GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Το κράτος οφείλει να ενισχύσει τους γονείς των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων...

Ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους καθώς και στου...

Ο βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους καθώς και στους λειτουργούς της εκπαίδευσης καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Ελπίζει η νέα σχολική χρονιά να ξεκινήσει χωρίς τις ελλείψεις και τα κενά των προηγούμενων ετών με πλήρες ανθρώπινο και υλικοτεχνικό δυναμικό.
Στην σημερινή οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα είναι επιτακτική η ανάγκη να αναβαθμιστεί η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες και να μην υπάρξουν περικοπές ούτε ελλείμματα στην παιδεία. Η επένδυση στην παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον και αποτελεί μια από τις πιο ουσιώδεις υποχρεώσεις του κράτους και των Δήμων.
Ο Βασίλης Οικονόμου τονίζει ότι το κράτος οφείλει να...
 ενισχύσει τους γονείς των χαμηλότερων και μεσαίων εισοδημάτων των οποίων η αγοραστική δύναμη έχει μειωθεί λόγω της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, θέμα για το οποίο κατέθεσε και σχετική ερώτηση στην Βουλή (Αρ. Πρωτ. 2448/07.09.2010).
Στην πρόταση της «Δημοτικής Συνεννόησης Ωρωπού» προς τους πολίτες του νέου Δήμου περιλαμβάνονται στον άξονα της κοινωνικής πολιτικής και μέτρα για την ενίσχυση των οικογενειών των οποίων τα παιδιά βρίσκονται στις εκπαιδευτικές βαθμίδες και εκφράζεται η ελπίδα ανάλογες πολιτικές να υιοθετηθούν από όλες τις δημοτικές αρχές.

15 σχόλια

  1. Ναι βουλευτης Αττικης
    Δημαρχος Ωρωπου
    νομαρχης Αττικης
    Συμβουλος εδω εκει

    Μα ολο οι ιδιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδιευκρίνιστος συνεχίζει να παραμένει τόσο ο συνολικός αριθμός όσο και ο αναλυτικός κατάλογος των προσώπων που απασχολούνται ως σύμβουλοι στο πρωθυπουργικό γραφείο. Πιο συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παμπούκης αναφέρει ότι στο γραφείο του πρωθυπουργού προβλέπονται 52 θέσεις ειδικών συμβούλων - συνεργατών. Από αυτές μέχρι σήμερα έχουν καλυφθεί οι 29 με ετήσιο μικτό κόστος μέχρι 445.000 ευρώ.
    Στην απάντησή όμως του κ. Παμπούκη (η οποία και επισυνάπτεται): α) δεν αναφέρεται ούτε ένα όνομα μη έλληνα συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, από όσα έχουν κατά καιρούς γνωστοποιηθεί στον τύπο (πχ Stiglitz, Schioppa) και β) υπάρχει απόλυτη αναντιστοιχία με όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιοποιηθεί επισήμως από το πρωθυπουργικό γραφείο, καθώς και τη σχετική νομοθεσία (αρ.32 πδ 63/2005).

    Πιο συγκεκριμένα, σε επίσημα δελτία τύπου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, στις 3 και 30-8-2010, αναφέρεται ότι «Οι προβλεπόμενες θέσεις εργασίας μετακλητών υπαλλήλων στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ανέρχονταν σε 105. Αυτές αυξήθηκαν πρόσφατα κατά 20, προκειμένου να καλυφθούν μελλοντικές ανάγκες. Από το σύνολο των θέσεων αυτών, μέχρι σήμερα έχουν καλυφθεί μόνον οι 72, εκ των οποίων, οι 45 είναι αποσπασμένοι και οι 27 μετακλητοί υπάλληλοι.»
    Επίσης, σε προηγούμενη ανακοίνωση τύπου αναφέρεται ότι «Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Tommaso Padoa-Schioppa, αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους.»
    Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον 33 άτομα ή εταιρίες -έλληνες και ξένοι- που απασχολούνται ως σύμβουλοι στο πρωθυπουργικό γραφείο, τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των οποίων ο Υπουργός Επικρατείας δεν κοινοποιεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για το λόγο αυτό, ο Δ. Παπαδημούλης θα επανέλθει στο θέμα, με νέα ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
    ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΒΓΗΚΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:35.... ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, Η ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ MUGA..... ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗ ΛΟΥΜΠΑ. ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 13 Σεπ 2010 3:47:00 μ.μ.

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΔΕΞΙΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναί, σίγουρα αφού το λες εσύ θα γίνει...Ρε ουστ κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:55.... ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ (ΕΦΑΓΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΗΔΟΥΝ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ-ΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ..
    ΟΤΑΝ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ
    ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ..
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ....
    ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ
    ...."ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τους ενισχύει κ. Οικονόμου: Τους κ.κ. Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη, Αλαφούζο, Ψυχάρη κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MIA KAI ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ.ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 13 Σεπ 2010 4:29:00 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ.....
    ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ) ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ.
    ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΜΙΣΘΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΑΜΠΩΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ.
    ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΑΠΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ Ο.Κ. ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

    ΕΝΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κ Ρ Ε Π ΙΑ Σ !!
    Ο ΓΙΓΑΣ !
    Ο ΜΕΓΑΣ !!
    Ο ΗΓΕΤΗΣ !!!
    Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ !!!!
    Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ !!!!!!

    Ο ΩΡΩΠΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κλείστε τις τηλεοράσεις…

    Μην αγοράζετε τις διαπλεκόμενες εφημερίδες τους… Έχουν σκυλιάσει γιατί δεν μπορούν -πλέον- να επηρεάζουν πολύ τη κοινή γνώμη και σύντομα όλοι αυτοί οι “αστέρες” του συστήματος θα σβήσουν από το χάρτη της τηλεόρασης, γιατί μας ΈΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ με την άθλια συμπεριφορά τους και την προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν κάθε πράξη της κυβέρνησης…Πόσοι από αυτούς θα μπορούσαν να ζουν με 1.500 ευρώ ή 1000 μηνιαίως ;
    Σε λίγο ο κόσμος θα στραφεί και κατά εκείνων που στηρίζουν το σύστημα ΔΝΤ είτε δημοσίως,είτε με υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Αλήθεια, πόσο στοίχισε ο “στρατός” των 4.000 αστυνομικών που στάλθηκαν για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη για να φυλάνε τον “λαοπρόβλητο” ηγέτη του 44% ; Μήπως μπορεί να μας απαντήσει ο ΣΚΑΙ ή το ΑΛΤΕΡ ; Μήπως η Real Νews ; Για τις άλλες εφημερίδες ξέραμε…
    Έλα, όμως, που φυτρώνουν και άλλα …τοξικά απόβλητα που στρέφονται κατά του λαού…

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ολους ΑΥΤΟΥΣ, που μας μαυρίζουν τη ψηχή, την καρδιά, τη ζωή.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΡΟΣ ΣΤΟ MEGA ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση