GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρης κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική απέναντι στη...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική απέναντι στη κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης και με εκπληκτικό γκολ του Χαβίτο στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης νίκησε 1-0 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Στον αντίποδα, οι "ροχιμπλάνκος" εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό των "κιτρίνων" από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι Ισπανοί δεν είχαν καμία...
 απάντηση στην επιθετική και αμυντική υπεροπλία των παικτών του Άρη.
Η Εικόνα του αγώνα
Δυνατό ξεκίνημα για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ξεκίνησε από νωρίς την ασφυκτική πίεση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρώτη καλή στιγμή για τους "κίτρινους" ήταν το σουτ του Χαβίτο στο Χαβίτο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης που πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ντε Χέα. Από εκεί και πέρα ο Άρης συνέχισε στο ίδιο γρήγορο τέμπο και δεν επέτρεψε στη Ατλέτικο να κάνει το παιχνίδι της.
Δείγμα της ανωτερότητας του Άρη στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν τα 0-6 φάουλ υπέρ των "κιτρίνων" δείγμα της αδυναμίας των "ροχιμπλάνκος" να ακολουθήσουν το γρήγορο ρυθμό των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Γενικότερα στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς ήταν εκπληκτικοί στον ανασταλτικό τομέα και το μόνο που έλειπε ήταν ένα γκολ ως επιστέγασμα της καταπληκτικής εμφάνισης.
Δείγμα της ανωτερότητας του Άρη στο πρώτο ημίχρονο αποτελεί το γεγονός ότι το πρώτο σουτ για την Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε στο 24ο λεπτό από τον Ντιέγκο Φορλάν. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Κίκε Φλόρες δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του πολύ καλού Μιχάλη Σηφάκη.
Ωστόσο, παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε ο Άρης στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του ΄Εκτορ Ραούλ Κούπερ δεν πραγματοποίησαν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Ντε Χέα. Οι Ισπανοί κατάφεραν να παγώσουν το ρυθμό "κοιμοίζοντας" τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο χώρο του κέντρου και δεν μπόρουσαν να συνεχίσουν την ακλή κυκλοφορία της μπάλας όπως στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Στην επανάληψη, η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στο ματς σε αντίθεση με τον Άρη που ήταν πιο συγκρατημένος. Οι "ροχιμπλάνκος" εκμεταλέυτηκαν το γεγονός ότι ο Λαζαρίδης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους επιθετικούς της ομάδας και προσπάθησαν να χτυπήσουν από εκείνη την πλευρά.
Μετά το πρώτο πεντάλεπτο οι "κίτρινοι" ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Ρουίς που μετά από κόρνερ δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και με σουτ του Φατί αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε ελάχιστα άουτ από την εστία του Ντε Χέα. Γενικότερα, με ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι στην επανάληψη και με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες.
Η πίεση του Άρη απέδωσε καρπούς στο λίγο πριν από τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα με μεγάλο πρωταγωνιστή το Χαβίτο. Ο μικρόσωμος Ισπανός εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.
Μετά το γκολ οι "κίτρινοι" συνέχησαν στο ίδιο τέμπο και έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Κόκε. Συγκερκιμένα ο Ισπανός επιθετικός επιχείρησε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα και στην επαναφορά ο Ρουίς δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού βρήκε πάνω στο Μαδέρα και κατέληξε κόρνερ.
Στον αντίποδα η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε να απαντήσει σε δύο περιπτώσεις με διαφορά 30 δευτερολέπτων. Μεγάλη απόκρουση από τον Σηφάκη που λέει στοπ στο σουτ του από κοντά του Ντιέγκο. Στη συνέχεια κεφαλιά από την μικρή περιοχή και πάλι του Ντιέγκο η μπάλα άουτ. Τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του ματς ήταν το σουτ του Κόκε από το ύψος της μικρής περιοχής που εξουδετέρωσε εκπληκτικά ο Ντε Χέα.

4 σχόλια

  1. Μετά τη μεταπολίτευση ξεσπάει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων για τους υποτιθέμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

    59 νεκροί το ένα «ίδρυμα»!

    75 νεκροί ο άλλος «φορέας»!

    154 νεκροί (ΝΑΙ τόσους βρήκανε) μια άλλη εφημερίδα!

    Ανάμεσα στις σοβαροφανείς «πηγές» ξεχωρίζουμε την εφημερίδα «Έθνος» την «Ένωση Δημοκρατικών Μητέρων» τον γραφικό πρόεδρο ενός κόμματος - σφραγίδα, τον θρυλικό ΜΠΑΜΠΗ Κωνσταντόπουλο (Έδινε συνεντεύξεις λέγοντας ότι μιλάει με εξωγήινους) και άλλους φορείς γραφικούς και μη.

    Η πολιτεία, λογικό ήταν, επηρεάστηκε από αυτό το κυνήγι μαγισσών.

    Θα αναφέρω τον πιο γραφικό από όλους, κατά τη γνώμη μου, κατάλογο.

    Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά αλλά ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας.

    Κάποιος «δημοσιογράφος» δηλαδή, πήγε στο Ληξιαρχείο Αθηνών έδωσε «λαδάκι» στον υπάλληλο και αυτός του έδωσε λίστα με ονόματα πεθαμένων εκείνες τις μέρες. Ο «δημοσιογράφος» τους έβαλε σαν νεκρούς του Πολυτεχνείου.

    Εμβρόντητη η εφημερίδα μαθαίνει αργότερα ότι τα ονόματα των «ηρωικών νεκρών» που δημοσίευσε ήταν μια γριούλα 81 χρονών που πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ένας παππούς 75 χρονών που πέθανε από καρκίνο και άλλοι.

    Μπρος σε αυτό το κυνήγι μαγισσών η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αναθέτει στον εισαγγελέα Τσεβά να βρει επί τέλους πόσοι πεθάνανε την ημέρα εκείνη. Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει ΜΟΝΟ 15 ονόματα.

    Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρεις που πέθαναν αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες.

    Μετά το 1981 η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου δίνει εντολή στον Αστυνόμο Σαμπάνη (που είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου και επανήλθε με τη μεταπολίτευση) να βρει τους νεκρούς - φαντάσματα ου Πολυτεχνείου. Το πόρισμα κυριολεκτικά καταπέλτης.

    Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δωσουμε επιτελους βαση και μια φορα συα λεγομενα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλιά αγαπητοι μου!!

    Λοιπον η αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλιά αγαπητοι μου ,περσυ τετοια εποχη ελεγε ουι η Ελλαδα χρωσταει 300 δις ,ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου??
    Ετσι δεν ειναι ρε συμπαθη διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλιά???


    Ωραια. Ας δουμε λοιπον που βρισκομαστε ενα χρονο μετα.
    Λεει η αλητοσυμμορια πασοκοσκυλια οτι ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!! ναι το τονιζει η αλητοσυμμορια οτι ..ΚΑΤΑΦΕΡΕ να δανεισθει 110 δις ευρω απο το ΔΝΤ!!

    Ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου φιλοι??
    Ετσι δεν ειναι ρε ζωα διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλιά???

    Συνεπως σε ενα χρονο η αληροσυμμορια αυξησε το χρεος κατα 110 δις ευρω .ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΟ!!!
    Χωρις να υπολογισουμε τους τοκους βεβαιως,ετσι δεν ειναι συμπαθη διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλιά???

    Αν βαλουμε και τους τοκους ΤΩΡΑ θα πρεπει να χρωσταμε γυρω στα 330 δις ευρω.
    Ετσι δεν ειναι ζωα της αλητοσυμμοριας???

    Ας κανουμε μια αναδρομη.
    Το 2004 η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο),παρελαβε ενα χρεος 200 δις ευρω απο την αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλια.
    Ετσι δεν ειναι ζωα της αλητοσυμμοριας??

    Σε 6 χρονια και συμφωνα με τα λεγομενα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλια ,αφησε χρεος 300 δις ευρω.
    Ας κανουμε μια μικρη αναλυση.
    200 δις ευρω εχουν τοκο 14 δις το χρονο.(Οπως γνωριζουμε η πασοκοσκυλια με το σπυριαρη δανειζοταν με 7% τοκο,ετσι δεν ειναι ζωα της αλητοσυμμοριας??)..

    Λοιπον 14 Χ 6 χρονια = 84 δις ευρω ,ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ...

    Δηλαδη πιο απλα η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως ελεγε και το βλάκογιοργο ) ,αυξησε το χρεος σε 6 περιπου χρονια κατα 16 δις ευρω!!!!
    100-84= 16 δις )..
    Και εκανε και Ολυμπαικους αγωνες !!
    Και πληρωσε τα υπερτιμολογημενα προιοντα της Ζημενς που λαδωνε τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλια και αλωνιζε μετα! ΟΣΟ ΗΘΕΛΕ τα χρεωνε !!

    Ετσι δεν ειναι αγαπητοι μου??

    Συμπαθη καθυστερημενα διποδα της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλια,συμφωνειτε η διαφωνειτε στα παραπανω??
    Ε?ζωα???? αχρηστα ζωα ...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τους πουστηδες της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλιά !
    να φτασει μεχρις εκει το θρασος τους!!??

    Ναυλωσανε το ΜΕΓΚΑ-λο μπουρδελο ,νοικιασανε μια αιθουσα ,βαλανε και τα σχετικα
    LONDON ,Economic και λοιπα ,πληρωσανε μια αγλλοφωνη δημοσιοκαφρο και ιδου!!!!
    το μαμουνι παπακωνσταντινου δινει συνενετευξη στα μεγαλα ΜΜΕ του εξωτερικου!!!!!!!

    Α! τους μπασταρδους...
    Φυσικα το δυστυχισμενο χαχολο της αλητοσυμμοριας τα πιστευει!!
    Και ενω στεναζει κατω απο την μποτα αυτηνης της αλητοσυμμοριας πασοκο-σκυλια ,νοιωθει ευτυχης!!

    Α! τα ζωα! Αυτα καλα να παθουν.
    Εμεις τι χρωσταμε ομως???

    Μεγαλε Παπαδοπουλε τζαμπα χαραμιστηκες.
    Αν ειχες φυγει μεγαλε τωρα θα σε υποδεχομασταν σαν ηρωα.

    Αν αρχιζες μαλιστα τις αθροες εκτελεσεις αλητοσυμμοριτων της πασοκοσκυλιας,θα εμεινες με χρυσα γραμματα στην Ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση