GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρήξη Δημαρά-Μητρόπουλου ευνοεί Σγουρό και Κικίλια...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Επήλθε τελικά η οριστική ρήξη μεταξύ Γιάννη Δημαρά και Αλέξη Μητρόπουλου, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα το βρ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Επήλθε τελικά η οριστική ρήξη μεταξύ Γιάννη Δημαρά και Αλέξη Μητρόπουλου, καθώς σχεδόν ταυτόχρονα το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσαν ξεχωριστές υποψηφιότητες.
Η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται από γνωστό δημοσκόπο ο οποίος μετράει αυτό το διάστημα με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις την Περιφέρεια Αττικής «βούτυρο στο ψωμί» καταρχήν του Βασίλη Κικίλια και δευτερευόντως του Γιάννη Σγουρού.
Είναι ενδεικτικό ότι στα αποτελέσματα των ερευνών που δημοσιοποιήθηκαν,  ο Βασίλης Κικίλιας «παλεύει» για τη δεύτερη θέση με τον Αλέξη Μητρόπουλο.
Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και της...
 εν εξελίξει έρευνας της συγκεκριμένης εταιρείας, χωρίς όμως να έχει μετρηθεί ο Γιάννης Δημαράς. Και όπως τονίζει ο συγκεκριμένος δημοσκόπος στην αυτοδιοίκηση gr «είναι σαφές ότι από τη στιγμή που η λεγόμενη ‘αντιμνημονιακή’ ψήφος την οποία δεν μπορεί να εκφράσει ο Β. Κικίλιας θα ‘σπάσει’ στα δύο, ο υποψήφιος της ΝΔ έχει πλέον πολύ μεγάλες πιθανότητες να περάσει στο β΄ γύρο».
Μάλιστα, όπως τονίζει αυτό «βολεύει» και τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό που είναι βέβαιο ότι προτιμά τον Βασίλη Κικίλια στο β΄ γύρο από κάποιον εκ των Γ. Δημαρά και Α. Μητρόπουλου, οι οποίοι πολύ ευκολότερα μπορούν να δημιουργήσουν «αντιμνημονιακό μπλοκ».
Εννέα οι υποψηφιότητες στην Περιφέρεια Αττικής
Να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση των υποψηφιότητων Δημαρά, Μητρόπουλου φτάσαμε αισίως τις 9 στην Περιφέρεια Αττικής εκ των οποίων οι τρεις προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και οι δύο από τον (πάλαι ποτέ) ΣΥΡΙΖΑ.

8 σχόλια

  1. Σμυρνιός.
    Η υποψηφιότητα Δημαρά οφελεί αποκλειστικά το ΠΑΣΟΚ και τον υποψήφιό του κ. Σγουρο-και αυτό ο ευφυής κ. Δημαράς το γνωρίζει...
    Ο κ. Δημαράς αποσπα΄ψήφους σχεδόν αποκλειστικά από τον κ, ΜΗτρόπουλο,τους δυσαρεστημένους ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Στόχος να μηνμπει ο κ.ΜΗτρόπουλος στον Β γυρο και να φανεί, έτσι κι αλλιως, η αριστερή αντιπολίτευση στο Μνημόνιο διασπασμένη.
    Υποθέτω ότι ο κ. Δημαράς θα έχει την ανταμοιβή του για την καλή του πράξη εν καιρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ



    ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ .
    Προς τους ψηφοφόρους Έλληνες πολίτες
    Μην ψηφίσετε σε εκλογές , βουλευτικές , δημοτικές
    ή οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση , το ΠΑΣΟΚ η την οποιαδήποτε μετάλλαξη του , με άλλα ονόματα συνδυασμών η ανεξάρτητων αρχηγών διότι από πίσω θα είναι πάλι το ΠΑΣΟΚ κρυμμένο για να σας εξαπατήσουν , να σας κοροϊδέψουν, όπως πάντα και να σας πάρουν για άλλη μια φορά την ψήφο σας .
    Αυτοί έχουν τον μηχανισμό της εξαπάτησης , ελέγχουν όλα σχεδόν τα κανάλια , εφημερίδες δημοσιογράφους συνδικαλισμό .
    ΔΙΟΤΙ άμα ξαναβγούν αυτοί με οποιαδήποτε μορφή τους είναι μαθηματικός σίγουρο ότι οι ανώτεροι μισθοί και συντάξεις σε λίγα χρόνια θα είναι : 900 ευρώ η ανώτερη και 300 ευρώ η κατώτερη και με μια Ελλάδα γεμάτη με μετανάστες , λαθρομετανάστες , Πακιστανούς , Ινδούς , Σομαλούς , Αφρικανούς , γύφτους απελαθέντες από Γαλλία Ιταλία ( Διαβάστε συνθήκη Λισαβόνας που υπέγραψε ο Σημίτης ) .
    Συνέπεια όλων αυτών θα είναι η αύξησης της εγκληματικότητας (και να συλλάβουν τους δράστες θα είναι πάλι ελεύθεροι με το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ )
    Και τη χειροτέρευση της παροχής υπηρεσιών της υγείας :
    Νοσοκομεία φάρμακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μόνοι που πληρώνουν το εισιτήριο τους κανονικά στα λεωφορεία , τα τρόλεϊ , τον ΗΛΑΠ το ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ , ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ .
    Μεταφέροντας μάλιστα τους μεγάλους σάκους τα παράνομα εμπορεύματα , ακόμα και κλεμμένα , κανείς δεν ξέρει τι μεταφέρουν αφού δεν τους ελεγχουν και έχουν διαταγή να κάνουν τα στραβά μάτια .
    Το εισιτήρια λοιπόν ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν.
    Το πρόστιμο δε για αυτούς που ΔΕΝ κόβουν εισιτήριο , δηλαδή οι μετανάστες ( αυτό το καρκίνωμα της Ελλάδος μας )
    Το πρόστιμο να γίνει 100 ευρώ με πληρωμή επί τόπου και αν δεν έχει χρήματα απέλασης αμέσως .
    Να δείτε αμέσως πως αυξάνονται τα έσοδα .
    Γιατί όπως είναι τα πράγματα τώρα υπάρχει μεγάλη απώλεια εσόδων από τους μετανάστες που δεν κόβουν εισιτήριο
    Δημιουργήστε σώμα ελεγκτών που να είναι σε όλα τα λεωφορεία , τρόλεϊ πχ στις γραμμές Φιλαδέλφεια Ιπποκράτους επί της Θηβών κλπ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ ( ΣΤΟΝ ΗΛΑΠ ,λεωφορεία ,τρόλεϊ ΤΡΑΜ , εκεί έχει να γίνει έλεγχος εισιτήριων πάνω από ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ .
    ΣΤΟ ΔΕ ΜΕΤΡΟ μόνο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    Υπάρχει ένας υποτυπώδες έλεγχος έτσι για τα μάτια του κόσμου για να λένε ότι κάνουν ελέγχους . )
    Πρέπει μέχρι να ιδρύσουν το σώμα ελεγκτών , όλοι αυτοί οι σεκιούριτι με τους υπαλλήλους των ΗΠΑΠ και ΜΕΤΡΟ και αστυνομικούς να αναλάβουν τους έλεγχους με ένα ποσοστό κέρδους από την δουλειά αυτή .
    Το ΤΡΑΜ , ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΑ ΤΡΟΛΕΙ είναι σύνθετη περίπτωση διότι πρέπει να είναι επτάδα ελεγκτών με αστυνομικό όργανο στο κάθε όχημα για να υπάρχει προστασία από τους μετανάστες παντός φυλής και χρώματος , που οπλοφορούν και είναι επικίνδυνοι εγκληματίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΜΥΡΝΙΟΣ
    Επαναλαμβάνω σχόλιο για την υποψηφιότητα Δημαρά διότι ίσως το πρώτο δεν παραλήφθηκε από τον χειριστή του ιστολογίου.
    Η Υποψηφιότητα Δημαρά πλήττει μόνο τον κ. Μητρόπουλο. Επωφελούνται το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σγουρός και ο κ. Κικίλιας. Η υποψφιοτητα Δημαρά αφαιρεί ψήφους δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μητρόπουλο και τον εμποδίζει να μπει στον Β γυρο-αυτο είναι στοχος, θα δούμε το αποτέλεσμα.
    Και λιγότερο ευφείς του κ. Δημαρά το αντιλαμβάνονται, το παιχνίδι είναι διαφανές.
    Η ΝΔ και ο κ. Κικίλιας επωφελούνται διότι ο ενδεχομένως επικίνδυνος κ.Μητρόπουλος υπονομεύεται. Και αυτό σαφές.
    Η κεντροαριστερά κρατιέται στην κατάψυξη και την αναξιοπιστία.
    Ελπίζω ο κ. Δημαράς να έχει εξασφαλίσει την ανταμοιβή του διότι και στον κ. Σημίτη (λέγεται ότι) είχαν υποσχεθεί διάφορα αλλά παραμένει κατοικος Κολωνακίου, γείτονας του Da Cappo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟ
    ΓΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΒΛΑΚΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

    Κλείστε τις τηλεοράσεις…

    Μην αγοράζετε τις διαπλεκόμενες εφημερίδες τους… Έχουν σκυλιάσει γιατί δεν μπορούν -πλέον- να επηρεάζουν πολύ τη κοινή γνώμη και σύντομα όλοι αυτοί οι “αστέρες” του συστήματος θα σβήσουν από το χάρτη της τηλεόρασης, γιατί μας ΈΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ με την άθλια συμπεριφορά τους και την προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν κάθε πράξη της κυβέρνησης…Πόσοι από αυτούς θα μπορούσαν να ζουν με 1.500 ευρώ ή 1000 μηνιαίως ;
    Σε λίγο ο κόσμος θα στραφεί και κατά εκείνων που στηρίζουν το σύστημα ΔΝΤ είτε δημοσίως,είτε με υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Αλήθεια, πόσο στοίχισε ο “στρατός” των 4.000 αστυνομικών που στάλθηκαν για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη για να φυλάνε τον “λαοπρόβλητο” ηγέτη του 44% ; Μήπως μπορεί να μας απαντήσει ο ΣΚΑΙ ή το ΑΛΤΕΡ ; Μήπως η Real Νews ; Για τις άλλες εφημερίδες ξέραμε…
    Έλα, όμως, που φυτρώνουν και άλλα …τοξικά απόβλητα που στρέφονται κατά του λαού…

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ολους ΑΥΤΟΥΣ, που μας μαυρίζουν τη ψηχή, την καρδιά, τη ζωή.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΡΟΣ ΣΤΟ MEGA ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κύριος Μητρόπουλος και ο κύριος Δημαράς είναι οι συμπαθέστεροι όλων των υποψηφίων. Αν μπορούσαν να τα βρούνε η νικη θα ηταν δική τους. Εγώ έχω αποφασίσει να μήν ξαναψηφίσω. Διότι και ο τελευταίος πού είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου για μια καλύτερη Ελλάδα ήταν ο Καρατζαφέρης!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΣΚΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!!! Εν οψι λοιπόν των προσεχών εκλογών και με αφορμή το άρθρο σας, έτυχε να θυμηθώ ότι πρίν από σχετικά λίγους μήνες είχα διαβάσει, στα Bloggs, δεν θυμάμαι σε ποιό, ότι κάποιος Αλέξης Μητρόπουλος είχε καταδικαστεί τελεσιδίκως για απάτη εις βάρος πελατών του, για μια υπόθεση που αφορούσε κατι σχετικά με το "Εργατικό Δίκαιο". Μάλιστα τού επεβλήθει και πληρωμή του ποσού των $300.000 δολλαρίων, δεν είμαι σίγουρος άν επρόκειτο για πρόστιμο ή για επιστροφή χρημάτων στα θύματα!! Δέν γνωρίζω άν σχετιζόταν εκείνη η υπόθεση με τον υποψήφιο Περιφεριάρχη, ή αφορούσε κάποιον άλλον. Μπορεί να ήταν και απλή συνωνυμία. Παρακαλώ όμως αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με αυτήν την υπόθεση ας μας πληροφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Πώς τζογάρει η κυβέρνηση ; "
    ΕΤΣΙ.!!

    Το ανέκδοτο έχει αναλογία και με την ΤΡΙΠΛΗ υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ στις τοπικές εκλογές.

    Ζορίζεστε; Ε, ρίξτε την ψήφο στον Δημαρά ή τον Μητρόπουλο, να ανακουφιστείτε. Ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ ήταν «πολυσυλλεκτικό κόμμα».
    Και του πουλιού το γάλα…. ;) ;) ;)

    Η φάκα Μ. θα πιάσει ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ.
    Η φάκα Δ. δυσαρεστημένους από ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.
    Πέρα από την υποψηφιότητα Μ.,
    ο Αυτιάς, που ώρες-ώρες είναι ….μαρτυριάρης, πριν από πολύ καιρό συνεχάρη τον Δ. για το χρίσμα (αφού ο Δ. είχε καταψηφίσει το μνημόνιο). Ο Δ. τον έκοψε απότομα κι έκανε τον Κινέζο. Φαίνεται ότι εντωμεταξύ αποφασίστηκε το χρίσμα να είναι κρυφό.
    Έτσι, το ΠΑΣΟΚ έχει τρεις φάκες και μαζεύει κόσμο από ….ΠΑΣΟΚ, Δ.Α., κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, ευελπιστώντας να εγκλωβίσει και κομμάτι της Ν.Δ., ίσως και του ΚΚΕ.

    Μετά τις εκλογές, μην τους είδατε τους παναήδες….
    Σημασία έχει να πάνε οι ψήφοι στο ΠΑΣΟΚ, το επίσημο ή το ανεπίσημο.
    Ναι, αλλλά αν διαγραφεί ο Μ.;…. Ουδέν πρόβλημα. Την κατάλληλη στιγμή ξεδιαγράφεται.
    Περνούν λίγοι πολύ κρισιμότατοι μήνες μέχρι τις γιορτές, εκτονονώμαστε, χαλαρώνουμε, και κατά το 2011 ξυπνάμε !

    ΜΟΜΟ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..
    ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση