GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα απεργία για το συνταξιοδοτικό στη Γαλλία...

Τη δεύτερη 24ωρη απεργία μέσα σε ένα μήνα πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα στη Γαλλία καθώς αντιδρούν στις αλλαγές που προωθεί στο συνταξ...

Τη δεύτερη 24ωρη απεργία μέσα σε ένα μήνα πραγματοποιούν σήμερα τα συνδικάτα στη Γαλλία καθώς αντιδρούν στις αλλαγές που προωθεί στο συνταξιοδοτικό σύστημα ο Νικολά Σαρκοζί και στην άνοδο του ορίου ηλικίας από τα 60 στα 62 χρόνια.
Περισσότερες από 230 διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα και...
 οι διοργανωτές ελπίζουν να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από τις διαδηλώσεις της 7ης Σεπτεμβρίου, όταν μετείχαν στις κινητοποιήσεις τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διαδηλωτές, σύμφωνα με την αστυνομία, και 2,7 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα συνδικάτα.

3 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ ,
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
    ΝΑ ΠΗΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
    ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ!
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ
    ΟΤΙ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 70 ΜΕ 72 ΕΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ?
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΟΥΩ???
    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ -ΛΕΕΙ- ΒΓΑΙΝΑΝ
    ΣΤΑ 60 ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ 62?

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ.....
    ΕΕΕΕ?///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ,βέβαια. Εκεί κυβερνάει η κακιά δεξιά και τα σοσιαλιστικά συνδικάτα, τσιρίζουν και κατεβάζουν το κόσμο στους δρόμους.
    Μήπως τα ίδια δεν έκαναν και οι δικοί μας εργατοπατέρες που όταν κυβερνούσε η Δεξιά φώναζαν και έκαιγαν το σύμπαν, αλλά τώρα ψηφίσουν στη Βουλή χειρότερα νομοσχέδια ;
    Μήπως και τα δικά μας συνδικάτα δεν θα φώναζαν, αν σήμερα ήταν κυβέρνηση η ΝΔ ; Τώρα, όμως, που είναι το ΠΑΣΟΚ και λαμβάνει τρισχειρότερα μέτρα, κάνουν καμία 24η απεργία, για τα ματια του κόσμου, αποτρέπουν το κόσμο να κατεβαίνει στις συγκεντρώσεις και "σκέφτονται υπεύθυνα", ξεσκονίζοντας τις καρέκλες τους και περιμένοντας τα ανταλλάγματα της απολύτης, τυφλής υποταγής στο κόμμα,όπως και οι προηγούμενοι που εξαργύρωσαν τις απεργίες και τις καταστροφές με έδρες στο Κοινοβούλιο, σε δήμους και νομαρχίες... Και εσύ λαέ, ψήφιζέ τους και ΠΛΗΡΩΝΕ τους, αφού τα φάγατε μαζί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση