GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξωση στο επιτελείο του ΔΝΤ...

Από το http://www.tisimvainei.pblogs.gr/ Απίστευτο κι όμως αληθινό ..... Φυσικά θα θυμάστε που πριν λίγες ημέρες μαθεύτηκε από τα μέσα μαζι...

Από το http://www.tisimvainei.pblogs.gr/
Απίστευτο κι όμως αληθινό..... Φυσικά θα θυμάστε που πριν λίγες ημέρες μαθεύτηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως το επιτελείο του ΔΝΤ που έχει έρθει στη χώρα μας για να μας "επιβλέπει", διαμένει σε ένα διαμέρισμα με ενοίκιο 9.100 ευρώ μηνιαίως....δηλαδή 109.200 ευρώ το χρόνο!!!
Το ακίνητο αυτό βρίσκεται επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ενοικιάστηκε προς 36 ευρώ το τετραγωνικό. Το σπίτι διαθέτει στην ταράτσα πισίνα και έχει θέα την Ακρόπολη. Το ενοίκιο του σπιτιού φυσικά το πληρώνει το Ελληνικό κράτος, για να...
 τους ευχαριστήσει για την εξυπηρέτηση που κάνουν σε όλους εμάς....
Ας έρθουμε λοιπόν στο προκείμενο.... Τα νέα για το ακριβό ενοίκιο δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος είναι επικεφαλής του ΔΝΤ! Φανερά δυσαρεστημένος έκανε παρατήρηση στο επιτελείο να αφήσουν άμεσα το σπίτι που ζούσαν μέχρι πρότινος και να εγκατασταθούν σε κάποιο άλλο του οποίου το ενοίκιο δεν θα ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ μηνιαίως. Ο Στρος Καν θεώρησε τη συμπεριφορά του επιτελείου προκλητική απέναντι στον Ελληνικό λαό, και ανέφερε πως επιβάλλεται να μετακομίσουν και να σπάσουν το συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη του ενοικιαζομένου χώρου άμεσα με όποια συνέπεια...

14 σχόλια

  1. Αν όντως έγινε αυτό, τότε ΜΠΡΑΒΟ στον Στρος Καν για την συναισθηματική νοημοσύνη που όπως φαίνεται διαθέτει, σε αντίθεση με τους δικούς μας πολιτικούς, που έχουν αποκοπεί από το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντασου.... ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!! ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τέτοιο ρεζιλίκι μιλάμε....
    Ας φέρουμε την Κυριακή το πολιτικό τέλος τους. Μαύρο στους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ' αυτή τη χώρα τέλος πάντων η παραπληροφόρηση έχει γίνει θεσμός.

    Το ενοίκιο προφανώς και ΔΕΝ το πληρώνει το Ελληνικό Κράτος, αλλά το ίδιο το Δ.Ν.Τ.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που πράγματι ο Στρος Κάν «τσίνησε» σχεδόν από τότε που συζητήθηκε για πρώτη φορά το θέμα στο Δ.Ν.Τ. σχετικά με το υψηλό κόστος τής ενοικίασης.

    Επίσης αληθές είναι και το ότι ο Στρος Καν θεώρησε την συμπεριφορά τού επιτελείου προκλητική και ζήτησε το ενοίκιο να μην υπερβαίνει τα 2 χιλιάρικα μηνιαίως.

    Και για όποιον αμφιβάλλει, ας επικοινωνήσει με το Δ.Ν.Τ. για να λάβει ακριβή πληροφόρηση.

    Ενετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όλοι τους δουλέμποροι και νομίζουν ότι θα μπορέσουν να πουλήσουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος σύντομα θα ξεσηκωθεί και οι προδότες δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να, που βγάλαμε το ΔΝΤ στο... δρόμο!
    Τώρα ψάχνει… φθηνότερο σπίτι!

    Το περιεχόμενο από το ρεπορτάζ με τίτλο «Αυτοψία στο σπίτι και τη γειτονιά του ΔΝΤ» στο «΄Εθνος της Κυριακής (του Γιάννη Κρητικού 23-10), έφτασε στα χέρια του Ντομινίκ Στρος Καν, που έδωσε εντολή στον Μπομπ Τράα, να αδειάσει αμέσως το σπίτι στην Ακρόπολη (που νοίκιασε 9.100 ευρώ το μήνα!) και να βρει ένα φτηνότερο!
    Το θέμα, όπως μεταδίδει από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου, συζητήθηκε την Πέμπτη από τα μέλη ειδικής Επιτροπής του ΔΝΤ και ο Ντομινίκ Στρος Καν θεώρησε ότι πρόκειται για πράξη «μη σοφή», που προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα.
    Ειδικότερα, το «Εθνος της Κυριακής» είχε αποκαλύψει ότι:
    · «Τα μισθώματα ακόμα και στον πανάκριβο πεζόδρομο για τα «καλά σπίτια με θέα στην Ακρόπολη», κυμαίνονται αυτήν την περίοδο από 15 έως 20 ευρώ το τ.μ., ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής και άλλων κριτηρίων. Μόνο το «σπίτι του ΔΝΤ» κοστίζει 36 ευρώ το τετραγωνικό!
    · Οι άνθρωποι που καλούνται να εποπτεύσουν τη σκληρότερη λιτότητα που επιβλήθηκε ποτέ στη χώρα, είτε είναι χουβαρντάδες είτε -όπως υποστηρίζουν οι περίοικοι- έκαναν πλημμελή έρευνα της αγοράς κατοικίας με αποτέλεσμα να... το πληρώσουν ακριβά.
    · Με τη συγκεκριμένη συμφωνία το ΔΝΤ δεν δίνει το καλύτερο παράδειγμα σε όσους εγκαλεί να κόψουν από το υστέρημά τους».
    Το πλήρες ρεπορτάζ του "Εθνους της Κυριακής":
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=39632948

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...
    ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ....
    ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!! Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ..ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Μ.Α.Κ ,ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΩΝ ΒΟΘΡΩΝ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πότε, πότε, επί τέλους,

    θά βάλη υποψηφιότητα ο Ντομινίκ Στρος Καν, γιά Πρωθυπουργός τής Ελλάδος ??

    Πότε, επι τέλους θά αντιληφθούν οι "Ελληνες", ότι, άν δέν φέρουν κανάν Ντομινίκ Στρος Καν γιά Κυβερνήτη,

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 11.42
    Μα ειναι ηδη κυβερνητης ακομα δεν το καταλαβες?
    Μονο που το μοναδικο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι να μη ζημιωθει στο παραμικρο η επενδυση των αφεντικων του με τα Ελληνικα ομολογα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:37 ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση