GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κλείνουν" τη βεντέτα Μιχαλολιάκος και Μαντούβαλος!...

Νέα δεδομένα στην εκλογική μάχη του Πειραιά Από την Μαρία Χατζηκυριακού Μαθήματα… πολιτικού πολιτισμού που βάζουν σε σκέψεις κάθε μυημένο...

Νέα δεδομένα στην εκλογική μάχη του Πειραιά

Από την Μαρία Χατζηκυριακού

Μαθήματα… πολιτικού πολιτισμού που βάζουν σε σκέψεις κάθε μυημένο στα πολιτικά του Πειραιά και ιδιαίτερα στα Μανιάτικα στέκια, σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και το σκηνικό που μπορεί να διαμορφωθεί, παραδίδει ο Πέτρος Μαντούβαλος, ακολουθώντας τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του δήλωσε ότι «δεν έχει βεντέτα με κανέναν».
Παίρνοντας αμέσως τη σκυτάλη, ο Πέτρος Μαντούβαλος έκανε την ακόλουθη δήλωση καραφλιάζοντας τους πάντες:
«Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πειραιά και τον καλωσορίζω. Δεν πρόκειται να αναζητήσω αυτά που μας χωρίζουν αλλά αυτά που...
 μπορούν να μας ενώσουν. Το ίδιο θα πράξω και με τον Γιάννη Μίχα , την Ελπίδα Παντελάκη , τον Νίκο Λεγάκη και όποιον άλλον επιθυμεί να είναι υποψήφιος.
Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ» έχει καταθέσει στον Πειραϊκό λαό τις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Με βάση αυτές τις δεσμεύσεις αναζητούμε και επιδιώκουμε ευρύτερες συγκλίσεις , απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες.
Με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο συμμετείχαμε και συνυπάρξαμε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις , υπήρξαμε μέλη της ίδιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Βιώσαμε συνθήκες ανταγωνισμού και αντιπαράθεσης.
Σήμερα τραβάω μια κόκκινη γραμμή, παραμερίζω το παρελθόν. Και είμαι απόλυτα ειλικρινής. Το εννοώ.
Οι πολίτες του Πειραιά δεν θέλουν τυφλές και αδιέξοδες συγκρούσεις. Απαιτούν συνεννόηση και συνένωση δυνάμεων. Θέλουν να ακούσουν προτάσεις , να αναλάβουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις , να τους πούμε τι θέλουμε να κάνουμε για τον Πειραιά και πως θα το πετύχουμε.
Η ανεξάρτητη κίνηση πολιτών «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ» εκφράζει την θέληση όλων για την μεγάλη ανατροπή. Το νέο ξεκίνημα».

7 σχόλια

  1. Τελικά το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να χάσει κα το Δήμο Πειραιά χαραμίζοντας και τον Γιάννη Μίχα που έχει να αντιμετωπίσει και τα χάλια του Φασούλα!
    Αυτοί οι Μανιάτες είναι... Σικελοί και στο τέλος θα τα βρούνε.
    Κακόμηρε Πειραιά τι σου 'μελε να πάθεις!
    Μετά τον άχρηστο Φασούλα θα πέσεις σ' αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατασυγκινήθηκα, μέχρι δακρύων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν φορέσουν "καπέλο" τον Φασούλα ως Αντιπεριφερειάρχη...
    Οι Φασουλαίοι θα ψηφίζουν Μαντούβαλο στον πρώτο γύρο για να εκδικηθούν τον Μίχα...
    Οι τσαντισμένοι με τον Φασούλα ΠΑΣΟΚοι θα απέχουν και θα χάσει κόσμο ο Μίχας...
    Μαντούβαλος Μιχαλολιάκος θα βγουν μαζί στο μπαλκόνι... για να σώσουν τον Πειραιά, αφού θα έχουν καταλήξει οτι ο ένας δεν προσπάθησε ποτέ να φάει τον άλλον!
    Κατακαημένε Πειραιά!
    (Α, και το άλλο: Ο Σγουρός θα φάει πολύ "μαύρο", αφού όλος ο Πειραιάς για να τελειώνει με τον Φασούλα θα ψηφίσεΙ ΔΗΜΑΡΑ "δαγκωτό"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά αυτός ο Μαντούβαλος δεν ήταν μπλεγμένος στο παραδικαστικό μέχρι τα μπούνια και υπόδικος για σοβαρά αδικήματα? Τώρα κατεβαίνει και διεκδικεί την ψήφο του κοσμάκη που εξαπάτησε και κοροϊδεψε?
    Μα καλά πόσο μικρή μνήμη έχει αυτός ο ταλαίπορος Ελληνικός λαός, πόσο μαλάκες μας περνάνε και πόσο χυδαίο και απύθμενο θράσος έχουν κάτι τέτοιοι Μαντούβαλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γερά Πέτρο, βούλιαξέ τον τον Μιχαλολιάκο βαθιά, στον πάτο του λιμανιού του Πειραιά!Μας έχει σκοτίσει τα παπάρια τόσα χρόνια με το προσωπικό του δράμα,που τον είχε διαγράψει το 1821 ο Μητσοτάκης, και κλαίει ακόμα ως τεθλιμένη χήρα!Δεν τον ενδιαφέρουν λοιπόν τώρα οι "Μητσοτακικοί" ψήφοι?!Έτσι δεν είναι!Τα λέμε στις εκλογές κε Μιχαλολιάκο!Πάρε μαντήλι να κλάψεις δίπλα στον αρχηγό της ΠΟΛΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΚΟΥΛΑ

    ΘΑ ΞΕΡΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση