GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάρ στο Ελληνικό...

8 σχόλια

  1. ΠΟΖΟ ΜΙΖΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ..ΠΑΜΠΟΥΚΑΙΟΙ ???

    Ο 54χρονος υπάλληλος ήταν μεγαλοστέλεχος της ΠΑΣΚΕ στην Κέρκυρα και πρώην πρόεδρος των εφοριακών της παράταξης
    - Πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έπαιρνε ... χαρτζιλίκι για να κλείσει τα μάτια στις φορολογικές παραβάσεις κατασκευαστικής εταιρίας και κάποιων σκαφάτων και... «πισινάτων» στους Παξούς!

    Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ βρέθηκε στους Παξούς με την εντολή να πραγματοποιήσει ελέγχους και να εντοπίσει αν υπάρχουν παραβάσεις από ιδιοκτήτες σκαφών ή σπιτιών που διαθέτουν πισίνες. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μεγάλη κατασκευαστική εταιρία του νησιού, εντόπισε παραβάσεις, αλλά πρότεινε στον ιδιοκτήτη της... διακανονισμό. Δηλαδή φακελάκι, ύψους 30.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει το ζήτημα!

    Όμως οι ιθύνοντες της κατασκευαστικής εταιρίας αποφάσισαν να απευθυνθούν στις αρχές. Και η υπόθεση έφτασε μέχρι το υπουργείο Οικονομικών. Με δόλωμα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ συνελήφθη επ' αυτοφώρω να παίρνει 5000 προκαταβολή για τις 30.000 ευρώ που είχε ζητήσει.

    Σύμφωνα με δημοσίευματα
    ο 54χρονος "αδιάφθορος"
    Γιάννης Μέξης ____________________ είχε αποσπαστεί στην υπηρεσία του ΣΔΟΕ πριν απο τρεις μήνες για να ενισχύσει τους φορολογικούς ελέγχους στα νησιά του Ιονίου.

    Το κλιμάκι που ερευνά την υπόθεση διαφθοράς εκτιμά πως ο κ. Μέξης δεν δρούσε μόνος του και αναζητούν τον συνεργό του μέσα στην υπηρεσία.

    Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο εν λόγω υπάλληλος τίθεται σε αργία και θα μείνει εκτός υπηρεσίας για τουλάχιστον δυο χρόνια, ενώ θα ακολουθήσουν όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.


    ΠΑΣΚΕ ΕΦΟΡΑΙΚΩΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ Κ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΣ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ.
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000. ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτά συμβαίνουν στο Αμέρικα ,εδώ στην χώρα της κυβερνητικής κωλοτούμπας συμβαίνουν άλλα δηλ
    ισχύει ο νόμος των αφεντικών
    -με το χρηματιστήριο πήραν τα λεφτά του κόσμου
    -τώρα τους παίρνουν τις δουλειές τους και
    -ακολουθεί η λεηλασία των περιουσιακών τους στοιχείων
    -μετά όλοι θα είμαστε φτωχότεροι και θα ξαναρχίσει η εποχή της μετανάστευσης και της εξαθλίωσης της ελληνικής κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς μόνο μία εξεταστική επιτροπή θα κάνουμε, για το Μνημόνιο


    Αναφερόμενος εξάλλου στην γνωστή δήλωση του Θ. Πάγκαλου για το που πήγαν τα λεφτά είπε μεταξύ άλλων: Αν ομολογείτε ότι εσείς τα κάνατε όλα αυτά, γιατί δεν φτιάχνετε μια Εξεταστική να καθίσετε μόνοι σας στο εδώλιο;
    Φαίνεται ότι ο… Χάρι Πότερ εγκαταστάθηκε για τα καλά στην «πράσινη πολυκατοικία».____________

    Προανάγγειλε επίσης την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, όταν η ΝΔ έλθει στν εξουσία

    Και μια και ο λόγος για εξεταστικές, κι εκεί πλέον χάνουν την ψυχραιμία τους. Ετοιμάζουν νέα Εξεταστική για την Οικονομία. Αλλά για πότε; Από το 2004 ως το 2009! Όχι πριν. Κι όχι μετά.Έχουν, βέβαια, ξεχάσει πάρα πολλά. Και κυρίως το Χρηματιστήριο, που υπήρξε με απόσταση το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών…

    Εμείς. λοιπόν, τους λέμε, να κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν. Όταν θα έλθουμε εμείς στην κυβέρνηση θα κάνουμε μόνο μία: Την εξεταστική Επιτροπή για να αποκαλυφθεί στο λαό πως φτάσαμε στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Μνημόνιο.

    Μια μόνο αρκεί! Για να καταλάβουν όλοι, τι ακριβώς συνέβη. Ή μάλλον, για να αντιληφθούν όλοι, ότι αυτά που εμείς καταγγέλλουμε σήμερα είναι η πολύ μετριοπαθής εκδοχή, είναι πολύ λίγα, σε σύγκριση με εκείνα που πραγματικά έγιναν.

    Εμείς μια Εξεταστική θα κάνουμε. Μία φτάνει…



    Να αγιάσει το στόμα σου Πρόεδρε! Χτύπα τους αλύπητα. Αντεπίθεση ΤΩΡΑ. Να πληρώσουν για την τρόικα,το μνημόνιο και τις δυνάμεις κατοχής,που μας έφερε αναίτια ο Τσολάκογλου,(Γιωργάκης-Joeffrey).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση