GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στην καρδιά της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας...

Από το http://mpalakia.blogspot.com/ Δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ προσπάθησαν να πουλήσουν την ψήφο τους, για το που θα διεξαχθεί ...

Από το http://mpalakia.blogspot.com/
Δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της ΦΙΦΑ προσπάθησαν να πουλήσουν την ψήφο τους, για το που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελο του 2018.
Η Αγγλία ανταγωνίζεται για την ανάληψη των αγώνων με τη Ρωσία, και τα δίδυμα Ισπανία-Πορτογαλία και Ολλανδία-Βέλγιο.
Μια ισχυρή επιτροπή 24 ατόμων, θα αποφασίσει με μυστική ψηφοφορία στις 2 Δεκεμβρίου ποιος πρέπει να φιλοξενήσει τις δύο διοργανώσεις το 2018 και 2022.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες που ήταν υποψήφιες και για...
 τις δύο χρονιές επικεντρώνονται μόνο στη δέυτερη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, υπάρχει βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Νιγηριανός Amos Adamu, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ, να ζητά 500.000 λίρες!
Στο βίντεο, ο Adamu ρωτήθηκε, εάν κάποια πιθανή οικονομική προσφορά θα μπορούσε να επηρεάσει την ψήφο του. Με την απάντηση να είναι κατηγορηματική: "Φυσικά και θα μπορούσε να έχει. Αυτός που θα κάνει οικονομική προσφορά, σημαίνει ότι θέλει πραγματικά την ψήφο μου..."
Πέρα από αυτό, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ωκεανίας, Reynald Temarii, ζήτησε επίσης χρήματα για την ψήφο του!
Όπως καταλαβαίνετε, τα γεγονότα αυτά είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην αξιοπιστία της ΦΙΦΑ, η οποία ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα..
Με ενδιαφέρον περιμένουμε και τις αντιδράσεις των υποψηφίων χωρών, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιρικά μεγαθήρια...

2 σχόλια

  1. EΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥΛΙΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ .ΤΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ,ΤΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΗ .ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΚΑΛΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Δημόσια έκκληση
    προς Νικο Παπανδρεου
    Αντρικο Παπανδρου
    Σοφια Παπανδρεου
    Μαργαριτα Παπνδρεου

    Κυριοι Κυριες

    Εσεις τα σεβαστα παιδια του Ανδρεα Παπανδρεου πρεπει να προστατεψετε τον αδερφο σας απο τους ανικανους και προδοτες που εχει διπλα του

    και τον κοροιδειυν και τον εκθετουν
    Ειναι οι δεξιοστροφοι Μπαμπουκης Χαρης, Γερουλανος , Ραγκουσης Γιαννης κλπ.

    οι οποιοι λενε στο Γιωργο Πανδρεου να κανει τα αντιθετα που πρεπει να κανει και τον γελοιποιουν.

    Στοχος τους ειναι η μετα-Παπανδρεου εποχη (να τον "τελειωσουν" δηλαδη) και η αναληψη της ηγεσιας του Πασοκ απο τους ιδιους και τα τσιρακια τους!

    Οι ιδιοι εβαλαν σκοπιμως ανικανους στα ψηφοδελτια των Περιφερειακων και Δημοτικων εκλογων με στοχο να χασειο το Πασοκ και να αποσταθεροποιηθει ο Γιωργος Παπανδρεου!

    Βλεπετε σχετικα κατωτερω:

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΑ

    12 Οκτ 2010 10:36:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Πασοκ


    Ο Σγουρος εχει χασει απο τα αποδυτηρια αν δεν βαλει στις λιστες τον δρ Κουτσουκο

    αν δεν πατησει ποδι στα δεξιοστροφα φλωρια της Ιπποκρατους που γραφουν τους λογους του Γιωργου και τον γελοιοποιουν με τις μαλακιες που λεει και εντος και εκτος Ελλαδας

    Εχει δικιο ο δρ Κουτσουκος που ειπε οτι δεν ειπε ο Γιωργος οτι "η Ελλαδα ειναι χωρα διεφθαρμενη" αυτο το ειπαν τα πουσταρια που εχει διπλα του και του υπαγορευουν τι θα πει και τι οχι!

    Ειναι αυτοι που του προτειναν το ΔΝΤ ως τη μοναδικη λυση ενω υπηρχε και ο εσωτερικος δανεισμος απο τα 320 δις καταθεσεις των Ελληνων αλλα και αλλες λυσεις!!

    Τους γνωριζουμε και μας γνωριζουν και συντομα θα κυκλοφορησουν και "στριγκακια" απο τις "διπλωματικες αποστολες"....!!!

    Αυτοι θελουν να χασει ο Γιωργος για να θεσουν θεμα ηγεσιας και δεν ειναι οι Βενιζελικοι αλλα οι δηθεν "κολλητοι" του Γιωργου!!

    Μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να δωσει ζωη στο Πασοκ και να μας βγαλει απο το ΔΝΤ γιατι καποιοι δεν θελουν να βγουν γιατι περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ!!

    Αυτα για την ωρα!!

    Μανωλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση