωμένοι πληθυσμοί σε πόλεις κια χωριά το΄45.. ΟΜΟΡΦΑ Ε¨¨

    ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ
    Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    thanikolaidi@hotmail.com
    ΣΕ ΛΥΠΑΜΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πουτάνας γιος και ηλίθιος είσαι συ μουνόπανο. και ποιον ενδιαφέρει τι γαμάει ένας καραγκιόζης σαν και σένα. και ποιος δίνει σημασία στα σκατά που αποκαλούνται ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν η ελεύθερη ανθρωπότητα, επαναπαυτεί με την κατάρρευση του Κομμουνισμού του σιδηρού παραπετάσματος, σε λίγο καιρό οι κομμουνιστές θα μας σφάξουν στο γόνατο, όπως κάνανε και μετά την κατοχή. Ίδε Πηγάδα Μελιγαλά (142 άγρίως βασανισθέντες και κτηνωδώς δολοφονηθέντες "Ελληνες πολίτες, μεταξύ των οποίων και 75 νέοι, ηλικίας 14-20 ετών., ακόμη και 8χρονος με τον Πατέρα του), Φενεό Κορινθίας (σφαγιασμός 3.000 Ελλήνων), στάση και ένοπλη εξέγερση κατά της δημοκρατικά εκλεγμένης ηγεσίας με Γράμμο και Βίτσι,κλπ. κλπ. κλπ.

    Ίσως η καταβόθρα του Φενεού να αποτελεί την φρικωδέστερη σελίδα της Ιστορίας μας και το λέω τούτο γιατί αν δεν υπήρχαν και μερικοί ψυχωμένοι συγγενείς των σφαγιασθέντων μαρτύρων, ο τόπος τούτος ίσως να ήταν και άγνωστος διότι αυτοί που έγραψαν την Ιστορία έσχισαν από τις σελίδες της τα ανοσιουργήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών, σκέπασαν τις πηγάδες με την αντάρα της σκοπιμότητας, μα οι σωροί από τα κόκκαλα των προσφιλών ηρώων μας ορθώνονται ως αδιάψευστοι μάρτυρες της θηριωδίας του κόκκινου φασισμού και μετατρέπονται σε Ερινύες της λήθης. Τα άδεια κρανία των ιερών μας νεκρών ουρλιάζουν: «Είμαστε κι εμείς εδώ! Μην μάς ξεχνάτε!» και ζητάνε δικαίωση.

    Γράφτηκαν χιλιάδες σελίδες για τα δήθεν κατορθώματα των κομμουνιστοσυμμοριτών. Τραγουδήθηκαν δεκάδες τραγούδια για την δήθεν αντρειοσύνη τους. Και οι 46.985 επίσημα καταγεγραμμένοι σφαγιασθέντες ανά την Ελλάδα; Και οι 46.871 όμηροι; Γι' αυτή τη δράση και την «προσφορά» της κομμουνιστικής λαίλαπας κατά την διάρκεια των ετών 1944-1949, δεν υπάρχει τίποτα να ειπωθεί; Και το παιδομάζωμα; Αυτός ο κόσμος πρέπει να ξεχαστεί; Και πόσοι είναι οι Γερμανοί που σκοτώθηκαν από τους δήθεν σωτήρες; Ας μας το πουν οι σφαγείς του ελληνισμού που «μονοπωλώντας τον πατριωτισμό έκαναν αγώνα ξεπαστρέματος, σκοτώνοντας γυναικόπαιδα και καίγοντας ολόκληρα χωριά. Έπρεπε να βγουν αντάρτες να σώσουν την πατρίδα κι όχι να την καταστρέψουν», έλεγε ο Νικόλαος Πλαστήρας.

    Μα οι εθνοπροδότες δεν ενδιαφέρονταν για την σωτηρία της πατρίδας, όπως διεκήρυτταν. Οι ΕΛΑΣίτες τα όπλα δεν τα χρησιμοποίησαν για να χτυπήσουν τον Γερμανό κατακτητή, τα χρησιμοποίησαν για να εξοντώσουν τα ελληνικά αντάρτικα τμήματα που ζώστηκαν τ' άρματα για να αντισταθούν στον εισβολέα. Τα χρησιμοποίησαν εναντίον της ίδιας της πατρίδας.

    Τα μεγαλόστομα πυροτεχνήματα και τα τρανά χρυσόλογα ήταν ψεύτικα. Ο στόχος της λευτεριάς από τον κατακτητή, ήταν παγίδα. Οι δήθεν άνθρωποι που σαλπίζανε την ενότητα του Λαού για την πάλη ενάντια στον δυνάστη, έσπερναν την διχόνοια. Οι ύαινες που έταζαν λευτεριά, αγάπη, αδερφοσύνη, καλοσύνη, δικαιοσύνη και δημοκρατική ζωή, έφερναν στο πέρασμά τους την εξουθενωτική σκλαβιά με την περιφρόνηση στην ανθρώπινη ζωή, την ταπείνωση, τους εξευτελισμούς και τους σφαγιασμούς αθώων και από πάνω φώναζαν πως αγωνίζονταν για λευτεριά και καλύτερη ζωή. Τότε ο πόνος γινόταν πιο δυνατός, γιατί το μάτι που είχε την πληγή, το είχε βγάλει ο αδελφός και ο Ελληνισμός συνειδητοποίησε πως τα αγγέλματα των Εαμιτών ήταν απατηλά, κίβδηλα, γεμάτα φωτιά, λεηλασία και αίμα, γιατί ενώ έφυγαν οι ναζί, οι ανελέητοι μπολσεβίκοι, οι κουρσάροι της εξουσίας, κάθισαν με το έτσι θέλω στο σβέρκο του λαού και τον χρησιμοποίησαν για την δική τους επικράτηση και το δυναμικό άρπαγμα της εξουσίας για να επιβάλλουν την μαρξιστική τους κατοχή. Το Έθνος έμενε μέσα στις στάχτες και τη συμφορά δεμένο με τα δεσμά των Μπολσεβίκων και ο τόπος γέμισε ανθρώπινα σφαχτάρια.

    Συνεχίζεται στο επόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνέχεια από προηγούμενο


    Τα αιμοβόρα ανδρείκελα που εργάστηκαν για την εξόντωση του Έθνους, οι Εαμο-Ελασίτες που υπογράψανε συμφωνητικά γι' αδερφωμένους πατριωτικούς αγώνες με τους κομιτατζήδες Βούλγαρους και παγίδεψαν άνανδρα πατριώτες, οι κατσαπλιάδες αδελφοκτόνοι, δεν είχαν την ντομπροσύνη, ούτε την συνέπεια, ούτε τον ανδρισμό του Έλληνα. Τους έλειπε η εντιμότης, η ανδρεία και οι αρετές του πολεμιστή και προσπάθησαν να δείξουν την παλικαριά τους στους άοπλους γέρους και στα γυναικόπαιδα. Οι Έλληνες πατριώτες φάνταζαν ως μέγιστη απειλή για τα σχέδια των μπολσεβίκων και έπρεπε να βγουν από τη μέση για να συνετισθούν οι υπόλοιποι και να υποκύψουν. Έτσι έδειξαν όλη τους την «αντρειοσύνη» στα πισθάγκωνα δεμένα θύματά τους και καμώνονταν τους τρανούς προσβάλλοντας τη ζωή μας. Έχοντας στην ψυχή τους το πάθος του φονιά, μ' ανεντιμότητα και απανθρωπιά, εξευτέλισαν τον άνθρωπο, κουρέλιασαν κάθε αξιοπρέπεια και κόλλησαν συλλήβδην σε πατριώτες την ρετσινιά του γκεσταπίτη, του προδότη, του οργάνου των φασιστών, προκειμένου στη συνέχεια, προφασιζόμενοι τον μύθο αυτό και στραγγαλίζοντας κάθε ίχνος δικαιοσύνης, έβαψαν τα χέρια τους σε αίμα ελληνικό, ανθρώπων αναπολόγητων, αδίκαστων, κουρελιασμένων ψυχικά και σωματικά.

    Πόσοι άραγε να είναι οι σφαγμένοι στις γύρω πλαγιές και στην πηγάδα μέχρι τον Αύγουστο του 1949; Κανείς μας ίσως δεν θα μάθει ποτέ αφού ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες και δεν τις αναζήτησε κανείς. Ποτέ δεν θα μάθει κανείς, γιατί η καταβόθρα του Φενεού κρατάει καλά το μυστικό της. Δεν θα μάθει κανείς, γιατί οι σταυρωτήδες του Έθνους δεν επέτρεψαν στους μαυροφορεμένους συγγενείς να επιτελέσουν το ιερό τους χρέος και να τιμήσουν τους νεκρούς των. Δεν επέτρεψαν στους συγγενείς να νεκροφιλήσουν τους αδικοσκοτωμένους δικούς τους ανθρώπους, να τους νεκροστολίσουν, να τους διαβάσουν και να βάλουν το βασανισμένο κορμί τους ν' αναπαυθεί στο τόπο που τους γέννησε, όπως τους άξιζε. Ήταν κι αυτό ένα από τα μακάβρια σχέδια των κατσαπλιάδων για να μην είμαστε σίγουροι αν οι σφαγμένοι εδώ σε τούτο το σφαγείο είναι χίλιοι, αν είναι τρεις χιλιάδες, αν είναι πέντε. Ένα μόνο είναι το σίγουρο, ότι η Εαμική καταιγίδα χτύπησε την ελληνική φυλή αλύπητα, ρήμαξε τη νιότη της, ο διχασμός κατάκαψε τον τόπο και κατακρεούργησε το μέλλον του Έθνους. Οι αδερφοσφάχτες έσπειραν την συμφορά στο πέρασμά τους που άφησε πίσω αποκαΐδια και κατέστησαν την χώρα ένα απέραντο νεκροταφείο, με τα ακατονόμαστα όργια της σφαγής, με τα κακουργήματα και την θηριώδη συμπεριφορά τους ποτίζοντας με το αίμα αθώων γυναικόπαιδων το πιο ανελεύθερο κοινωνικό σύστημα.

    Μα πού την είχαν Θεέ μου καταχωνιασμένη τόση κτηνωδία, τόση βαρβαρότητα ψυχής και ξεχείλισε ξαφνικά ικανοποιώντας με σαρκασμό τα αιμοβόρα τους ένστικτα με ανθρώπινη σάρκα και αίμα; Ποιες άκαρδες και αγάλακτες μάνες γέννησαν αυτά τα αποκρουστικά αιμοδιψή αποβράσματα της φύσης;

    Ήταν χρόνια που πάνω από το Έθνος φτερούγιζε ο τρόμος. Ήταν οι μέρες που όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά του κόκκινου φασισμού. Ήταν χρόνια που υπάνθρωποι, χωρίς ηθική, είχαν γίνει καυχησιολόγοι του εγκλήματος και φορώντας τις μουτσούνες του ελευθερωτή ρήμαζαν στο πέρασμά τους την Ελλάδα αδιαφορώντας για τα ερείπια που άφηναν πίσω τους κάθε φορά, ροκανίζοντας έτσι τα θεμέλια του Έθνους. Κάπνιζαν τα ερείπια της πατρίδας μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη βόγγους, σπαραγμούς και αίματα. Βουτηγμένοι στη διαφθορά οι Εφιάλτες της Ελλάδας, δεν έμπηξαν τα προδοτικά μαχαίρια τους στους ανήμπορους πατριώτες. Τα έμπηξαν στην καρδιά του Έθνους και ασέλγησαν βάναυσα στο κορμί της πατρίδας βιάζοντας κτηνωδώς τις κόρες της. Ξεκληρίστηκε η φυλή από εκείνους που με το προσωπείο του ιδεολόγου τιμωρού της ανομίας και τον μανδύα του ελευθερωτή καπηλευόμενοι τον πόθο του Έλληνα για Λευτεριά, είχαν σηκώσει τα λάβαρα της λευτεριάς. και αντί για λευτεριά σκότωναν την αρετή ικανοποιώντας τα σαδιστικά τους ένστικτα. Ας έχουν την κατάρα της μάνας Ελλάδας και πέραν του θανάτου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κομμουνιστή «ήρωα» ,που το ΚΚΕ έχει κατατάξει στο Πάνθεον των Ηρώων του οπως και τόσους αλλους με παρόμοιες ενέργειες

    Πρόκειται για μία ανόσια πράξη απ' τις πολλές κάποιου Κώστα Κανελλόπουλου, που δυστυχώς το ΚΚΕ τον έχει κατατάξει και αυτόν (όπως και τόσους άλλους αναλόγου συμπεριφοράς) στο πάνθεο των ηρώων του.

    Ο Κ. Κανελλόπουλος ήταν μόνιμος ανθυπίλαρχος τον Στρατού και αποτάχτηκε για κομμουνιστική δράση πολύ πριν τον Αλβανικό πόλεμο.

    Με το ΕΑΜ βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα αξιώματα που δεν πήρε στο Στρατό.

    Τον Νοέμβριο του 1943 στο χωριό Δυρράχιο Ταϋγέτου δίκασε την Νίτσα Ρούκα από την Καλλιρόη Μεσσηνίας διότι δεν δέχθηκε να γίνει ερωμένη του!!

    Η κατηγορία ήταν ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τους Ιταλούς.

    Προηγουμένως (Μεγάλη Παρασκευή '43) είχε σκοτώσει τους γονείς της, την αδερφή της και είχε κόψει το ένα πόδι του αδερφού της.

    Η κοπέλα εξετάσθηκε από δύο γιατρούς, ο ένας ήταν ο Καπόπουλος από τους Κωνσταντίνους, και οι δύο είπαν ότι ήταν παρθένος.

    Το «δικαστήριο» παρουσία όλων των, υποχρεωτικώς παριστάμένων, κατοίκων του χωριού την καταδίκασε σε θάνατο.

    Τρεις φορές οι αντάρτες του ΕΛΑΣ βλέποντας το άδικο αστόχησαν, αλλά τελικά την εκτέλεσε ο ίδιος ο Κ. Κανελλόπουλος.

    Σημειωτέον ότι κάποτε που είχε τραυματισθεί, η Νίτσα Ρούκα τον είχε νοσηλεύσει!

    Το επεισόδιο περιγράφει ο Χρήστος Ζαλοκώστας στο «Χρονικό της Σκλαβιάς» σ. 177, ο Κοσμάς Αντωνόπουλος «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ» σ. 1321

    καθώς και ο υπολοχαγός Γ. Ταβερναράκης αρχηγός της συμμαχικής αποστολής ΣΜΑ περιοχής Ταϋγέτου σε αναφορά του. Μάλιστα ο Ταβερναράκης επενέβη να την διασώσει, αλλά μάταια.

    Ας τον έχει λοιπόν το ΚΚΕ «ήρωα» του να τον καμαρώνει, αλλά ας μάθουν κάποιοι την ιστορία του να μην τον τιμούν ως «ήρωα».

    Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός τέτοιου είδους «ήρωας».

    Είναι γνωστό ότι μετά την ήττα του Κομμουνιστικού Κινήματος τον Δεκέμβριο του 1944 επακολούθησε η συμφωνία της Βάρκιζας (Φεβρ. 1945).

    Αυτή δεν αμνήστευσε τα ποινικά αδικήματα (δολοφονίες, ληστείες κ.τ.λ.).

    Πολλοί λοιπόν «λαϊκοί αγωνιστές» δικάστηκαν γι' αυτά τα εγκλήματα.

    Συνεπώς είναι ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ αυτό που λένε ότι διώχτηκαν από την «αντίδραση» διότι έκαναν αντίσταση στους κατακτητές.

    Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να επανέλθουν στην κανονική τους ζωή διότι θα συλλαμβάνονταν και έτσι έμειναν ως παρακρατικές ομάδες στα βουνά. Περίπου 3.000 άτομα φυγοδικούσαν οργανωμένα σε ομάδες 10-15 ατόμων.

    Διάβασα πρόσφατα ότι στις 25-6-96 ο Δήμος Χαϊδαρίου έστησε άγαλμα του Κομμουνιστή Νίκου Πλουμπίδη.

    Ο Νίκος Πλουμπίδης ή Μπάρμπας κατά την διάρκεια της κατοχής ήταν για ένα διάστημα αρχηγός της ΟΠΛΑ, που τόσα εγκλήματα έκανε κατ' εντολή του σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
    Είναι παράλογο να στήνουμε αγάλματα αναγνωρίζοντας ως ήρωες τέτοια άτομα, την στιγμή που αναλόγων προσώπων αγάλματα γκρεμίστηκαν στις λεγόμενες «Λαϊκές Δημοκρατίες».

    Δυστυχώς η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης όπου τέτοια άτομα τιμώνται.
    Πιθανόν για όλα όσα έγραψα κάποιοι να με κατηγορήσουν για πτωματολογία και αναμόχλευση παθών. Αυτή όμως είναι η ιστορική αλήθεια και όποιος θέλει ας με διαψεύσει με ντοκουμέντα.. Δυστυχώς, οι «προοδευτικές» δυνάμεις 25 χρόνια χωρίς αντίπαλο αναμοχλεύουν πάθη και πτωματολογούν γι' αυτά που έπαθαν και κυρίως που δεν έπαθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?v=AQ8gxLaMVZ8

    http://www.youtube.com/watch?v=BrgcYGbdVCA

    http://www.youtube.com/watch?v=_gIJVtxMty8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1982������������������������������‍♂️��‍♂️��‍♂️
    δίκιο έχει
    χρειαζόμαστε τα κομουνια σαν εχθρό

    ακόμα και αν δεν νικησουμε
    δε πειράζει
    χαβαλές να γίνεται
    ����������������������������������������‍♂️��‍♂️��‍♂️
    god SAVE the QUEEN of ENGLAND

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση