GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καλύτερο παπούτσι για πέταγμα...

10 σχόλια

  1. ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπονται καθόλου που θέλουν να λέγονται και "δημοσιογράφοι" τα άχρηστα "πράσινα παπαγαλάκια" όταν όλοι μαζί συντονισμένα προσπαθούσαν να ντροπιάσουν τον κύριο αυτόν με ειρωνικό και ασφαλίτικο ύφος χούντας και με ερωτίσεις που δεν θα του έκαναν ούτε οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

    Αυτή η στάση των "δημοσιογράφων" που πρέπει να έχουν απέναντι στους πολιτικούς βλέπουμε να την έχουν σε αυτούς που τολμούν να διαμαρτυριθούν... εδώ μιλάμε καθαρά για χούντα ή είσαι με το ΠΑΣΟΚ ή θα σε κράζουν στο MEGAλο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ.....
    ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΑΓΕΤΕ...
    ΘΑ ΑΜΟΛΥΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ
    ΓΛΥΦΤΟΣΑΛΙΑΓΚΑ (ΚΑΝΕΛΑΚΗ)
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προπαγάνδα των ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΓΑΠ είχε και έχει ως στόχο να παρουσιάσει τον Γιώργος ως τον Πρωθυπουργό ο οποίος ” κινείται μέσα στον κόσμο”.
    Στόχος τους είναι να παρουσιάσουν στους πολίτες οτι παρά τα αντιλαικά μέτρα ο κόσμος στέκεται στο πλευρό του Πρωθυπουργού.

    Αλλώστε δεν ήταν τυχαία η δημοσκόπηση που δημοσίευσε το “Βήμα” σύμφωνα με την οποία οι πολίτες δέχονται ώς μόνη λύση για την έξοδο απο την κρίση την εφαρμογή του μνημονίου.

    Η σούπα όμως “έκοψε” καθώς δεν υπολόγιζαν τις αντιδράσεις του κόσμου, είτε μεμονομένα είτε μαζικά και έτσι ήρθε η παπουτσάδα απο τον γιατρό. Αρχικά επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως ακροδεξιό γραφικό, επειδή όμως τα όσα έλεγε ο ακτινολόγος τα προσυπογράφει το σύνολο των πολίτων, βρήκαν ως δικαιολογία την υπονομευση της ελληνικής κυβέρνησης απο το BBC.

    Η ουσία πλέον είναι οτι η αρχή έγινε αν ο κόσμος δεν αντιδράσει δυναμικά αλλά και με την ψήφο του στις επίκειμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η κυβέρνηση αυτή θα συνεχίσει το “θεάρεστο” έργο της. Αλλωστε τα δύσκολα αρχίζουν μετά τις εκλογές οπότε η κυβέρνηση για να καλύψει την μαύρη τρύπα των εσόδων θα αυξήσει και τα τιμολόγια της ΔΕΗ και τον ΦΠΑ και το πετρέλαιο.


    ΓΑΠ Ο μοναδικός προθυπουργός που δραπέτευσε από τα προβλήματα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το BBC δηλώνει ότι ο διαδηλωτής δεν υποκινήθηκε”

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΠΩΣ Ο
    ΑΝΤ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΨΗ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ.

    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΡΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΑΠΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΡΑΓΕ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ;ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

    ΑΣΕ που επιπλέον ο παπουτσορίχτης τους είπε ανδρεικελα και δεν αντέδρασαν..
    ____________________________________
    Το να εγκαλεί για στημένο δημοσίευμα το BBC, μέλος της διαπλοκής που “έφερε” τον Ερντογάν στην Αθήνα, είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο από το “λεφτά υπάρχουν”…
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλύτερη απήχηση θα είχε σ΄ όλο τον κόσμο, εάν οί διαδηλωτές τής Θεσσαλονίκης πήγαιναν μ΄ ένα παπούτσι ο καθ΄ ένας στο χέρι του εκεί πού μιλούσε ο Γεωργάκης...

    Διαδηλώσεις άς γίνονται κάθε μέρα, αυτό δεν τούς τρομάζει.

    Τά εκατοντάδες όμως παπούτσια στόν αέρα, θα τούς έκαναν να μαζευτούν στο καβούκι τους, καί αυτό θα έμενε στήν Ελληνική Ιστορία !

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι….( Τα Φασιστοειδή )
    Υπάρχει ένας νόμος του Ελληνικού Κράτους, ( δεν τον έφτιαξε ούτε η Φαιδρά Πορτοκαλέα ούτε ο Γαλάζιος Ουρανός ) ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!!!
    Που αυτός ο νόμος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους και στα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ συμφέροντα τους, αυτοί τον έκοψαν και τον έραψαν, λέει ότι για να χτίσεις ένα σπίτι σε οικόπεδο εκτός σχεδίου πρέπει να έχεις τέσσερα στρέμματα γης!
    Ποιοι όμως έχουν τα τέσσερα στρέμματα ειδικά στην Αττική αλλά και σε κάποιες καλές περιοχές της Ελλάδας; Απάντηση αυτά τα Φασιστοειδή, οι νεόπλουτοι, που κλέβοντας έρποντας και με τα κέρατα τους, αγοράζοντας ένα και καταπατώντας οι περισσότεροι τα υπόλοιπα στρέμματα βρισκόντουσαν και στο παρελθόν αλλά και τώρα με τέσσερα και παραπάνω στρέμματα στην κατοχή τους σε εκτός σχεδίου περιοχές.
    Και γιατί τους λέω ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΝΤΑΡ!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΙΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ 380 τετραγωνικών μέτρων στο υπό συζήτηση πολεοδομικό σχέδιο της περιοχής, την έκανα το 1985! ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, κατάργησε αυτό τον φασιστικό νόμο, εκατομμύρια Έλληνες θα σε ευγνωμονούν αλλά και θα σώσεις με τον καινούριο που προτείνω την οικονομία της Ελλάδας, γιατί θα ανοίξουν τα πουγγιά, όλοι θα τρέξουν να χτίσουν ένα σπίτι στο χωράφι τους, θα κάμουν το σκατό τους παξιμάδι αλλά θα τα καταφέρουν, θα ζεσταθεί η αγορά, θα ξαναζωντανέψει η οικοδομή και μέσω αυτής εκατοντάδες επαγγέλματα και το εμπόριο, θα μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους, τα ασφαλιστικά ταμεία θα δουν χρήμα, ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
    Διακρίνω μια σημαντική διαφορά ως προς τον τύπο και την δυναμική δύο εκσφενδονισμένων παπουτσιών που παρατηρήσαμε τα τελευταία 2 χρόνια. Το ένα (πρώτο παπούτσι) είχε σαν στόχο τον Τζωρτς Β junior αν θυμάμαι καλά πριν δύο χρόνια όπου ένας φτωχός Ιρακινός δημοσιογράφος, αυθόρμητα γνωρίζοντας καλό σημάδι (από τα παιδικά χρόνια), εκσφενδόνισε προς τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ ένα παλιοπάπουτσο με σκοπό να τραυματίσει ή στη χειρότερη να αποτελειώσει τον καταραμένο μακελάρη. Ο Τζωρτς, καλά εκπαιδευμένος από μικρή ηλικία (το είχε βιώσει άπειρες φορές με τη Μάμα, αλλά και με μερικά κακά παιδάκια στο δημοτικό και μετέπειτα σε Γυμνάσιο του Texas) με ένα αριστοτεχνικό τρόπο απέφυγε το παλιοπάπουτσο αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το πόσο επικίνδυνοι είναι οι κατοικούντες τη Μεσοποταμία και πέριξ αυτής. (πλην Ισραηλιτών).

    Ελλάδα 2010 μ.Χ.
    Το δεύτερο παπούτσι (μάρκας Timberland) εκσφενδονίστηκε πριν μερικές ημέρες από Γιατρό αστικής τάξης, λίγο τρελαμένο, μέσης ηλικίας και χωρίς ίχνος στοιχειώδους εκπαίδευσης στο σημάδι. Που να το μάθει το σημάδι ? στις αλάνες όταν ήταν μικρός? Άγνωστη περιοχή για πολλούς νεοέλληνες ή στο στρατό? Που δεν πήγε κανένας από αυτούς, αποτελούσαν την άρχουσα τάξη, την αστική τάξη βλέπετε. Μεγαλωμένοι και γαλουχημένοι μόνο σε επώνυμα προϊόντα, εκπαιδευμένοι άριστα στη φοροδιαφυγή και στη φυγή πλούτου και των ιδίων στο εξωτερικό. Παίζουν στα δάκτυλα την κερδοσκοπία εις βάρος των αδυνάτων και πλουτίζουν, πλουτίζουν, πλουτίζουν.

    Γιατρέ …..Κανένα παπούτσι Boos , Timberland, Sebaco Diesel , κ.α. δεν πρόκειται να βρει το στόχο που επέλεξες είναι σχεδιασμένα για άλλο στόχο πιο ευπρεπή.

    Στόχος του δεύτερου εκσφενδονισμένου παπουτσιού ήταν πάλι πρόεδρος. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ή αν θέλετε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Με απλά λόγια … ο πρωθυπουργός της χώρας. Μιας μικρής χώρας δυτικά της Μεσοποταμίας.
    Το παπούτσι δεν βρήκε στόχο. Ούτε θα βρει ποτέ του. Άστοχος πάντα θα είναι ο γιατρός και ξέρετε γιατί? ? ? Γιατί δεν ήταν στα σωστά χέρια, πόδια ναι, αλλά χέρια όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Πατριωτισμός
    σύμφωνα με την ακροτελεύτια διάταξη του καταστατικού χάρτη της χώρας, ονομάζεται αυτό στο οποίο επαφίεται η τήρηση του Συντάγματος.

    Εθνική προδοσία ονομάζεται η εξαπάτηση του εκλογικού σώματος για την υφαρπαγή της ψήφου του, με σκοπό την αντισυνταγματική και με δόλο, αντί ανταλλάγματος, παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

    Νέος πατριωτισμός του ΠΑΣΟΚ, ονομάζεται η τήρηση του μνημονίου, αυτό το οποίο ο Βασίλης έχει περιγράψει με τον στίχο:

    "Ανέβα στο σανίδι, γυμνοσάλιαγκα,/
    δέσου το τετράγωνο κουτί,/
    φόρα τα μαύρα και δασκάλευε,/
    σελίδα τη σελίδα παραμόρφωνε,/
    πούλα κι αγόραζε, κωλόπαιδο!!!

    Ανέβα στο μπαλκόνι, γυμνοσάλιαγκα,/
    μαύρο κουστούμι και γυαλί,/
    κόψε τη τράπουλα και μοίραζε,/
    πιάσε τη καρέκλα και παζάρευε,/
    πούλα κι αγόραζε, κωλόπαιδο!!!"

    ...και ω, ποία η σύμπτωσις! ...για το ΠΑΣΟΚ το είχε γράψει.


    Κωλoπαίδι!
    Ε, κωλοπαίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλείστε τις τηλεοράσεις…

    Μην αγοράζετε τις διαπλεκόμενες εφημερίδες τους… Έχουν σκυλιάσει γιατί δεν μπορούν -πλέον- να επηρεάζουν πολύ τη κοινή γνώμη και σύντομα όλοι αυτοί οι “αστέρες” του συστήματος θα σβήσουν από το χάρτη της τηλεόρασης, γιατί μας ΈΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ με την άθλια συμπεριφορά τους και την προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν κάθε πράξη της κυβέρνησης…Πόσοι από αυτούς θα μπορούσαν να ζουν με 1.500 ευρώ ή 1000 μηνιαίως ;
    Σε λίγο ο κόσμος θα στραφεί και κατά εκείνων που στηρίζουν το σύστημα ΔΝΤ είτε δημοσίως,είτε με υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Αλήθεια, πόσο στοίχισε ο “στρατός” των 4.000 αστυνομικών που στάλθηκαν για 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη για να φυλάνε τον “λαοπρόβλητο” ηγέτη του 44% ; Μήπως μπορεί να μας απαντήσει ο ΣΚΑΙ ή το ΑΛΤΕΡ ; Μήπως η Real Νews ; Για τις άλλες εφημερίδες ξέραμε…
    Έλα, όμως, που φυτρώνουν και άλλα …τοξικά απόβλητα που στρέφονται κατά του λαού…

    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ολους ΑΥΤΟΥΣ, που μας μαυρίζουν τη ψηχή, την καρδιά, τη ζωή.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΡΟΣ ΣΤΟ MEGA ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση