GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ο Φασούλας...

Άλλη μια επιβεβαίωση για το Press-gr που το είχε αποκαλύψει πρώτο... Την τοποθέτηση του Παναγιώτη Φασούλα ως υποψήφιου για τη θέση του α...

Άλλη μια επιβεβαίωση για το Press-gr που το είχε αποκαλύψει πρώτο...

Την τοποθέτηση του Παναγιώτη Φασούλα ως υποψήφιου για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά πρότεινε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά τη συνάντηση τους στο νέο δημαρχείο Πειραιά, παρουσία και του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μίχα. Τη σχετική πληροφορία, ότι θέλει τη θέση αυτή ο κ. Φασούλας, είχε αποκαλύψει πρώτο από την περασμένη εβδομάδα το Press-gr.
«Σήμερα το πρωί, τηλεφώνησα στο Νομάρχη Πειραιά και συνάδελφό μου Γιάννη Μίχα, για να τον επισκεφθώ στη Νομαρχία Πειραιά, παράλληλα και...
 αυτός έκανε την ίδια κίνηση να με επισκεφθεί στην Αθήνα. Από κοινού συμφωνήσαμε να επισκεφθούμε το Δήμαρχο Πειραιά τον Παναγιώτη Φασούλα. Βρίσκομαι σε ένα κτίριο καταπληκτικό το οποίο ανακαινίστηκε πριν περίπου ένα χρόνο και πραγματικά κοσμεί την πόλη του Πειραιά», δήλωσε ο κ. Σγουρός, προσθέτοντας ότι «με μεγάλη χαρά και συγκίνηση βρίσκεται μεταξύ του Γιάννη Μίχα και του Παναγιώτη Φασούλα, του Παναγιώτη Φασούλα και του Γιάννη Μίχα. Ένας Δήμαρχος με πλούσιο έργο και ένας Νομάρχης επίσης με πλούσιο έργο».
Όπως είπε, «δεν θα κάνει κριτική σε καμία περίπτωση γιατί δεν είναι σωστό. Αυτό που θέλω να πω, είναι να εκφράσω την αγάπη μου, την φιλία μου. Η επίσκεψη μου είναι σε δύο ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα κοινά της πόλης και πιστεύω ότι όπως μέχρι σήμερα τα έχουν καταφέρει, θα συνεχίσουν και θα τα καταφέρουν από εδώ και στο εξής».
Μετά την απόφαση που έλαβαν χθες τα κομματικά όργανα, συμπλήρωσε, «ο Γιάννης Μίχας θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, στο αμέσως προσεχές διάστημα που θα γίνουν τον Νοέμβριο εκλογές, θέλω να εκφράσω την επιθυμία μου και τη θέλησή μου στο αίτημα αυτό το οποίο θα διατυπώσω δημόσια: Ο Παναγιώτης Φασούλας να είναι Αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά, με τον καινούργιο Νόμο του Καλλικράτη, στην Αττική».
«Η συνεργασία και των τριών όλα αυτά τα χρόνια, για μένα προσωπικά αποτέλεσε μια εμπειρία παρά πολύ μεγάλη, αλλά αφετέρου και μέσα από συγκρούσεις, για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ήταν συγκρούσεις για να συνθέσουμε θέματα τα οποία αφορούσαν την εξυπηρέτηση του πολίτη», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Με αυτό λοιπόν τον γνώμονα, με το νέο Νόμο του Καλλικράτη, θα πορευτούμε όλοι μαζί, πολίτες Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κεντρική Διοίκηση».
Ο Γ. Μίχας επεσήμανε ότι «με τον Παναγιώτη Φασούλα ως Δήμαρχο Πειραιά, υπήρξε μια συνεργασία αυτά τα τρεισήμισι χρόνια, η οποία πιστεύω ότι άφησε θετικά ίχνη. Κρατώ όλα τα θετικά από την δική του θητεία και θα προσπαθήσω να διορθώσω όσα δεν μπόρεσε να διορθώσει, όχι με δική του ευθύνη, αλλά κυρίως με ευθύνη της πολιτείας». Εξέφρασε δε τη βούλησή του για την αξιοποίηση του Παναγιώτη Φασούλα. Στο πού θα αξιοποιηθεί, όπως είπε, δεν είναι δική του δουλειά, αλλά «του ίδιου του Παναγιώτη πού θέλει να αξιοποιηθεί, είναι δουλειά του Γιάννη Σγουρού και είναι δουλειά των οργάνων, τα οποία θα λάβουν και την τελική απόφαση».
Αναφερόμενος στο Δήμο Πειραιά δήλωσε ότι η προσπάθεια που πρέπει να γίνει είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς, όπως εξήγησε, τα οικονομικά του Δήμου είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν οφείλονται στον Παναγιώτη Φασούλα.
Γνωστοποίησε ακόμη ότι την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Φασούλα. «Θα γίνει αυτή η συνάντηση, γιατί είχαμε προγραμματίσει συνάντηση με τους εργαζόμενους του Δήμου και ο ίδιος μου υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει παρά πολύ, έτσι ώστε η πορεία στο μέλλον - και προεκλογικά και μετεκλογικά - μέσα από τη δική του εμπειρία, να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη για το καλό των πολιτών της πόλης», σημείωσε.
«Είχα τη μεγάλη χαρά να δεχτώ δύο φίλους, το Γιάννη Σγουρό και το Γιάννη Μίχα, (το Γιάννη Σγουρό από πολύ παλιά από τις μπασκετικές μέρες) και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα που έχουν μπροστά τους ως υποψήφιοι: Περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιάννης Σγουρός, και Δήμαρχος Πειραιά, ο Γιάννης Μίχας», δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας.
Δεσμεύθηκε ότι θα βοηθήσει, όσο γίνεται περισσότερο, «να γίνει κατανοητό, ποια είναι τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζουμε, όλα αυτά τα χρόνια, από την έλλειψη, αν θέλετε, κυβερνητικής θέλησης να βοηθηθεί ο Πειραιάς, τα πρώτα 2,5 χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης τον τελευταίο χρόνο».
Σε ό,τι αφορά τη δική του θέση, επεσήμανε ότι έχει καταθέσει στα όργανα του Κόμματος την υποψηφιότητα του, είτε για Δήμαρχος Πειραιά είτε για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
«Βεβαίως με ενδιαφέρει η Περιφέρεια, με ενδιαφέρει η μάχη στην Αυτοδιοίκηση. Αν με ενδιέφερε κάτι άλλο, θα ήμουν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, τον περασμένο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θέλω να δώσω την μάχη για τον Πειραιά, θέλω να δώσω τη μάχη για την Αττική, κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, όσο μπορεί ο καθένας, την πόλη μας, την Αττική, το Λεκανοπέδιο», κατέληξε.

20 σχόλια

  1. Για να σωθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την χρεωκοπία αλλά ……. ολυμπιακή
    Ηλεκτρικός , μετρό , τραμ , λεωφορεία, τρόλεϊ , προαστιακός .
    Πρέπει να έχουν μόνιμους ελεγκτές μέσα στα βαγόνια τα λεωφορεία στα τραμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο δεν θα είναι καλλικράτιος
    αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ..
    - αναβολικά,χάπια,
    - πουτάνες
    - ξέπλυμα χρήματος-τζόγος.
    - ναρκωτικά

    ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου ψάχνει για γυναίκες αντιπεριφερειάρχες
    Εντολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων Θανάση Τσούρα (με τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω φέρεται ενοχλημένος – και όχι μόνο με αυτόν- από τον τρόπο με τον οποίο χειρίσθηκε το θέμα των υποψηφιοτήτων) αλλά και σε στενούς του συνεργάτες (λέγεται ότι στην υπόθεση θα εμπλακεί και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης που πλέον λειτουργεί ως «μπαλαντέρ») να επιλέξουν γυναίκες υποψήφιες αντιπεριφερειάρχες, μετά τη μηδενική παρουσία γυναικών στη λίστα των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών, έχει δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες , o πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.


    TΣ.ΤΣ..ΤΣ....ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΕΙΣΤΗΜΗ !!!!
    ΕΥΝΟΥΧΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΔΕΛΦΗ τραβεστί....
    για το χατήρι του Γιώργου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενας καθολικα αποτυχημενος δημαρχος βολευτηκε σε αλλη θεσουλα που δεν χρειαζεται και σταυρους απο τον φοβο του μαυρισματος
    αχ αυτο το πασοκ
    πως ξερει και αξιοποιει παντα τους αξιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    εμεις θελουμε
    αντιπεριφερειαρχη αθηνας

    εναν νεο δυναμικο επιστημονα δημοκρατη νικηφορο
    τον δρ Κουτσουκο!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    εμεις θελουμε
    αντιπεριφερειαρχη αθηνας

    εναν νεο δυναμικο επιστημονα δημοκρατη νικηφορο
    τον δρ Κουτσουκο!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Ο ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI EGO TON DR KOYTSOUKO
    PSIFIZO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI EGO TON DR KOYTSOUKO
    PSIFIZO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Exetei dikio

    o dr Koytsoykos

    exei reyma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Exetei dikio

    o dr Koytsoykos

    exei reyma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σγουρέ

    τον Δρ Κουτσούκο και τα μάτια σου

    είναι η μόνη ελπίδα ανάκαμψης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αθλιες κακο-σκηνοθετημενες παραστασεις για ηλιθιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eimai foititria paidagogikon

    psifizo ton dr Koutsouko

    pou me ema8e psychologia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΔΝΠ

    ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ
    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΝΤΕ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΕΔΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ

    ΟΛΟΙ ΚΚΕ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κατοχικος χειμωνας του 41 ειναι προ των πυλων.

    Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ πρωθυπουργός
    γιώργιος ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ του ανδρέ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    ΤΟΥ ΝΕΟΥ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΝΕΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. BINGOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ""ΤΡΙΟ ΚΑΜΠΑΛΛΕΡΟ"" ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!!!!
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    ΛΑΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
    ΑΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε φασούλα δεν βγαίνεις αντε πήγαινε σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΟΦΕΛΗΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΚΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΙΣΟ ΔΡΟΜΟ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΟΚΤΟΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟ ΥΠΑΣΟΚ

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
    ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΕ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ...
    ΚΡΙΜΑ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ (ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΦΑΣΟΥΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ...ΜΑΥΡΟ...ΜΑΥΡΟ... ΧΥΔΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ.
    ΕΝΑΣ (ΑΜΥΑΛΟΣ) ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση