GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο.‏..

Μία πρώτη φθινοπωρινή διαταραχή επηρέασε την χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες αφήνοντας ικανοποιητικά ύψη βροχής κυρίως σε Δυτικές και Βόρε...

Μία πρώτη φθινοπωρινή διαταραχή επηρέασε την χώρα μας τις προηγούμενες ημέρες αφήνοντας ικανοποιητικά ύψη βροχής κυρίως σε Δυτικές και Βόρειες περιοχές της χώρας. Αξιοσημείωτα καιρικά περιστατικά η πολύ έντονη καταιγίδα που έπληξε το Ναύπλιο, αφήνοντας περίπου 120mm βροχής καθώς και η καταιγίδα στο Στρατώνι Χαλκιδικής όπου άφησε 86,2mm βροχής.
Περισσότερα εδώ http://www.meteo-news.gr/

1 σχόλιο

  1. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση