GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την ηχορύπανση στον Πλαταμώνα‏...

Ονομάζομαι Μαρία Ρουμπιέ και μένω στο κέντρο του Πλαταμώνα και έχω δύο παιδιά. Θέλω να σας πώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τις καταγγελίες πο...

Ονομάζομαι Μαρία Ρουμπιέ και μένω στο κέντρο του Πλαταμώνα και έχω δύο παιδιά. Θέλω να σας πώ ότι δεν έχω καμία σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν για την ηχορύπανση από τα Μπαράκια στον Πλαταμώνα. Οι υποψίες προς το πρόσωπό μου είναι ΑΔΙΚΕΣ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΜΑΡΙΑ ΡΟΥΜΠΙΕ

7 σχόλια

  1. Μην είσαστε φοβισμένοι.Να τους καταγγείλετε αυτούς που παρανομούν και να κλείσουν τα κωλομάγαζά τους. Τόσο πολύ τρέμετε τη μαφία της νύχτας;Γίνετε και σεις το ίδιο. Κάψτε τα κωλομάγαζά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την κονομα εχουν γινει τα παντα κλαμπ και μπαρ,απορω οσοι μενουν εκει γυρω και σε ολη την ελλαδα φωνη δεν εχουν>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός λογαριάζει έναν απλό πολίτη ? Εδώ έγινε επώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα Τρικάλων που δημοσιεύθυκε και στον τοπικό τύπο για την τεράστια ρύπανση της Καλαμπάκας από την Εθνική οδό καθώς περνάει μέσα από την πόλη και δεν κουνήθηκε τίποτα. Ποιός θα δώσει λύση ? Οι αρμόδιοι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ? Το μπαλάκι από τον έναν στον άλλο. Δήμαρχος Καλαμπάκας, Νομάρχης Τρκάλων, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Υπηρεσίες Υπουργείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι έχουμε φωνή.Όλοι έχουμε φόβο. Φοβάμαστε για το καμένο αυτοκίνητό μας στην καλύτερη, για τα παιδά μας στη χειρότερη. Όσο πιο αδίστακτος είναι κάποιος, τόσο περισότερο κονομάει και τόσο πιο επικίνδυνος γίνεται. Ό πλουτισμός και η δύναμη δεν αποκτόνται από σεβασμό στο δίπλα μας ούτε από ανθρωπιά στην ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο και ας είναι κολλητά με το σπίτι μου τα BAR.Εσείς αν έχετε πρόβλημα να το καταγγείλετε.ΕΓΩ σαν χήρα με δυο παιδάκια που έχω στιγματιστεί ΘΕΛΩ να αποκαταστήσω μέσω των Blogs όπου έγιναν και οι καταγγελίες ότι δεν είχα και δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο των BAR. Επίσης δεν μιλώ ΑΝΩΝΥΜΑ. Όποιος ξέρει από Πλαταμώνα για μια Μαρία που μένει στο κέντρο και έχει δυο παιδιά δίπλα σε Bar φυσιολογικό το βρίσκω να πάει το μυαλό του σ'εμένα. Και για αυτό οι κάτοικοι και οι φίλοι έμειναν έκπληκτοι μόλις είδαν τις καταγγελίες.Λοιπών δεν με νοιάζει και δεν μ'ένοιαζε ποτέ ο ήχος των μαγαζιών ( BAR ). Έχω πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθώ. Στο κάτω κάτω καλοκαίρι είναι.Ο Πλαταμώνας από τον τουρισμό ζει.Δέκα μέρες ακόμα και μετά τέλος. Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ.Απλά αυτό που θέλω είναι να καταλάβουν οι συνχωριανοί μου ότι δεν έκανα εγώ τις καταγγελίες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    Μαρία Ρουμπιέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Μαρία από τον Πλαταμώνα!!!! Μάθε κοπέλα μου πώς για τον Πλαταμώνα μηλάμε,όχι για το Παλέρμο!!
    Επίσης,όλοι αυτοί οι τουρίστες στα κράτη τους ξέρουν να σέβονται το νόμο,ο οποίος λέει,πώς τις καθημερινές στις 23:00 δεν επιτρέπεται κάν ένα τραπέζι έξω στην αυλή του κάθε μαγαζιού!!Για τραπέζι,μιλάμε,πόσο μάλον για ηχορύπανση.Το Σάββατο, επιτρέπεται να κάθεται κανείς έξω μέχρι τις 24:00, μετά μάσα!!Και άν κανένας σύλλογος έχει εκδήλωση,τότε με άδεια από τις αστυνομική αρχή, επιτρέπεται μέχρι τη μία μ.μ.!! ΟΕΕΕΕ!!!!!!άν πάει μία και 10,και εσ΄ζ δεν τα έχεις μαζέψει ακόμη!!! 1500 με 2500 είναι το πρόστημα !!!!
    Γιαυτό μή σας πιπιλήζουν το μυαλό με τον τουρισμό,οι ίδιο οι τουρίστες,όταν γυρίζουν στα κράτη τους,όλοι λέπουμε στα μπλόκς,πόση εκτίμηση τρέφουν για τους έλληνες!!! Και έτσι η μαρία μας έκανε το καθήκον της!!! Μπράβο Μαρία,είσαι μεγάλη αγωνίστρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ


    ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση