GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμφραγμα από τα φορτηγά...

Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει προκαλέσει η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα οχήματά τους στη δεξιά λωρίδα ...

Κυκλοφοριακό έμφραγμα έχει προκαλέσει η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ, οι οποίοι έχουν παρατάξει τα οχήματά τους στη δεξιά λωρίδα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος...
 της Μεταμόρφωσης, και στην Αθηνών - Κορίνθου, στα διόδια Ελευσίνας και στη Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι, αλλά και στην παραλιακή στο ύψος Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πριν από λίγο άνοιξε ο δρόμος στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σχιστού...

12 σχόλια

  1. Πρέπει η κυβέρνηση , επιτέλους ,να κυβερνήσει.Πρέπει να προστατεύσει τους πολίτες ,δηλαδή τους πολλούς από τους λίγους εκβιαστές, τύπου τζωρτζάτου με τις 17 άδειες.Εδώ και τώρα να δόσει τις άδειες στους οδηγούς των φορτηγών.Για να καταλάβουν ,επιτέλους, τα χουντίκια,ότι υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ…

    Με εγκύκλιό του το Υπουργείο Οικονομικών ΠΟΛ 1127 31/8/2010 ενημέρωσε τις ΔΟΥ όλης της χώρας για την σχέση που έχουν τα φορολογικά αδικήματα με τον νόμο 3691/2008 για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

    Χαρακτηριστικό της ενημέρωσης είναι ότι στο νόμο για το μαύρο χρήμα εμπίπτει κάθε επαγγελματίας-επιχείρηση που δεν θα εκδώσει αποδείξεις λιανικής πώλησης, πραγματοποιώντας φοροδιαφυγή.

    Σημείο κλειδί στον συσχετισμό των δυο νόμων είναι ότι τα παραπτώματα του φορολογικού νόμου ορίζουν σαν ελάχιστη ποινή φυλάκισης τους έξι μήνες και επίσης από τα παραπτώματα αυτά, ο παραβάτης είχε οικονομικό όφελος.

    Διαβάζοντας τους σχετικούς νόμους βλέπουμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών έχει δίκιο. Οι νόμοι σχετίζονται (φορολογικός νόμος και νόμος για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος), άρα έχει δίκιο. Το αν είναι κοινωνικά σωστό η λάθος είναι κρίση του καθενός.

    Η ΑΠΟΡΊΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΡΤΕΛ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΤΕΛ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    Διαβάστε παρακάτω γιατί:
    Με βάση τον νόμο 703/77 περί Ανταγωνισμού (ο νόμος στον οποίον βασίζεται η λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού) οι υπεύθυνοι των εταιρειών που καταδικάζονται από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για παραβάσεις του 703/77 διώκονται και ποινικά και η τιμωρία τους είναι τουλάχιστον 6 μήνες φυλάκιση. Δεδομένο θεωρούμε ότι οι υπεύθυνοι των εταιρειών αυτών έχουν οικονομικό όφελος από τις παραβάσεις των εταιρειών τους.
    -Με βάση τον νόμο 3691/2008 περί «Πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και άλλες διατάξεις» και συγκεκριμένα το άρθρο 3 ορίζεται όπως:
    Άρθρο 3..Εγκληματικές δραστηριότητες – βασικά αδικήματα

    Ως εγκληματικές δραστηριότητες νοούνται η διάπραξη ενός ή περισσότερων από τα ακόλουθα αδικήματα που καλούνται εφεξής «βασικά αδικήματα»: .α).β).
    ιη) κάθε άλλο αδίκημα που τιμωρείται με ποινή στερητική της ελευθερίας, της οποίας το ελάχιστο όριο είναι άνω των έξι μηνών και από το οποίο προκύπτει περιουσιακό όφελος.
    Μάλιστα ο νόμος 3691/2009 είναι διόλου περιοριστικός αφού δεν προϋποθέτει την τιμωρία των κατηγορουμένων για το βασικό αδίκημα ή ακόμα και την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους για το βασικό αδίκημα. Επίσης στρέφεται και κατά των πραγματικών ιδιοκτητών των εταιρειών που παρανομούν. Τέλος ο νόμος ορίζει σοβαρότατα διοικητικά πρόστιμα κατά των υπευθύνων ατόμων, γεγονός που εξυπηρετεί στα μέγιστα το Ελληνικό Δημόσιο.

    Συμπεραίνουμε ότι η παράβαση του δικαίου του Ανταγωνισμού εμπίπτει στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΛ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ

    Σημειώνουμε επίσης ότι το ανάλογο ισχύει για την περίφημη εταιρεία SIEMENS, τα παραπτώματα της οποίας εμπίπτουν 100% στον νόμο για το Μαύρο Χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη μονο οι νταλικερηδες λειτουργουν εκβιαστικα.Η κυβερνηση σε καμια περιπτωση.Κατ αρχην αν θυμαμαι καλα τον Αυγουστο ο Ρεππας τους ειχε πει να σταματησουν την απεργια και θα αρει την επιταξη.Απ οτι ξερω αυτο δεν εγινε ποτε.Οι νταλικερηδες σταματησαν την απεργια αλλα η επιταξη-επιστρατευση δεν αρθηκε ποτε.Μονο και μονο αυτο φενεται οι διαθεσεις της κυβερνησης απεναντι στους φορτηγατζηδες στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα και σε ολους τους κλαδους γενικοτερα.Ολοφανερη κοροιδια.Οσον αφορα τον εκβιασμο εκ μερους των φορτηγατζιδων αντιστοιχως εκβιασμος υπαρχει και εκ μερους της κυβερνησης.Εκτος και αν δεν θεωρειτε εκβιασμος η ανακοινωση του υπουργου οτι αν δεν σταματησουν τωρα θα καταργησει και αυτον τον χρονο προσαρμογης που τους δινει.Και οι εκβιασμοι δεν σταματουν εκει.Τωρα οσον αφορα τις αδειες συμφωνω εν μερει.Πρεπει να υπαρχει περιορισμος.Αλλα απο την αλλη ακριβως το ιδιο θα γινει και με τις εταιριες που θελουν να δημιουργηθουν.Τελος εχεις να προτεινεις καποιον αλλο τροπο διαμαρτυριας των φορτηγατζιδων?
    Δεν δινω ολα τα δικια στους φορτηγατζιδες και δεν εχω και καμια σχεση.Αλλα κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι δεν εχουν τελειως αδικο απ την πλευρα τους.Για την κυβερνηση παλι οπως μας εχει αποδειξει εδω και καιρο(και οχι μονο η συγκεκριμενη) τιποτα δεν γινεται για το συμφερων του πολιτη επομενως δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΤΖΕΦΡΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΕ.

    ΕΤΣΙ ΤΑ ΖΩΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΞΥΠΝΑ ΖΩΟ ΡΑΓΙΑ.
    ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟ ΛΑΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝOΡΑΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου δεν εχουν τα κοτσια να τους μαζεψουν, ας στειλουν κανενα φορτιγο, στην αναγκη, ας ναυλοσουν ενα (θα κανουν και κονομα)να μαζευσουν την μαγκια ????????? τους που πεφτει στο δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδιευκρίνιστος συνεχίζει να παραμένει τόσο ο συνολικός αριθμός όσο και ο αναλυτικός κατάλογος των προσώπων που απασχολούνται ως σύμβουλοι στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παμπούκης αναφέρει ότι στο γραφείο του πρωθυπουργού προβλέπονται 52 θέσεις ειδικών συμβούλων - συνεργατών. Από αυτές μέχρι σήμερα έχουν καλυφθεί οι 29 με ετήσιο μικτό κόστος μέχρι 445.000 ευρώ.
    Στην απάντησή όμως του κ. Παμπούκη (η οποία και επισυνάπτεται): α) δεν αναφέρεται ούτε ένα όνομα μη έλληνα συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, από όσα έχουν κατά καιρούς γνωστοποιηθεί στον τύπο (πχ Stiglitz, Schioppa) και β) υπάρχει απόλυτη αναντιστοιχία με όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιοποιηθεί επισήμως από το πρωθυπουργικό γραφείο, καθώς και τη σχετική νομοθεσία (αρ.32 πδ 63/2005).

    Πιο συγκεκριμένα, σε επίσημα δελτία τύπου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 3 και 30-8-2010, αναφέρεται ότι «Οι προβλεπόμενες θέσεις εργασίας μετακλητών υπαλλήλων στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ανέρχονταν σε 105. Αυτές αυξήθηκαν πρόσφατα κατά 20, προκειμένου να καλυφθούν μελλοντικές ανάγκες. Από το σύνολο των θέσεων αυτών, μέχρι σήμερα έχουν καλυφθεί μόνον οι 72, εκ των οποίων, οι 45 είναι αποσπασμένοι και οι 27 μετακλητοί υπάλληλοι.»
    Επίσης, σε προηγούμενη ανακοίνωση τύπου αναφέρεται ότι «Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Tommaso Padoa-Schioppa, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους.»
    Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον 33 άτομα ή εταιρίες -έλληνες και ξένοι- που απασχολούνται ως σύμβουλοι στο πρωθυπουργικό γραφείο, τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των οποίων ο Υπουργός Επικρατείας δεν κοινοποιεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για το λόγο αυτό, ο Δ. Παπαδημούλης θα επανέλθει στο θέμα, με νέα ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 12:33, έχεις δίκιο ότι η κυβέρνηση πρέπει να κυβερνήσει και να μας προστατεύσει (απαλλάξει θα έλεγα εγώ) από όλα αυτά τα καλομαθημένα λαμόγια που ελπίζουν ότι, βασανίζοντας τους πολίτες, θα κρατήσουν προνόμια που τους έχουν επιτρέψει να παρανομούν (αναφέρομαι στα μαύρα λεφτά των αδειών) και να μας εκμεταλλεύονται επί σειρά ετών.

    Ωστόσο, η κυβέρνηση, όπως φαίνεται, δεν είναι προς το παρόν ικανή να πάρει τέτοιες αποφάσεις.

    Οι μόνοι ευχαριστημένοι από αυτή την κατάντια πρέπει να είναι οι ανθρωπολόγοι, που μπορούν τώρα να πάνε εκεί που είναι μαζεμένα τα φορτηγά, και να μελετήσουν συμπεριφορές και πρακτικές Νeanderthal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @13 Σεπ 2010 12:33:00 μ.μ.
    Οι ιδιοκτήτες φορτηγών είναι το πρόβλημά σου; Το δικό μου είναι η διαρκής μείωση της αγοραστικής μου δύναμης, της εθνικής ανεξαρτησίας της δημοκρατίας και γενικά της ποιότητας ζωής μου. Γι' αυτό δεν φταίει βέβαια η μοναδική ομάδα που αντιδρά στην εξαθλίωσή της και μας φαίνεται περίεργο επειδή έχουμε συνηθίσει την απάθεια του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @13 Σεπ 2010 4:27:00 μ.μ.

    Συμφωνω απολυτα.Κανονικα τωρα ολοι θα επρεπε να αντιδρουσαμε οχι εναντιον αυτης της ομαδας αλλα κατα της αδιστακτης ομαδας που ειναι στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4: 27

    Ν'αγιάσει το στόμα σου φίλε!
    Στην προηγούμενή τους απεργία στην αρχή τους έκραζα.
    Μετά έκατσα, ρώτησα, ενημερωθηκα, έμαθα και κυρίως ΣΚΕΦΤΗΚΑ.
    Θέλουμε δε θέλουμε, οι νταλικιέρηεδς είναι οι μοναδικοί που σήκωσαν κεφάλι και ακούστηκαν.
    Από ποιόν περιμένουμε????
    Τη ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και τους άλλους πουλημένους????
    Σωθήκαμε!
    Επίσης, και να μου το θυμάστε αυτό, οι εταιρίες που θα δημιουργηθούν σε τρία χρόνια το πολύ θα απασχολούν Πακστανούς που θα οδηγούν 15 ώρες τη μέρα χωρίς ρεπό.
    Και με τα ταξί το ίδιο θα γίνει.

    Λοιπόν, για να συνεννοηθούμε, το πρόβλημα είναι το εξής.
    Εγώ έχω ένα μικρό συνοικιακο ΄μαγαζί που του χρόνου αν πάει έτσι το πράμα, θα βάλει λουκέτο. Οπότε θέλω να έχει ένα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ο νταλικιέρης, ΚΑΙ ο ταρίφας, ΚΑΙ ο δημόσιος υπάλληλος, ΚΑΙ ο ιδιωτικός υπάλληλος, όλοι μας δηλαδή ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    Εδώ τι γίνεται???
    Πάνε να μας κάνουν ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.
    Και μας βάζουν να τσακωνόμαστε.
    Λίγο να σου κόβει το μυρίζεσαι αυτό το "διαίρει και βασίλευε".
    Εγώ ψηφίζω "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"
    Ολοι μαζί.
    Κι'ας μην έβγαλα ποτέ το μήνα όσα έβγαζε ο νταλικιέρης.
    Ο νταλικιέρης όμως άφηνε που και που κάτι στο μαγαζάκι μου.
    Ο Πακιστανός δε θ'αφήνει τίποτα.

    Οπότε σκεφτείτε το ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΝΑΤΙΚΟΙ..
    ΠΑΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΧΘΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΝΤΖΗΔΕΣ...

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟ ΩΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ?

    ΟΙ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ-ΜΟΥΝΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΑΠΟΒΛΆΚΩΣΗΣ..
    Ή ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΟΥΧΑ.. ΦΟΒΕΡΟ!
    Αποκάλεσε “γραφείο Τύπου” δημοσιογράφο του Mega..

    Χαμός. Ο Καψής αναψοκοκκίνισε, έτοιμος για εγκεφαλικό. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών, Άγγελος Τούντας, του μίλησε στον ίδιο ακριβώς τόνο που μίλαγε κι αυτός.
    ΤΟΥΝΤAΣ. -Θα μ’ αφήσεις να μιλήσω;
    ΚΑΨHΣ. -Να ρωτήσω.
    ΤΟΥΝΤAΣ. -Δε θέλεις να μιλήσω.
    ΚΑΨΗΣ. -Να μην κάνω ερώτηση;
    ΤΟΥΝΤΑΣ. -Δε κάνεις ερωτήσεις, κάνεις…σχόλια. Γραφείο Τύπου είσαι.

    ΤΡΕΜΗ. -Δε αφήνετε να σας ρωτήσουμε.
    ΤΟΥΝΤΑΣ. -Κάντε μου τη χάρη.
    Άρχισαν να πετούν παπούτσια και οι βενζινοπώλες…

    ΜΠΡΑΒΟ..μονο ετσι πρεπει να τους μιλάνε γιατι δεν καταλαβαίνουν αλλιώς.
    Άνοιξε ο Κλιγκόπουλος σχολή;
    Που είσαι ρε τεράστιε Κλιγκόπουλε;
    Εφεδρεία σε κρατάνε;

    Κοιτα βρε παιδι μου να δεις πως συμπεριφερονται τα δημοκρατικα γραφεια τυπου και οι δημοκρατες δημοσιογραφοι τους….
    Σχολη δημοσιογραφιας πασοκ…!!!

    Γιατί δεν είναι γραφείο τύπου ιεράς εξέτασης;
    Επιτέλους δικαίωση για τον Μανωλάκη που τόσο καιρό πρασπαθεί να πάρει τα ηνία από την εκ Μπουρναζίου κυβερνητική εκπρόσωπο.
    Το έργο του αναγνωρίστηκε.
    Ούτε διακοπές δεν πήγε το παιδί.

    Μακαριοι όσοι έχουν περάσει την Κακκαβιά της ανοησίας και ο συγκεκριμένος το έχει πράξει εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση