GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαγκάτσης εντός, εκτός και επί τα αυτά...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/    Αναρωτιούνται πολύ γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την σύμφωνη γνώμη ή αν θέλετε ακόμ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/  
Αναρωτιούνται πολύ γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την σύμφωνη γνώμη ή αν θέλετε ακόμα και την προτροπή του Σωκράτη Κόκκαλη προσέλαβε τον Βασίλη Γκαγκάτση ως νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού.
Η στήλη έχει τις απαντήσεις και βέβαια να πούμε ότι για ένα μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Γκαγκάτσης, που για πολλούς αυτό συμβολίζει το κακό παρελθόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και για λιγότερους την επιτυχία του 2004, υποθέσεις όπως αυτή του Γκαλέτι είναι της πλάκας.
Ο Γκαγκάτσης άλλους ρόλους έχει να...
 αναλάβει στον Ολυμπιακό:
1. Ο Γκαγκάτσης ως πρόεδρος της ΕΠΟ γνώρισε το σύστημα της ΟΥΕΦΑ, είχε προσωπική επαφή με τον Μισέλ Πλατινί, είναι άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις.
2. Γνωρίζει άριστα το παραγοντικό παιχνίδι στο εγχώριο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σαφές ότι θα τον δούμε και στην Σούπερ Λίγκ, θα τον βλέπουμε πλέον συχνά στην επικαιρότητα του ποδοσφαίρου.

2 σχόλια

  1. ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    Η δημοτική αρχή θα αντικαταστήσει τους λαμπτήρες στο δημοτικό φωτισμό και θα φωτίζει την πόλη 30 λεπτά λιγότερο ημερησίως.

    Τι τον θέλουμε τον φωτισμό κυριε Υποψηφιε Δήμαρχε Εχουμε εσας που θα μας...φωτίζετε.Δεν ειπε λέξη ομως ο κυριος για τους υπαλληλους του Δημου που μόνο στον δημο δεν δουλευουν ,δεν λέω ειναι καλοί dj barmen, γκαρσόνιοα και οτι αλλο χρειαζεται η νυχτα.Την ημέρα ...αναπαυονται στον Δημο ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.

    ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΙΟ ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδού η παράγκα της 15 ετίας.
    Δοξάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση