GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν το κεφάλι του αν αποκλειστεί η ομάδα στο Ισραήλ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι συνομιλητές του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Β....

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι συνομιλητές του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη ήταν έξαλλοι με τον Εβάλντ Λίνεν και την ομάδα που παρέταξε εναντίον της Μακάμπι. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το ματς και κέρδισε τους Ισραηλινούς, οι εν λόγω συνομιλητές του αφεντικού των «ερυθρόλευκων» μιλούσαν απαξιωτικά για τις επιλογές του Γερμανού τεχνικού και κυρίως:
1. Για το γεγονός ότι άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ραούλ Μπράβο και χρησιμοποίησε στην θέση του τον Χολέμπας.
2. Για το γεγονός ότι δεν έβαλε τον Μοντέστο δεξί μπακ και άφησε τον...
 Γκαλίτσιο στην θέση αυτή.
3. Για το γεγονός ότι, κατά την γνώμη τους, δεν πρόσταξε τον Ντιόγκο να παίζει πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή
Επίσης όλοι αυτοί θεωρούσαν τυχαίο γεγονός την είσοδο του «λυτρωτή» Ζαϊρή, δηλαδή, έλεγαν ότι ο Μαροκινός αγωνίστηκε επειδή τραυματίστηκε ο Μιραλάς.
Πάντως, με τον Ριέρα και τον Ιμπαγάσα πανέτοιμους στη ρεβάνς, όλοι αυτοί θα ζητήσουν το «κεφάλι» του Γερμανού τεχνικού αν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί.
• Ο Πάντελιτς είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του επιθετικού που είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί μετά την νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση των Ματ, Ντιόγκο, Μήτρογλου. Κρατήστε και το όνομα του νεαρού Σενεγαλέζου Κάντζι.

4 σχόλια

  1. ΡΕ ΤΥΠΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ?ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ,ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΔΗΜΩΝΑ. Ο ΛΙΝΕΝ, ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΙΝΕΝ, ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΑΡΕΙ.ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ,ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΦΕΛΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ,ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ..ΓΕΟ.ΜΑΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "συνομιλητες" του Μαρινακη εχουν κανεναν αλλον ετοιμο να αναλαβει, για να παρουν τη μιζουλα τους? παντα τα ιδια, νεος προεδρος με λεφτα και ολα τα λαμογια απο κοντα. Μεχρι να παρει χαμπαρι ο Μαρινακης θα του εχουν πιει το αιμα. Ηδη του φορτωσανε 15 εκατομμυρια για εναν μετριο ισπανο παικτη. Τοσο δυσκολο ειναι τελικα ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας να καταλαβει πότε πανε να του φανε λεφτα? Τελικά το ποδόσφαιρο ειναι πολυ δυσκολη επιχειρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώστε ο γερμανός προπονητής ( τι άλλο θα είχε αυτή η ομάδα; ) απέκλεισε τον γερμανό Ραούλ Μπράβο;


    Και, αυτό το ονομάζετε «ελληνικό πρωτάθλημα», αλήτες;

    Απαντήστε, κωλόπουστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ σωστος ο 02 Αυγ 2010 2:15:00 μ.μ.και συνυπογραφω
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση