GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τυφλοπόντικες των μπλογκς...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης    Talpa europαea: Ασπάλακας ή κοινώς τυφλοπόντικας. Ο Τυφλοπόντικας , είναι ένα συμπαθέστατο εντομοφάγο...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης  
Talpa europαea: Ασπάλακας
ή κοινώς τυφλοπόντικας.
Ο Τυφλοπόντικας, είναι ένα συμπαθέστατο εντομοφάγο τρωκτικό, μικρού μεγέθους, που ζει σε υπόγειες στοές. Έχει μικρά μάτια τα οποία καλύπτονται από επιδερμίδα και γι’ αυτό η όρασή του είναι ασθενής. Εχει πολύ απαλό καστανό-γκρίζο τρίχωμα και παρότι διαθέτει δυνατούς κυνόδοντες και νύχια, είναι ένα άκακο, φοβισμένο αλλά και παρεξηγημένο ζωάκι.
Μεταφορικά, λέμε τυφλοπόντικες ανθρώπους, με ασθενή πνευματική όραση, που συνηθίζουν να ζουν στο σκοτάδι και οι οποίοι δεν είναι τόσο αθώοι, όπως οι ασπάλακες. Φοβούνται και μισούν οτιδήποτε κινείται στο φως. Στη γλώσσα των μυστικών υπηρεσιών, τυφλοπόντικες ονομάζονται οι...
 διπλοί πράκτορες. Το είδος αυτό ευδοκιμεί και στον βρώμικο ιδεολογικό πόλεμο. Τον τελευταίο καιρό, βλέποντας την διαρκώς ανερχόμενη ισχύ των Μπλογκς στον τομέα της πληροφόρησης και εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία, οι τυφλοπόντικες βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους. Το σκοτάδι είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους. Σκοπός τους είναι η δημιουργία σύγχυσης, η διάχυση ψευδών ειδήσεων η συκοφάντηση και ο δημόσιος διασυρμός όσων θεωρούν ιδεολογικούς αντιπάλους τους...
Ζουν και εργάζονται συνήθως σε υπόγεια. Προσποιούμενοι δήθεν τους οργισμένους «καθαρούς» πολίτες, χρησιμοποιούν διάφορα ψευδώνυμα για να ρίξουν το δηλητήριό τους, όπως τα ερπετά και εδώ διαφέρουν από τους ασπάλακες. Οι ασπάλακες επέλεξαν το σκοτάδι μόνο και μόνο για να επιβιώσουν, ενώ οι ανθρώπινοι τυφλοπόντικες, το κάνουν, κάποιοι με το αζημίωτο αλλά οι περισσότεροι γιατί ηδονίζονται σπιλώνοντας και ρουφιανεύοντας. Το μοναδικό τους επιχείρημα, είναι η δήθεν Δημοκρατία και Ελευθερία του διαδικτύου και των Μπλογκς. Αυτό ακριβώς που επεσήμανε και ο μέγας μαθητής του Αριστοτέλη και διάδοχός του στην «Περιπατητική Σχολή», ο Θεόφραστος (372-287 π.Χ.) στο Χαρακτήρα του συκοφάντη:»κακώς λέγειν αποκαλών παρρησίαν και δημοκρατίαν και ελευθερίαν και των εν τω βίω ήδιστα τούτο ποιών» (την συκοφαντία την ονομάζει(ο τυφλοπόντικας) ελευθερία του λόγου, Δημοκρατία και ελευθερία (παρότι) η συκοφαντία του προκαλεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή».
Είναι απαραίτητο και θεμιτό να υπάρχει ανωνυμία για όσους σχολιάζουν, εκθέτοντας την άποψή τους με επιχειρήματα και δεν επιθυμούν να εμφανίσουν το πρόσωπό τους. Όταν όμως κάποιοι απλώς συκοφαντούν, βρίζουν και βγάζουν τα εσώψυχά τους σε βάρος άλλων, που δεν τους γνωρίζουν καν, τότε, αυτό δεν έχει καμία σχέση με ελευθερία λόγου αλλά ελευθερία διάδοσης ασθενειών. Πολλά μπλογκς, έχουν ήδη κατανοήσει τους μελλοντικούς κινδύνους και έχουν θέσει κάποιους όρους. Αν αφήσουμε τους τυφλοπόντικες-συκοφάντες-υβριστές να κυριαρχήσουν στα μπλογκς, σαν ιοί, αφήνοντας παντού και δίχως αιδώ τα απορρίμματά τους, σε λίγο καιρό θα βρωμίσουν τα μπλογκς από τη δυσοσμία τους, πνίγοντας κάθε σοβαρή ελεύθερη έκφραση ανωνυμίας.

21 σχόλια

  1. Αλέξανδρe Πιστοφίδη, μήπως περιγράφεις τον εαυτό σου;;;
    Γιατί, αυτή την εντύπωση
    μου δινεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε απολύτως με την άποψη αυτή. Πρόκειτε για πεμπτη φάλαγγα, κατά της όποιας σοβαρής προσπάθειας θα μπορούσε να γίνει για να πιστούν οι πολίτες ότι πρέπει να διεκδικήσουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και ΣΟΒΑΡΕΣ πολιτικές διεξόδους στο σημερινό πολιτικό ξεχαρβάλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε απολύτως με την άποψη αυτή. Πρόκειτε για πεμπτη φάλαγγα, κατά της όποιας σοβαρής προσπάθειας θα μπορούσε να γίνει για να πιστούν οι πολίτες ότι πρέπει να διεκδικήσουν ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και ΣΟΒΑΡΕΣ πολιτικές διεξόδους στο σημερινό πολιτικό ξεχαρβάλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας λυσουμε πρωτα το προβλημα με τους τυφλοποντικες των υπουργειων και της βουλης και αφηστε τα μπλογκς για μετα.

    δεν καιει αυτο τον ελληνικο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ Πιστοφιδη
    Το αρθρο σας το θεωρω λιγο αβανταδορικο και κυβερνητικη αποψη.
    Αλλα ας δουμε τα πραγματα με το σκεπτικο σας.
    Σας ενοχλουν οι "ανωνυμοι υβριστες" των μπλογκς οι οποιοι κινουνται πισω απο την ανωνυμια τους εξυπηρετωντας ανομα συμφεροντα κατα δικη σας αποψη,διοτι για μας δεν ισχυει αυτο και η ελευθερη γραφη ακομα και να περιεχει βρισιες ειναι ενας τροπος εκφρασης ανθρωπων που ειναι σε απελπιστικη κατασταση σε απογνωση και ζουνε ενα εφιαλτη.Απο τετοιους ανθρωπους σιγουρα δεν ζηταμε την τηρηση του savoir vivre γιατι απλα δεν υπαρχει τιποτε σε αυτους περα απο την οργη και τον θυμο.
    κ. Πιστοφιδη ο ξευτιλισμος της χωρας απο επαγγελματιες ψευτες και κλεφτες πολιτικους σας αφηνει αδιαφορο; η ισοπεδωση που εχει προκαλεσει το πολιτικο σκηνικο τα τελευταια 36 χρονια στον τοπο σας αφηνει αδιαφορο;η απαξιωση των θεσμων και αξιων που επεφερε το πολιτικο σκηνικο στην κοινωνια, σας αφηνει αδιαφορο; η ανευ ορων παραδοση σε επικυριαρχους διεθνεις τοκογλυφους που καθοριζουν τις ζωες μας και τις ζωες των επομενων γενεων σας αφηνει αδιαφορο;η στρατια 1.200.000 ανεργων που δημιουργησαν στον τοπο επιορκοι πολιτικοι σας αφηνει αδιαφορο; το κλεισιμο εως σημερα 130000 !!!μικρων επιχειρησεων στην Ελλαδα απο χρεωκοπια και επεται συνεχεια σας αφηνει αδιαφορο;Η απροκαλυπτη και γεματη κυνισμο επιθεση στα χαμηλα και μεσαια στρωματα εργαζομενων και συνταξιουχων σας αφηνει αδιαφορο;τα καταχρεωμενα και μαυρισμενα περιθωριοποιημενα νοικοκυρια που δεν ξερουν τι τους ξημερωνει αυριο σας αφηνει αδιαφορο;οι οικογενειακες τραγωδιες που συντελουνται στην σημερινη Ελληνικη κοινωνια (αυτοκτονιες,διαλυση οικογενειων,νεα μεταναστευση)σας αφηνει αδιαφορο; ο παρανομος πλουτισμος των επιορκων πολιτικων σας αφηνει αδιαφορο; η ατιμωρησια και η ληθη που επιβαλλουν οι πολιτικοι στα κακουργηματα που εχουν διαπραξει σας αφηνει αδιαφορο;ο "κανιβαλισμος" φαε να μην σε φανε που επεφεραν οι πολιτικοι στον τοπο σας αφηνει αδιαφορο;τα ειδεχθη εγκληματα,οι ληστειες, οι δολοφονιες,τα μπραβιλικια, οι ξυλοδαρμοι οι εκβιασμοι κατασχεσεις περιουσιων, τα ναρκωτικα που πωλουνται πλεον και στα περιπτερα σας αφηνουν αδιαφορο;το σαπιο και καταλαδωμενο νομικο συστημα απο επιορκους δικαστες και δικηγορους σας αφηνει αδιαφορο; αυτα ολα ειναι στην φαντασια μας η συκοφαντιες οπως λετε εσεις;
    Για ολα αυτα που δημιουργησαν οι ασπαλακες πολιτικοι δεν σας καιγεται καρφι,αλλα σας ενοχλει η βρισια και τα επιθετικα αρθρα εναντιον αυτων που επρεπε να ειναι κρεμασμενοι στο συνταγμα και να τους τρωνε οι μυγες και τα κορακια.
    Ο καθενας εκφραζει αυτο που βιωνει ,αισθανεται με τον τροπο που γνωριζει και ξερει στα μπλογκς, αλλωστε και αυτη ειναι η εννοια τους, το βημα σε καθε ανωνυμο πολιτη. αν σας ενοχλει σιγουρα ειστε μειοψηφια και σαν ασπαλαξ εξυπηρετειτε συμφεροντα με την υποκριτικη γραφη των αρθρων σας. Επειδη θελετε και ονοματα σας το παραθετω.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ,

    επειδή φαίνεται σού αρέσει ή ""δημοσιότητα"" καί κοπιάρεις τά ίδια άρθρα σου σέ πολλά blogs,αναζητώντας ώς φαίνεται αβανταδόρους,σού κοπιάρω καί τό δικό μου (από τό καφενείο) εδώ,άν κι είμαι κάθετα αντίθετος μέ αυτήν τήν τακτικήν (πολλαπλό κοπιαρισμα).


    Quote

    @@@@@@

    ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ

    {.....}

    .......

    σχόλια άσχετα όπως τα παρακάτω, σε τι εξυπηρετούν την πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων:

    {.....}

    Άσε τά πράσινα δάκρυα και τίς σπαρακτικές κραυγές ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ.
    Λίγο μάς ενδιαφέρουν τά οικογενειακά σου βιώματα κι οί ιστορίες.
    Επί 2 χρόνια τουλάχιστον πού σέ παρακολουθώ στό press.gr καί τελευταία καί στό καφενείο,έχεις ρίξει πολλή λάσπη και κατασυκοφαντήσει πολιτικά πρόσωπα,πού δέν είναι τού ιδικού σου πολιτικού χώρου (πασοκο-κεντρο-αριστερό-αναρχικό-λαμόγικο),γνωρίζοντας ότι τά ''θύματά'' σου,διά ευνόητους λόγους δέν θά θελήσουν νά ''κοντραρισθούν'' μέ έναν blogger δικαστικά.
    Αφού λοιπόν υπηρετείς τήν παραπληροφόρηση καί τήν συκοφαντία,είναι φυσικό οί απαντήσεις πού θά λαμβάνεις από τούς σχολιαστές,νά είναι τού επιπέδου πού σού αρμόζει.
    Νά μήν κλαψουρίζεις λοιπόν καί αγανακτείς ''δήθεν'',διότι αν καποιοι πρέπει νά αγανακτούν,αυτοί είμεθα εμείς,πού γινόμεθα δέκτες τών σκουπιδιών σου,πού κουβαλάς από τούς ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ!!

    Υ.Γ.

    Κι όσον αφορά τήν παρουσίαν σου στά Blogs είτε προσπαθησε νά είσαι αντικειμενικός στίς αναφορές σου,όσο σκληρές κι άν είναι είτε ακολούθησε τήν συμβουλήν τών μελών τής οικογένειας σου.
    Τό αυτό ισχύει καί διά τόν ομογάλακτον καί φίλον σου Α.Ε. ό οποίος ακολουθεί τήν ίδια τακτικήν μέ ΄σένα,σέ πολλές αναρτήσεις του.

    Καί κάτι τελευταίο.
    Επειδή ό συντάκτης τών ""περί ρολογιών"" είμαι εγώ,θά ήθελα νά σέ διαβεβαιώσω,ότι εάν ήμουν τρομοκράτης,εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    Τά ίδια επικαλείτο κι ό ΜΙΧΑΛΌΛΙΑΚΟΣ στό δικαστήριο διά τήν 17Ν κι ό Κουφοντίνας τού απάντησε όπως θά θυμάσαι ""δέν ασχολήθηκε ή 17Ν μέ άτομα όπως ό Μιχαλολιάκος"".
    Επομένως εσύ είσαι εκτός πλάνων τρομοκρατών καί νά κοιμάσαι ήσυχος!!!!

    29 Αυγούστου 2010 10:53 π.μ.

    Unquote.


    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα, ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ….
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας καταλαβαινω απολυτα.
    Τα μπλογκς πονανε καθε εξουσια γιατι απλα δεν χειραγωγουνται.
    Οποιος και αν ειναι ο δημιουργος του μπογκ οποια πολιτικη θεση και να εχει δεν μπορει να αποτρεψει αυτο που πρεπει να ακουγεται οσο και να διαφωνει και μια και μας κανατε παραπομπη στον Θεοφραστο θα σας παραπεμψω και εγω στον Βολταιρο "Διαφωνω με αυτο που λες αλλα θα το υπερασπιζομαι μεχρι θανατου να το λες"
    Το διαδικτυο δεν ειναι εφημεριδα για να περιμενει κυβερνητικη διαφημιση,δανεια και επιχορηγησεις και να προσαρμοζει τους κονδυλοφορους αναλογα με τα συμφεροντα, κονδυλοφοροι και δημοσιογραφοι της ιδιας της ζωης ειναι ο λαος και εκφραζεται με τον τροπο που ξερει ο καθενας, τωρα αν σας στεκεται στο λαιμο η βρισια ειναι προβλημα σας και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Στα μπλογκς γραφονται ολα οσα ακουει κανεις σε πλατειες ,καφενεια και συναθροισεις ανθρωπων που ζουνε την σημερινη κατασταση. Πιστεψτε με ακουγουνται χειροτερα απο αυτα που γραφονται. Η υποκρισια του αρθρου σας περισσευει δειχνει σαν να ζειτε αλλου η εχετε εξασφαλισει ολα εκεινα τα εχεγγυα που σας δινουν την δυνατοτητα να ασκειτε κριτικη σε ανθρωπους που καθε μερα καταστρεφονται και οδηγουνται οχι στον πατο αλλα κατω απο αυτον και ζητατε απο αυτους να το δεχθουν στωικα χωρις να βριζουν και να αντιδρουν. Δυστυχως αυτον τον τοπο τον εφαγε η ευγενεια και η γραβατα την οποια φορανε οι μεγαλυτεροι εγκληματιες.
    Χαρακτηριζετε τους σχολιαστες των αρθρων ασπαλακες, τον εαυτον σας πως τον χαρακτηριζετε γραφοντας τετοιου ειδους αρθρα;εσεις ποια συμφεροντα εξυπηρετειτε; για τους ασπαλακες μας ειπατε τα δικα σας ποια ειναι; Ο δικος μου χαρακτηρισμος για εσας ειναι ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ σας παει γαντι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δέν αντιλαμβάνομαι τόν λόγο νά
    φοβηθεί κάποιος νά δώσει τά στοιχεία
    του άν ερωτηθεί.
    Ή θά τρέμει μή τού κάψουν τό video,
    ή συκοφαντεί καί φοβάται τή μήνυση.
    Γιά οποιονδήποτε άλλο λόγο δέν
    αισθάνεται ελεύθερος.
    Ιδού γιά 3η φορά:6978890826
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο και να μας τα πριζεις Πιστοφιδη θα την ακους καιεσυ και τα λαμογια που υπερασπιζεσαι και οχι μονο μεχρι να αρχισει και η κλωτσοπατιναδα.
    ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ωραιο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξερει κανεις να μας δημοσιευσει ΟΛΑ τα στοιχεια και τα ονοματα των ελληνων και αλλοδαπων επικοινωνιολογων του Πασοκ και του αλητη Παπανδρεου?

    Μισθους, Ονοματεπωνυμα κτλ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΕ ΕΠΏΝΥΜΕ;


    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΕΙΦΘΕΙΣ ;


    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΓΙ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΤΕ;


    ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;


    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ "ΑΝΩΝΥΜΩΝ" (ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΣΑ ΟΜΟΙΟΜΑΤΙΚΑ )

    ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΙΣΤΑ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ,ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΕΠΩΝΥΜΟΙ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οι τυφλοπόντικες των μπλογκς..."
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ___________________________________


    Ξέρεις, ποσο μας στοίχισε η Μαγική χοντροκώλα ΝΟ4 επικρατείας του πασοκ σε 10 μηνάκια ;;;;;;;

    1.ΟΟΟ.ΟΟΟ. !!!!!!!!!!!!!
    ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΛΟΥΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ.


    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ;;;;;;;

    Η Μάγια το Τσόλη του Πασοκ, παραιτήθηκε απο τον μισθό της
    για τα ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.
    Που πληρώνονται μόνο.. 25.000 ευρω το επεισόδιο.Και αυτά τα παίρνει η παραγωγή.
    Εντάξει... ( μπράβο το κορίτσι ) !
    ΒΕΒΑΙΑ... ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ..........ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ !!

    ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΡΙΑ
    Η ΠΑΣΟΚ ΑΛΗΤΕΙΑ..
    - ΠΟΣΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 25.000 ΛΕΞΕΙΣ
    ΜΟΥ ΛΕΣ....μαλακισμένο ψηφοφόρε του Πασοκώλου ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ αναστάση,


    Συμφωνώ απόλυτα μ’ εκείνους που γράφουν πως «όταν κάποιος εκτίθεται δημοσίως ζητώντας την ψήφο μας ή ακόμη και εκφράζοντας δημοσίως τις απόψεις του, δεν ισχύει ο θεσμός των προσωπικών δεδομένων». Αν δεν επιθυμεί να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή ας κάτσει στ’αυγά του. Η κριτική με επιχειρήματα και χιούμορ, όπως το δικό σου, είναι ευπρόσδεκτα και ομολογώ πως έχω μάθει πολλά και έχω αλλάξει ακόμη και απόψεις από άτομα που μου επιτίθενται, ακόμη και με άκομψο τρόπο. Μέχρι εδώ καλώς. Οταν όμως, γράφονται (αναφέρω μόνο λίγα ενδεικτικά που βρήκα στις τελευταίες αναρτήσεις μου) σχόλια άσχετα όπως τα παρακάτω, σε τι εξυπηρετούν την πληροφόρηση και ανταλλαγή απόψεων:
    ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ""ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΔΕΣ!!!"" ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΡΟΛόι ΤΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΙΑΛΑΓΚΕΣ/ΤΡΩΚΤΙΚΑ/ΛΑΜΟΓΙΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!!!!

    ΚΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!
    Ανθέληνα μαϊμού άσε δεν μασάμε... σε καταλάβαμε..
    ΣΙΧΑΜΕΝΟ [ΠΙΣΤΟ]ΦΙΔΙ,
    “Άντε να χαθείς μισάνθρωπε”
    Άσε μας ρε Πουστροφρίδη σκατολαζέ (Laz people)!!! Να πας στην πατρίδα σου την Τουρκία να κάνεις τεμενάδες στον Gaymal Pasha!!! Ούστ!!
    ΧΑΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΟΡΜΙ
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ
    ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ. ΠΟΥΣΤΗ !
    παλιο ΠΙΣΤΟΦΙΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΡΕ ΑΛΗΤΗ. ΟΤΑΝ ΣΠΥΛΩΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ
    ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΛΑΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ....

    ΘΑ ΓΕ ΓΑΜΑΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΝΑ ΚΟΠΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
    ΣΑΠΙΣΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΠΡΙΑ.

    Άντε πούλα το "Ξύπνα" και τη "Σκοπιά" και άσε την ιστορία την ελληνική! Και μην ντρέπεσαι να πεις πως είσαι Ιεχωβάς!
    Καλα θα κανει ο Ιεχωβας να μην πιανει στο στομα του την Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια.Ας μας πει καλυτερα ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ…

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα ρε φιλε ποσο μ@@@@ας μπορει να εισαι?
    στο google αν ψαξεις με τον ορο
    "Οι Τυφλοπόντικες των Μπλογκς" θα βγαλει πανω απο 30+ blogs που εχεις ποσταρει τις μαλακιες σου,οσο κι αν θελει καποιος να πιστεψει οτι δεν προκειται για προπαγανδα,δεν μπορει.
    τελικα εσυ εισαι ο τυφλοποντικας και αυτοι που σε πληρωσαν να βρομησεις την blogoσφαιρα με σκοπο αργοτερα να καταργηθει η ανωνυμια.
    Αλλα δεν θα σου περασει μ@@@@α, σου εχω νεα που απ' οτι καταλαβα δεν γνωριζεις.
    βλεπε νομο (που θα ψηφηστει) Καστανιδη(που φανταζομαι ξερεις πολυ καλα!) και μετα νομο Ισλανδιας περι blogging(που δεν ξερεις την τυφλα σου!) παλιο μ@@@@α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΕΝΣΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΠΙΣΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ.

    ΧΑΜΕΝΕ
    ΠΟΛΥΛΟΓΑ ΤΟΥ..............ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΔΟΜΕΝΟΣ
    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΦΙΔΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΕΜΜΙΣΘΟΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλέξανδρε,
    οταν αναρτείς πρέπει νά έχεις πολύ
    γερό στομάχι.
    Όταν εμείς σχολιάζουμε,είναι πολύ
    ευκολότερο,αφού υπάρχει κείμενο γιά
    νά κριθεί.(Καί προπυλακισθεί).
    Μόνο οί ανόδυνες αναρτήσεις πέφτουν
    στά μαλακά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @@@@@@@@@@@@@@


    ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ!!

    {.....}
    Καί κάτι τελευταίο.
    Επειδή ό συντάκτης τών ""περί ρολογιών"" είμαι εγώ,θά ήθελα νά σέ διαβεβαιώσω,ότι εάν ήμουν τρομοκράτης,εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

    {.}



    Είναι σίγουρο όμως,ότι αυτό δέν θά ισχύσει,όταν οί δείκτες τού ρολογιού σου κτυπήσουν...... στήν ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!


    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 29 Αυγ 2010 9:17:00 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    θα συμφωνησω μαζι σου σχετικα με τα αρθρα και τα σχολια. Σκοπος μου δεν ηταν ο προπυλακισμος του αρθρου αλλα την υποκρισια που υπεθαλπε το αρθρο.
    Δεν μπορει να καταπινουμε την καμηλα και να διυλιζουμε το κουνουπι.
    Ας μην προσβαλλεται τοσο βαναυσα η νοημοσυνη μας.
    Ο οποιος αποπροσανατολισμος απο τα κυρια προβληματα του λαου ειναι με προθεση και εσκεμμενη θεση.
    Στα μπλογκς εκφραζεται η αποψη της ανωνυμιας οπως ειναι μυστικη και ανωνυμος η ψηφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση